Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Öngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista egyetemis
  2021-06-03 19:30:45, csütörtök
 
 






ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ AKART LENNI A MAGYAR ISZLAMISTA EGYETEMISTA
2021. június 3. 00:34 Gondola


Terrortámadás-sorozatra készült Magyarországon egy magát iszlamistának valló, 21 éves magyar egyetemista. Robbantani akart egy nagy rendezvényen és azt is tervezte, hogy egy járművel a tömegbe hajt. Már a támadások helyszínével kapcsolatban is voltak elképzelései. A gyanúsított Kecskeméten lakott, ,,normális" családban nőtt fel, de áttért az iszlám hitre. Felesküdött az Iszlám Államra, mártírként szeretett volna meghalni egy pusztító terrortámadás végén. A TEK fogta el - közölte az M1 Híradója.


Páncélautót és drónokat is bevetett a Terrorelhárítási Központ (TEK) kedden Kecskeméten a robbantásra készülő, magyar állampolgárságú, magát iszlamistának nevező férfi elfogásakor.

A TEK azután döntött az akció megindításáról, hogy a férfi magyarországi terrorista merényletek elkövetését jelentette be egy az Iszlám Államhoz köthető internetes oldalon. A művelet idejére az egész környéket lezárták, még az ott lakókat sem engedték be. A kommandósok egy esetleges bombacsapda hatástalanítására is felkészültek, ezért egy bombakereső robotot is vittek magukkal.

A TEK felderítői hetek óta figyelték a 21 éves egyetemi hallgató internetes tevékenységét. A férfi aktív részvevője volt több internetes iszlamista fórumnak. Ezeken a dzsihadista propaganda mellett terrortámadásra való felkészülésről, az ezekhez szükséges eszközökről, módszerekről és anyagokról cseréltek eszmét.

,,A fiatalember vállalta azt, hogy összeszerelt csőbombát készít el, és Magyarország területén kívánja ezt felhasználni olyan tömegrendezvényen, amely vagy Budapesthez, vagy Magyarország más területéhez köthető" - mondta Hajdu János, a TEK főigazgatója.

A férfi előkészületeket is tett terve végrehajtására: csőbomba készítésére is alkalmas eszközöket rendelt az interneten. Emellett azt is tervezte, hogy egy járművel a tömegbe hajt.
,,Elhangzanak még a beszélgetésben több alkalommal ramming, tehát a tömegbe gépkocsival belefutó támadásokról szintén információk, határozottan állítja, hogy ő még egy ilyet szeretne elkövetni, a két esemény között nem tesz párhuzamot, tehát nem vagy ezt és azt, hanem mind a kettőről beszél, mind a kettőt szeretné elkövetni" - tette hozzá Hajdu János.

A kitervelt terrortámadásoknak nem volt előre meghatározott időpontja, de a TEK szerint a férfi azokat a közeli hetekben tervezte végrehajtani.

Elfogása után a férfit a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanú szerint olyan terrorcselekményeket akart végrehajtani Magyarországon, amelyekkel - ahogy az ügyészségi közlemény fogalmaz - megfélemlítheti Európa lakosságát.

,,A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit gyanúsítottként hallgatta ki emberölés többszörösen minősített bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt, egyúttal indítványozta a férfi letartóztatását" - fogalmazott Bagoly Bettin, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A bíróság szerda délután elrendelte a férfi letartóztatását. A nyomozó ügyészség a Terrorelhárítási Központtal együttműködve folytatja az ügy felderítését. Arra a kérdésre is keresik a választ, hogy a férfi beavatott-e mást is a tervei vagy kapott-e segítséget valakitől a tervezett terrorakciók végrehajtásához.


Hajdu János: mártírhalált is vállalt volna a terrortámadás tervezésével vádolt fiatal

Mártírhalált is vállalt volna az a 21 éves fiatalember, akit kedden fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK), mert a megalapozott gyanú szerint terrortámadást tervezett Magyarországon elkövetni - mondta a TEK főigazgatója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Hajdu János közölte: a fiatalember az Iszlám Állam által működtetett zárt fórumon kifejezetten ajánlkozott arra, hogy olyan típusú támadást hajtson végre Magyarországon, amely nagy tömegeket érint. Nagy valószínűséggel ő kereste a lehetőséget, hogy ilyen támadást véghez vihessen - közölte a főigazgató, hozzátéve, hogy a nyomozást az ügyészség folytatja.

Megemlítette: hasonló típusú támadás, elfogás Magyarországon még nem történt, de Európában már találkoztak ezzel a jelenséggel. Példaként említette a nizzai merényletet, ahol 2016 júliusában a francia nemzeti ünnepet lezáró tűzijátékot néző tömegbe hajtott egy teherautó. A terrortámadásban 86-an haltak meg, több mint 200-an megsebesültek.

A fiatal elfogásának körülményeiről elmondta: Kecskeméten olyan taktikát alkalmaztak, amely nem adott lehetőséget az ellenállásra, az akcióban tűzszerészt, kutyát, robotot is bevetettek, és mindent, ami rendelkezésre állt.

A főigazgató nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság magyar-portugál mérkőzésén akart volna robbantani a gyanúsított.

A rendelkezésre álló adatok alapján kijelentette, hogy a fiatalember a tettétől "azt várta, hogy a paradicsomba jut", vagyis - Hajdu János értékelése szerint - ezzel felesküdött az Iszlám Államra, emiatt azonban terrorszervezet tagjává válhat, ami súlyosabb bűncselekményt jelenthet.

Az esettel összefüggésben a rendőr altábornagy az illegális migrációra is felhívta a figyelmet, külön kiemelve a rendőrség és a katonaság munkáját, valamint a határon felhúzott kerítés hatékonyságát. Hozzátette: a TEK és a védelmi szolgálatok megelőző munkája eddig eredményre vezetett, és eddig csak Nyugat-Európában láttunk ilyen típusú bűncselekményeket.


A foci-Eb-n akart robbantani a magyar iszlamista

Megakadályozta a Terrorelhárítási Központ, hogy robbantásokat hajtson végre a labdarúgó-Eb magyar helyszínén az a 21 éves magyar férfi, aki magát iszlamistának vallja. A TEK felszámoló egységei kedden Kecskeméten ütöttek rajta a terroristán.
A Terrorelhárítási Központ felderítőinek köszönhetően nem tudta aljas, véres tervét végrehajtani az az iszlám hitre áttért 21 éves magyar férfi, akit kedden fogott el a TEK egyik felszámoló egysége a kecskeméti kertvárosban. A férfit ma letartóztatta a nyomozási bíró.
Lapunk értesülése szerint a kedden elfogott magyar férfi több magyarországi helyszínen is robbantani akart. Elsőként a labdarúgó-Eb budapesti helyszínén, a Puskás Stadionban, ahol 70 ezer ember életét veszélyeztethette volna. Ugyanakkor a Balatonon turisták tömegébe is bele akart hajtani személyautóval.

Az egyetemista férfi a darkweben chatelt iszlám radikálisokkal és így sodródott a szélsőségesek közé.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint terrorcselekmény előkészülete miatt vettek őrizetbe egy magát iszlamistának valló magyar férfit. Az Ibolya Tibor fővárosi főügyész jegyezte közlemény kitér arra, hogy a Fővárosi Nyomozó Ügyészség a tegnap végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén.

A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre. A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit előállította, és gyanúsítottként hallgatta ki a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a gyanúsított letartóztatására tett indítványt. A nyomozási bíró ma le is tartóztatta a férfit.

Információnk szerint a TEK bizonyítékai olyan súlyúak, hogy nemcsak az alapos gyanút támasztják alá, hanem a majdani büntetőperben is perdöntők lehetnek.

A férfitól lefoglalt robbanószerkezet mellett vélhetően kép- és hangfelvételek is lehetnek a hatóság birtokában, amelyek a szélsőséges iszlamista nézeteket valló, robbantássorozatra készülő férfi tevékenységét dokumentálják bizonyító erejűen.

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Terrorelhárítási Központ felderítői folyamatosan megfigyelik a lehetséges terroristákat hazánkban, így bukkantak rá a 21 éves magyar iszlamista férfira, aki robbantások elkövetését készítette elő.

A felderítők a beszerzett információk ellenőrzése, elemzése és értékelése során azonosították a férfit, valamint összegyűjtötték a bizonyítékként számításba vehető tényeket és adatokat, és átadták a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnek.

A büntetőeljárás elrendelését követően a Fővárosi Nyomozó Ügyészség felkérésére a TEK műveleti egységei június 1-jén Kecskeméten fogták el a beazonosított 21 éves magyar állampolgárt. A magát iszlamistának valló férfit a Fővárosi Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki. Amennyiben a bíróság bizonyítottnak találja majd a vádakat, a ma még gyanúsított férfi halmazati büntetésül akár húsz évet is kaphat.


Csőbomba és ramming-támadás

Hajdu János altábornagy, a TEK főigazgatója sajtótájékoztatón elmondta: az illetékes igazgatóságuk hetek óta felderítést folytatott az ügyben, miután az Iszlám Államhoz köthető internetes oldalakon - amelyekre szigorú belépési rend alapján lehet csak belépni - egy magyar fiatalember is részt vett a beszélgetésekben. A párbeszéd tartalma ellenséges ideológiát, ,,kimondottan dzsihadista propagandát" valló emberekkel terrortámadásra való felkészülésről, azokra vonatkozó eszközökről, anyagokról, módszerről szólt. A fiatalember vállalta, hogy csőbombát készít és budapesti vagy más magyarországi tömegrendezvényen használja fel. A beszélgetésben úgynevezett ramming-támadásokról, vagyis gépkocsival a tömegbe hajtó támadásokról szóló információk is megjelentek, a fiatalember határozottan állította, hogy ilyet szeretne elkövetni. Nem vagy ilyen, vagy olyan típusú támadást tervezett, hanem mindkettőt - szögezte le a főigazgató.
Hajdu János szerint már annyi információ gyűlt össze, hogy a felderítési igazgatóság úgy döntött, feljelentést tesz az ügyben. Az ügyészség az ügyet innentől átvette - tette hozzá.

Kérdésre válaszolva elmondta: a fiatalember bizonyos előkészületeket már tett, például vásárolt a csőbomba összeszereléséhez szükséges anyagokat, de ezt a későbbiekben a nyílt nyomozás fogja feltárni. A tábornok megerősítette, hogy az iszlám hitre áttért férfi megfelelő körülmények között élt és szocializálódott, egy fővárosi egyetem hallgatója. ,,Egy teljesen normális, átlagos magyar 21 éves fiatalemberről beszélünk" - fogalmazott. Hatalmas mennyiségű adatot foglaltak le, amelynek elemzése napokba, de akár hetekbe is telhet - közölte.


Papp László rendőröket akart ölni

Az utolsó terrortámadás hazánkban a Teréz körúti robbantás (nagykörúti robbantás vagy terézvárosi robbantás) volt; 2016. szeptember 24-én este fél tizenegy után Budapesten, a Teréz körút 4. szám alatti, felújításra előkészített, üres üzlethelyiség bejáratánál robbant a házilag készített pokolgép. A támadásban egy taxisofőr könnyebben, Vantara László rendőr törzsőrmester súlyosan, Andirkó Szabina rendőr törzsőrmester életveszélyesen megsérült. Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány másnap esti bejelentése szerint a merénylet célpontja egyértelműen a közelben járőrszolgálatot teljesítő két rendőr törzsőrmester volt, a szerkezet pedig házi készítésű szögbomba lehetett. Az elkövetőt, Papp Lászlót, aki egyedül hajtotta végre a robbantást, csaknem egy hónapi nyomozás után, 2016. október 19-én Keszthelyen fogták el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai. Papp Lászlót 2019. március 12-én a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte. Legkorábban harminc év múlva szabadulhat.


A legelső magyar terrorista

Matuska Szilveszter, az első jegyzett magyar terrorista 1931. szeptember 13-a éjjelén a bécsi gyorsvonatot robbantotta fel Biatorbágy harminc méter magasan futó vágányain. A lángoló vagonok utasaikkal együtt a mélybe zuhantak, huszonketten vesztették életüket. A robbantás előre megtervezett akció volt. Matuskát elfogták, ám a megbízó személyét azóta is homály fedi.

hirado.hu - MTI - Magyar Nemzet

Link







Döbbenetes részletek: Muszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista

Szélsőséges oldalakat követett közösségi oldalán, ahol Hüsseyin Ziyadra nevezte át magát az a kecskeméti fiatal, akit terrorizmus gyanújával vettek őrizetbe a Terrorelhárítási Központ munkatársai. A 21 éves egyetemista az Iszlám Állam terrorszervezettel is kapcsolatban állt az interneten.

Megdöbbentő dolgokra bukkant a Bors a terrorizmussal gyanúsított V. K.-val kapcsolatban. A kecskeméti egyetemista közösségi oldalán jól látszik, hogy több muszlim szervezet oldalát követte. Akadt köztük olyan is, ahol ilyen mondatokat lehet olvasni:

",,Allah ezt mondta: Ádám fia elátkozott engem, nincs joga ezt velem tenni" " - hirdeti a 800 követővel rendelkező Facebook-csoport, a Random Reminders.

Megdöbbentő, de a TEK szerint az Európában is számos terrortámadást és gyilkosságot megszervező és magára vállaló Iszlám Állam nevű terrorszervezettel is kapcsolatban állt: chaten beszélgetett a szervezet kiképzőivel, akiknek hűségesküt fogadott, hogy hajlandó lesz terrorcselekményeket elkövetni, a halál sem riasztotta vissza.

Az elkötelezettségét jól mutatja, hogy arab nevet is felvett: Hüsseyin Ziyadnak nevezte át magát közösségi oldalán. A Ziad név egyébként bőséget jelent.

Tagja volt Muszlim Ifjúsági Társaságnak is, amely békés szervezet: többször felléptek a terrorizmus ellen is. Kerestük az oldalt. Sulok Zoltán, a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnöke elmondta: csupán a levelezőlistájukon szerepelt a fiatal.

K. ismerősei között is szép számmal akadnak külföldi, muszlim, izraeli és török illetôségûek is. A Bors elérte egyiküket, Ahmet Bariscilt, ám egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Az ő személye azért érdekes, mert a kegyes korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven című könyv lektorálója, A török-magyar kulturális központ igazgatója.


Ezrek voltak veszélyben

V. K. két terrortámadást is tervezett. Az egyik helyszín a budapesti Puskás Ferenc Stadion lett volna, ahol az Európa-bajnokságon egy csőbombával akart a levegőbe lőni. A robbanószerkezetet otthonában az Iszlám Állam technikusai segítségével nemrég el is kezdte felépíteni! A másik helynek a Balaton-parti sétálóutcákat nézte ki, ahol egy nagyteljesítményű járművel hajtott volna a nyaralók, kirándulók közé. Az Eb telt háza és a Balaton óriási népszerűsége miatt kimondhatjuk: több ezer magyar és külföldi ember élete forgott veszélyben. Elképesztő, de a fiatalember a saját életét is hajlandó lett volna feláldozni azért, hogy a lelke a ,,paradicsomba" jusson.


Tisztában volt tettével

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója a Retro Rádió reggeli műsorában elmondta: az ifjú terroristára néhány hete bukkantak.

- Folyamatosan figyeljük az internetet azért, hogy a potenciális elkövetőket kiszűrjük. A férfi hetekkel ezelőtt került a látókörünkbe, amikor az Iszlám Állammal került kapcsolatba és hűségesküt tett nekik. Ami­kor a bombát elkezdte felépí­teni, akkor döntöttünk úgy, hogy lépni kell és elindítjuk az akciót - részletezte a főigazgató. Az altábornagy azt is elmondta: a fiatal az elfogáskor nem szólt semmit és valószínűleg tudta, miért fogták el. - A cselekmény súlyával tisztában volt. Cselekedeteit vállalta, azokat nem tagadta, és együttműködően válaszolt minden kérdésre - fogalmazott a főigazgató. A TEK szerint a férfi bűncselekményt követett el, amit az ügyészség fog vizsgálni.


Katolikus gimibe járt

A terrorista fiú egy kecskeméti, jómódú, köztiszteletben álló családból származik. A szomszédok elmondása szerint ugyan évek óta nem lakik otthon a fiatal, de korábban többször látták az édesapjával biciklizni. A férfi a középiskolát a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban végezte el. Ez hazánkban elit iskolának számít, a gazdag szülők járatják ide gyermekeiket. A gimnáziumban katolikus nevelés folyik. Ezért is érthetetlen, hogy a fia­tal miért lett híve a szélsőséges eszméknek.

[Katolikus gimnáziumba járt a fiatal, aki hűségesküt fogadott az Iszlám Államnak]

Katolikus gimnáziumba járt a fiatal, aki hűségesküt fogadott az Iszlám Államnak © Facebook

A fiatal édesapja, a köztiszteletben álló ügyvéd a Ripostnak megszólalt. A szörnyű perceket átélt férfi úgy fogalmazott: a továbbiakban egy védőügyvéd segítségét fogja kérni.

Sikerült beszélnünk a fiú volt gimnazista osztálytársának édesanyjával, aki lapunknak azt mondta, álmukban sem jutott volna ilyesmi eszükbe a fiúról.

"Teljesen le vagyok döbbenve, nem ilyen embernek ismertük meg. Bennem egy kisfiú képe él, aki maximálisan próbált helytállni az iskolában "

- nyilatkozta a Borsnak a volt osztálytárs édesanyja







Öngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista

Link



Mártírhalált is vállalt volna a terrortámadás tervezésével vádolt fiatal

Link



Elképesztő akció: Szerelőnek álcázva teperték le a terroristát

Link



Újabb részletek a magyar dizsihadistáról, aki öngyilkos robbantó akart lenni

Link



Muszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista

Link






 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: terrorelhárítási, járőrszolgálatot, beszélgetésekben, sajtóinformációt, robbanószerkezet, terrorcselekmény, terrortámadásban, rendőrfőkapitány, szocializálódott, közreműködésével, letartóztatására, gyanúsítottként, robbanóanyaggal, terrortámadásra, előkészületeket, megfélemlítheti, letartóztatását, valószínűséggel, osztálytársának, előkészületének, végrehajtásához, életveszélyesen, állampolgárságú, megfélemlítését, összegyűjtötték, köztiszteletben, dizsihadistáról, terrorszervezet, büntetőeljárás, bizonyítékként, megindításáról, bizonyítottnak, radikálisokkal, terrortámadást, beszélgetésben, végrehajtására, magát iszlamistának, nagy rendezvényen, tömegbe hajt, támadások helyszínével, gyanúsított Kecskeméten, iszlám hitre, pusztító terrortámadás, robbantásra készülő, akció megindításáról, férfi magyarországi, művelet idejére, egész környéket, esetleges bombacsapda, bombakereső robotot, férfi aktív, dzsihadista propaganda, ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ AKART LENNI MAGYAR ISZLAMISTA EGYETEMISTA, Iszlám Államra, Terrorelhárítási Központ, Iszlám Államhoz, Hajdu János, Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, Fővárosi Nyomozó Ügyészség, Bagoly Bettin, Fővárosi Főügyészség, Terrorelhárítási Központtal, Iszlám Állam, Puskás Stadionban, Ibolya Tibor, Magyar Nemzet, Fővárosi Nyomozó Ügyészségnek, Papp László, Vantara László, Andirkó Szabina, Papp Károly, Papp Lászlót, Fővárosi Ítélőtábla, Matuska Szilveszter, Hüsseyin Ziyadra, Random Reminders, Hüsseyin Ziyadnak, Muszlim Ifjúsági Társaságnak, Sulok Zoltán, Magyarországi Muszlimok Egyházának, Ahmet Bariscilt, Puskás Ferenc Stadion, Retro Rádió, Iszlám Állammal, Kecskeméti Piarista Gimnáziumban, Iszlám Államnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Görgess  Leereszkedés és olvadás  képre írva  Tibeti harangvirág  Varázskönyv  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Szép estét kedves látogatóimna...  Öreg nő sóhajt  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Görgess  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Esti Ima !  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Halhatatlan boldog percek . ....  A nagy természet  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  képre írva  Az út  Virág lány  Szimbólumok  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Itt most virá...  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  Fülpontok  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó baby  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Alvó baby  Fülpontok  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  képre írva  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Tedd őt foglyul, Uram  Haja van  Szimbólumok  Havazás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Tedd őt foglyul, Uram  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét  Facebookon kaptam  A Víz Világnapja.  Az izmaink nem csak testmozgás...  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Kezdjük annak a megértésével,....  Tibeti harangvirág  Paul David Tripp Március 25  Varázskönyv  Virágvasárnap a húsvét előtti 
Bejegyzés Címkék
magát iszlamistának, nagy rendezvényen, tömegbe hajt, támadások helyszínével, gyanúsított Kecskeméten, iszlám hitre, pusztító terrortámadás, robbantásra készülő, akció megindításáról, férfi magyarországi, művelet idejére, egész környéket, esetleges bombacsapda, bombakereső robotot, férfi aktív, dzsihadista propaganda, ezekhez szükséges, fiatalember vállalta, férfi előkészületeket, beszélgetésben több, tömegbe gépkocsival, ilyet szeretne, kettőről beszél, kettőt szeretné, férfi azokat, közeli hetekben, gyanú szerint, ügyészségi közlemény, férfit gyanúsítottként, bíróság szerda, férfi letartóztatását, nyomozó ügyészség, férfi beavatott-e, tervei vagy, tervezett terrorakciók, terrortámadás tervezésével, megalapozott gyanú, ügyészség folytatja, nizzai merényletet, francia nemzeti, terrortámadásban 86-an, fiatal elfogásának, akcióban tűzszerészt, közelgő labdarúgó, rendelkezésre álló, esettel összefüggésben, rendőr altábornagy, illegális migrációra, katonaság munkáját, határon felhúzott, védelmi szolgálatok, foci-Eb-n akart, magyar iszlamista, labdarúgó-Eb magyar, kecskeméti kertvárosban, nyomozási bíró, kedden elfogott, labdarúgó-Eb budapesti, egyetemista férfi, darkweben chatelt, szélsőségesek közé, tegnap végrehajtott, férfit előállította, lakosság megfélemlítése, gyanúsított letartóztatására, alapos gyanút, majdani büntetőperben, férfitól lefoglalt, hatóság birtokában, szélsőséges iszlamista, lehetséges terroristákat, beszerzett információk, bizonyítékként számításba, büntetőeljárás elrendelését, bíróság bizonyítottnak, illetékes igazgatóságuk, magyar fiatalember, párbeszéd tartalma, beszélgetésben úgynevezett, tömegbe hajtó, fiatalember határozottan, felderítési igazgatóság, ügyet innentől, fiatalember bizonyos, csőbomba összeszereléséhez, nyílt nyomozás, tábornok megerősítette, fővárosi egyetem, teljesen normális, utolsó terrortámadás, házilag készített, taxisofőr könnyebben, merénylet célpontja, közelben járőrszolgálatot, szerkezet pedig, hónapi nyomozás, legelső magyar, első jegyzett, bécsi gyorsvonatot, lángoló vagonok, mélybe zuhantak, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1624
  • e Hét: 7968
  • e Hónap: 34591
  • e Év: 171963
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.