Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hónap mantrája -Pusztai O.
  2011-06-04 20:03:45, szombat
 
   
 

2011.06.02
2011. Június a Minden felismerése Önmagunkban

A hónap mantrája:
BELŐLEM INDUL - MI BENNEM ÉR VÉGET
ÁTFOGOM MAGAMBAN A VÉGTELENSÉGET!

Urunk ezt a hónapot az év fordulópontjának nevezi. Itt indul el az a folyamat, mely 3 hónapon át egymásba kapcsolódva készíti elő az ősszel Bennünk megnyilvánuló Reménység Fényútját.


Június:
Mint fent, úgy lent. Mint kint, úgy bent! A hónap felismerése: saját magunk vagyunk az egész Univerzum, ami által működünk, s mely általunk fejlődik. Nincs semmi egymás nélkül, mert minden Mindenben létezik. Isten ott van minden megnyilvánult és megnyilvánulatlan Létezésben, így Bennünk is, és minden általunk létrehozott dologban. Rajtunk áll, megőrizzük-e ezt a tisztaságot, vagy elfedjük kényszeres képzeteinkkel.
Hiába tagadunk bármit, abban éppúgy benne van, amit nem akarunk elismerni. Tükrei vagyunk magunknak és másoknak, s bár élethelyzeteink a Földön most másnak látszanak sorsunk útján, de végül mindannyian ugyanahhoz a célhoz érkezünk. Ez a felismerés, mely benső bizonyosságunkból születik, tudássá válik bennünk, hogy ebből a tudásból kiindulva léphessünk tovább. A Tudás akkor a miénk, ha a Bizonyosság talaján áll! Ezt ne feledjétek! Akkor értheti meg mindezt az ember, ha meglátja mindenben saját belső bizonyosságát!
Bizonyosságunk: minden a részünk és Mindennek részei vagyunk, velünk Egy a Teljesség!
Június hónapja belső Egység-tudatunk megtalálásáról és a tudatosodás gátjainak lebontásáról szól. Bár a gátakat csak folyamatosan döntögetjük, minden egyes téglával, mit kiveszünk a felejtés falaiból, fényesedik a tér bennünk és felszabadulhatnak isteni emlékeink.
Előjöhetnek belőlünk rég elfeledett lélekemlékek, és szembesíthetnek másokon át saját hibáinkkal, de tudd, mindez a felébredésünket szolgálja, hiszen évezredes álomból kell felráznia minket .
Légy türelmes és megbocsátó, mert csak a Szeretet Fénye képes enyhíteni lelked fájdalmait, életed nehézségeit.
Isten csak rajtunk keresztül tud segíteni nekünk és a Világnak. Ezt a Földet nekünk adta, hogy jó gazdaként gondoskodjunk az Életről. Emlékezzünk hát, hogyan is kell jó gazdának lenni és törődjünk szeretettel Önmagunkkal és világunkkal, hogy megtarthassuk Atyánknak tett ígéretünket: FÉNYBEN JÁROK!
Így válhat a Teremtés általunk az Isteni REND kinyilatkoztatásává.

A hónap energiái nagyon intenzívek, hogy felkészülhessünk arra a periódusra, ami a lebontás időszaka után következik.
Nagyon fontos, hogy a Hármas Egységet tudatosan összekapcsoljuk magunkban, így építve ki a Fénycsatornát szellemi, lelki és fizikai tereink között. Májusban már elkezdtük ezeket a tereket tudatosítani, a lélek és szellemkapukat nyitogatni. De most már nem várhatunk arra, hogy mindig hozzánk jöjjenek be, nekünk is át kell lépnünk Magunkon - Magunkba. Meg kell tanulnunk tudatosan ezekbe a létezéseinkbe fókuszálni és benne Önmagunkat megérezni.

Ahogyan mi Fény-magunk hármasságra tagolódtunk, Tudatosságunk is megosztotta magát e terek között, és mégis a magasabb tudatosság képes átlátni mindazt, ami az alatta lévőben zajlik. Nekünk kell most megkeresnünk és elismernünk emberként ezen tudati részeinket, hogy tudásukat újra magunkba engedhessük.

Ebben a hónapban az igaz Kapcsolatok megszilárdítása a cél.
Tudatosítanunk kell emberi mivoltunkat és a Földdel, Földanya Szívével való összetartozásunkat.
Testünk sejtjei az Ő alapelemeiből épülnek fel, melyek a teremtő Őselemek " TŰZ-VÍZ-LEVEGŐ-FÖLD " esszenciáit hordozzák. Az Új Föld energetikája már összekapcsolódott Földanya szívével de teremtő Fényei még nem emelik fel addig, míg mi emberek, meg nem tesszük a saját dolgunkat. Egyezséget kötöttünk Földanyával, hogy az emelkedés folyamatában egymást segítve, együtt veszünk részt.
Fontos, hogy minden nap tudatosítsuk a Szív-kapcsolatot Földanya és közöttünk, és a Szeretet áramán keresztül befogadjuk adományait.
Ő is tanít minket mindaddig, míg tanulhatunk tőle, majd átadja okításunkat az Égnek. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondoskodik tovább rólunk, csak azt, hogy szellemi fejlődésünket most másként támogatja. Mintegy "keretet biztosít" Istenemberré válásunk folyamatában.
Ehhez azonban el kell fogadnunk testi valónkat és szeretettel gondoskodnunk kell róla.

Lelkünket be kell engednünk a fizikai életünkbe, mert nélküle csak botorkálunk az emberi lét útvesztőiben. El kell fogadnunk, hogy létezésünk itt a Földön lelkünk segítsége nélkül lehetetlen lenne. Ő tartja a kapcsolatot szellemi tudatosságunkkal és közvetít a fizikai és szellemi világok között, valamint testünk működését irányítja.
Meg kell hát kérnünk őt a vezetésre. Ő kapcsolhat össze szellemünkkel, ha kihagyjuk a "sorból", a teljesség megszakad.
Lelkünk jóban van szellemünkkel és velünk is próbál szeretetteljes kapcsolatban lenni, ha mi emberek ezt hagyjuk és elfogadjuk.
Ezért tudatosan rá kell hangolódnunk lelkünk hullámhosszára és szólongatnunk őt. Ha kell kibékítenünk emberi makacsságaink miatt. Igen, meg tud ránk sértődni.
Ha követjük útmutatásait, a Kegyelem isteni ösvényén haladunk. Lélek-kapcsolatban vagyunk.

Nem feledkezhetünk meg azonban szellemünkről sem. Ő a tiszta isteni Fénnyel áll kapcsolatban így mindazt eljuttathatja hozzánk, mire vágyunk. De ehhez meg kell szólítanunk Őt, és vele is tudatosan fel kell vennünk a kapcsolatot, el kell ismernünk szellemi valónkat is. Tudatosítanunk kell, hogy mi magunk szellemi lények vagyunk, akik megnyilvánultak a fizikai élettérben. Ha képesek vagyunk szellemiségünket elfogadni, a Teremtés folytonosságát felismerni, Szellem-kapcsolatot létesíthetünk.

Minden síkunkon teremtők vagyunk! Emberként tetteinkkel, lelkünk terében szavainkkal, szellemünk pedig a gondolatok fényével alkot saját világában. Minden részünkkel hatással vagyunk a másikra, hiszen MIND MAGUNK VAGYUNK! Ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy lelkünk sérül emberi gyarlóságaink miatt és szellemünk is szomorú ennek láttán, sőt még meg is fakíthatjuk fényét, ha emberként túl sok negatív energiát halmozunk fel.
Lelkünkben minden feljegyzésre kerül és mivel Ő mind a fenti, mind a lenti aspektusainkkal kapcsolatban van ezek az információk szellemi és testi szinten is leolvashatók.
A szellemi világok szerint olyan időszak következik, mely a hármas Tudatosság megléte és összekapcsolása nélkül nem lesz érthető és elfogadható. A látszólagos nehézségek valóságnak tűnnek számunkra és értelmét csak a magasabb aspektusba emelkedéssel érthetjük meg.
Az elkeseredés és hitevesztettség pedig nagyon jó lehetőség az "ellenerőknek", hogy irányítsanak és sötétségben (tudatlanságban) tartsák azokat, akik elfeledkeznek Önmaguk szellemiségéről és a Szeretetről!
A szétzilálás erőit az összefogás és a szeretetteljes kapcsolatok képesek megállítani, de ezeknek a kapcsolatoknak most már nem csak vízszintesen (emberi kapcsolatok), hanem függőlegesen (szellemi kapcsolatok) is ki kell épülniük, mert csak így jöhet létre Bennünk/Velünk, a Teljességet adó FÉNYKERESZT, melynek közepe az ISTENI SZÍV!

A hónap fontosabb energianapjai:


Június 1. - Istenember kódok aktiválása. Újabb Fénykódok nyílnak fel bennünk, melyek a Tudatosság következő lépcsőjéhez vezetnek minket. Ezek a kódok a szellemi tudás beengedését hivatottak beállítani és azokat az agyi programokat semlegesíteni, melyek a tagadás és az el nem fogadás blokkjaival zárták el az agyi fénycsatornákat. Ez bennünk gondolati hullámokat és zűrzavart idézhet elő, mert a tisztítás során a bedugult részeket kimossák. Figyeljünk oda szívünkkel, mi a saját tiszta gondolatunk és mi az, ami már nem hozzánk tartozik, nem szolgál minket, ezeket bocsássuk meg és adjuk át a Fénynek.
Néhány napig erőteljesebben lesz érezhető ez a tisztító munka. Koronacsakránknál folyamatosan bizsergést és nyomást érzékelhetünk valamint a fülek mögötti és tarkótáji területek is "zizeghetnek".
Figyeljünk rá, hogy gyökércsakránk nyitva legyen és Földanyával tökéletes összeköttetésben legyünk. Lesznek olyan dolgok és energiák bennünk, melyek erre távoznak el Ő fogadja vissza magához.


Június 5. - Napkapu nyílik, melyen keresztül a Krisztusi Rend Szeretetfényei áradnak le, hozzákapcsolódva az elsején megnyílt új kódokhoz. Ez a kapu az egész dimenzionális térben érzékelhető és látható. Sejtjeink fénycellái napelemként működve szívják magukba az energiát, mellyel a finomanyagi test kiépülését segítik elő. Csakráinkba belekerül egy új erő, mely átalakítja frekvenciájukat és behangolja a bennük áramló energiafény minőségét. A kristályosodás szellemi folyamata elérte azt a szintet, mikor a csakrák térszerkezete összehangolódik a szellemi, lelki és fizikai test tudati energiáival, az Istenember kódok eddigi rezgéstartománya szerint. Furcsa testi tünetek keletkeznek, melyek néha testenkívüliség érzésével járnak át. Ilyenkor magasabb aspektusodba kerülsz és figyeled az alattad zajló energiahangolást. Majd hirtelen újra visszatérsz magadba, de mintha már másképp rezegnél, éreznél, mert egy új frekvenciaszintre álltál.

Június 6-7. - 6-án egy "Fénylétra" válik használhatóvá lényünkben, mely segíti magasabb tudatosságainkba való belépést. Ez egy segítő erő, az Ég ajándéka, mely látható a szívedből kiindulva szellemi létezésed irányába. Ezen a Fénylétrán meglátogathatod lelki tereidet és szellemi létezésed. A létra fokaira lépve tudatosságod egy-egy magasabb tartományába érkezel. Így segít neked a kegyelem, hogy megértsd, létezésed sokkal több, mint elgondolod- Ezen a napon segítő angyalok tartják ezeket a létrákat és szellemi vezetőd vár minden egyes lépés után, hogy megmutassa Önmagad "rejtelmed". Kérd Felsőbb Éned vezetését és hagyd, hogy részese légy a csodának, ami te Magad vagy!
A segítő út a hónap végéig nyitva marad, hogy megismerésed minél szélesebb lehessen.
7-én ezen a fénylétrán aranyfény kezd leáradni, hogy Isteni áldással töltse meg tereidet. Megmutatja neked, hol kell fejlődnöd, változnod, mert azokon a területeken nyomást érezhetsz. Szeretettel vidd oda figyelmedet, és engedd el onnan azt a blokkot, mely a szorítást okozza. Ismerd fel, mi gátolt eddig abban, hogy teljessé váljon az a részed. Bocsáss meg és oldd fel! Ezután nem kell mást tenned csak engedned, hogy betöltsön téged a Fény úgy, ahogyan arra szükséged van.


Június 12-13. - Pünkösd napjain aRemény Fényei érkeznek a Földre. A Szentlélek energiái áradnak le hozzánk és szentesítik meg isteni hovatartozásunkat. Ehhez azonban hittel és szeretettel ki kell jelentenünk: Istenhez tartozom!
Ezek a napok olyan lehetőséget kínálnak, melyekkel elfogadhatjuk isteni létezésünk minden ajándékát és ráléphetünk a mesteri útra. A Szentlélek ereje kapcsolja össze bennünk a hármas egységet az Istentudat Fényei által. A Szentlélek az a megszentelő Fényerő, mely minden isteni eredetet elfogadó létező sajátja. Ez a Tudatosság maga Isten, az EGYetlen Lélek, mindent mindennel összekötő, maga a Kiáradás! A Szentlélek hozta létre a teret, melyben a Teremtés megnyilvánulttá válhatott, így ha elfogadjuk isteni Létünket, a Szentlélek ereje nyit újabb teret bennünk az Univerzum erőire.

Június 18-19. - Ez a két nap energetikailag fordulópont a hónapban, egy energetikai átkötés történik mind az emberi, mind pedig földi szinten. Nekünk egyrészt azért, mert dimenziócsakráink megnyílnak és lélek-hangoló szellemi tudatosság fények áradnak végig Lét-tengelyünkön, belépve azon agyi csatornákba, melyekkel ezek a felsőbb csakrák kommunikálnak. A rezgések idegpályákon jutnak el minden sejtünk vezérlőrendszeréhez és a Fény-DNS-ekhez. Másrészt a Föld energetikai rendszerében folyó hangolások is erőteljesek, mert Földanya merkabája is egy újabb rezgésre áll be. Ez érezhető lesz a mi energiánkban is, hiszen az "összerezgés" ilyenkor elkerülhetetlen. Pihenjünk, és ha lehet menjünk ki a zöldbe.

Június 22. - Mesteri lények csapata érkezik a Földre, hogy az Új krisztusi Rend pilléreit beaktiválják. A Fényentitások vezetője a Metatron-rend bölcse, aki Fényével bevilágítja a Tudatosság tereit a Földön. Munkájukat az angyali seregek és Mihály arkangyal felügyeli és őrzi. Az energiák egyszerre leáradó és felszálló érzéseket is kelthetnek, ahogy a szellemlények ezeket a Fénysugarakat kötözgetik.

Június 23. - Angyali fénygyűrű épül ki a Föld körül, melyben angyali lények körtánca kelt örvénylő energiákat a dimenzionális térben. Ez a spirális erő arra hivatott, hogy kiemelje a Föld energetikai teréből a már felszabadult, de az emelkedésnél gátló erőként domináló energiákat. Egy felfelé emelő erő kezd el dolgozni, melyben a Kozmosz tisztaságát vigyázó angyalok (Erők angyali szintjei) munkája érvényesül, akik ezt az "energetikai szemetet" felemelve magasabb szintre, elhárítják.

Június 25. - A kollektív térben olyan csatornák nyílnak, melyeknek tudatosságot megvilágító, azaz Fénytudatot bekötő hatásai érvényesülnek. Kitágul az egyéni emberi tudati tér is és olyan megtapasztalások tanúi lehetünk, melyek erősítik belső bizonyosságunkat szellemi hovatartozásunkat illetően. Ezek a Fénycsatornák a Magasrendű Fénytudat rezgéseit közvetítik, de csak ott tudnak megkötődni, ahol nyitott szívre és szellemre találnak. Rezgéseik nem tapadnak meg az alacsonyabb energiatérben, s bár átvilágítják és átrezgik azt, beépülni csak meghatározott rezgéstartománynál képesek. Ezért fontos, hogy gondolati és érzelmi tereinket tisztítsuk meg, hogy megnyílhassunk a Fénynek és befogadhassuk a Tudatosság Új dimenzióit.
A leérkező Fények a nemzeti Fénytudat terére is hatással vannak, ezért imáinkkal segíthetjük Nemzettudatunk tisztulását és az ÚJ Eszmék, az isteni Világosság térnyerését benne.

Június 29-30. - A hónap két utolsó napja nagy energiákat hoz, melyek magas mesteri szintről érkeznek. Feltöltő hatásuk előkészít minket a várható próbákra és feladatokra. Olyan beáradó erőket érezhetünk magunkban, melyek mintegy feltöltik "lélek-, és test-akkumulátorainkat", Fény-celláinkat. Ezek a cellák minden energiatér alapját képezik, mert erre épül fel aztán maga az energia-test.
Az elkövetkezendő időszak tiszta Hitet és fénylő Szeretetet kíván mindannyiunktól, mert a körülöttünk történő dolgok megpróbálóak lesznek. Kitartásunkra most szükségünk van, mert aki elkeseredik és enged a negatív gondolatok és érzések lehúzó energiáinak, az "megfogható" lesz és külső körülmények által irányíthatóvá válik. Ilyenkor az ember kibillen belső egyensúlyából és elvesztheti a harmóniát a hármas egységben. Figyelmét kívülre helyezve, már enged a kényszerítő erőknek és így egyre jobban beleveszhet a "kilátástalanságba". A tiszta Hit, és a Szeretet által történő szellemi irányítás az, ami kivezethet minket mindenkor a sötétből. Önnön lényünkön át tudunk csak kapcsolódni a Feltétlen Szeretet krisztusi erőihez, krisztusi Énünkhöz.
A Remény sugarai már itt vannak és csak arra várnak, hogy magunkhoz szólítsuk őket. Zadkiel az imádság arkangyala segít a Remény sugarát magadba engedned, csak kérd őt.
Ha magadba hívod a Reménység erejét, feltöltekezhetsz azzal az isteni Fénnyel, mely benned ragyog a legnagyobb nehézségek közepette is, mutatva a kiutat, mely sorsodon vezet.


Áldást és fénylő Hitet kívánok mindannyiunknak. A Szeretet Hatalma vezessen minket Krisztussal az isteni Úton.
Pusztai Orsi

 
 
1 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Címkék: energiahangolást, megtapasztalások, fordulópontjának, szellemiségünket, hozzákapcsolódva, felkészülhessünk, bizonyosságunkat, tudatosságainkba, összeköttetésben, rezgéstartománya, tudatosságunkkal, feltöltekezhetsz, testenkívüliség, összekapcsolása, megnyilvánultak, elkerülhetetlen, összehangolódik, fénycsatornákat, meglátogathatod, szembesíthetnek, mindannyiunktól, élethelyzeteink, összekapcsoljuk, felébredésünket, aspektusainkkal, megszilárdítása, hitevesztettség, frekvenciájukat, szellemiségéről, megnyilvánulttá, mindannyiunknak, megnyílhassunk, szeretetteljes, nemzettudatunk, tudatlanságban, tudatosítanunk, hónap mantrája, ősszel Bennünk, hónap felismerése, egész Univerzum, célhoz érkezünk, tudásból kiindulva, tudatosodás gátjainak, gátakat csak, felejtés falaiból, felébredésünket szolgálja, hónap energiái, lebontás időszaka, tereket tudatosítani, létezéseinkbe fókuszálni, magasabb tudatosság, alatta lévőben, BELŐLEM INDUL, BENNEM ÉR VÉGET, ÁTFOGOM MAGAMBAN VÉGTELENSÉGET, Reménység Fényútját, Szeretet Fénye, FÉNYBEN JÁROK, Isteni REND, Hármas Egységet, Földanya Szívével, Szív-kapcsolatot Földanya, MIND MAGUNK VAGYUNK, ISTENI SZÍV, Újabb Fénykódok, Krisztusi Rend Szeretetfényei, Kérd Felsőbb Éned, Istentudat Fényei, EGYetlen Lélek, Magasrendű Fénytudat, Tudatosság Új, Feltétlen Szeretet, Szeretet Hatalma, Pusztai Orsi,
Tóth Sándorné (#1)   2011-06-10 18:17:29
Váljanak valóra legszebb álmaid,
Hozza az élet mosoly-órák százait,
Könnyed csak a boldogságtól legyen,
Könnyű harmatként lépj völgyön és hegyen,
Ahol Rád szívekből a Nap ragyog,
Kívánok neked boldog névnapot!
Szeretettel IrmusLink
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.11. 16:46 Áldozatokat követelt a viharos időjárás Dél-Franciaországban
10.11. 16:46 Cea de-a patra ediţie a Zilelor Culturii Evreieşti din Cluj-Napoca va fi or...
10.11. 16:30 Villamospálya-felújítás miatt változik a közösségi közlekedés Budapesten a ...
10.11. 16:30 Nébih: betartja a szabályokat a tokaj-hegyaljai borászatok többsége
10.11. 16:30 Együttműködik az MFB és az Eximbank a kkv-szektor fejlesztése érdekében
10.11. 16:30 Volkswagen: tömeges leépítéssel fenyeget az új autók szén-dioxid-kibocsátás...
10.11. 16:29 Tuzson: nem lehet különbség életminőség szempontjából a falvak és a városok...
10.11. 16:29 Rétvári: évszázadonként egyszer van olyan lehetőség, mint a váci kézilabda-...
10.11. 16:22 Megnyílt a V4-es országok kortárs filmszemléje Prágában
10.11. 16:02 Kilenc új alkotást vetítenek a Spanyol Filmhéten az Urániában
Tudjátok ?
Mi a megfejtés nr. 74 ?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Vezetés  Négyzet alakú  Konferencia  Dől a polc  Szèp napot és hétvégét kí...  Vers  Üzeneted van  Meggyesi Éva - Az új kenyér  Lelki amatörők  Szép estét kívánok kedves Láto...  2018. október 12., pénteki Na...  Evangélium  Csatorna  Esküvő  Ünnepi elegáns hosszúruhás höl...  Vezetés  Meggyesi Éva - Az új kenyér  Megvilágosodás  Ünnepi elegáns hosszúruhás höl...  Megvilágosodás  Nehéz föld  Vágy  Célzok  Adomány  Telepátia  Meggyesi Éva - Az új kenyér  Betegágynál  Ha majd egykor...  A térdfájdalom leküzdésére - ...  Megfúladok  Vers  Elsuhogott...  Üzeneted van  Október 12. Cukiság...  A zsűri  Gondozás  Végtelen  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Lelki háború  Vakvezető  Aztán mássz le a toronyból  Győztem  Facebookon kaptam  Október 12. Cukiság...  Facebookon kaptam  Szép napot mindenkinek!  Csomag érkezett  Állandó fáradtság mint betegsé...  Zene hallgatás  Esküvő  Az érintés fájdalomcsillapító ...  Facebookon kaptam  Végtelen  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  2018. október 10. szerdai Napi...  Udvari bolond  Félek  Egy angyal  A lapát  Ha már nem a tökéletes külsőt ...  Vezetés  Citrusfélék az elhízás és a b...  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Isten fegyverzete  Csomag érkezett  Szekrénybe zárva  Nyár mögöttünk...  Torna  Ha majd egykor...  Szép estét kívánok kedves Láto...  Kétféle állásfoglalás  CSANÁDI IMRE: Mókuscsalogató  Konnektor  Dühös  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Túrázók  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Kétféle állásfoglalás  Tallóztam  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  A világ változik  Facebookon kaptam  Isten őriző keze  Csillagokat látok  Vakvezető  Megfúladok  Ha majd egykor...  Szép estét kívánok mindenkinek...  Facebookon kaptam Krisztinátó...  Az érintés fájdalomcsillapító ...  Megfúladok  2018. október 13., szombati Na...  Vers  Dorosné Éva szép szerkesztései...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Őszi kép  Isten őriző keze  És eddig! Nincs tovább!  Esti kép  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hónap mantrája, ősszel Bennünk, hónap felismerése, egész Univerzum, célhoz érkezünk, tudásból kiindulva, tudatosodás gátjainak, gátakat csak, felejtés falaiból, felébredésünket szolgálja, hónap energiái, lebontás időszaka, tereket tudatosítani, létezéseinkbe fókuszálni, magasabb tudatosság, alatta lévőben, igaz Kapcsolatok, teremtő Őselemek, saját dolgunkat, emelkedés folyamatában, fizikai életünkbe, kapcsolatot szellemi, teljesség megszakad, tiszta isteni, fizikai élettérben, gondolatok fényével, lenti aspektusainkkal, információk szellemi, szellemi világok, hármas Tudatosság, látszólagos nehézségek, magasabb aspektusba, szétzilálás erőit, szeretetteljes kapcsolatok, kapcsolatoknak most, hónap fontosabb, szellemi tudás, agyi programokat, agyi fénycsatornákat, tisztítás során, bedugult részeket, saját tiszta, tisztító munka, fülek mögötti, elsején megnyílt, egész dimenzionális, finomanyagi test, bennük áramló, kristályosodás szellemi, csakrák térszerkezete, alattad zajló, szívedből kiindulva, létra fokaira, napon segítő, hónap végéig, fénylétrán aranyfény, területeken nyomást, szorítást okozza, napok olyan, mesteri útra, hármas egységet, energetikai átkötés, felsőbb csakrák, rezgések idegpályákon, újabb rezgésre, angyali seregek, energiák egyszerre, szellemlények ezeket, dimenzionális térben, emelkedésnél gátló, felfelé emelő, kollektív térben, egyéni emberi, alacsonyabb energiatérben, leérkező Fények, nemzeti Fénytudat, isteni Világosság, várható próbákra, cellák minden, elkövetkezendő időszak, körülöttünk történő, negatív gondolatok, ember kibillen, hármas egységben, kényszerítő erőknek, imádság arkangyala, isteni Fénnyel, legnagyobb nehézségek, isteni Úton, energiahangolást, megtapasztalások, fordulópontjának, szellemiségünket, hozzákapcsolódva, felkészülhessünk, bizonyosságunkat, tudatosságainkba, összeköttetésben, rezgéstartománya, tudatosságunkkal, feltöltekezhetsz, , ,
2018.09 2018. Október 2018.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 18
  • e Hét: 150
  • e Hónap: 1729
  • e Év: 55933
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.