|
2011-09-27 23:39:08, kedd
|
|
|
Mustban párolt marhahús
- 1 kg marhalábszár,
- fél l must,
- 2 húsleveskocka,
- 1 sárgarépa, egy gyökér,
- késhegynyi pirospaprika,
- késhegynyi frissen őrölt feketebors,
- 1 dl tejföl,
- só.
Elkészítése
A húst 1 liter vízben a leveskockákkal, a gyökérfélékkel, a paprikával, a borssal és némi sóval puhára főzöm. A megfőtt húst felszeletelem és egy előmelegített tálra teszem. Turmixban összepürésítem a gyökérféléket, majd felfőzöm a musttal és 2 dl húslevessel. Tejföllel finomítom, sózom, borsozom és a hússzeletekre öntöm. |
|
|
1 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: gyökérfélékkel, leveskockákkal, összepürésítem, húsleveskocka, gyökérféléket, felszeletelem, hússzeletekre, előmelegített, pirospaprika, marhalábszár, húslevessel, elkészítése, késhegynyi, feketebors, paprikával, turmixban, sárgarépa, tejföllel, finomítom, borsozom, marhahús, felfőzöm, frissen, mustban, borssal, musttal, megfőtt, tejföl, puhára, teszem, párolt, gyökér, vízben, öntöm, főzöm, sóval, megfőtt húst, előmelegített tálra, hússzeletekre öntöm,
|
|
|
|
megfőtt húst, előmelegített tálra, hússzeletekre öntöm, gyökérfélékkel, leveskockákkal, összepürésítem, húsleveskocka, gyökérféléket, felszeletelem, hússzeletekre, előmelegített, pirospaprika, marhalábszár, húslevessel, elkészítése, késhegynyi, feketebors, paprikával, turmixban, sárgarépa, tejföllel, finomítom, borsozom, marhahús, felfőzöm, frissen, mustban, borssal, musttal, megfőtt, tejföl, puhára, teszem, párolt, gyökér, vízben, öntöm, főzöm, sóval, sózom, őrölt, liter, tálra, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
47466 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1119
- e Hét: 12749
- e Hónap: 45903
- e Év: 279650
|
|
|