Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezeréves zsidó aknamunka Orosz
  2011-11-30 19:44:10, szerda
 
 
Ezeréves zsidó aknamunka Oroszországban - lapszemle 1942-ből



Győri Nemzeti Hírlap, 1942. november 29.

Európa egyetlen országában sem olyan régi a zsidó befolyás, mint Oroszországban. A zsidóság aknamunkája ezer év alatt rendszeresen aláásta a birodalmat, hogy végleg a bolsevizmus karmába kerüljön ország és nép. Már a Déloroszországban élő kazároknál is ott találjuk a zsidókat, akiknek sikerült vallásukat is ráerőszakolni erre a népre. A kazár birodalom ezután hamarosan megszűnt a 9. században. Száz év múlva ismét feltűnnek a zsidók Kijevben. ahol próbálják hitükre téríteni Wladimir nagyherceget, de ez a kereszténységet veszi fel, sőt szentnek ismeri a történelem.


Ukrajnai zsinagóga a XIX. században

Kijevben a 11. és 12 századok folyamán többször lázongás tör ki a zsidóság ellen, a zsidók negyedét nem egyszer felgyújtja a kizsákmányolt nép.
Néhány kijevi fejedelemnek pénzre van szüksége, és jogokat ad a zsidóknak, de Monomach Wladimir minden izraelitát kiutasít országából. Halála után persze visszasompolyognak, behálózzák Begeljubszki Andrej nagyherceget, aki hivatalosan is megengedi a visszatérést. Életével fizet érte, egy zsidó összeesküvést szervez ellene, ami a fejedelem meggyilkolásával végződik. A 13. században tatárok árasztják el egész Oroszországot.

Az ,,Arany Horda" Lengyelországig terjedő birodalmában zsidók lesznek vámszedők és adóbehajtók, kedvenc foglalkozásukat a legnagyobb örömmel végzik.
Később Novgorodban tűnnek fel Mózes fiai. Rettenetes Iván azonban megtiltja nekik a moszkovita birodalomban való tartózkodást. A Rurik-ház letűnése után általános zűrzavar uralkodik az országban, alkalmas talaj a zsidóknak üzérkedésre. Mihály, az első Romanov-családból való cár alatt még óriási a befolyásuk. Utódja, a ,,békés" Alexej kénytelen őket Moszkvából kiutasítani. Így settenkednek a zsidók, mint patkányok az orosz nép körül.
Nagy Péter nem titkolta zsidóellenes érzéseit. Egyik rendeletében ezt olvashatjuk:

,,Inkább akarom magam előtt látni a mohamedán és pogány vallások képviselőit, mint a zsidókat, akik egytől egyig csalók és gazemberek. Zsidóknak tulajdonában sem lakás, sem üzlet nem lehet, bármennyit próbálkozzanak is és még ha megvesztegetik hivatalnokaimat, akkor sem." De hiába minden rendelet és parancs, állandóan beszivárog a kiválasztott nép. I. Katalin 1727-ben ukázzal tiltja el a zsidók beutazását. Erzsébet cárnő megismétli ezt a rendelkezést. A szenátus közbeveti, hogy a zsidók jelenléte ,,nagyon előnyös a kereskedelemre", mire a cárnő saját kezűleg írja a szenátus beadványára: ,,Krisztus ellenségeitől semmiféle előnyt nem akarok!"

A 19. században felderül a zsidóság hajnala. A ,,liberalizmus és haladás" századában a ,,szabadelvű" eszmék terjedése folytán egyre jobban befészkelődnek a zsidók Oroszországban. A titkos forradalmi aknamunkát egy évszázadon át zsidók irányítják és szítják. A jobbágyságot felszabadító és számos reformot elrendelő II. Sándor ellen intézett merényletet Londonban ülő zsidók szervezik meg. A tettesek megtévelyedett oroszok, akik akasztófával bűnhődnek. A cár meggyilkolását pénzelő Goldenberg, Zuckermann és Liebermann urak persze büntetlenül élik tovább életüket. A földalatti munkát folytató forradalmár szervezetek vezetői pedig a következő hangzatos nevű zsidók: Nathansohn, Leiser, Friedensohn, Aisig és Zundelevics.

A századforduló idején már az egész liberális orosz sajtó a zsidóság kezén van. Zsidó agitátorok dolgoznak és izgatják tüntetésekre a népet, eljön a ,,véres vasárnap" 1905. január 9-én; ugyanez év őszén Pétervárott ül össze a tanács, amelynek elnöke a zsidó Noaar. Szívós tevékenységgel furakodik be mindenhova a zsidó forradalmárok serege, lazítja és aláássa a talajt, hogy végül az általános összeomláskor könnyű szerrel ragadja magához azt a hatalmat, amelyhez egy évezred aknamunkája juttatta el.

Ez a bolsevista-zsidó hatalom fenyegeti azóta is az egész keresztény Nyugatot, amíg hős katonáink végleg le nem győzik a vörös uralmat.

(TFK)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyilkolásával, hivatalnokaimat, foglalkozásukat, kereszténységet, lengyelországig, tevékenységgel, befészkelődnek, oroszországban, megvesztegetik, kereskedelemre, megtévelyedett, meggyilkolását, próbálkozzanak, összeomláskor, ráerőszakolni, századforduló, kizsákmányolt, összeesküvést, oroszországot, forradalmárok, ellenségeitől, zsidóellenes, rendeletében, kiválasztott, nagyherceget, birodalomban, tartózkodást, begeljubszki, settenkednek, visszatérést, felszabadító, jobbágyságot, akasztófával, tüntetésekre, fejedelemnek, birodalmában, zsidó befolyás, zsidóság aknamunkája, bolsevizmus karmába, kazár birodalom, zsidók Kijevben, kereszténységet veszi, zsidóság ellen, zsidók negyedét, zsidó összeesküvést, fejedelem meggyilkolásával, legnagyobb örömmel, moszkovita birodalomban, zsidóknak üzérkedésre, első Romanov-családból, zsidók beutazását, szenátus közbeveti, Győri Nemzeti Hírlap, Monomach Wladimir, Begeljubszki Andrej, Arany Horda”, Később Novgorodban, Rettenetes Iván, Nagy Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Németh László tollából  Png ház  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Szép estét  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  A másik dolog,  Örülök, hogy látlak!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Alázat  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Rátalálsz  Reggel van  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Png ház  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kerüld el az evangélium örömén...  Hogy lehet megtartani  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png rózsa csokor  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Paul David Tripp Április 19  s immár én is felragyogva, ért...  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png kislány  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Julian Brass gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  A másik dolog,  Próbálj meg ...  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A sors  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Erdőn  Minden harmadik... 
Bejegyzés Címkék
zsidó befolyás, zsidóság aknamunkája, bolsevizmus karmába, kazár birodalom, zsidók Kijevben, kereszténységet veszi, zsidóság ellen, zsidók negyedét, zsidó összeesküvést, fejedelem meggyilkolásával, legnagyobb örömmel, moszkovita birodalomban, zsidóknak üzérkedésre, első Romanov-családból, zsidók beutazását, szenátus közbeveti, zsidók jelenléte, cárnő saját, szenátus beadványára, zsidóság hajnala, zsidók Oroszországban, titkos forradalmi, jobbágyságot felszabadító, tettesek megtévelyedett, földalatti munkát, következő hangzatos, századforduló idején, egész liberális, zsidóság kezén, zsidó Noaar, zsidó forradalmárok, általános összeomláskor, évezred aknamunkája, bolsevista-zsidó hatalom, egész keresztény, vörös uralmat, meggyilkolásával, hivatalnokaimat, foglalkozásukat, kereszténységet, lengyelországig, tevékenységgel, befészkelődnek, oroszországban, megvesztegetik, kereskedelemre, megtévelyedett, meggyilkolását, próbálkozzanak, összeomláskor, ráerőszakolni, századforduló, kizsákmányolt, összeesküvést, oroszországot, forradalmárok, ellenségeitől, zsidóellenes, rendeletében, kiválasztott, nagyherceget, birodalomban, tartózkodást, begeljubszki, settenkednek, visszatérést, felszabadító, jobbágyságot, akasztófával, tüntetésekre, fejedelemnek, birodalmában, tulajdonában, liberalizmus, rendszeresen, rendelkezést, olvashatjuk, szervezetek, friedensohn, forradalmár, büntetlenül, merényletet, pétervárott, zundelevics, üzérkedésre, képviselőit, bolsevizmus, novgorodban, adóbehajtók, aknamunkája, kiutasítani, beadványára, hivatalosan, irányítják, földalatti, beszivárog, behálózzák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 864
  • e Hét: 3966
  • e Hónap: 15077
  • e Év: 168573
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.