Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / DoktorStrix / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Öngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista egyetemis
  2021-06-03 19:30:45, csütörtök
 
 


ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ AKART LENNI A MAGYAR ISZLAMISTA EGYETEMISTA
2021. június 3. 00:34 Gondola


Terrortámadás-sorozatra készült Magyarországon egy magát iszlamistának valló, 21 éves magyar egyetemista. Robbantani akart egy nagy rendezvényen és azt is tervezte, hogy egy járművel a tömegbe hajt. Már a támadások helyszínével kapcsolatban is voltak elképzelései. A gyanúsított Kecskeméten lakott, ,,normális" családban nőtt fel, de áttért az iszlám hitre. Felesküdött az Iszlám Államra, mártírként szeretett volna meghalni egy pusztító terrortámadás végén. A TEK fogta el - közölte az M1 Híradója.


Páncélautót és drónokat is bevetett a Terrorelhárítási Központ (TEK) kedden Kecskeméten a robbantásra készülő, magyar állampolgárságú, magát iszlamistának nevező férfi elfogásakor.

A TEK azután döntött az akció megindításáról, hogy a férfi magyarországi terrorista merényletek elkövetését jelentette be egy az Iszlám Államhoz köthető internetes oldalon. A művelet idejére az egész környéket lezárták, még az ott lakókat sem engedték be. A kommandósok egy esetleges bombacsapda hatástalanítására is felkészültek, ezért egy bombakereső robotot is vittek magukkal.

A TEK felderítői hetek óta figyelték a 21 éves egyetemi hallgató internetes tevékenységét. A férfi aktív részvevője volt több internetes iszlamista fórumnak. Ezeken a dzsihadista propaganda mellett terrortámadásra való felkészülésről, az ezekhez szükséges eszközökről, módszerekről és anyagokról cseréltek eszmét.

,,A fiatalember vállalta azt, hogy összeszerelt csőbombát készít el, és Magyarország területén kívánja ezt felhasználni olyan tömegrendezvényen, amely vagy Budapesthez, vagy Magyarország más területéhez köthető" - mondta Hajdu János, a TEK főigazgatója.

A férfi előkészületeket is tett terve végrehajtására: csőbomba készítésére is alkalmas eszközöket rendelt az interneten. Emellett azt is tervezte, hogy egy járművel a tömegbe hajt.
,,Elhangzanak még a beszélgetésben több alkalommal ramming, tehát a tömegbe gépkocsival belefutó támadásokról szintén információk, határozottan állítja, hogy ő még egy ilyet szeretne elkövetni, a két esemény között nem tesz párhuzamot, tehát nem vagy ezt és azt, hanem mind a kettőről beszél, mind a kettőt szeretné elkövetni" - tette hozzá Hajdu János.

A kitervelt terrortámadásoknak nem volt előre meghatározott időpontja, de a TEK szerint a férfi azokat a közeli hetekben tervezte végrehajtani.

Elfogása után a férfit a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanú szerint olyan terrorcselekményeket akart végrehajtani Magyarországon, amelyekkel - ahogy az ügyészségi közlemény fogalmaz - megfélemlítheti Európa lakosságát.

,,A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit gyanúsítottként hallgatta ki emberölés többszörösen minősített bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt, egyúttal indítványozta a férfi letartóztatását" - fogalmazott Bagoly Bettin, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A bíróság szerda délután elrendelte a férfi letartóztatását. A nyomozó ügyészség a Terrorelhárítási Központtal együttműködve folytatja az ügy felderítését. Arra a kérdésre is keresik a választ, hogy a férfi beavatott-e mást is a tervei vagy kapott-e segítséget valakitől a tervezett terrorakciók végrehajtásához.


Hajdu János: mártírhalált is vállalt volna a terrortámadás tervezésével vádolt fiatal

Mártírhalált is vállalt volna az a 21 éves fiatalember, akit kedden fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK), mert a megalapozott gyanú szerint terrortámadást tervezett Magyarországon elkövetni - mondta a TEK főigazgatója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Hajdu János közölte: a fiatalember az Iszlám Állam által működtetett zárt fórumon kifejezetten ajánlkozott arra, hogy olyan típusú támadást hajtson végre Magyarországon, amely nagy tömegeket érint. Nagy valószínűséggel ő kereste a lehetőséget, hogy ilyen támadást véghez vihessen - közölte a főigazgató, hozzátéve, hogy a nyomozást az ügyészség folytatja.

Megemlítette: hasonló típusú támadás, elfogás Magyarországon még nem történt, de Európában már találkoztak ezzel a jelenséggel. Példaként említette a nizzai merényletet, ahol 2016 júliusában a francia nemzeti ünnepet lezáró tűzijátékot néző tömegbe hajtott egy teherautó. A terrortámadásban 86-an haltak meg, több mint 200-an megsebesültek.

A fiatal elfogásának körülményeiről elmondta: Kecskeméten olyan taktikát alkalmaztak, amely nem adott lehetőséget az ellenállásra, az akcióban tűzszerészt, kutyát, robotot is bevetettek, és mindent, ami rendelkezésre állt.

A főigazgató nem erősítette meg azt a sajtóinformációt, hogy a közelgő labdarúgó Európa-bajnokság magyar-portugál mérkőzésén akart volna robbantani a gyanúsított.

A rendelkezésre álló adatok alapján kijelentette, hogy a fiatalember a tettétől "azt várta, hogy a paradicsomba jut", vagyis - Hajdu János értékelése szerint - ezzel felesküdött az Iszlám Államra, emiatt azonban terrorszervezet tagjává válhat, ami súlyosabb bűncselekményt jelenthet.

Az esettel összefüggésben a rendőr altábornagy az illegális migrációra is felhívta a figyelmet, külön kiemelve a rendőrség és a katonaság munkáját, valamint a határon felhúzott kerítés hatékonyságát. Hozzátette: a TEK és a védelmi szolgálatok megelőző munkája eddig eredményre vezetett, és eddig csak Nyugat-Európában láttunk ilyen típusú bűncselekményeket.


A foci-Eb-n akart robbantani a magyar iszlamista

Megakadályozta a Terrorelhárítási Központ, hogy robbantásokat hajtson végre a labdarúgó-Eb magyar helyszínén az a 21 éves magyar férfi, aki magát iszlamistának vallja. A TEK felszámoló egységei kedden Kecskeméten ütöttek rajta a terroristán.
A Terrorelhárítási Központ felderítőinek köszönhetően nem tudta aljas, véres tervét végrehajtani az az iszlám hitre áttért 21 éves magyar férfi, akit kedden fogott el a TEK egyik felszámoló egysége a kecskeméti kertvárosban. A férfit ma letartóztatta a nyomozási bíró.
Lapunk értesülése szerint a kedden elfogott magyar férfi több magyarországi helyszínen is robbantani akart. Elsőként a labdarúgó-Eb budapesti helyszínén, a Puskás Stadionban, ahol 70 ezer ember életét veszélyeztethette volna. Ugyanakkor a Balatonon turisták tömegébe is bele akart hajtani személyautóval.

Az egyetemista férfi a darkweben chatelt iszlám radikálisokkal és így sodródott a szélsőségesek közé.

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint terrorcselekmény előkészülete miatt vettek őrizetbe egy magát iszlamistának valló magyar férfit. Az Ibolya Tibor fővárosi főügyész jegyezte közlemény kitér arra, hogy a Fővárosi Nyomozó Ügyészség a tegnap végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén.

A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre. A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit előállította, és gyanúsítottként hallgatta ki a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a gyanúsított letartóztatására tett indítványt. A nyomozási bíró ma le is tartóztatta a férfit.

Információnk szerint a TEK bizonyítékai olyan súlyúak, hogy nemcsak az alapos gyanút támasztják alá, hanem a majdani büntetőperben is perdöntők lehetnek.

A férfitól lefoglalt robbanószerkezet mellett vélhetően kép- és hangfelvételek is lehetnek a hatóság birtokában, amelyek a szélsőséges iszlamista nézeteket valló, robbantássorozatra készülő férfi tevékenységét dokumentálják bizonyító erejűen.

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Terrorelhárítási Központ felderítői folyamatosan megfigyelik a lehetséges terroristákat hazánkban, így bukkantak rá a 21 éves magyar iszlamista férfira, aki robbantások elkövetését készítette elő.

A felderítők a beszerzett információk ellenőrzése, elemzése és értékelése során azonosították a férfit, valamint összegyűjtötték a bizonyítékként számításba vehető tényeket és adatokat, és átadták a Fővárosi Nyomozó Ügyészségnek.

A büntetőeljárás elrendelését követően a Fővárosi Nyomozó Ügyészség felkérésére a TEK műveleti egységei június 1-jén Kecskeméten fogták el a beazonosított 21 éves magyar állampolgárt. A magát iszlamistának valló férfit a Fővárosi Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki. Amennyiben a bíróság bizonyítottnak találja majd a vádakat, a ma még gyanúsított férfi halmazati büntetésül akár húsz évet is kaphat.


Csőbomba és ramming-támadás

Hajdu János altábornagy, a TEK főigazgatója sajtótájékoztatón elmondta: az illetékes igazgatóságuk hetek óta felderítést folytatott az ügyben, miután az Iszlám Államhoz köthető internetes oldalakon - amelyekre szigorú belépési rend alapján lehet csak belépni - egy magyar fiatalember is részt vett a beszélgetésekben. A párbeszéd tartalma ellenséges ideológiát, ,,kimondottan dzsihadista propagandát" valló emberekkel terrortámadásra való felkészülésről, azokra vonatkozó eszközökről, anyagokról, módszerről szólt. A fiatalember vállalta, hogy csőbombát készít és budapesti vagy más magyarországi tömegrendezvényen használja fel. A beszélgetésben úgynevezett ramming-támadásokról, vagyis gépkocsival a tömegbe hajtó támadásokról szóló információk is megjelentek, a fiatalember határozottan állította, hogy ilyet szeretne elkövetni. Nem vagy ilyen, vagy olyan típusú támadást tervezett, hanem mindkettőt - szögezte le a főigazgató.
Hajdu János szerint már annyi információ gyűlt össze, hogy a felderítési igazgatóság úgy döntött, feljelentést tesz az ügyben. Az ügyészség az ügyet innentől átvette - tette hozzá.

Kérdésre válaszolva elmondta: a fiatalember bizonyos előkészületeket már tett, például vásárolt a csőbomba összeszereléséhez szükséges anyagokat, de ezt a későbbiekben a nyílt nyomozás fogja feltárni. A tábornok megerősítette, hogy az iszlám hitre áttért férfi megfelelő körülmények között élt és szocializálódott, egy fővárosi egyetem hallgatója. ,,Egy teljesen normális, átlagos magyar 21 éves fiatalemberről beszélünk" - fogalmazott. Hatalmas mennyiségű adatot foglaltak le, amelynek elemzése napokba, de akár hetekbe is telhet - közölte.


Papp László rendőröket akart ölni

Az utolsó terrortámadás hazánkban a Teréz körúti robbantás (nagykörúti robbantás vagy terézvárosi robbantás) volt; 2016. szeptember 24-én este fél tizenegy után Budapesten, a Teréz körút 4. szám alatti, felújításra előkészített, üres üzlethelyiség bejáratánál robbant a házilag készített pokolgép. A támadásban egy taxisofőr könnyebben, Vantara László rendőr törzsőrmester súlyosan, Andirkó Szabina rendőr törzsőrmester életveszélyesen megsérült. Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány másnap esti bejelentése szerint a merénylet célpontja egyértelműen a közelben járőrszolgálatot teljesítő két rendőr törzsőrmester volt, a szerkezet pedig házi készítésű szögbomba lehetett. Az elkövetőt, Papp Lászlót, aki egyedül hajtotta végre a robbantást, csaknem egy hónapi nyomozás után, 2016. október 19-én Keszthelyen fogták el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai. Papp Lászlót 2019. március 12-én a Fővárosi Ítélőtábla másodfokon életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte. Legkorábban harminc év múlva szabadulhat.


A legelső magyar terrorista

Matuska Szilveszter, az első jegyzett magyar terrorista 1931. szeptember 13-a éjjelén a bécsi gyorsvonatot robbantotta fel Biatorbágy harminc méter magasan futó vágányain. A lángoló vagonok utasaikkal együtt a mélybe zuhantak, huszonketten vesztették életüket. A robbantás előre megtervezett akció volt. Matuskát elfogták, ám a megbízó személyét azóta is homály fedi.

hirado.hu - MTI - Magyar Nemzet

LinkDöbbenetes részletek: Muszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista

Szélsőséges oldalakat követett közösségi oldalán, ahol Hüsseyin Ziyadra nevezte át magát az a kecskeméti fiatal, akit terrorizmus gyanújával vettek őrizetbe a Terrorelhárítási Központ munkatársai. A 21 éves egyetemista az Iszlám Állam terrorszervezettel is kapcsolatban állt az interneten.

Megdöbbentő dolgokra bukkant a Bors a terrorizmussal gyanúsított V. K.-val kapcsolatban. A kecskeméti egyetemista közösségi oldalán jól látszik, hogy több muszlim szervezet oldalát követte. Akadt köztük olyan is, ahol ilyen mondatokat lehet olvasni:

",,Allah ezt mondta: Ádám fia elátkozott engem, nincs joga ezt velem tenni" " - hirdeti a 800 követővel rendelkező Facebook-csoport, a Random Reminders.

Megdöbbentő, de a TEK szerint az Európában is számos terrortámadást és gyilkosságot megszervező és magára vállaló Iszlám Állam nevű terrorszervezettel is kapcsolatban állt: chaten beszélgetett a szervezet kiképzőivel, akiknek hűségesküt fogadott, hogy hajlandó lesz terrorcselekményeket elkövetni, a halál sem riasztotta vissza.

Az elkötelezettségét jól mutatja, hogy arab nevet is felvett: Hüsseyin Ziyadnak nevezte át magát közösségi oldalán. A Ziad név egyébként bőséget jelent.

Tagja volt Muszlim Ifjúsági Társaságnak is, amely békés szervezet: többször felléptek a terrorizmus ellen is. Kerestük az oldalt. Sulok Zoltán, a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnöke elmondta: csupán a levelezőlistájukon szerepelt a fiatal.

K. ismerősei között is szép számmal akadnak külföldi, muszlim, izraeli és török illetôségûek is. A Bors elérte egyiküket, Ahmet Bariscilt, ám egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Az ő személye azért érdekes, mert a kegyes korán értelmezése és magyarázata magyar nyelven című könyv lektorálója, A török-magyar kulturális központ igazgatója.


Ezrek voltak veszélyben

V. K. két terrortámadást is tervezett. Az egyik helyszín a budapesti Puskás Ferenc Stadion lett volna, ahol az Európa-bajnokságon egy csőbombával akart a levegőbe lőni. A robbanószerkezetet otthonában az Iszlám Állam technikusai segítségével nemrég el is kezdte felépíteni! A másik helynek a Balaton-parti sétálóutcákat nézte ki, ahol egy nagyteljesítményű járművel hajtott volna a nyaralók, kirándulók közé. Az Eb telt háza és a Balaton óriási népszerűsége miatt kimondhatjuk: több ezer magyar és külföldi ember élete forgott veszélyben. Elképesztő, de a fiatalember a saját életét is hajlandó lett volna feláldozni azért, hogy a lelke a ,,paradicsomba" jusson.


Tisztában volt tettével

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója a Retro Rádió reggeli műsorában elmondta: az ifjú terroristára néhány hete bukkantak.

- Folyamatosan figyeljük az internetet azért, hogy a potenciális elkövetőket kiszűrjük. A férfi hetekkel ezelőtt került a látókörünkbe, amikor az Iszlám Állammal került kapcsolatba és hűségesküt tett nekik. Ami­kor a bombát elkezdte felépí­teni, akkor döntöttünk úgy, hogy lépni kell és elindítjuk az akciót - részletezte a főigazgató. Az altábornagy azt is elmondta: a fiatal az elfogáskor nem szólt semmit és valószínűleg tudta, miért fogták el. - A cselekmény súlyával tisztában volt. Cselekedeteit vállalta, azokat nem tagadta, és együttműködően válaszolt minden kérdésre - fogalmazott a főigazgató. A TEK szerint a férfi bűncselekményt követett el, amit az ügyészség fog vizsgálni.


Katolikus gimibe járt

A terrorista fiú egy kecskeméti, jómódú, köztiszteletben álló családból származik. A szomszédok elmondása szerint ugyan évek óta nem lakik otthon a fiatal, de korábban többször látták az édesapjával biciklizni. A férfi a középiskolát a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban végezte el. Ez hazánkban elit iskolának számít, a gazdag szülők járatják ide gyermekeiket. A gimnáziumban katolikus nevelés folyik. Ezért is érthetetlen, hogy a fia­tal miért lett híve a szélsőséges eszméknek.

[Katolikus gimnáziumba járt a fiatal, aki hűségesküt fogadott az Iszlám Államnak]

Katolikus gimnáziumba járt a fiatal, aki hűségesküt fogadott az Iszlám Államnak © Facebook

A fiatal édesapja, a köztiszteletben álló ügyvéd a Ripostnak megszólalt. A szörnyű perceket átélt férfi úgy fogalmazott: a továbbiakban egy védőügyvéd segítségét fogja kérni.

Sikerült beszélnünk a fiú volt gimnazista osztálytársának édesanyjával, aki lapunknak azt mondta, álmukban sem jutott volna ilyesmi eszükbe a fiúról.

"Teljesen le vagyok döbbenve, nem ilyen embernek ismertük meg. Bennem egy kisfiú képe él, aki maximálisan próbált helytállni az iskolában "

- nyilatkozta a Borsnak a volt osztálytárs édesanyjaÖngyilkos merénylő akart lenni a magyar iszlamista

LinkMártírhalált is vállalt volna a terrortámadás tervezésével vádolt fiatal

LinkElképesztő akció: Szerelőnek álcázva teperték le a terroristát

LinkÚjabb részletek a magyar dizsihadistáról, aki öngyilkos robbantó akart lenni

LinkMuszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista

Link


 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Címkék: terrorelhárítási, járőrszolgálatot, beszélgetésekben, sajtóinformációt, robbanószerkezet, terrorcselekmény, terrortámadásban, rendőrfőkapitány, szocializálódott, közreműködésével, letartóztatására, gyanúsítottként, robbanóanyaggal, terrortámadásra, előkészületeket, megfélemlítheti, letartóztatását, valószínűséggel, osztálytársának, előkészületének, végrehajtásához, életveszélyesen, állampolgárságú, megfélemlítését, összegyűjtötték, köztiszteletben, dizsihadistáról, terrorszervezet, büntetőeljárás, bizonyítékként, megindításáról, bizonyítottnak, radikálisokkal, terrortámadást, beszélgetésben, végrehajtására, magát iszlamistának, nagy rendezvényen, tömegbe hajt, támadások helyszínével, gyanúsított Kecskeméten, iszlám hitre, pusztító terrortámadás, robbantásra készülő, akció megindításáról, férfi magyarországi, művelet idejére, egész környéket, esetleges bombacsapda, bombakereső robotot, férfi aktív, dzsihadista propaganda, ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ AKART LENNI MAGYAR ISZLAMISTA EGYETEMISTA, Iszlám Államra, Terrorelhárítási Központ, Iszlám Államhoz, Hajdu János, Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, Fővárosi Nyomozó Ügyészség, Bagoly Bettin, Fővárosi Főügyészség, Terrorelhárítási Központtal, Iszlám Állam, Puskás Stadionban, Ibolya Tibor, Magyar Nemzet, Fővárosi Nyomozó Ügyészségnek, Papp László, Vantara László, Andirkó Szabina, Papp Károly, Papp Lászlót, Fővárosi Ítélőtábla, Matuska Szilveszter, Hüsseyin Ziyadra, Random Reminders, Hüsseyin Ziyadnak, Muszlim Ifjúsági Társaságnak, Sulok Zoltán, Magyarországi Muszlimok Egyházának, Ahmet Bariscilt, Puskás Ferenc Stadion, Retro Rádió, Iszlám Állammal, Kecskeméti Piarista Gimnáziumban, Iszlám Államnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Válogatós? Betegség is okozhat...  Népszerű evangélista és valódi...  Szép napot  Október  Elcsavarogtál, hazaviszlek ! ....  E zord időben Felcsendül egy d...  Spurgeon - Október 5  Imádság  Ember és imaélet  Facebookon kaptam  Imádság  Imádság  Imádság és bűn  A soha meg nem változó Krisztu...  Szeptember végi nap, s minden ...  Kellemes délutánt kívánok ! .....  Mexikói petúnia  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Őszi teendőim  Imádság  „Aki túl óvatos,  Imádság  Imádság  Facebookon kaptam  Mai napi mosoly Nektek.....  A szürke hétköznapok - tanmese  Mosolyogtál már ma ? .......  A soha meg nem változó Krisztu...  Szép éjszakát......  Harmonia.......  Facebookon kaptam  Idézet........  Szép mai napot !........  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Szentlélek  Facebookon kaptam  A múltat már tanultuk, de mit ...  Elcsavarogtál, hazaviszlek ! ....  A soha meg nem változó Krisztu...  „Aki túl óvatos,  Facebookon kaptam  Mai napi mosoly Nektek.....  Imádság  Elcsavarogtál, hazaviszlek ! ....  Határaid  Viharos hétfő  Aranyosi Ervin - Lassíts és né...  Imádság  Kellemes délutánt kívánok ! .....  Jelek, hogy autoimmun betegek ...  Krisztus bennem  A kávészemek története  Kutyavilág........  Világ és egyház  Facebookon kaptam  Imádság  Elcsavarogtál, hazaviszlek ! ....  Kellemes délutánt kívánok ! .....  Imádság  Az állatok világnapja......  Kutyavilág........  Kellemes délutánt kívánok ! .....  Harmonia.......  „Az emberek soha  Megemésztő tűz  Határaid  Facebookon kaptam  Imádság  Megelégedés  Mindannyiunk életében ott az a...  A törött vízhordó edény - kína...  Krisztus bennem  - él a hűség is.  Hit  Jó éjszakát  Megelégedés  A győzelem titka  Korhatár nélkül  Ébredés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spurgeon - Október 5  Szentség  A felnőtt ember arca sohasem ...  Fodor Ákos: - Sose bánd  Szeptember végi nap, s minden ...  Mindannyiunk életében ott az a...  Szép keddi napot ! ......  Robot telefonnal  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Kellemes napot kívánok  Megelégedés  Imádság  Őszi teendőim  A törött vízhordó edény - kína... 
Bejegyzés Címkék
magát iszlamistának, nagy rendezvényen, tömegbe hajt, támadások helyszínével, gyanúsított Kecskeméten, iszlám hitre, pusztító terrortámadás, robbantásra készülő, akció megindításáról, férfi magyarországi, művelet idejére, egész környéket, esetleges bombacsapda, bombakereső robotot, férfi aktív, dzsihadista propaganda, ezekhez szükséges, fiatalember vállalta, férfi előkészületeket, beszélgetésben több, tömegbe gépkocsival, ilyet szeretne, kettőről beszél, kettőt szeretné, férfi azokat, közeli hetekben, gyanú szerint, ügyészségi közlemény, férfit gyanúsítottként, bíróság szerda, férfi letartóztatását, nyomozó ügyészség, férfi beavatott-e, tervei vagy, tervezett terrorakciók, terrortámadás tervezésével, megalapozott gyanú, ügyészség folytatja, nizzai merényletet, francia nemzeti, terrortámadásban 86-an, fiatal elfogásának, akcióban tűzszerészt, közelgő labdarúgó, rendelkezésre álló, esettel összefüggésben, rendőr altábornagy, illegális migrációra, katonaság munkáját, határon felhúzott, védelmi szolgálatok, foci-Eb-n akart, magyar iszlamista, labdarúgó-Eb magyar, kecskeméti kertvárosban, nyomozási bíró, kedden elfogott, labdarúgó-Eb budapesti, egyetemista férfi, darkweben chatelt, szélsőségesek közé, tegnap végrehajtott, férfit előállította, lakosság megfélemlítése, gyanúsított letartóztatására, alapos gyanút, majdani büntetőperben, férfitól lefoglalt, hatóság birtokában, szélsőséges iszlamista, lehetséges terroristákat, beszerzett információk, bizonyítékként számításba, büntetőeljárás elrendelését, bíróság bizonyítottnak, illetékes igazgatóságuk, magyar fiatalember, párbeszéd tartalma, beszélgetésben úgynevezett, tömegbe hajtó, fiatalember határozottan, felderítési igazgatóság, ügyet innentől, fiatalember bizonyos, csőbomba összeszereléséhez, nyílt nyomozás, tábornok megerősítette, fővárosi egyetem, teljesen normális, utolsó terrortámadás, házilag készített, taxisofőr könnyebben, merénylet célpontja, közelben járőrszolgálatot, szerkezet pedig, hónapi nyomozás, legelső magyar, első jegyzett, bécsi gyorsvonatot, lángoló vagonok, mélybe zuhantak, , ,
2022.09 2022. Október 2022.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 162 db bejegyzés
Összes: 4459 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1407
  • e Hét: 5360
  • e Hónap: 6962
  • e Év: 546524
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2022 TVN.HU Kft.