Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél a TVN részére! - 8.
  2021-08-09 20:45:31, hétfő
 
 


NYÍLT LEVÉL A TVN RÉSZÉRE! - 8.


T. TVN!


Már többször is jeleztem Nyilt levél formájában is, hogy a TVN részéről mind több blogbejegyzésem törlésre került, azok már az Archivumomban sem érhetők el. Ráadásul olyan nagyobb terjedelmű blogbejegyzések is, amelyekbe jóval több befektetett időnk van.

Sajnos mind sűrűbben tapasztalthattuk, hogy általában régebbi bejegyzéseinkből, de újabban már 2019 évi bejegyzéseinkből is szinte fűnyirószerűen rengeteg bejegyzés törlésre került. Olyan bejegyzések, melyeknek a törlése teljesen érthetetelen. Köztük olyanok, mint karácsonyi blogbejegyzések és neves szerzők, Gárdonyi Géze, Juhász Gyula és sok más hasonlóak is törlésre kerültek, olyan nagyobb terjedelmű blogbejegyzések, amelyekbe elkészítéséhez érthetően jóval több befektetett idő szükséges. Olyan blogbejegyzések kerülnek törlésre az Archivumomból - több hónapos v. éves ottlét után, amik szerintem sem tartalmilag, sem egyéb vonatkozásban nem indokolják ezek törlését.

Sajnos már korábban rengeteg több blogbejegyzésem törléséről kellett beszámolnom, több esetben Nyílt levél formájában. Úgy látom, ezeknek sem volt persze túl sok eredménye, szinte ugyanerre a sorsra jutottak, mert közülük is, ha jól számolom, négy Nyílt levél is törlésre került!

Néhány Blogkategóriákban eszközölt törlésekről részletes listát is küldtem már korábban a TVN részére. Nem kívánom ezeket itt most megismételni tételesen /de igény esetén pótlólag meg tudom küldeni/, de mindenképpen szeretném megemlíteni, és szíves figyelmükbe ajánlani a 2020.06.19-i e-mailemben ill. az azonos keltű Nyilt levél 6.-ban szereplő tételes összeállítást /ami ugyancsak törlésre került/, ugyanis az alábbi blogkategóriák törlései mindennél jobban beszélnek:


TÖRLÉSEK:( Részletezésük az e-mailban /2020.06.19/ ill. a törölt Nyílt levél 6.-ban)


Bölcsességek és gondolatok:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=1460&n=menus gabor&blog_kategoria=B%F6lcsess%E9gek%20%E9s%20gondolatok.

A blogkategóriában a 2010.08.30.ig 43 bejegyzésből 18 db., 2015.01.31-ig 111 bejegyzésból 32 db blogbejegyzés került törlésre. Ez a blogbejegyzések 42 %-a, ill. 38%-a!


Életmód:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=1463&n=menusgabor&blog_kateg oria=%C9letm%F3d

A blogkategóriában 2010.ben 15 db bejegyzésből 8 db bejegyzés került törlésre, ez már 53%!


Idézetek birodalma:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=2034&n=menusgabor&blog_kateg oria=Id%E9zetek%20birodalma

A blogkategóriában a 2015 végéig felvitt 32 db bejegyzésből 13 került törlésre, sajnos ez is közel 41 %!


Karácsony - Újév:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&kat=1516&n=menusgabor&blog_kateg oria=Kar%E1csony%20-%20%DAj%E9v

A blogkategóriában 2011.12.31-ig 21 db bejegyzésből 14 db, 2012.12.31-ig 32 db bejegyzésből 17 db blogbejegyzés került törlésre. Ez a blogbejegyzések 66%-a, ill. 53 %-a. Talán ez tűnik a legérthetetlenebbnek.


Többi blogkategóriámat részletesebben nem vizsgáltam, egyelőre nem is kívánom az újabb bosszúságok megelőzése érdekében, de törlések ott is történtek, mint azokat korábbi jelzéseim alapján néhány esetben jeleztem is a T. Szolgáltató TVN-nek.

Az azért az előzőekből is megállapítható, az Archivumbani vizsgált törlések eredménye sokkal rosszabbak, mint amire számítani lehetett. És nagyon elszomorító! Sajnos a törlések olyan nagy mérvűek, a küldött e-mail ill. a a törölt Nyílt levél 6. szerint 40-66%- közöttiek /!/, ami mellett sem a TVN, sem én nem mehetünk el szótlanul.


Többször kértem a jelzett problémáim kivizsgálását. Egyszer, kétszer, háromszor, sokszor. Mivel levelezési címem általában minden korábbi reklamációm ellenére sem működik, így válaszukat privát e-mail címemre kértem, eddig válasz egyikre sem érkezett. Így kénytelen voltam sérelmemet ebben a formában /Nyílt levél/ is itt közzétenni.

Többször kértem már a törölt bejegyzések visszaállítását, de természetesen ez nem történt meg, sőt a T. TVN még csak válaszra sem méltatott! Remek üzleti kapcsolat a Szolgáltatónak - mi dolgozunk, és fizetünk - a TVN pedig TÖRÖL .

Most a kisebb törléseket nem is említem, mert ott a mi időbeli ráfordításaink is elenyészőek, a nagyobb terjedelmű blogbejegyzések törlése azonban mindenképpen nagyon bosszantó! Amit persze mégsem értek, hogy ez miért csak a TVN-re jellemző, más WEB oldalakon ilyennel sehol nem lehet találkozni!

Az a korábbi jelzésük pedig, hogy ún Adathalász kóborol az oldalamon, és a szinte mindennapos jelzésük ugyanis, hogy un "Adathalász blokkolása" történt a részükről, már kezd komikussá válni. A jelzések szerint az adathalász rendszeresen ugyan úgy kísérletezik az oldalam feltörésével és az adataim megszerzésével, blokkolják, de hónapok óta szinte nem történik semmi!!! Létezik egyáltalán a probléma, vagy csak egy elterelő művelet?

A bejegyzések egy Törlőgomb megnyomásával pillanatok alatt törlődhetnek! Biztos nem az adathalász törölte ezeket sem.

Szeretném, ha egyszer a törlő személy "ideállna elénk" és meg tudná magyarázni, miért teszi? A Levelezés rendszerén miért nem tudja az oldal jelezni felénk közvetlen a problémáit és akkor talán megelőzhetőek lennének a durva beavatkozások! A vége az lesz. hogy előbb-utóbb azok is elmennek, akik még itt maradtak és be lehet zárni a boltot!

Sokan több éve itt vagyunk a TVN-en. Sokan szerettük, szeretjük ezt az oldalt, de ha ez így folytatódik tovább, lehúzhatjuk a rolót véglegesen. Megszerettük. A TVN tárolási lehetőséget ígért, cserébe a a blogbejegyzéseink reklámfelületet biztosítottak a TVN-nek. A rendelkezésre álló tárolókapacitás, amit blogbejegyzéseink eredményeztek, a töredékét sem érik el ennek. Pláne ha a bejegyzéseink nagy része önhatalmúlag törlésre kerül és ez tovább is folytatódik.

Megjártam már néhány WEB oldalt, de sehol hasonló nem fordult elő! Az meg pláne nem, ami az utóbbi időben sokszor előfordul, hogy a bejegyzésekbe az oldalon belejavitások, résztörlések is történnek. Amit persze mégsem értek, hogy ez miért csak a TVN-re jellemző, mert más WEB oldalakon ilyennel nem lehet találkozni! Pedig tudom, itt szinte mindenki szerette ezt az oldalt. Igaz, időközben nagyon sokan itt hagytak bennünket. Mi mégis azt kérnénk, akik itt maradtunk, tegyük újra ezt az oldalt olyanná, amilyen volt éveken keresztül. A TVN a 2010-es évek elején az év legjobb WEB oldala volt, tegyünk meg érte mindent, hogy ez újra így legyen. És minden változásról a tagságot is időben tájékoztassuk.

Tisztelettel kérem a T. Szolgáltatót, hogy a bejegyzések törlését hagyja abba, vagy előzetesen közölje minden esetben annak okát, a törölt bejegyzéseket pedig állítsa állítsa vissza, mert amit egyszer ki lehetett törölni, azt vissza is lehet állítani! Volt már erre példa, amikor a TVN nekem is állított vissza a múltban törölt bejegyzést. Mert az nem lehet megoldás, hogy a TVN mély hallgatásba burkolózik, és még csak válaszra sem méltatja a panaszost.

További kérdésem, hogy mit szándékozik tenni a jövőben a TVN, hogy ezek rendszeressé ne váljanak? Meddig kell továbbá várnunk arra, hogy problémajelző észrevételeink a jövőben ne maradjanak válaszolatlanul? Jelenleg ugyanis mégis egy üzleti kapcsolat áll fenn köztünk, és ezért a Szolgáltatónak is van kötelessége velünk szemben. Ennek elmulasztása esetén felmerülhet a jövőben így az az igényünk, hogy az indokolatlanul törölt bejegyzések miatti esetleges kártérítési igényünket érvényesítsük a TVN felé.


A zárt rendszerre való áttérés során egyébként is ígéretet kaptunk a TVN-től 2018.o9.02-én:

"Kedves Felhasználónk!
Mint tudja cégünk 2002 óta (16 éve) nyújtja a szolgáltatásait teljesen díjmentesen.
Sajnos cégünk a jelenlegi formában nem tudja tovább üzemeltetni a szolgáltatásokat.
Október 1-jétől zárt rendszerré alakítjuk át rendszerünket.
Fontos tudni, hogy a zárt rendszerbe áthelyezett felhasználók

MINDEN ADATA MEG FOG MARADNI ÉS UGYANÚGY TUDJÁK HASZNÁLNI A SZOLGÁLTATÁSAINKAT A TOVÁBBIAKBAN"

/TVN.HU csapata 2018.09.02./


az az törlésre semmi sem kerül, a felhasználók minden adata meg fog maradni!


Ennek ellenére csak néhány nagyobb tétel, terjedelmesebb bejegyzések, amik ezt követően mégis törlésre kerültek:


Idézetek birodalma:

19.01.02: IDÉZETEK: A Szív szavai 15. Törölve
19.02.02: Idézetek: A Szív szavai 17. Törölve
19.04.02: Idézetek - Az Életről Törölve
19.04.17: Fókuszban a nő 1. Törölve
19.04.27: Fókuszban a nő 2. Törölve
19.04.30: Fókuszban a nő 3. Törölve
19.05.21: Feledhetetlen gondolatok Törölve


Karácsony - Újév:
2019.12.22: Karácsony készül, emberek! Törölve
2019.12.22: Angyalok - Törölve
2019.12.25: A legszebb karácsonyi dalok Törölve
2019.12.26: Karácsonyi idézetek Törölve
2019.12.31: Óév búcsúztató Törölve


Lelkem szirmai:
2019.06.06: A szív szavai Törölve
2019.07.20: Szakály Éva: Élet vagy halál / Alkudozás Törölve


Sajnos ez ma nem igaz, ez nem így lett, nem így van, így kérem a törölt bejegyzések visszaállítását! Bizonyára csupán egy nagy átverés áldozatai lettünk! Ez az ígéret csak részben valósult meg. Mert a zárt rendszerre való átalakulás során az az ígéret, hogy minden adatunk meg fog maradni, bizony az nem valósult meg. Lehet, hogy a törlések némileg csökkentek, de nem szűntek meg teljesen. És úgy látom, ezek általában a terjedelmesebb bejegyzéseket érintik.

Végezetül most már befejezve, nagyon rövid leszek. Úgy érzem, a TVN egyenlő jogú tagjaként megilletne annyi tisztelet minket is, hogy legalább válaszoljanak a leveleinkre. Valószínűleg a zsúfolt napirendjük ezt mindeddig nem tette lehetővé Önöknek. Ettől azonban mégsem vesztettem el a reményt, hogy esetleg a következő napokban mégis soron kívül foglalkozni fognak az ügyemmel. Szeretném megismételni újólag, a bevezetésben már említett, a zárt rendszerre való átalakulás során az az ígéret, hogy minden adatunk meg fog maradni, bizony így nem valósul meg, - legalábbis nálam! Hogy ugyan úgy tudjuk használni a szolgálatatásaikat a továbbiakban is, mint korábban - szintén nem!!!

Azonban nem lehet csak úgy a szőnyeg alá söpörni egy ilyen ügyet. Mert hallgatásuk ezt támasztja alá!


Köszönettel:
menusgabor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: blogkategóriámat, blogkategóriában, bejegyzéseinkből, tapasztalthattuk, szolgáltatásokat, reklámfelületet, visszaállítását, blogbejegyzések, tárolókapacitás, blogbejegyzésem, szolgáltatásait, válaszolatlanul, szolgáltatónak, blogkategóriák, terjedelmesebb, megállapítható, ráfordításaink, elkészítéséhez, észrevételeink, részletesebben, indokolatlanul, fűnyirószerűen, megszerzésével, bejegyzéseket, eredményeztek, beavatkozások, blogbejegyzés, rendelkezésre, bejegyzéseink, archivumomból, megelőzhetőek, rendszerünket, problémajelző, biztosítottak, érvényesítsük, összeállítást, törlése teljesen, sorsra jutottak, azonos keltű, alábbi blogkategóriák, törölt Nyílt, blogkategóriában 2010, 2015 végéig, blogkategóriában 2011, újabb bosszúságok, törlések olyan, küldött e-mail, jelzett problémáim, törölt bejegyzések, kisebb törléseket, nagyobb terjedelmű, szinte mindennapos, NYÍLT LEVÉL TVN RÉSZÉRE, Gárdonyi Géze, Juhász Gyula, Néhány Blogkategóriákban, Szolgáltató TVN-nek, Kedves Felhasználónk, MINDEN ADATA MEG FOG MARADNI ÉS UGYANÚGY TUDJÁK HASZNÁLNI SZOLGÁLTATÁSAINKAT TOVÁBBIAKBAN, Szakály Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hamvas Béla  Magyar költészet napja  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  A felvilágosodás...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 13  Esterházy Péter: Harmonia c...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Csend  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Egy párkányon  Különleges  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Kertem  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  József Attila - Kopogtatás nél...  Emlékezz  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Hamvas Béla  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Somlyó Zoltán - Orgonával  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Horváth Szilvia tollából  Szívek  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Jázmin  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  jó reggelt  Mindig lesz olyan  Anyámról való emlékek  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cica  IGEN így  Magamnak  Facebookon kaptam  Különleges  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Robert Merle tollából  Különleges  képre írva  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Magamnak  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Egyszerű  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Bársony székben  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Tavaszi este  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép estét  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  József Attila - Kopogtatás nél... 
Bejegyzés Címkék
törlése teljesen, sorsra jutottak, azonos keltű, alábbi blogkategóriák, törölt Nyílt, blogkategóriában 2010, 2015 végéig, blogkategóriában 2011, újabb bosszúságok, törlések olyan, küldött e-mail, jelzett problémáim, törölt bejegyzések, kisebb törléseket, nagyobb terjedelmű, szinte mindennapos, jelzések szerint, adathalász rendszeresen, oldalam feltörésével, adataim megszerzésével, elterelő művelet, adathalász törölte, törlő személy, oldal jelezni, durva beavatkozások, rolót véglegesen, rendelkezésre álló, bejegyzéseink nagy, utóbbi időben, oldalon belejavitások, oldalt olyanná, 2010-es évek, bejegyzések törlését, törölt bejegyzéseket, múltban törölt, üzleti kapcsolat, indokolatlanul törölt, zárt rendszerre, szolgáltatásait teljesen, jelenlegi formában, zárt rendszerbe, felhasználók minden, legszebb karácsonyi, szív szavai, nagy átverés, ígéret csak, törlések némileg, terjedelmesebb bejegyzéseket, zsúfolt napirendjük, következő napokban, ilyen ügyet, blogkategóriámat, blogkategóriában, bejegyzéseinkből, tapasztalthattuk, szolgáltatásokat, reklámfelületet, visszaállítását, blogbejegyzések, tárolókapacitás, blogbejegyzésem, szolgáltatásait, válaszolatlanul, szolgáltatónak, blogkategóriák, terjedelmesebb, megállapítható, ráfordításaink, elkészítéséhez, észrevételeink, részletesebben, indokolatlanul, fűnyirószerűen, megszerzésével, bejegyzéseket, eredményeztek, beavatkozások, blogbejegyzés, rendelkezésre, bejegyzéseink, archivumomból, megelőzhetőek, rendszerünket, problémajelző, biztosítottak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1617
  • e Hét: 12695
  • e Hónap: 35183
  • e Év: 213058
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.