Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gazdagodj - feng shui praktikák a bőségért
  2015-10-30 10:12:28, péntek
 
   
  Ha gond van vállalkozásunk jövedelmezőségével, érdemes megkeresni, mit látunk az irodánk, lakásunk vagy üzlethelyiségünk Gazdagság területén. Ez a terület a feng shui Báguá vagy Törekvés-iskola nevű alapirányzata szerint a bejárattól (ajtótól) balra távolabbi sarok.


A feng shui a térrendezés ősi kínai tudománya, amelynek célja a harmonikusan rendezett élet. Hogyan hívjuk segítségül a bőség, a több pénz, a pezsgőbb üzleti élet érdekében?


Vannak-e ott rendetlen zugok?
A rendetlenségben eltéved az éltető energia, a csí. Ezért állandóan életenergiát veszítünk ott, ahol a rendetlenség góca van. Ha ez a hely éppen a Gazdagság és siker területe, anyagi veszteségek fognak érni bennünket. Önmagában a rend már sokat segít a gazdagság területének, de természetesen bevethetünk néhány ügyes trükköt is annak érdekében, hogy a terület erős legyen, vagyis vonzza hozzánk a pénzt.

Vannak-e ott ,,halott" területek?
,,Halott" területnek az számít, ahol nincs mozgás, vagyis ahol régóta ki sem nyitottuk a szekrényt, nem húztuk ki a fiókot, vagy amelyik területet nem használjuk semmire. Az ilyen helyeken ,,poshadt" az életenergia. Meglepő, de még az egészen kis alapterületű helyeken is kialakulhatnak ,,halott" zugok. Különösen könnyen válhatnak ,,halott" területté az árumintákkal megrakott polcok, ezek felismerhetők a tárgyakon lerakódott porrétegről. Nem is kell mondanom, milyen hatással van mindez a Gazdagság területére.
http://www.harmonet.hu/data/cikkek/4000/4276/01.jpg
Vannak-e ott energiacsapdák?
Energiacsapdává válnak a sötét sarkok, szekrények teteje, bútor és fal közötti kis zugok. Vigyázni kell, ne dugdossunk felesleges, elromlott holmikat az ilyen helyekre (,,eláll az ott").

Van-e kellemetlen örökség?
Ilyen holmik lehetnek az előző, csődbe ment vállalkozástól itt maradt iratok, itt maradt besuvasztott reklámtáblájuk, vagy látható-e még kitéve a régi hirdetés valahol? Ezek mind-mind a (sikertelen) múlthoz kötnek.

Vannak-e ott olyan holmik, amelyek ellentétesek a Gazdagság eszményével?
Ilyen holmik a kopott, felújításra régóta rászoruló bútorok, szakadt függönyök, elavult, ócska számítógépek. Jelképesen ilyesmi mindaz, ami a szegénységre, kudarcra utal, vagy bármilyen szempontból negatív gondolatokat sugall, pl. a ,,Sátánizmus fogságában" című könyv.

Vannak-e ott ,,beteg" tárgyak?
Beteg tárgynak számít mindaz, ami repedt, törött, hiányos, részben vagy teljesen nem működik. Főleg műszaki cikkekre lehet ez jellemző. Az ilyesmit érdemes megjavíttatni, vagy odaadni valakinek, aki még hasznát veszi, például szeret barkácsolni, vagy gyűjti az illető tárgyakat (a gyűjtőnek örömet okoznak még a hibás tárgyak is, ezért neki több jótékony energiát adnak, mint amennyit elvesz hibás mivoltuk).

Vannak-e ott beteg élőlények?
Ahol az élőlények (növények, állatok) megbetegszenek, ott az emberekre is hasonló sors vár. A növények különösen érzékeny jelzői a környezet életenergiáinak. A beteg növény vagy állat a Gazdagság területén erőteljes figyelmeztető jelzés.

Vannak-e ott rossz érzést keltő tárgyak?
Minden, ami rossz érzést okoz, energiát rabol. Ilyen a régóta halogatott nyelvtanulási beiratkozási papír, az napi sikerprogram - videó-, vagy magnókazetta (ez lelkiismeret-furdalást okozhat nap mint nap, ha ellógjuk a ,,programozást"), a rivális cégre emlékeztető tárgyak, rossz természetű munkatárstól kapott ajándékok, kellemetlenkedő papírok az adóhivataltól stb.

Vannak-e ott labilis tárgyak?
A labilis tárgyak - például a szekrény, aminek mozog a lába, az íróasztal, aminek nem szabad teljesen kihúzni a fiókját, a billegő számítógépmonitor mind-mind üzletünk bizonytalanságát, sikerünk ingadozását sugallja. Itt is érdemes törekedni a stabilitásra.

Ha már mindent meggyógyítottunk ...
Ha mindezeket eltávolítottuk, illetve rendbehoztuk (,,meggyógyítottuk" a beteg tárgyakat, növényeket, rendet raktunk, kiselejteztük a felesleges dolgokat, erősebbre cseréltük a villanykörtét stb.), akkor jöhet a terület megerősítése. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy ezt az előrendezést nem teszik meg, úgy teszik ki a megerősítő tárgyakat, és persze a dolog nem is működik.

Megerősítő tárgyak:
-minden, ami víz vagy fa elemű a kínai Öt elem tana szerint
-akvárium, csobogó, szobai szökőkút
-lépcsőzetes, kisebb vízesést ábrázoló képek
-csillogó tárgyak: kristálygömbök, kristályvázák, ragyogó fémtárgyak
-nagy, növekvő, egészséges növények, főleg a kerek levelűek
-tükrök és tükröző felületű tárgyak (megsokszorozzák a gazdagságot)
-drága holmik, például antik ezüst tárgyak, ékszeres doboz stb.
-műkincsek
-minden, ami a csít , vagyis az életenergiát vonzza: bíbor (de nem piros vagy vörös!) szalagok, zászlócskák, örökmozgók stb.
-perselymalac
-valódi pénz (páncélszekrény, széf, kassza, kabalapénz, kínai pénzfüzérek, numizmatikai gyűjtemény)
-bármilyen tárgy, ami a bőséget, a vágyott javakat szimbolizálja vagy ábrázolja. (Mit vennénk a sok pénzen, mit fogunk kezdeni a bőséggel?)

Bőség-szimbólumok:
-Mosolygó Buddha. Ezt szemmagasságnál kicsit magasabban kell elhelyezni. Az amúgy meglehetősen materialista hongkongi tőzsdeügynökök is megsimogatják reggelente a Mosolygó Buddha gömbölyödő hasát, amikor belépnek az irodájukba.
-Aranyhal (már a neve is sokatmondó! Nem véletlenül nevezzük a pikkelyt ,,halpénznek".) Aki iszonyodik a halaktól, az ne tartson, feng shui ide vagy oda! Megfelelnek a hal-ábrázolások is.
-Béka (ősi termékenységszimbólum, mivel igen szapora. Lehet kapni megrázóan csúnya kínai varangy-szobrokat, amelyek feneke alá vagy szájába pénzdarab tehető) (Vigyázat, ha erről Önnek az jut eszébe, hogy a vállalkozása a béka feneke alá süllyed, ezt a jelképet ne válassza, még akkor sem, ha feng-shui irodalom többségben azt tanácsolja! Ugyancsak igaz, ha iszonyodik a békától, vagy a haltól!)
-Malac

Ha van olyan tárgyunk, ami bennünk a bőség érzetét, a gazdagság érzetét keltik, például egy cégnél lehet ez a páncélszekrény, akkor legjobb, ha azt rakjuk a bőséget jelképező sarokba. Lehet ilyen egy bőségesen virágzó növény, vagy egy folyamatábra ami a cég bővülését, növekedését ábrázolja.

Halász Alexandra

Forrás: http://www.harmonet.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bizonytalanságát, üzlethelyiségünk, meggyógyítottunk, szemmagasságnál, energiacsapdává, rendetlenségben, kellemetlenkedő, megsokszorozzák, meggyógyítottuk, életenergiáinak, kialakulhatnak, kristálygömbök, eltávolítottuk, energiacsapdák, megbetegszenek, reklámtáblájuk, páncélszekrény, vállalkozástól, tőzsdeügynökök, vállalkozásunk, megsimogatják, szimbolizálja, természetesen, kiselejteztük, adóhivataltól, nyelvtanulási, megjavíttatni, figyelmeztető, villanykörtét, kristályvázák, felismerhetők, alapirányzata, életenergiát, rendbehoztuk, stabilitásra, besuvasztott, feng shui, harmonikusan rendezett, több pénz, pezsgőbb üzleti, rendetlenségben eltéved, éltető energia, rendetlenség góca, hely éppen, gazdagság területének, terület erős, ilyen helyeken, árumintákkal megrakott, tárgyakon lerakódott, sötét sarkok, ilyen helyekre, régi hirdetés, Mosolygó Buddha, Halász Alexandra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Popper Péter szavai  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Kerüld el az evangélium örömén...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Régi emberek, akikre máig büsz...  A Megváltó szolgálatában  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Erdőn  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  s immár én is felragyogva, ért...  Őrizkednünk kell...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Éretlen vers  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Lóhere  Bertolt Brecht -től idézet  Alázat  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Makszim Gorkij gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Adakozás  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A Megváltó szolgálatában  Albert Einstein gondolata  Alázat  Adakozás  Idő  Nem méltó hozzád  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Popper Péter szavai  Egy bizonyos határt  Png lepke  Albert Einsteinről  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Adakozás  Albert Einsteinről  Adakozás  Sose bánj semmit  Lóhere  Facebookon kaptam  Png virág 
Bejegyzés Címkék
feng shui, harmonikusan rendezett, több pénz, pezsgőbb üzleti, rendetlenségben eltéved, éltető energia, rendetlenség góca, hely éppen, gazdagság területének, terület erős, ilyen helyeken, árumintákkal megrakott, tárgyakon lerakódott, sötét sarkok, ilyen helyekre, régi hirdetés, ilyesmit érdemes, illető tárgyakat, gyűjtőnek örömet, hibás tárgyak, növények különösen, környezet életenergiáinak, beteg növény, régóta halogatott, napi sikerprogram, rivális cégre, labilis tárgyak, billegő számítógépmonitor, beteg tárgyakat, felesleges dolgokat, terület megerősítése, megerősítő tárgyakat, kerek levelűek, életenergiát vonzza, vágyott javakat, amúgy meglehetősen, pikkelyt &#8222, béka feneke, bőség érzetét, gazdagság érzetét, cégnél lehet, bőséget jelképező, bőségesen virágzó, bizonytalanságát, üzlethelyiségünk, meggyógyítottunk, szemmagasságnál, energiacsapdává, rendetlenségben, kellemetlenkedő, megsokszorozzák, meggyógyítottuk, életenergiáinak, kialakulhatnak, kristálygömbök, eltávolítottuk, energiacsapdák, megbetegszenek, reklámtáblájuk, páncélszekrény, vállalkozástól, tőzsdeügynökök, vállalkozásunk, megsimogatják, szimbolizálja, természetesen, kiselejteztük, adóhivataltól, nyelvtanulási, megjavíttatni, figyelmeztető, villanykörtét, kristályvázák, felismerhetők, alapirányzata, életenergiát, rendbehoztuk, stabilitásra, besuvasztott, számítógépek, perselymalac, ellentétesek, alapterületű, materialista, folyamatábra, rendetlenség, árumintákkal, előrendezést, megerősítése, meglehetősen, munkatárstól, programozást, magnókazetta, lelkiismeret, sikerprogram, numizmatikai, vállalkozása, beiratkozási, gondolatokat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 146
  • e Hét: 3013
  • e Hónap: 9385
  • e Év: 60176
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.