Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Méreghatások(k)
  2015-04-27 17:19:47, hétfő
 
   
  Kohut Katalin: Méreghatások(k)

- Béééla! Hová tetted a csontritkulás gyógyszeremet? Kerestem mindenütt és nem találom!
- Arra gondoltál, amitől a múlt hónapban kihullottak a fogaid és csövet kellett nyelned a belgyógyászaton, mert fekélyes lett a gégéd és refluxod lett?
- Miről beszélsz?
- A csontritkulás gyógyszeredről. Most olvastam el az interneten a mellékhatásait. Érdekes, hogy erre a fogászod és a belgyógyászod nem jött rá, nem kérdezték tőled, milyen gyógyszereket szedsz. Egyik üti a másikat.
- Mutasd, Béla! Jujj, ki fizeti meg a káromat? A reumatológus biztosan nem fogja, sem a gyógyszergyár. Meg hová menjek a kialakult betegségemmel és csonkulásommal panaszra?
- Látod? Minden héten vasárnap reggel korán felkeltél, hogy bevedd a gyógyszeredet, aztán fél óráig álltál egy helyben, vagy mászkáltál a lakásban abban a tudatban, hogy a gyógyszer beépíti a csontozatodat. Elfelejtette a reumatológus közölni veled, hogy ezzel állandó fogászati ellenőrzésre is kell járni.
- Nagyon nagy csapás ért, hogy fogom én ezt kiheverni?
- Csak a Xanaxot ne szedjed, akkor sem, ha olcsó! Olvastam a neten, hogy a gyógyszer veszélyes drognak minősül, hozzá lehet szokni, mellesleg elbutulást idéz elő.
- Gondolod, hogy attól felejtek, Béla?
- Nem gondolom, tudom. Figyelmetlen leszel tőle, szerintem attól van az egyensúlyzavarod is.
- Kaptam egyensúlyzavarra gyógyszert, Béla!
- Attól van az allergiád és a fulladásod, Vilma!
- Ezt is az interneten olvastad?
- Igen. Azt is onnan tudtam meg, hogy a magas vérnyomásod a gyulladásgátló gyógyszered miatt jelentkezett. Hozzászokik a szervezeted, hogy ezzel tartsd egyensúlyban a vérnyomást, aztán többé nem lehet abbahagyni.
- Azt mondta a házi orvos, hogy a túlsúlyom miatt lett magas vérnyomásom, meg magas koleszterinem.
- Az apádtól örökölted, aki csontsovány volt egész életében. Mellesleg a koleszterin gyógyszered tönkreteszi a májadat.
- Szerintem mindegyik méreganyag hatással van a májra. Ezen is vitatkoztam a házi orvossal, mert azt mondta, hogy a kövérség miatt emelkedett meg a máj laborértéke duplájára.
- Olyan lett a májad a sok gyógyszertől, mint egy alkoholistának.
- Béla! Most ne beszélj, szaladnom kell...
- Gondoltam Vilma, használ neked a cukor gyógyszered.
- Már sokszor gondoltam, hogy kemény diétába fogok, de miattad, mert neked is főzök mindig megkóstolom az ínyencségeket is.
- Diétázz Vilma, de attól az anyagcsere problémáid nem fognak változni a strumád és a cukorbetegséged miatt.
- Ezt mire értetted, Béla?
- A köszvényedre, amit most diagnosztizáltak. Jöttél haza mérgesen a belgyógyászodtól, mert kitámadott, hogy sok húst eszel, hiába bizonygattad, hogy csak néha egy kis halat és csirkét, meg hogy zöldségeken élsz.
- Ez így van, nagyon rosszul esett, amit mondott. Tudom, hogy más cukrosok rengeteg húst fogyasztanak. Még csúfolódott is, hogy megy a nasika? Hiába bizonygattam, hogy én nem ismerem az édességeket, soha nem nasiztam még életemben. Ha édességre vágyom, eszek egy kis zabpehelyt joghurttal.
- Látod Vilma! Neked olyan egészségesnek kellene lenned, mint a makk. Egyébként azt írja az internet, hogy az anyagcsere okozza a köszvényt, a magas vér húgysav értéket. A szervezet helyesen működik, akkor a húgysav a vizelettel, testnedvekkel, valamint az izzadsággal kiürül, de ha a rendszerbe hiba kerül, akkor a húgysav nem tud megfelelően kikerülni a szervezetből, ezért az ízületekben nátrium kristályok rakódnak le, amelyek a köszvény kialakulásáért felelnek.
- Mit tehetek, Béla! Hiába iszom az almaecetet, csak szednem kell a köszvény gyógyszert is, mert félek a vesebetegségtől. Egyik betegség vonzza a másikat, egyik gyógyszer sincsen szinkronban egymással.
- Igen, Vilma, ellenkeznek egymással a méreganyagok, a májad nem tudni, meddig bírja. Olyan kémiai folyamat indul a gyomorban, amikor esténként beveszed őket, melyet belülről kellene megvizsgálni és végig nézni.
- Tudod, Béla, hogy minden gyógyszerre allergiás vagyok és minden mellékhatás kijön rajtam gyerekkorom óta. Már az első görcsoldó és fájdalomcsillapító hatalmas allergiás bőrgyulladásokat okozott nálam. Két napig altattak seduxen injekcióval, hogy ne vakarjam véresre magamat, másképp nem bírtam volna ki.
- Most már nem kapnál rá semmit sem. Szenvednél, ha kijönne bármelyik hurkaként a bőrödön. Már a Sandostest sem adják be vénásan.
- Tudom, Béla, két éve, mikor becsípődött a derekam, egy hónapig jártam begörnyedve, sem ülni, sem feküdni nem tudtam. Könyörögtem a házi orvosnak injekcióért, de nem akarta beadni. Másoknak bezzeg osztogatják havonta kisebb panaszok esetén.
- Nem az orvos érzi a fájdalmat, hanem te, Vilma, mint a gyógyszerek mellékhatását is.
- Pár éve még tiszta volt a testem. Egyszer kaptam vitamint a házi orvostól, azt sem szedtem, mert kipárolgott a bőrömön az illata. Megérzek minden idegen anyagot.
- Látod, gondolj bele, mi játszódik most le a szervezetedben!
- Mit tegyek, Béla? Tavaly fél évig öblögettem a torkomat a struma teával, mégsem volt jó az értékem. Arra is hormont kell szednem, vagy feküdnöm kell kés alá. A hormon gyógyszertől pedig dagadok.
- Összeférhetetlenségi indítványt kell előterjeszteni az egészségügynek a gyógyszerek mellékhatásai miatt. Pontosan kidolgozzuk mindegyik kölcsönhatását egymással és benyújtjuk a számlát.
- Ne álmodozz Béla, mi nem olyan országban élünk, ahol elismerik valaminek is a kártékony hatását.
- Jó, Vilma! Összeszedünk egy kis pénzt, elutazunk Oroszországba egy bioenergetikushoz, aki majd minden betegségedből együtt kigyógyít.
- Így legyen Béla! Mi is lenne velem nélküled?
- Úgy végeznéd az anyagi csőd patika árak és a májfunkciód miatt, mint egy alkoholista az árokparton.


2015. április 27.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: diagnosztizáltak, egyensúlyzavarra, bőrgyulladásokat, belgyógyászodtól, egyensúlyzavarod, vesebetegségtől, belgyógyászaton, cukorbetegséged, kölcsönhatását, egészségügynek, kialakulásáért, szervezetedben, csonkulásommal, gyulladásgátló, mellékhatásait, alkoholistának, gyógyszeredről, előterjeszteni, mellékhatásai, csontritkulás, belgyógyászod, egészségesnek, oroszországba, betegségemmel, testnedvekkel, gyógyszergyár, csontozatodat, gyógyszereket, gyógyszeredet, ínyencségeket, betegségedből, koleszterinem, mellékhatását, gyógyszeremet, figyelmetlen, bizonygattam, csontritkulás gyógyszeremet, múlt hónapban, csontritkulás gyógyszeredről, reumatológus biztosan, kialakult betegségemmel, lakásban abban, gyógyszer beépíti, reumatológus közölni, gyógyszer veszélyes, interneten olvastad, magas vérnyomásod, gyulladásgátló gyógyszered, házi orvos, túlsúlyom miatt, apádtól örökölted, koleszterin gyógyszered, Kohut Katalin, Gondoltam Vilma, Diétázz Vilma, Látod Vilma,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó kislány  Könnyáztatta asszonysorsok  Szeüleidtől tanultad  William Shakespeare-től idéze...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Esti kép  Facebookon kaptam  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Alvó cica  Esti kép  Minden jónak végeszakad egysze...  Mi a különbség  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Minden jónak végeszakad egysze...  A közszereplő  Ne feledjük: a föld jóval több...  Por  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem kell ide békemenet  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Atyám !  Házi botox  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Por  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Szent Pio atya!  Fújjad márciusi szél . . .  Alvó kislány  Heltai Jenő: Szabadság  Könnyáztatta asszonysorsok  Esti kép  Szent-Györgyi Albert gondolata  Jó éjszakát  Tavaszról álmodom,  Majthényi Flóra: Mi a haza?  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Nem kell ide békemenet  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét kedves látogatóimna...  Mély, puha álom - sárga féltés  Az ünnepről  Március 15-re emlékve  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Sötétség és világosság  A magukat nyílt és őszinte emb...  Csörög a telefonom  Március 15-re emlékve  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Könnyáztatta asszonysorsok  A gyász  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nemzeti  Intelem  Nem mindegy  Ez a miénk!  Mai harmónia kártyám  Alvó baby  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akinek vaj van a fején...  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Benned is ezerféle szín van  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Benned is ezerféle szín van  Könnyáztatta asszonysorsok 
Bejegyzés Címkék
csontritkulás gyógyszeremet, múlt hónapban, csontritkulás gyógyszeredről, reumatológus biztosan, kialakult betegségemmel, lakásban abban, gyógyszer beépíti, reumatológus közölni, gyógyszer veszélyes, interneten olvastad, magas vérnyomásod, gyulladásgátló gyógyszered, házi orvos, túlsúlyom miatt, apádtól örökölted, koleszterin gyógyszered, házi orvossal, kövérség miatt, cukor gyógyszered, anyagcsere problémáid, cukorbetegséged miatt, anyagcsere okozza, szervezet helyesen, izzadsággal kiürül, rendszerbe hiba, köszvény gyógyszert, első görcsoldó, hónapig jártam, házi orvosnak, orvos érzi, gyógyszerek mellékhatását, házi orvostól, struma teával, hormon gyógyszertől, gyógyszerek mellékhatásai, kártékony hatását, anyagi csőd, májfunkciód miatt, diagnosztizáltak, egyensúlyzavarra, bőrgyulladásokat, belgyógyászodtól, egyensúlyzavarod, vesebetegségtől, belgyógyászaton, cukorbetegséged, kölcsönhatását, egészségügynek, kialakulásáért, szervezetedben, csonkulásommal, gyulladásgátló, mellékhatásait, alkoholistának, gyógyszeredről, előterjeszteni, mellékhatásai, csontritkulás, belgyógyászod, egészségesnek, oroszországba, betegségemmel, testnedvekkel, gyógyszergyár, csontozatodat, gyógyszereket, gyógyszeredet, ínyencségeket, betegségedből, koleszterinem, mellékhatását, gyógyszeremet, figyelmetlen, bizonygattam, bizonygattad, elfelejtette, méreganyagok, reumatológus, fogyasztanak, ellenőrzésre, jelentkezett, megvizsgálni, méreghatások, összeszedünk, gyógyszertől, egyensúlyban, szervezetből, köszvényedre, zöldségeken, ellenkeznek, gyógyszered, osztogatják, tönkreteszi, gyógyszerek, injekcióért, koleszterin, csúfolódott, gyógyszerre, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 12230
  • e Év: 51231
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.