Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jelenlegi izmusok, vallások és igazságok
  2015-11-14 14:01:33, szombat
 
  A jelenlegi izmusok, vallások és igazságok

A magyarnak mondott írók és költők, festőművészek, zenészek lírai karámjait jelentik a világ apokalipszisnek százharminc esztendeje.
Ezer éve tart a reformátusok állandó apokalipszise, amelyet most az Illés együttes kezdett el, s dalaik alapján hozták az újabb szereplőket, a dalok alapján születtek meg, mint ahogyan a miskolci világ-könyvtárhoz berendezték az egész országot.
Az előző romániai apokalipszist 1945-ben fejezték be Benkő Lajoson Olaszliszkán, anyámnak az apján, de anyámon folyamatos volt a Rákóczi tér büntetése a szőkéi helyett kezdetben, akik összepisilték a lepedővel elmeosztály által letakart Európát. Ilyen volt Gábor Zsazsa és Staller Ilona, vagy a megmentett Kovács Erzsi, mint féltékenység. A Benkő olaszliszkai magyarok elleni apokalipszist az Omegával kezdtél elölről, mint ahogyan az ortodox-zsidót kislányáldozással a Metroval. A média hallgat, bár húsz éve fertelmeseivel ismételte az emberek megáldozását, páran lepleztek névtelenül.

A Magyar irodalom története egyetlenegy könyvét jelentette az embereken végrehajtott apokalipszisnek, melyben Weöres Szörnyeteg koporsója, Mária mennybemenete, Istár Vénusz pokoljáratása, Innin pokoljáratása, Ízisz-Jézus, Ízisz áldozása, a pók-pusztító Keresztöltése is szerepelt, melyekre sokan felkiáltottak, hogy ezt a XX. században itt nem lehet végrehajtani.
A miskolci világ-könyvtár alapján rendezték be a városokat, országokat, a neveken való végighaladással kezdődtek a világban mindenütt a háborúk.
A két apokaliptikus utca: Révész és Bertalan, mindig elköltöző és kimentett, ember áldozással megmentett szereplőkkel. Valamennyien árnyékok, hiszen ez nemcsak a Vaskapu, a Szentpéteri kapu, a Győri kapu, az Avasi vastrágya, a sötétkapu központi helye valamennyi láthatatlan világbeli kíséretükkel, hanem a Rákóczi tér teljes lakosságát jelenti, mint Árnyékoskertet.
A Bestia ezeknek vezette be régen az ájtatosságot, a Jézus vallást. Valamennyi kereszten rózsás Jézusuk helyett az egyházaknak engem tettek keresztre.

A vastrágya vallásait Vörös Oroszlánban szereplő rendekkel és reformátusokkal kezdték születésemkor három kísérővel, Anna nevekkel, mint Adam Cadmon főszereplőjéről Adam-is Annával. Ezek valamennyien okkultista, karmikus szülöttek, beleéertve a pécsi torony gnózisát, a szabadköműveseket, rózsakereszteseket, antikrisztusokat (melyekhez a római egyház is tartozik), avatárokat, Eperjest a farizeusokkal, szadduceusokkal, a nemesekkel, melyeknek könyve Nagy Karola Tünemény suhant el Erdély felett volt a mimózával, vagyis itt velem és méhgörcseimmel, halak megváltójukkal, Medveczky Ilonával, aki, mint nem meglepő szőkesége miatt ember áldozással megváltásra került. Cigánysággal rendezték be az afrikai termékenységi vas-törzseket...

A new yorki ikertorony is eszerint került berendezésre a tatárdombi összenőtt ikerházáról a Talmudnak, a Rákóczi térnek, az Időjelek testenyészeteinek és a római egyház ufós elmeosztályának, ami a New York lakosságát jelenti. Ha elmondták volna az igazságot, hogy az embereket áldozták meg ezek a vallási fanatikusok maguk helyett, el lehetett volna kerülni a terror támadást.
A mohamedánok szintén könyvből kerültek berendezésre, ezért a római egyház Hunnia elmeosztálya, amelyik a börtönnel az élen újabb világ-könyvtárral, ezek fordításával készült '56-ban az újabb apokalipszisre az ellensége, ahogyan ez régen is volt még keresztes lovagok idejében.
A világjátékok része a futball, amit Orbán romániai elmeosztályával naggyá tesz, a domino, amit Szűcs névhez érve kezdtek el, ezért tették bele későbbi leplezés miatt a filmbe a magyar mondatot, hogy ,,Mit sütsz, kis szűcs...", tudjuk, hogy vietnami és amerikai kávés rózsakeresztes elme háborúját jelentette. A zenészek sakk-kártyáját is rajtam hajtották végre, megmentve a szereplőiket, a franciákat is. 1971-ben jártak a Napóleon kártyájánál a régi időben. A Táncdalfesztivállal elölről kezdték a világ történelmet a vasfüggönyösök Varga-Varsányi nevekkel, már ismétlésben, mert már Varsányi karmikus sántasága miatt a bölcsődében megrántották a csípőcsontomat, mára kimentették a megyéből. A filmek szembesítés miatt készültek, lezárásához a játéknak, melyet az Időjelek hintás kislányával, magyar kislányként velem kezdtek el valamennyi egyházzal óvodás koromban G. Maczó Ágnes helyett, valamint a Pszichografológiába tett Weöres távol-keleti áldozásait Baratta Ági helyett a cigányság és kelet emberré nemesítésével.

A biblia egyetlen könyvet jelent a világ-könyvtárból, a benne lévő holt tengeri tekercsekkel, azokból létrehozott egyházakkal, szereplőkkel, csapásokkal, amelyen az elmeosztálya a médiának ment végig, s valamennyiüket ember áldozással kimentette Borsodból.
Miskolci nevével kezdték el a hatvanas években a miskolci világ-könyvtárat azzal, hogy felakasztotta magát Miskolci a járványtemetőben a legmagasabb fára. Folytatták a miskolci könyvekkel berendezetteket Szegedi névvel a Szegedről történő emelésükkel, majd jött Szolnok, Győr, az avatar központ és valamennyi városa, faluja a bementek a városba falvak lakosainak urbanizálásával.
A Biblia szereplő gárdája a legnagyobb, külön kiadva a debreceni,a jehova egykori Johanna, farkaskutya kezdetével és egy öreg házaspárral az általam megírt régi mesék alapján. Miskolc régi és új hírnökökkel folytatta már az újabb kitermeléseket.
Húsz éve kitörtek innen az egyházi szereplők, a debreceniek maradtak a könyvből odatett Kósával az élen. Húsz éve történt szintén, hogy a gitárom, ami körbement a világon átkerült a cigányság kezébe, a két apokaliptikus utca neveit 1985. óta cigányság betelepülésével ismételték, mint a Farkas nevűeket, mint romániai börtön honfoglalókét.

Húsz éve kezdték el megreformálni az egészségügyet az elmével az élen amerikai mintára, s ezt kreatív munkával, valamint zenei vasfüggönyösök dalainak terápiájával oldották meg. Elkezdték az emberek áldozását valamennyi egyházi szülött, füves, alkoholista helyett folytatásban, ekkor az alkoholistáknak tartottak már terápiákat. Az öcsém szörnyet halt, miután többször megverték Marozsánék, mint egykori hivatalsegéd kezdetével a könyveknek, mikor leöntötték pálinkával és valamennyi alkoholista és füves helyett megáldozták a menhelyével Müller Péter Sziáminak.

Magyarország ma reggel a civilizációról beszélt az iszlám terrortámadásra utalva. Magukat az emberek megáldozói civilizáltnak tartják, mint romániai szereplők. Nem tartozott volna emberekre az elmeosztályok apokalipszise, de mint írtam, ezt magyarokon hajtják végre és embereken már kilencven esztendeje, az elmeosztály mindenért az embereket támadja, ami a csapásait éri, vagy amiért hiányosságuk van valamiben, vagy furcsa szokásaik. Hegyi Barbarától tudtam meg, hogy a lányomat a törökök helyett forrázták le, vagyis Törökország, ugyanúgy, mint Franciaország, Anglia az angol Cates kommunizmus itteni végrehajtásáért, a svédek a Lila kocsmai miskolci berendezéssel, Oroszország valamennyi könyvével rajtunk hajtotta végre, de beszélhetünk az optimista Mexikóról is, melynek az épületeit, melyek Passuth könyvei alapján voltak berendezve, most számolt fel a város, mint a Stadion éttermet. Nincs országa a világnak, amely a miskolci világ-könyvtárban nem szerepelt volna. Még az olasz csőtészták helyett - ez maffiát jelent - is az embereket áldozták meg. Valamennyi régi történelmi kor, egykori izmus szereplőit megmentették.
Németország és Magyarország kezdte a kislány áldozást a zsidóival, de már az elmeosztálya a média-Miskolcnak ott volt.

Ne mondja magát civilizáltnak az olyan romániai Magyarország, amelyik felszámolta az emberiséget, ugyanis az emberek jelentették, nem a börtön elmeszülöttjei, árnyékai,karmikusai, testenyészetei, csapásai.
Nem civilizált szokás a kislány áldozás, valamennyi szereplő helyetti megáldozás, az ember gyalázás, csonkítás, deformáció, ember kínzás, sőt bizonyítása mindannak,ami történt elvett gondolkozással a skizopren refrenek helyett. Nem civilizált a szándékos nyomorba döntés, a koldultatás a sziklai nép helyett. Nem civilizált valamennyi elmebetegségen történő végighaladása a menhely által Romániának.
Nem különbek a fanatikus térítőivel az iszlám fanatikusoknál, csak titokban működnek és gyilkolnak. Az igazságot kell elbeszélni. A Hunnia elme áll szemben az ezer éves református karmikusokkal most az iszlámmal, nem tisztességes, ha ezt is az elmeosztály emberek áldozásával akarja megoldani.

Ennyit a játékokról, de szerintem végtelen, feltérképezhetetlen minden jelecskéhez rendelt elmélete a lírai karámnak. Én is olyan voltam két évvel ezelőttig, hogy csak azt néztem, ki milyen ember, attól függetlenül, hová tartozik, milyen a szexuális beállítottsága, de velem iszonyatok történtek és történnek, mint kiderült, születésem óta a lakosok belőlem nemesedtek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: járványtemetőben, antikrisztusokat, elmeosztályával, apokalipszisnek, alkoholistáknak, reformátusokkal, végighaladással, szadduceusokkal, elmeosztályának, betelepülésével, berendezetteket, terrortámadásra, végrehajtásáért, főszereplőjéről, urbanizálásával, elmebetegségen, fanatikusoknál, csípőcsontomat, civilizációról, elmeszülöttjei, vasfüggönyösök, fertelmeseivel, rózsakeresztes, testenyészetei, gondolkozással, kitermeléseket, valamennyiüket, apokalipszisre, beállítottsága, árnyékoskertet, méhgörcseimmel, megváltójukkal, pokoljáratása, mennybemenete, karmikusokkal, berendezéssel, jelenlegi izmusok, magyarnak mondott, világ apokalipszisnek, reformátusok állandó, újabb szereplőket, dalok alapján, miskolci világ-könyvtárhoz, egész országot, előző romániai, szőkéi helyett, lepedővel elmeosztály, ortodox-zsidót kislányáldozással, média hallgat, emberek megáldozását, embereken végrehajtott, pók-pusztító Keresztöltése, Benkő Lajoson Olaszliszkán, Gábor Zsazsa, Staller Ilona, Kovács Erzsi, Weöres Szörnyeteg, Istár Vénusz, Vörös Oroszlánban, Adam Cadmon, Adam-is Annával, Nagy Karola Tünemény, Medveczky Ilonával, Maczó Ágnes, Baratta Ági, Müller Péter Sziáminak, Hegyi Barbarától,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Idő  Nagyon különös  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Egy bizonyos határt  Egy hatékony szolga  Nem méltó hozzád  Esti kép  Lóhere  Facebookon kaptam  Esti kép  Ágai Ágnes – Csendélet  Akik bántanak téged  Akarat  Gonosz démon-álarc  Bounty krémes  Tavaszi kép  Png virág  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Tanuld meg ezt a versemet  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Adakozás  Png ház  Nagyi telefonál  A jó emberek mindig szépek mar...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Reggel van  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Rátalálsz  Németh László tollából  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Annuska bar...  A másik dolog,  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Alázat  Akik bántanak téged  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Lóhere  Png férfi  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Alázat 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi izmusok, magyarnak mondott, világ apokalipszisnek, reformátusok állandó, újabb szereplőket, dalok alapján, miskolci világ-könyvtárhoz, egész országot, előző romániai, szőkéi helyett, lepedővel elmeosztály, ortodox-zsidót kislányáldozással, média hallgat, emberek megáldozását, embereken végrehajtott, pók-pusztító Keresztöltése, miskolci világ-könyvtár, neveken való, világban mindenütt, sötétkapu központi, egyházaknak engem, vastrágya vallásait, pécsi torony, római egyház, afrikai termékenységi, tatárdombi összenőtt, embereket áldozták, vallási fanatikusok, terror támadást, mohamedánok szintén, élen újabb, újabb apokalipszisre, világjátékok része, magyar mondatot, zenészek sakk-kártyáját, régi időben, világ történelmet, vasfüggönyösök Varga-Varsányi, bölcsődében megrántották, filmek szembesítés, biblia egyetlen, benne lévő, médiának ment, hatvanas években, miskolci világ-könyvtárat, legmagasabb fára, miskolci könyvekkel, avatar központ, városba falvak, jehova egykori, öreg házaspárral, általam megírt, újabb kitermeléseket, egyházi szereplők, debreceniek maradtak, könyvből odatett, világon átkerült, cigányság kezébe, élen amerikai, emberek áldozását, alkoholistáknak tartottak, öcsém szörnyet, menhelyével Müller, civilizációról beszélt, iszlám terrortámadásra, emberek megáldozói, elmeosztályok apokalipszise, elmeosztály mindenért, embereket támadja, törökök helyett, angol Cates, optimista Mexikóról, miskolci világ-könyvtárban, olasz csőtészták, kislány áldozást, olyan romániai, emberek jelentették, börtön elmeszülöttjei, kislány áldozás, ember gyalázás, skizopren refrenek, szándékos nyomorba, menhely által, fanatikus térítőivel, iszlám fanatikusoknál, igazságot kell, ezer éves, elmeosztály emberek, lírai karámnak, szexuális beállítottsága, lakosok belőlem, járványtemetőben, antikrisztusokat, elmeosztályával, apokalipszisnek, alkoholistáknak, reformátusokkal, végighaladással, szadduceusokkal, elmeosztályának, betelepülésével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 1299
  • e Hónap: 7540
  • e Év: 59806
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.