Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Önfeledt nyárbúcsúztató
  2019-09-18 22:00:06, szerda
 
 







ÖNFELEDT NYÁRBÚCSÚZTATÓ


Mindig nagy érdeklődés mellett kerül sor a Battai Napokra, de az idei, immár huszonhatodik rendezvénysorozat sikere minden várakozást felülmúlt.

Soha nem látott tömegeket mozgattak meg az idei Battai Napok szeptember 13-15-én. Szinte folyamatosan hömpölygött a sokaság a kulturális, közösségi, sport- és családi programokon. Telt házzal dübörögtek az esti koncertek, sorban érkeztek a könnyűzenei élet legjobb előadói. A Halott Pénz minden eddiginél több embert vonzott a szabadidőközpontba.

Az első koncertet Peter Srámek adta, majd az ünnepélyes megnyitó és díjátadások után - a tavalyi évhez hasonlóan - az Irigy Hónaljmirigy lépett fel. Nagysikerű koncertet adott a Magna Cum Laude, majd telt házas ifjúsági diszkóval zárult az első nap.

Nagy érdeklődést keltettek a különböző bemutató órák, a lövészklub nyílt edzései, a rendőrségi és tűzoltótechnikai bemutatók, valamint a gyerekprogramok. A hagyományoknak megfelelően sokan vettek részt különböző egészségügyi mérésen, konzultáción a Dunamenti Erőmű szűrőbuszán. Az önkormányzat az idén is műsorral egybekötött ebéddel köszöntötte a százhalombattai nyugdíjasokat.

A szombat délelőtti cicaszépségverseny nyertese a három éves házi macska, Zizi lett. A vasárnapi kutyaszépségversenyen harminchárom ebet zsűriztek, a legszebbnek járó díjat egy fél éves, harlekin tacskó lány nyerte el. Második helyen végzett Jangó, a bordeauxi dog, harmadikon pedig Szaffi, az egyéves golden retriever. Különdíjjal jutalmazták a legbájosabb, a legkülönlegesebb, a legokosabb, a legápoltabb, a legtestesebb, a legönfejűbb ebeket és a legcukibb felvezető kutyát is. A versenyen részt vevő legfiatalabb kutya a Nudli névre hallgató, 12 hetes corgi volt. Az ajándékokat a GoZooPet ajánlotta fel.

A vasárnap délelőtti főzőversenyen huszonöt csapat vett részt. Az Arany Fakanál kategóriában a Harmonikus Csavargók Csapatának fügés "Örömpörköltjét" találta a legjobbnak a zsűri. A halászlék között az Óvárosi Papírkutyák pontyból készült remekműve bizonyult a legjobbnak. A Kiskukták vetélkedését az Óvárosi Papírkutyák "Kölyök pörköltje" nyerte. A Sporthalom Kft. különdíjában részesült a Magyar Sapat. A szakácsnak készülő fiatalok, Juhász Balázs és Kójér Zsombor kályhán készítették el a versenyre benevezett ételt. Versenyen kívül főzött az ÉSZKE és Szalai Attila, aki kóstolóval egybekötött könyvbemutatót tartott az eseményen. Különdíját, a rusztikus tálalót a főzőverseny állandó résztvevőinek, a Bakok csapatának ajánlotta fel.

Szinetár Dóra és Wolf Kati után sokak kedvence, a Máté Péter- és Fonogram-díjas énekes, Molnár Ferenc Caramel töltötte meg a nagysátrat.

A legnagyobb tömeg minden bizonnyal a tűzijátékra és az azt követő Halott Pénzre érkezett. Felcsendültek a zenekar "intelligens partihimnuszoknak" nevezett legnépszerűbb számai. A több mint másfél órás műsor után Dj Deza teltházas retro partijával ért véget a szombat.

Vasárnap este Oláh Gergő, majd a Stolen Beat lépett színpadra. Őket a Bagossy Brothers Company követte, amelyen közreműködött a Tarsoly népzenekar és a Forrás Néptáncegyüttes is. A vasárnap estét, egyben a rendezvénysorozatot sokak kedvence, Magyarország egyik leghíresebb rockegyüttese, az Edda Művek zárta le egy jó hangulatú, kilencvenperces koncerttel.


Forrás: Hírtükör
(Fotó: Medgyesi Milán)


Rendhagyó Városi Krónika a Battai Napok helyszínéről

Link







































 
 
0 komment , kategória:  OMNYE  
Címkék: legkülönlegesebb, tűzoltótechnikai, néptáncegyüttes, százhalombattai, gyerekprogramok, kilencvenperces, nyárbúcsúztató, könyvbemutatót, hagyományoknak, örömpörköltjét, főzőversenyen, rockegyüttese, résztvevőinek, nyugdíjasokat, huszonhatodik, felcsendültek, közreműködött, legnépszerűbb, harminchárom, kategóriában, különdíjában, magyarország, hónaljmirigy, önkormányzat, konzultáción, egészségügyi, legfiatalabb, folyamatosan, vetélkedését, helyszínéről, legtestesebb, papírkutyák, könnyűzenei, díjátadások, intelligens, szűrőbuszán, idei Battai, esti koncertek, könnyűzenei élet, első koncertet, ünnepélyes megnyitó, tavalyi évhez, különböző bemutató, lövészklub nyílt, hagyományoknak megfelelően, százhalombattai nyugdíjasokat, szombat délelőtti, három éves, legszebbnek járó, egyéves golden, legönfejűbb ebeket, legcukibb felvezető, ÖNFELEDT NYÁRBÚCSÚZTATÓ, Battai Napokra, Battai Napok, Halott Pénz, Peter Srámek, Irigy Hónaljmirigy, Magna Cum Laude, Dunamenti Erőmű, Arany Fakanál, Harmonikus Csavargók Csapatának, Óvárosi Papírkutyák, Sporthalom Kft, Magyar Sapat, Juhász Balázs, Kójér Zsombor, Szalai Attila, Szinetár Dóra, Wolf Kati, Máté Péter-, Molnár Ferenc Caramel, Halott Pénzre, Oláh Gergő, Stolen Beat, Bagossy Brothers Company, Forrás Néptáncegyüttes, Edda Művek, Medgyesi Milán, Rendhagyó Városi Krónika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kezdjük annak a megértésével,....  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az út  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Manna OWell tollából  A tavasz nem csak önmagában sz...  Most - segíts meg Mária ,  A pálma a győzelem és a diadal...  Nem hazudnak  A jó lelkek  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Az erdőterápia egészségre gyak...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Virág vasárnap  Karinthy Frigyes: Almafa  Jó éjszakát  Táplálékok a máj egészségének ...  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Az erdőterápia egészségre gyak...  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Harang ( gif )  Nem hazudnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A tavasz nem csak önmagában sz...  Könyvek  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Alvó baby  Alvó baby  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak egy életed van....  Manna OWell tollából  képre írva  Tudd, hogy magától az élet soh...  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  képre írva  Az izmaink nem csak testmozgás...  Reményik Sándor: Itt most virá...  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  képre írva  Virág vasárnap  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Öröknek hinni . . .  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varázskönyv  A nagyhét eseményei  Leereszkedés és olvadás  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Fényvarázslat  A pálma a győzelem és a diadal...  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  Soli Deo gloria  Esti kép  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  képre írva 
Bejegyzés Címkék
idei Battai, esti koncertek, könnyűzenei élet, első koncertet, ünnepélyes megnyitó, tavalyi évhez, különböző bemutató, lövészklub nyílt, hagyományoknak megfelelően, százhalombattai nyugdíjasokat, szombat délelőtti, három éves, legszebbnek járó, egyéves golden, legönfejűbb ebeket, legcukibb felvezető, versenyen részt, vasárnap délelőtti, halászlék között, szakácsnak készülő, versenyre benevezett, rusztikus tálalót, főzőverseny állandó, legnagyobb tömeg, több mint, vasárnap estét, legkülönlegesebb, tűzoltótechnikai, néptáncegyüttes, százhalombattai, gyerekprogramok, kilencvenperces, nyárbúcsúztató, könyvbemutatót, hagyományoknak, örömpörköltjét, főzőversenyen, rockegyüttese, résztvevőinek, nyugdíjasokat, huszonhatodik, felcsendültek, közreműködött, legnépszerűbb, harminchárom, kategóriában, különdíjában, magyarország, hónaljmirigy, önkormányzat, konzultáción, egészségügyi, legfiatalabb, folyamatosan, vetélkedését, helyszínéről, legtestesebb, papírkutyák, könnyűzenei, díjátadások, intelligens, szűrőbuszán, tűzijátékra, megfelelően, legápoltabb, köszöntötte, egybekötött, készítették, legönfejűbb, különdíjjal, leghíresebb, érdeklődést, legbájosabb, hömpölygött, főzőverseny, jutalmazták, ajándékokat, legszebbnek, programokon, legnagyobb, nagysátrat, ünnepélyes, benevezett, rendőrségi, sporthalom, érdeklődés, lövészklub, partijával, nagysikerű, szakácsnak, legokosabb, harmadikon, szeptember, kulturális, koncerttel, különdíját, csapatának, dübörögtek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1796
  • e Hét: 8140
  • e Hónap: 34763
  • e Év: 172135
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.