Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tartozni valakihez
  2012-03-18 18:42:22, vasárnap
 
 

Tartozni valakihez


Amikor Nagy Imre Oroszországban részt vett a cári család lemészárlásában, nem gondolta azt, hogy egyszer még antikommunista hőssé avatják az 1956-os forradalom és szabadságharcban eltöltött szerepe miatt . Vállukra kapta őt a nép, a sokat szenvedett magyarság azért, mert egyszer megvédelmezte a gaz lator, Rákosival szemben őket . Milyen kevés elegendő egy életre szóló hála elnyeréséhez ! Családja mégis másként látja édesapja szerepét . Leánya ragaszkodik apja korábbi mestereihez, aljas gyilkosaihoz, az eszméhez, amiben nevelkedett élete folyamán .



Vállára emelte őt az élet-halál harcot folytató magyar nemzet akkor, amikor egy rövid időre magyarrá vált mindenki, az ÁVÓ-sokat leszámítva . Majd november negyedike után visszaállt a ,,rend" , bár még sortüzeket vezényeltek az ország távolabbi részében . Nem egyedüli eset ez a miénk . Putint mostanában emelte vállaira a sokat szenvedett ortodox orosz nép, akiben megváltóját látja, a cáratyuskát . KGB-s múltjáról nem sokat beszélnek ennek az erős embernek, aki 1999 utolsó napján került bele a képbe Jelcin jóvoltából, aki kihasználva egy józan pillanatát, hozzásegítette őt a koronához . Azóta eltelt tizenkét év, s most majdnem kétharmaddal újraválasztották az eddig miniszterelnökséget játszó, keménykezű vezetőt .



Modern korunk előtt sem volt ez másként a világban . Cromwell Olivér árnyékában megérkeztek Anglia földjére azok, akiket kiebrudalt az országból 450 évvel korábban a király . Bosszújuk gyorsan, s nyersen érte a királyt, aki fejvesztve sem menekülhetett előlük . Azóta működik az Angol Bank, azaz néhány évvel később, azaz 1694-óta . Majd az illuminátusok csillaga kezdett el fényleni a spartakuszi kőművesek jóvoltából, akik jakobinusokként gyilkolásztak egy jó ideig, kihasználva Bonaparte Napóleon átlag feletti képességeit . Stratégiájának köszönhetően királypárti tüntetőkre ágyúval tüzelt úgy, hogy senki sem maradt életben . Majd elzavarta azokat a hatalom mellől, akiket addig feltétel nélkül szolgált . Később császárrá koronáztatta magát, majd Moszkváig üldözte azokat, kikről már Tolsztoj is könyvet írt korábban . Népek csatája, majd az angol Wellington kellett eltávolítására, amiből a vöröspajzsos ember rettentő családi vagyont szerzett .



Az emancipációt követően megszállták hazánkat is keletről, majd áldozatot vettek egy libapásztor leánykán Tiszaeszláron . Tisza Kálmán miniszterelnök kérte a vád emberét, hogy döntésével mérlegelje a rente konvenció 20 millió forintos kölcsön sorsát, amihez a Rót Schield bankárcsalád a barbár gyilkosok szabadonbocsájtását tette függővé . Mindenki tudta, hogy ők ölték meg azt az ártatlan gyereklányt, mégis felmentette őket Öetvös Károly védőügyvéd segítségével a bíróság . A bíró ezután visszavonult birtokára, soha többé nem vett részt az igazságszolgáltatásban .



Persze itt bemutathatnánk Lukács Györgyöt is, aki a patkányforradalom fő ideológusaként olyan szellemiséget terjesztett, amit még napjainkban is eszelősen követnek néhányan a nemzetközi, sőt magyar politikában . Ezek a hellerágnesek nincsenek egyedül a világon, nem hagyják egyedül őket bűntársaik, mert kezükhöz vér tapad . Mindannyian ettek abból a véráztatta pászkából, amit a honfoglalás kicsi áldozatából kicsepegtettek . De a körmendi gyilkosság Zsófikája is hasonló aljasság áldozatává lett, akinek vérével locsolták meg az egyik közeli, zalai üdítőgyár alapköveit . Nincsenek véletlenek . Mindent alaposan kidolgoztak előre ezek .



Ahogyan a 68-as nemzedék elkötelezettsége is összefügg a maoista butaság terjedésével, azok a korábbi renegátok ma megtalálhatók az EU parlamentjében, különféle országok képviseletében . Európát eltérítették ! Egy szorosan együttműködő vérszövetség dacszervezete, akik ezt a magasszintű összeesküvést rejtegetve, azt hiszik, hogy mindent megengedhetnek maguknak . Kóhnbenditek, s különféle biztosok fröcsögnek összehangoltan a magyar szó hallatára . Ami még ennél is elfogadhatatlanabb, hogy az általunk megbízott magyar EU-s képviselők segítségével teszik . Hazaárulás magasfokon mondhatnánk, ha ez lenne hazájuk az itt élő világpolgároknak, akik mindent megtesznek annak az érdekében, hogy bemocskolhassák hazánk nevét nemzetközi fórumokon .


Kíváncsi vagyok nemesedhet e annyira Orbán Viktor miniszterelnökünk, hogy Nagy Imre árnyékába léphessen, aki halálával megváltotta korábbi bűneit, amivel azóta sem dicsekednek . Fiatal ,,demokrataként" megutaztatta őt is, mint néhány más kiválasztott társát, egy Magyarországon született, nyílt társadalmat hirdető milliárdos befektető, aki nagyban gyarapodott ebből a befektetéséből . Elvégezte a gengszterváltás piszkos munkáját a szabadnak nevezett demokraták kis csapata, ráakaszkodva népesebb pártok árnyékára, nagyban befolyásolva őket cselekedeteikben. Ennek a furcsa pártnak volt ifjúsági tagozata a jelenlegi kormányunk vezető pártja, akik feledve liberális gyökerüket, most nemzeti elkötelezettségű pártként foglalják el kétharmados felhatalmazással az országgyűlést .



Minden fórumon, mindenki támadja őt azért, mert alkotmányozni merészelt, lecserélte a 49-es szovjetmintájú alaptörvényünket, ami miatt elmaradt az elszámoltatás . De nem merte visszaállítani az 1944 márciusában megszüntetett alkotmányunkat, ami a közbeeső időszakot törvényellenesnek mondta volna ki, s felelniük kellett volna azoknak, akik emberiesség elleni bűnöket elkövettek . Ez nem történhetett meg, mégis állandóan támadják az európai nemzetek ellen fellépő baloldali pártok internacionalista gyökerű fenegyerekei . Megvonnák a hazánknak járó támogatásokat, amit egyébként is egyenlőtlenül osztottak szét az európai unióban amióta beléptünk .



Egységesen magas fizetést kap minden EU-s politikus, uniós szakember, de mégis államonként változik az életszínvonal, ahol egy nemzeti gazdaság sem képes talpon maradni a ráható nemzetközi nyomás ellenében . Olyan törvényeket hoznak a hozzá nem értő csoportok az állatvédelem mögé bújva, amivel ellehetetlenítik a magyar mezőgazdaságot . Árnyékszervezetek finanszírozásával fenntartott csoportok egyszerre lépnek fel hazánk ellen, ahelyett, hogy segítenének bennünket felzárkózni saját erőből . Még az angol mezőgazdaságot is támogatjuk csekély erőnk megfeszített keservével . Eközben régi tagországok büntetlenül áthághatják az uniós szabályokat .



Demokratikusan megválasztott miniszterelnököket cserélnek le büntetlenül, figyelmen kívül hagyva egy ország választóinak akaratát, akik a kétharmadot is antidemokratikusnak tartják . Van egy láthatatlan árnyékkormány, amely a valódi döntéseket hozza, bár senki sem szavazta őket oda ! Ettől a titkos világszervezettől minél hamarabb meg kell szabadulnia Európának, mert az igazi demokrácia rendszerében titkosításnak semmi helye sincsen .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ellehetetlenítik, cselekedeteikben, elkötelezettségű, felhatalmazással, alaptörvényünket, szabadságharcban, újraválasztották, világpolgároknak, elkötelezettsége, bemocskolhassák, jakobinusokként, lemészárlásában, gengszterváltás, bemutathatnánk, ideológusaként, szovjetmintájú, parlamentjében, képviseletében, visszaállítani, oroszországban, hozzásegítette, alkotmányunkat, befektetéséből, összehangoltan, antikommunista, eltávolítására, mezőgazdaságot, megengedhetnek, magyarországon, demokratikusan, stratégiájának, miniszterelnök, kicsepegtettek, demokrataként, hellerágnesek, szellemiséget, cári család, 1956-os forradalom, sokat szenvedett, életre szóló, élet-halál harcot, rövid időre, ország távolabbi, erős embernek, képbe Jelcin, józan pillanatát, illuminátusok csillaga, spartakuszi kőművesek, hatalom mellől, angol Wellington, vöröspajzsos ember, emancipációt követően, Amikor Nagy Imre Oroszországban, Cromwell Olivér, Angol Bank, Bonaparte Napóleon, Tisza Kálmán, Öetvös Károly, Lukács Györgyöt, Orbán Viktor, Nagy Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Latinovits Zoltán tollából  Paul David Tripp Április 13  Tavaszi este  Mindig lesz olyan  Magamnak  Ady Endre - Mindegy átka  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Mindig lesz olyan  Nagy és kis csodák  Esterházy Péterre emlékezünk  James Allen  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  James Allen  Kertem  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Vannak emberek  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Egy barátság története  képre írva  József Attila - Kopogtatás nél...  képre írva  Szabó T. Anna - Pitypang  Tanmese  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  IGEN így  James Allen  Töröld le  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Borzasztó  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Az ember  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 14  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Spenót fasírttal  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jan Twardowski - Siessünk  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Esterházy Péterre emlékezünk  Szívek  Paul David Tripp Április 13  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul Éluard - És egy mosoly  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ismeretlen: Ikarusz monda  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Ady Endre - Mindegy átka 
Bejegyzés Címkék
cári család, 1956-os forradalom, sokat szenvedett, életre szóló, élet-halál harcot, rövid időre, ország távolabbi, erős embernek, képbe Jelcin, józan pillanatát, illuminátusok csillaga, spartakuszi kőművesek, hatalom mellől, angol Wellington, vöröspajzsos ember, emancipációt követően, libapásztor leánykán, rente konvenció, barbár gyilkosok, ártatlan gyereklányt, bíró ezután, hellerágnesek nincsenek, véráztatta pászkából, honfoglalás kicsi, körmendi gyilkosság, egyik közeli, 68-as nemzedék, maoista butaság, korábbi renegátok, szorosan együttműködő, magasszintű összeesküvést, általunk megbízott, gengszterváltás piszkos, szabadnak nevezett, furcsa pártnak, jelenlegi kormányunk, 49-es szovjetmintájú, 1944 márciusában, közbeeső időszakot, európai nemzetek, hazánknak járó, európai unióban, nemzeti gazdaság, ráható nemzetközi, állatvédelem mögé, magyar mezőgazdaságot, angol mezőgazdaságot, uniós szabályokat, ország választóinak, láthatatlan árnyékkormány, valódi döntéseket, titkos világszervezettől, igazi demokrácia, ellehetetlenítik, cselekedeteikben, elkötelezettségű, felhatalmazással, alaptörvényünket, szabadságharcban, újraválasztották, világpolgároknak, elkötelezettsége, bemocskolhassák, jakobinusokként, lemészárlásában, gengszterváltás, bemutathatnánk, ideológusaként, szovjetmintájú, parlamentjében, képviseletében, visszaállítani, oroszországban, hozzásegítette, alkotmányunkat, befektetéséből, összehangoltan, antikommunista, eltávolítására, mezőgazdaságot, megengedhetnek, magyarországon, demokratikusan, stratégiájának, miniszterelnök, kicsepegtettek, demokrataként, hellerágnesek, szellemiséget, megtalálhatók, egyenlőtlenül, megválasztott, gyilkolásztak, tiszaeszláron, illuminátusok, menekülhetett, titkosításnak, összeesküvést, árnyékkormány, országgyűlést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1496
  • e Hét: 3418
  • e Hónap: 7163
  • e Év: 160659
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.