Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Az igazság ereje
  2015-05-04 18:47:17, hétfő
 
   
  Kohut Katalin: Az igazság ereje

- Béééla! Azt írják ebben a könyvben, hogy az igazságnak oroszlán ereje van, de az oroszlán a dzsungel lakója. Mi állatok között élünk?
- Bizony, van itt erdei és dzsungel állat éppen elég!
- Most valóságot beszélsz, vagy szimbólumokat?
- Valóság ez a szimbólumokba rejtett igazság, mint a mesék világa, melyek a magasabb igazságok szimbólumokba rejtve. Tán azt hiszed, hogy nincsenek sárkányok és kígyók, medvék, rókák, farkasok, nem beszélve a sok madárfajról. Még a kondorkeselyű is ideköltözött az Andokból, de a legkisebb madár, a kolibri is.
- A sárkányok a pusztából szintén itt vannak?
- A miénk az egyfejű Süsü, akiről az a hír járta, hogy segített fát vágni egy tönkretett asszonykának.
- Vannak zsoldosok is?
- Igen, nagyon sok zsoldos van, ők szolgálják a pojácát, mint egyetlen teremtőt.
- Ő áll a kör közepén?
- Igen, ő a ringy-rongy király koronával a fején, aki indult a maszkabál miszk-maszk versenyén.
- Mikor volt a maszkabál?
- A hetvenes években, amikor már javában tartott a szocialista, kommunista összes elmélet ismétlése.
- Azt hittem, hogy akkor az ördögi álarcosbál kezdődött?
- Az is, kinyílt a pokoltár, mini szoknyás ördöglányok ropták el az ördög táncot...
- A szőke Ciccioline babák mellett, akik összepisilték lepedő-Európát?
- Igen, egy közös van valamennyiben, hogy árnyékok.
- Piroska hány farkassal találkozott?
- Nagyon sokkal, még az orosszal is. Hatalmas örömujjongással közvetítette ezt a média. Piroska már ekkor két gyermekes asszony volt, de senki sem szánta meg a közös játék heve alatt.
- A varjúhoz milyen legenda kapcsolódik?
- Ő az, aki összegyűjti mindig az egész világ könyveit, amit majd berendeznek és eljátszanak és ezt elnevezték politikának.
- Mindig ismétlődik a történelem ezer éve már?
- Igen, csakhogy most a világ kezdetével kezdtek, minden egykori országgal és néppel, Istennel...
- Hú, ez nekem nagyon bonyolult, Béla! Nem is tudom felfogni! Mondd, mindezek titkon voltak?
- Igen, a sötétség győzelmével zárult a média játéka. Vagyis felelek a kérdésedre, így itt soha nem lesz igazság.
- Emlékszem, régen azt mondogattam, hogy ne szólj szám, nem fáj fejem, így lesz meg az én helyem.
- Most is illő ezt betartani, ha jól fizető álláshoz akarsz jutni, de a biztos jólétet az apokaliptikus csapások kapták meg, őket megmentették a mindenkori szereplőkkel együtt. Ismerkedtek, beszélgettek, mint a gyerekek az óvodában.
- Nekik van törvényük, van védelmük?
- Igen, csak nekik van, az áldozatoknak nincsen, mert őket közösen ítélték el, vagy csendben eltemették őket, mint a Valahol egy lányt.
- Éppen most olvastam egy verset arról, hogy az igazság csak a halál után érvényesül. Fel voltam háborodva, mert én nem hiszek a halál utáni életben, nem vagyok szentlelkű.
- Pontosan így van, a karmikusoknak van másik világuk egyedül. Most nem Pál apostol korát éljük, amikor azt az utasítást adta, hogy ne törvénykezzenek a földön, mert bíróság elé citálják, megkövezik, megölik őket, mert örök jutalmuk van a mennyországban.
- És ez már ezer éve tartó játéka a gonoszoknak a jók ellen...
- Itt van a sivatag is már, a struccok a homokba dugják a fejüket.
- Igen, az egész sivatag itt van berendezve, becsukják a szemeiket, bedugják a füleiket, hogy ne lássanak és halljanak, mert mindenki a maga jólétére gondol, arra, hogy neki bántódása ne legyen. Így soha nem lesz vége a közös dorbézolásnak!
- Ha vége is lesz egyszer, semmit sem lehet meg nem történtté tenni, egyetlen jóembert sem lehet feltámasztani és az élőket szabaddá tenni.
- Béla, én meg szeretném érteni, mi történt itt tulajdonképpen és segíteni szeretnék azoknak, akik tönkre mentek.
- Bízzunk benne Vilma, hogy az áldozatok megszabadulnak és az aszkéta ünnepi cirkusz, a végtelen apokalipszissel véget ér. Sakk, foci, kártyajáték befejezve, a népek háborúját jelentették. A vastrágya eszméi győzelmet arattak az emberek felett, népeik híresek lettek. Sok víz lefolyt a Dunán, több generáció megszületett, míg titokban temették a becsületet, a tiszta hangot, az emberséget.
- A dzsungel kígyó népe hogy került Európába?
- Éva teremtett világát hozták el, valamennyien arc nélküliek.
- Új Évájuk is van, meg Idegen hangú a forgószél hadműveleteseknek....
- Igen, meggyfürtös az Új Éva, vén mohó a teremtője, ezt is a vasfüggönyösök kezdték el játszani még a hatvanas években.
Minden jelecskéből, írásjelből, szimbólumból újabb és újabb elméleteket gyártottak, így a valóság feltárása nagyon nehéz egy szakavatott igazság keresőnek is.
- Tehát az igazságot ne a dzsungelben és az erdőben keressük, mert felette áll...
- Igen, Vilma, az igazság törvénye a szenvedő emberek szívében található, akik védelmet nem leltek soha e földön.
- Az is igaz, hogyha valaki az igazságot napvilágra hozná, rögtön elítélnék, belefojtanák a szót is.
- Igen, mert az igazság kétélű fegyver: szükséges, mert anélkül élni nem lehet, s aki bocsánatot kér az igazságért, az erőszakot követ el maga ellen. Másrészt veszedelmes az igazság, mert nem tudni a sötétség mit lép ellene.
- Én szeretnék igazságban és jólétben élni, amikor mindenki a képességei és tehetsége szerinti munkát végez és a bűnösök cipelik vétkeik súlyát.
- Így legyen, Vilma!

2015. május 4.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: apokalipszissel, örömujjongással, törvénykezzenek, mennyországban, vasfüggönyösök, tulajdonképpen, megszabadulnak, szimbólumokat, szimbólumokba, összepisilték, karmikusoknak, valamennyiben, dorbézolásnak, apokaliptikus, kondorkeselyű, feltámasztani, szimbólumból, közvetítette, megszületett, valamennyien, szereplőkkel, belefojtanák, megmentették, áldozatoknak, ideköltözött, asszonykának, beszélgettek, összegyűjti, eljátszanak, politikának, berendeznek, madárfajról, jelentették, szocialista, kártyajáték, veszedelmes, igazság ereje, igazságnak oroszlán, dzsungel lakója, szimbólumokba rejtett, mesék világa, magasabb igazságok, legkisebb madár, pusztából szintén, egyfejű Süsü, tönkretett asszonykának, ringy-rongy király, maszkabál miszk-maszk, hetvenes években, ördögi álarcosbál, ördög táncot, szőke Ciccioline, Kohut Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Megváltó szolgálatában  A másik dolog,  Radikális szeretet  Png fotel  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png rózsa csokor  Hazára minden embernek szükség...  Zilahy Lajos gondolata  Lóhere  Kövesd a cowboyt!  Png virág  George Gordon Lord Byron: Inez...  Tavaszi kép  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png férfi  Radikális szeretet  Zilahy Lajos gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Alázat  Sokan azt tartják  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Png ház  Png lepke  Akarat  képre írva  Nem számIt  Soha ne kedvezz...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Nevem  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  képre írva  Örülök, hogy látlak!  Rátalálsz  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Albert Einstein gondolata  Nevem  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A boldog családok mind hasonló...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Png kislány  Facebookon kaptam  Radikális szeretet 
Bejegyzés Címkék
igazság ereje, igazságnak oroszlán, dzsungel lakója, szimbólumokba rejtett, mesék világa, magasabb igazságok, legkisebb madár, pusztából szintén, egyfejű Süsü, tönkretett asszonykának, ringy-rongy király, maszkabál miszk-maszk, hetvenes években, ördögi álarcosbál, ördög táncot, szőke Ciccioline, közös játék, varjúhoz milyen, egész világ, történelem ezer, világ kezdetével, sötétség győzelmével, média játéka, biztos jólétet, apokaliptikus csapások, mindenkori szereplőkkel, áldozatoknak nincsen, verset arról, igazság csak, halál után, halál utáni, utasítást adta, homokba dugják, egész sivatag, maga jólétére, közös dorbézolásnak, élőket szabaddá, áldozatok megszabadulnak, aszkéta ünnepi, végtelen apokalipszissel, népek háborúját, vastrágya eszméi, emberek felett, tiszta hangot, dzsungel kígyó, forgószél hadműveleteseknek, vasfüggönyösök kezdték, hatvanas években, valóság feltárása, szakavatott igazság, erdőben keressük, igazság törvénye, szenvedő emberek, igazságot napvilágra, igazság kétélű, erőszakot követ, bűnösök cipelik, apokalipszissel, örömujjongással, törvénykezzenek, mennyországban, vasfüggönyösök, tulajdonképpen, megszabadulnak, szimbólumokat, szimbólumokba, összepisilték, karmikusoknak, valamennyiben, dorbézolásnak, apokaliptikus, kondorkeselyű, feltámasztani, szimbólumból, közvetítette, megszületett, valamennyien, szereplőkkel, belefojtanák, megmentették, áldozatoknak, ideköltözött, asszonykának, beszélgettek, összegyűjti, eljátszanak, politikának, berendeznek, madárfajról, jelentették, szocialista, kártyajáték, veszedelmes, gonoszoknak, dzsungelben, találkozott, ördöglányok, kapcsolódik, szakavatott, elméleteket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1173
  • e Hét: 2322
  • e Hónap: 8563
  • e Év: 60829
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.