Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Majka a hétvégén elveszi Dundikát
  2021-08-26 20:30:45, csütörtök
 
 













MAJKA A HÉTVÉGÉN ELVESZI DUNDIKÁT . . . . . . . . . . . . .



HÁROM NAPOS LAGZIRA KÉSZÜL MAJKA ÉS DUNDIKA




Leleplezzük a titkos esküvőt: Háromnapos lagzira készül Majka és Dundika - itt vannak a részletek


A celebvilág színe-java teszi majd tiszteletét a hétvégi luxuslagzin, amit egy kíváncsi szemek elől gondosan elzárt borászatban tart a páros. A Bors megtudta, hogy olyan álomesküvőt tartanak, amilyenre mindig is vágyott Dundika.


Hétvégén tartják az idei év legnagyobb sztáresküvőjét: Majoros Péter és kedvese, Hajnalka tíz év után végre örök hűséget fogadnak egymásnak. A menyasszony és a vőlegény idén tavasszal ünnepelték szerelmük kerek évfordulóját. A Bors úgy tudja, Majkáék eredetileg az év első felében tartották volna a szerelmi köteléküket megerősítő szertartást, ám a pandémia keresztülhúzta a számításaikat.

Ekkor tűzték ki a most hétvégi esküvői időpontot, aminek megtartásában még a nyár elején sem voltak biztosak a vírushelyzet miatt.

A két közös gyermeket nevelő sztárpár, megtett mindent, hogy összejöjjön az esküvő, és úgy néz ki, hogy a kitartásukat végre siker koronázza. Már nincs visszaút: néhány napon belül Majka és Dundika kimondják a boldogító igent.

Most hétvégén lesz a nagy nap

A Bors információi szerint most hétvégén egy jónevű vidéki borászat lesz a helyszíne a ceremóniának. A nagy napot Majkáék a lehető legdiszkrétebben szeretnék megélni, ezért a meseszép helyszínt a pár próbálta az utolsó pillanatokig titokban tartani. A luxusesküvőiről híres pincészet szinte megközelíthetetlen a kíváncsiskodók számára, több mint 100 hektáros telken fekszik egy völgyben, ahová egyetlen út vezet be, így idegenek véletlenül sem pillanthatnak a kulisszák mögé. Ha már ott vannak, több étterem és bár gondoskodik a minőségi vendéglátásról, sőt, még éjszakára sem kell elhagyniuk a birtokot, ugyanis az összes vendéget helyben tudják elszállásolni.


Az ózdi rapper 2012-ben jegyezte el Dundikát, de az esküvőt csak most tartják - Bors-archív





Úgy tudjuk, hogy Majorosék háromnapos lagzit terveznek, a vendégek között pedig számos közéleti szereplő, tévés, zenész és színész is ott lesz majd a baráti körükből.

Az esküvő részletei, ahogy a pontos helyszín is, szupertitkosak.

Majka és Dundika nem szeretné, ha avatatlan szemek látnák, ahogy az oltár elé vonulnak, vagy ahogy felszabadultan mulatnak a barátaikkal. Korábban azonban részletesen beszéltek mindketten arról, hogy milyen esküvőt szeretnének. Talán mondani sem kell, hogy a két elképzelés alig találkozik egymással...


Tornacipőben és rövidgatyóban nősül?

Majka korábban azt nyilatkozta, hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni, mert attól fél, hogy beleizzad a zakóba, amiben egyébként sem érzi jól magát. Dundika ehhez képest már hónapokkal az esküvő előtt komoly diétába kezdett, napokon át csak telefonált, hogy meglegyen a sminkes, a fodrász, a ceremóniamester, a dekoráció, mert grandiózus esküvőt akar, amin természetesen szeretne a lehető legszebb lenni.


Majkáék gyerekei is látni fogják, ahogy szüleik kimondják a boldogító igent - DFP





Az ő elképzelése szerint lesz egyébként feldíszítve a helyszín, ő álmodta meg a tortát, minden apró részlet az ő ízlését dicséri majd.

Úgy tudjuk, a páros mindkét tagja izgatottan várja a hétvégét annak ellenére is, hogy korábban azt nyilatkozták, sok mindenben nem fog változni az életük egy papír miatt. Majka és Dundika nyolc éve járnak jegyben, a hétköznapjaikban pontosan úgy élnek, mint egy átlagos család. A lázas készülődés azonban arról árulkodik, hogy mégiscsak fontos számukra, hogy hivatalossá tegyék a szövetségüket. Mert szeretik egymást.


Hirtelen jött szerelem

A páros tagjai még a TV2-n futó Ezek megőrültek! című műsor forgatásán ismerkedtek meg egymással, 2011-ben pedig már egy párt alkottak. Amilyen gyorsan összejöttek, olyan gyors volt a családalapítás is, hiszen novemberben már meg is született az első gyerekük, Marián. 2016-ban pedig a testvére, Olivér is.







Tízezrek előtt vallott szerelmet Majka

Link



Majka: bomba formában készül az esküvőre

Link



Újabb részletek az év lagzijáról: Ezen a pazar helyszínen esküsznek Majkáék

Link



Összeházasodik Majka és Dundika

Link


Ők mulattak a legjobban Majkáék esküvőjén: Ördög Nóri az igazi partihercegnő

Link


Végre jelentkezett az ifjú férj: Majka meglepő képet posztolt az esküvőjéről - Fotó

Link


















 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
Címkék: legdiszkrétebben, hétköznapjaikban, luxusesküvőiről, ceremóniamester, kíváncsiskodók, vendéglátásról, szupertitkosak, rövidnadrágban, felszabadultan, sztáresküvőjét, családalapítás, összeházasodik, keresztülhúzta, szövetségüket, megtartásában, elszállásolni, partihercegnő, számításaikat, rövidgatyóban, pillanthatnak, természetesen, tornacipőben, vírushelyzet, ceremóniának, nyilatkozták, évfordulóját, kitartásukat, pillanatokig, jelentkezett, hivatalossá, köteléküket, nyilatkozta, összejöttek, novemberben, leleplezzük, gondoskodik, titkos esküvőt, celebvilág színe-java, hétvégi luxuslagzin, kíváncsi szemek, vőlegény idén, szerelmi köteléküket, pandémia keresztülhúzta, most hétvégi, nyár elején, vírushelyzet miatt, kitartásukat végre, boldogító igent, jónevű vidéki, nagy napot, lehető legdiszkrétebben, meseszép helyszínt, MAJKA HÉTVÉGÉN ELVESZI DUNDIKÁT, HÁROM NAPOS LAGZIRA KÉSZÜL MAJKA ÉS DUNDIKA, Majoros Péter, Összeházasodik Majka, Ördög Nóri,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
" A gondolat is rezgés. Minél ...  Isten áldja  Mi a különbség  Kakaós piskóta  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kakaós piskóta  Üdvözöllek az oldalamon  A halolaj és a hal még a migré...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Szép estét kedves látogatóimna...  Szeretettel  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Atyám !  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Szeretettel  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Nemzeti  Az ünnepről  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Szeüleidtől tanultad  mindent a népért...  Hernádkak  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mindig tud adni ,  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Tavaszról álmodom,  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Por  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Szép Álmokat  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Aztán itt van egy másik szerep...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Síró nő  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Nemzeti  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Ted Engstrőm gondolata  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Akinek vaj van a fején...  Szép estét  Facebookon kaptam  Esti kép  Imádkozás Krisztus értelméért  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  mindent a népért...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  A tékozló és Isten gondviselés...  A közszereplő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Szent-Györgyi Albert gondolata  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
titkos esküvőt, celebvilág színe-java, hétvégi luxuslagzin, kíváncsi szemek, vőlegény idén, szerelmi köteléküket, pandémia keresztülhúzta, most hétvégi, nyár elején, vírushelyzet miatt, kitartásukat végre, boldogító igent, jónevű vidéki, nagy napot, lehető legdiszkrétebben, meseszép helyszínt, utolsó pillanatokig, luxusesküvőiről híres, kíváncsiskodók számára, kulisszák mögé, minőségi vendéglátásról, összes vendéget, ózdi rapper, esküvőt csak, vendégek között, baráti körükből, esküvő részletei, pontos helyszín, esküvő előtt, lehető legszebb, páros mindkét, hétvégét annak, papír miatt, hétköznapjaikban pontosan, átlagos család, lázas készülődés, páros tagjai, párt alkottak, első gyerekük, pazar helyszínen, legjobban Majkáék, igazi partihercegnő, ifjú férj, legdiszkrétebben, hétköznapjaikban, luxusesküvőiről, ceremóniamester, kíváncsiskodók, vendéglátásról, szupertitkosak, rövidnadrágban, felszabadultan, sztáresküvőjét, családalapítás, összeházasodik, keresztülhúzta, szövetségüket, megtartásában, elszállásolni, partihercegnő, számításaikat, rövidgatyóban, pillanthatnak, természetesen, tornacipőben, vírushelyzet, ceremóniának, nyilatkozták, évfordulóját, kitartásukat, pillanatokig, jelentkezett, hivatalossá, köteléküket, nyilatkozta, összejöttek, novemberben, leleplezzük, gondoskodik, részletesen, barátaikkal, szeretnének, ismerkedtek, álomesküvőt, menyasszony, borászatban, tiszteletét, luxuslagzin, elképzelése, szertartást, feldíszítve, összejöjjön, esküvőjéről, információi, celebvilág, forgatásán, megerősítő, legnagyobb, háromnapos, ünnepelték, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 21 db bejegyzés
e év: 69 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1322
  • e Hét: 7666
  • e Hónap: 34289
  • e Év: 171661
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.