Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
im Blount üzenetei Magyarország számára
  2023-02-15 20:15:26, szerda
 
 




JIM BLOUNT ÜZENETEI MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA
Civilek.info | 2023. febr. 13.


Jim Blount újra Magyarországon járt 2023. február 11-én és a Szent István Bazilikában előadást tartott. Az amerikai misszionárius és exorcista pap legutóbb augusztus 27-én járt nálunk a máriaremetei kegytemplomban tartva előadását a Szeretetláng - mozgalom keretében. Prófétai előadásában Magyarország számára üzeneteket hozott akkor és most is. Ő a Magyarországról kiinduló, azóta nemzetközivé vált Szeretetláng-mozgalom misszionáriusa. Valójában arra hívja fel a figyelmet, hogy az ország használja saját imáját, ami védelem a gonosz támadásai ellen. A Szeretetláng Kindelmann Károlyné Szántó Erzsébet egy egyszerű magyar szent életű asszony nevéhez fűződik, ő kapott egy erős imát 60 évvel ezelőtt mindannyiunk és Magyarország védelmére. Az előadásból megtudhattuk, hogy milyen gonosz erők fenyegetik az országot, és hogyan védekezhetünk ellene.

Az Új világrend, az elit, meg akarja ölni Magyarországot. Soros György el akarja pusztítani az országot-jelentette ki az exorcista pap előadó. De Isten meg fogja menteni az országot, Jézus és édesanyja a Szűzanya védelmünkre siet. A szellemi látással rendelkező pap látja, hogy a sátán Budapest fölött van. Ő Jézus Krisztus keresztjével megdorgálta a sátánt előadás közben. Egyébként rendelkezik egy olyan kis kereszttel, ami Jézus keresztfájából származik, ezzel mindenkit megáld előadásai végén. Elmondta, hogy Pió atya, aki életében sokat küzdött a sátán személyes támadásai ellen, és exorcista volt, évekig segített neki már a mennyből. Szeretett volna ő is Magyarországra jönni, de miután már személyesen nem tud, elhozta magával az atya szerzetesi köpenyét. Az előadás alatt végig ott volt mellette a jól ismert barna kapucnis köpeny.







Magyarországnak használnia kell saját imáját a kommunizmus démonai, az Új világrend, az erőszak, az EU démonai ellen. Ez az Urral való Egység imája, mely megvakítja a sátánt, amit a mostani időkre kaptunk. Ez Magyarországnak elhozza a győzelmet! A Szűzanyától származik, amit legalább 4-5-ör el kell mondani naponta. A protestánsok éppúgy elmondhatják, mint a katolikusok. Jim atya is el fogja vinni és átadja miniszterelnökünknek ezt az imát. Így hangzik:
Imádott Jézusom!

Lábunk együtt járjon.
Kezünk együtt gyűjtsön.
Szívünk együtt dobbanjon.
Bensőnk együtt érezzen.
Elménk gondolata egy legyen.
Fülünk együtt figyeljen a csöndességre.
Szemünk egymásba nézzen,
és tekintetünk összeforrjon.
Ajkunk együtt könyörögjön
az Örök Atyához irgalomért!

Ámen.

Ha imádkozzuk, a legboldogabb nemzet leszünk. Volt egy látomása, még korábban Magyarországról, amit most is elmondott. Ez figyelmeztetés volt a mennyből. Hadsereget látott, ami le akarta rohanni Magyarországot. (Ezt lehet szellemi értelemben is értelmezni, lehet a gonosz hadserege, ami fenyegeti országunkat.) Ha imádkozzuk az imát, a legbiztonságosabb nemzet leszünk. Magyarországhoz a veszély nem közelít, olvassuk a 91. zsoltárt. ,,S ha ezren esnek is el oldaladon, a jobbod felől tízezren, téged nem találnak el." (Zsolt91,7)

Az én hazámban - mondta az előadó- kislányokat operálnak át kisfiúkká, és kisfiúkat kislányokká. Nem tudja Magyarországon, hogy van, de náluk a gonosz már idáig jutott a támadásban. A gyerekek átoperálása a gonosz műve, össze akarja zavarni az embert. A legnagyobb veszélynek a serdülők vannak kitéve az átoperálások a drog és más függőségek miatt. A keresztény nemzet megvédi a fiatalokat. (Valószínű Jim atya nem tudja, hogy Magyarország mennyire küzd a gender ellen, ami elvezet az átoperálásokhoz, és ezért milyen zsarolásnak van kitéve az EU-ban). Amerikáról beszélt, ahol ez már mindennapos, aminek oka a gyenge kereszténység. Nézzétek meg Amerikát, nézzétek meg a Fehér Házat, nézzétek meg az elnököt, igen gyenge a kereszténysége!

Elmesélte még, hogy a serdülők megmentésére, milyen imát kapott egy afrikai serdülő, és ő hogyan mentett meg vele egy drogfüggő fiatalembert, akit fogvatartott, a drog démona. Ezzel sikerült kiűzni: ,,Jézus Krisztus drága szent vére ments meg minket és az egész világot!"Ez egy exorcista ima lett, amit mi is mondjunk.

Az Úrral való Egység imáját, azonban Magyarország kapta ajándékba, mert nagy támadás alatt állunk. Isten, Magyarországot a szentek nemzetévé akarja tenni. Csak a szentek boldogok. E nélkül mindenki szomorú és mogorva, melynek démonai is fenyegetik Magyarországot. Legyen Magyarország a világ legboldogabb nemzete! Nagy öröm, hogy Erdő Péter bíboros megadta engedélyét és áldását erre az imára. Imádkozza mindenki Magyarországon!

Imádott Jézusom!
Lábunk együtt járjon

Szerző: Pók Katalin







Az új világrend

Link



Ez itt a kérdés - Az új világrend létrejötte - Kultúrharc (2022. április 5.)
/Joe Biden amerikai elnök szerint egy új világrend van létrejövőben, amit az Egyesült Államoknak kell irányítania - mai adásunkban elsőként ezzel a témával foglalkozunk. Majd arról beszélgetünk, hogy hogyan alakult Magyarország külföldi megítélése és sajtóvisszhangja a rendszerváltás óta. Végül pedig arról lesz szó, hogy Florida államban kitiltják az iskolákból és a munkahelyekről a kritikai fajelmélet oktatását./

Link



Az új világrend működése - Ez itt a kérdés, 2022. november 4.

Link

















 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Címkék: sajtóvisszhangja, magyarországról, magyarországhoz, átoperálásokhoz, magyarországnak, magyarországon, kereszténysége, keresztfájából, kegytemplomban, magyarországot, munkahelyekről, magyarországra, figyelmeztetés, rendszerváltás, misszionáriusa, kereszténység, védekezhetünk, misszionárius, nemzetközivé, létrejövőben, magyarország, szeretetláng, megmentésére, elmondhatják, megtudhattuk, beszélgetünk, keresztjével, átoperálások, legboldogabb, mindannyiunk, protestánsok, foglalkozunk, máriaremetei, fiatalembert, fogvatartott, összeforrjon, amerikai misszionárius, máriaremetei kegytemplomban, ország használja, gonosz támadásai, egyszerű magyar, erős imát, előadásból megtudhattuk, szellemi látással, sátán Budapest, sátánt előadás, sátán személyes, atya szerzetesi, előadás alatt, kommunizmus démonai, mostani időkre, protestánsok éppúgy, BLOUNT ÜZENETEI MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA, Szent István Bazilikában, Szeretetláng Kindelmann Károlyné Szántó Erzsébet, Soros György, Jézus Krisztus, Imádott Jézusom, Örök Atyához, Valószínű Jim, Fehér Házat, Legyen Magyarország, Erdő Péter, Egyesült Államoknak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egyszerű  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Hogyan válunk hűségesekké?  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Jó nap volt  Azért kaptad  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Erdei gyöngyvirág  Esterházy Péterre emlékezünk  József Attila – Keresek ...  39 ígéret  Hogyan válunk hűségesekké?  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Reményik Sándor: Pierrot &...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  A sorsod  Jázmin  Minden tavaszból őrizz..  Eduardo Sacheri gondolata  Kertem  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét kedves látogatóimna...  Eduardo Sacheri gondolata  Gebhardt Nóra versei II.  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  József Attila – Keresek ...  Egy gondolat  Szép estét kedves látogatóimna...  különleges  Robert Merle tollából  Annyira tisztelem a szabadságo...  Paul Éluard - És egy mosoly  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  IGEN így  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Tavaszi este  Egy párkányon  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Robert Merle tollából  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Egyszerű  Robert Merle tollából  Szeretem ujjad karcsuságait,  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Walter Chrysler mondta  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Pitypang szökőkút  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szeretem ujjad karcsuságait,  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jó éjszakát  Esterházy Péterre emlékezünk  A pitypang legendája 
Bejegyzés Címkék
amerikai misszionárius, máriaremetei kegytemplomban, ország használja, gonosz támadásai, egyszerű magyar, erős imát, előadásból megtudhattuk, szellemi látással, sátán Budapest, sátánt előadás, sátán személyes, atya szerzetesi, előadás alatt, kommunizmus démonai, mostani időkre, protestánsok éppúgy, legboldogabb nemzet, gonosz hadserege, legbiztonságosabb nemzet, jobbod felől, előadó- kislányokat, gyerekek átoperálása, gonosz műve, legnagyobb veszélynek, serdülők vannak, keresztény nemzet, gender ellen, gyenge kereszténység, serdülők megmentésére, afrikai serdülő, drogfüggő fiatalembert, drog démona, egész világot, szentek nemzetévé, szentek boldogok, világ legboldogabb, témával foglalkozunk, kritikai fajelmélet, sajtóvisszhangja, magyarországról, magyarországhoz, átoperálásokhoz, magyarországnak, magyarországon, kereszténysége, keresztfájából, kegytemplomban, magyarországot, munkahelyekről, magyarországra, figyelmeztetés, rendszerváltás, misszionáriusa, kereszténység, védekezhetünk, misszionárius, nemzetközivé, létrejövőben, magyarország, szeretetláng, megmentésére, elmondhatják, megtudhattuk, beszélgetünk, keresztjével, átoperálások, legboldogabb, mindannyiunk, protestánsok, foglalkozunk, máriaremetei, fiatalembert, fogvatartott, összeforrjon, csöndességre, zsarolásnak, tekintetünk, kommunizmus, kislányokat, mindennapos, személyesen, rendelkezik, szűzanyától, megdorgálta, védelmünkre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 79 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 101
  • e Hét: 11179
  • e Hónap: 33667
  • e Év: 211542
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.