Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elkerülhetetlen Ukrajna katonai veresége és területének felo
  2022-05-05 21:15:34, csütörtök
 
 




AMERIKAI KATONAI SZAKÉRTŐ:

ELKERÜLHETETLEN A KIJEVI REZSIM KATONAI VERESÉGE ÉS UKRAJNA TERÜLETÉNEK FELOSZTÁSA


Link



Az orosz különleges hadművelet elkerülhetetlenül a kijevi rezsim katonai vereségéhez, majd Ukrajna területének felosztásához vezet.

Ilyen előrejelzést adott egy ismert amerikai katonai szakértő, az Egyesült Államok védelmi miniszterének volt tanácsadója, Douglas McGregor. Véleményét Spanyolország egyik legnépszerűbb lapjának, az El Mundónak adott interjújában osztotta meg.

Kijelentette, hogy az orosz hadsereg kis erőkkel képes volt megtenni azt, ami meglepetést okozott a Nyugat számára, ugyanis sikerült a front teljes hosszában támadást végrehajtania.

,,Az orosz erők olyat tettek, amire mi Nyugaton nem számítottunk. Hosszú, 800-1280 km-es fronton támadtak, egyenként körülbelül 700 fős zászlóalj-taktikai csoportokkal. Ezeket az alakulatokat arra utasították, hogy kerüljék el a járulékos károkat és veszteségeket a civil lakosság körében, az ukrán szárazföldi erők felderítő drónokhoz kapcsolódó tüzérségi azonosítása, elkülönítése és megsemmisítése során" - idézi a PolitNavigator a szakértőt.

Azt is megjegyezte, hogy ezt az egész folyamatot támogatták az orosz légi, szárazföldi és tengeri erők rakétatámadásai, amelyek megsemmisítették az ukrán parancsnokságot és irányítást.

,,Ez a megközelítés lelassította a hadművelet ütemét, de nem tette lehetővé az ukránok számára, hogy ellentámadást indítsanak. Ugyanakkor az ukrán erők kénytelenek voltak lakott területekre visszavonulni, a Donbass délkeleti részén épült erődítményeikbe. A konfliktus kezdeti szakaszától mindig Moszkva volt a kezdeményező, ami elkerülhetetlen vereségre ítélte Kijevet" - mondta McGregor.


,,Tekintettel Washington azon eltökéltségére, hogy meghosszabbítja a konfliktust, hogy kárt okozzon Oroszországnak, az ukrán semlegesség, a DPR és LPR autonómiája vagy függetlensége, valamint a Krím Oroszország részeként való elismerésének eredeti céljait új célok váltják fel. Valószínűleg köztük van Ukrajna állandó felosztása a Dnyeper vonala mentén, amelyben Odessza és a Fekete-tenger partvidéke az oroszok kezére kerül. Az még nem világos, hogy Moszkva mennyire ellenőrzi a Dnyeper keleti partját Kijev térségében, de a Harkovtól északra, keletre és délre eső terület leválik a mai Ukrajnától" - zárta gondolatait az amerikai tanácsadó.

Előrejelzései szerint a különleges hadművelet második szakaszának eredményeként a donbászi ukrán csapatok elbuknak, az Ukrajna rendelkezésére álló összes hadműveleti erőt megsemmisítik. McGregor szerint az oroszok beveszik Odesszát és kiterjesztik ellenőrzésüket Ukrajna nyugati részére is.


Amerikai katonai szakértő: Elkerülhetetlenül a kijevi rezsim katonai veresége és Ukrajna területének felosztása

Link











Oroszország egy 30 éve tartó megalázási folyamatnak tesz most pontot a végére.

Megkockáztatom, ha a kedélyek lecsitulnak, a mostani és ezelőtti ukrán kormányokat, politikai szereplőket a maradék Ukrajnán belülről fogják bíróság elé állítani, hogy Amerika ostoba bolhájaként addig pattogott a medve orrán, amíg elveszti lényegében mindazt, amit meg nem érdemelten, potyára megkapott és nem akármiről van szó. Az Ukrán állam, nem honfoglaló háborúkban alapozta meg határait, hanem a nagyhatalmi politikai pillanatérdekek és részeg diktátorok adományaiból verbuválta össze rendkívül értékes területeit. Nem is volt rá képes, hogy megbecsülje azokat és a benne lakó népeket.

Az Ukrán politika az elmúlt évtizedben olyan pofátlan ívet öltött, olyan vakmerő oroszellenességet szított, ami józan ésszel felfoghatatlan. Ezért, elveszti a területének legértékesebb részeit, búzatermő vidékének akár kétharmadát, szinte az összes bányáit, gáz és olajmezőit, tengeri kikötőit, lakosságának nagyrészét. Megérte Amerika csicskás szócsövének lenni Európában?"

"Arra mérget vehet mindenki, hogy Oroszország, orosz vérrel visszaszerzett területekből egy talpalatnyit sem fog juttatni senkinek. Biden kormány menni fog, Zselenszkij kormány menni fog, és menni fognak a szankciók is, ami maradni fog, az a nagy Oroszország, olajával, gázával, búzájával és az atombombáival is.

Aki nagy és erős, táplálja a Föld lakosságának egyharmadát, fűti Európát, azt illene tisztelni. Hát nem illettek az urak tisztelni, akkor megtanulják félni.







A fogságba esett ukrán katona elsírta magát, mikor a családjának üzent - videó
/ Az ukrán katona most arra kéri népét, hogy tegyék le a fegyvert és állítsák le ezt a háborút./

Link



Spórolj Amerika! Biden arra szólítja fel az amerikaiakat, hogy térjenek át a kerékpárra és a napelemekre

Link



Ukrán háborús bűnösök tárgyalásra várnak: a foglyok készségesen tanúskodnak parancsnokaik ellen

Link



Nem voltak szankciók az USA ellen, mikor egy egész násznép került tömegsírba Irakban

Link



Az Azovsztal "őrzői" élelmiszerre akarják cserélni a civileket - az oroszok válaszoltak
/66,6 kg egy ember életéért./

Link



Biden újabb mélypontja: összekeverte a magyarokat az ukránokkal - videó

Link



A CIA új műveletet indít az orosz-ukrán háborúban, besúgó spicli-sereget gyűjtenének Oroszországban

Link






Az ukrán rezsim szerint ők több ezer éve élnek saját földjükön. Mi 1991 előtt nem találjuk őket egy térképen sem.





 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: megsemmisítették, meghosszabbítja, elkerülhetetlen, rakétatámadásai, erődítményeikbe, pillanatérdekek, parancsnokságot, politnavigator, rendelkezésére, oroszországnak, megsemmisítése, ellenőrzésüket, eltökéltségére, megkockáztatom, visszaszerzett, felfoghatatlan, oroszországban, miniszterének, parancsnokaik, visszavonulni, legnépszerűbb, felosztásához, spanyolország, atombombáival, ellentámadást, legértékesebb, függetlensége, veszteségeket, előrejelzései, megsemmisítik, végrehajtania, elismerésének, eredményeként, megközelítés, lelassította, élelmiszerre, orosz különleges, kijevi rezsim, ismert amerikai, orosz hadsereg, front teljes, orosz erők, alakulatokat arra, járulékos károkat, civil lakosság, ukrán szárazföldi, egész folyamatot, orosz légi, ukrán parancsnokságot, megközelítés lelassította, hadművelet ütemét, ukránok számára, Elkerülhetetlen Ukrajna, AMERIKAI KATONAI SZAKÉRTŐ, ELKERÜLHETETLEN KIJEVI REZSIM KATONAI VERESÉGE ÉS UKRAJNA TERÜLETÉNEK FELOSZTÁSA, Egyesült Államok, Douglas McGregor, Véleményét Spanyolország, Tekintettel Washington, Krím Oroszország, Megérte Amerika, Spórolj Amerika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sorsod  A Magyar Költészet napja alkal...  Jan Twardowski - Siessünk  Alvó kislány  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Robin Wight pitypang szobra  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Egyszerű  József Attila - Kopogtatás nél...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Szép álmokat!  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  képre írva  Paul David Tripp Április 12  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  39 ígéret  Martin Buber, A haszidim meséi  ajándék, mellyel meglepem  Szívek  Tavaszi este  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Előfordul, hogy  Emlékezz  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Vito Giaquinto gondolata  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Gebhardt Nóra versei II.  Vannak emberek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  James Allen  Müller Péter tollából  "Ez egy csoda"  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Ott van  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Bornyi Veronika haiku verse  Paul Éluard - És egy mosoly  Ma van a magyar költészet napj...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Tanácsok egy pszichológustól  Emlékezz  Anyák napjára  Azért kaptad  különleges  képre írva  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét  Erdei gyöngyvirág  Egy tavasz  Előnyök, amelyeket a meditáció...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Magamnak 
Bejegyzés Címkék
orosz különleges, kijevi rezsim, ismert amerikai, orosz hadsereg, front teljes, orosz erők, alakulatokat arra, járulékos károkat, civil lakosság, ukrán szárazföldi, egész folyamatot, orosz légi, ukrán parancsnokságot, megközelítés lelassította, hadművelet ütemét, ukránok számára, ukrán erők, konfliktus kezdeti, ukrán semlegesség, oroszok kezére, amerikai tanácsadó, különleges hadművelet, donbászi ukrán, oroszok beveszik, kedélyek lecsitulnak, maradék Ukrajnán, medve orrán, nagyhatalmi politikai, benne lakó, elmúlt évtizedben, területének legértékesebb, összes bányáit, urak tisztelni, fogságba esett, családjának üzent, ukrán katona, foglyok készségesen, egész násznép, civileket &#8211, oroszok válaszoltak, ember életéért, ukránokkal &#8211, orosz-ukrán háborúban, ukrán rezsim, megsemmisítették, meghosszabbítja, elkerülhetetlen, rakétatámadásai, erődítményeikbe, pillanatérdekek, parancsnokságot, politnavigator, rendelkezésére, oroszországnak, megsemmisítése, ellenőrzésüket, eltökéltségére, megkockáztatom, visszaszerzett, felfoghatatlan, oroszországban, miniszterének, parancsnokaik, visszavonulni, legnépszerűbb, felosztásához, spanyolország, atombombáival, ellentámadást, legértékesebb, függetlensége, veszteségeket, előrejelzései, megsemmisítik, végrehajtania, elismerésének, eredményeként, megközelítés, lelassította, élelmiszerre, talpalatnyit, lakosságának, interjújában, kijelentette, összekeverte, valószínűleg, számítottunk, alakulatokat, csoportokkal, kiterjesztik, amerikaiakat, adományaiból, elkülönítése, kezdeményező, területekből, előrejelzést, oroszország, családjának, megjegyezte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2477
  • e Hét: 13555
  • e Hónap: 36043
  • e Év: 213918
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.