Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dorozsmai harcsafilé
  2015-12-10 17:08:37, csütörtök
 
   
  Hozzávalók
80 dkg bőr nélküli harcsafilé 4 egyforma szeletre vágva
5 dkg apróra kockázott szalonna
1dkg apróra kockázott vöröshagyma
1 db apróra kockázott tv paprika
1db apróra kockázott paradicsom
15 dkg szeletelt vargánya
2 dl tejföl
20dkg csuszatészta
1 teáskanál pirospaprika
zöldség alaplé
olaj


Elkészítés
Elkészítés: A szalonnát megpirítjuk,a kockákat kivesszük a zsírból. A visszamaradt zsírban megpirítjuk a harcsákat, ezeket is kivesszük, majd a hagymát is megpirítjuk. Azért fontos, hogy így tegyünk, hogy az ízanyagokat megőrizhessük.

A hagymára rátesszük a paprikát, a paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, és felengedjük zöldség alaplével. Többször zsírjára pirítjuk, majd összeturmixoljuk és leszűrjük. A vargányát megpirítjuk olajon, ráöntjük a paprikás alapot, felforraljuk.

A tejfölt az ételbe hőkiegyenlítéssel tesszük bele, vagyis a forró szószból kimerünk 1-2 evőkanálnyit, összekeverjük a tejföllel, és úgy keverjük bele. Belehelyezzük az elősütött harcsákat, összemelegítjük. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, tálaljuk.



(Áman Attila séf receptje)

 
 
0 komment , kategória:  Hal ételek  
Címkék: összeturmixoljuk, összemelegítjük, pirospaprikával, belehelyezzük, összekeverjük, megőrizhessük, csuszatészta, visszamaradt, paradicsomot, felforraljuk, pirospaprika, evőkanálnyit, megpirítjuk, ízanyagokat, felengedjük, vöröshagyma, elkészítés, hozzávalók, paradicsom, harcsafilé, megszórjuk, szalonnát, forrásban, harcsákat, elősütött, rátesszük, kivesszük, alaplével, teáskanál, kockázott, szeletelt, leszűrjük, vargányát, tejföllel, egyforma, paprikát, szalonnát megpirítjuk, kockákat kivesszük, visszamaradt zsírban, ízanyagokat megőrizhessük, hagymára rátesszük, vargányát megpirítjuk, paprikás alapot, ételbe hőkiegyenlítéssel, forró szószból, elősütött harcsákat, tésztát forrásban, Áman Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Kertem  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Megígért békesség  40 felett  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Paul David Tripp Április 15  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Önmaga ellenére  Pitypang szökőkút  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Egy barátság története  Egy barátság története  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Megígért békesség  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Latinovits Zoltán tollából  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Latinovits Zoltán tollából  Pitypang szökőkút  Vito Giaquinto gondolata  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ott van  Müller Péter tollából  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szabó T. Anna - Pitypang  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A Magyar Költészet napja alkal...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam  Borzasztó  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Pitypang szökőkút  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  39 ígéret  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Jázmin 
Bejegyzés Címkék
szalonnát megpirítjuk, kockákat kivesszük, visszamaradt zsírban, ízanyagokat megőrizhessük, hagymára rátesszük, vargányát megpirítjuk, paprikás alapot, ételbe hőkiegyenlítéssel, forró szószból, elősütött harcsákat, tésztát forrásban, összeturmixoljuk, összemelegítjük, pirospaprikával, belehelyezzük, összekeverjük, megőrizhessük, csuszatészta, visszamaradt, paradicsomot, felforraljuk, pirospaprika, evőkanálnyit, megpirítjuk, ízanyagokat, felengedjük, vöröshagyma, elkészítés, hozzávalók, paradicsom, harcsafilé, megszórjuk, szalonnát, forrásban, harcsákat, elősütött, rátesszük, kivesszük, alaplével, teáskanál, kockázott, szeletelt, leszűrjük, vargányát, tejföllel, egyforma, paprikát, szószból, szeletre, receptje, hagymára, kimerünk, szalonna, ráöntjük, paprikás, kifőzzük, többször, tálaljuk, pirítjuk, zsírjára, keverjük, kockákat, vargánya, zöldség, tesszük, tegyünk, tejfölt, tésztát, nélküli, zsírban, paprika, hagymát, zsírból, alapot, vagyis, alaplé, tejföl, apróra, olajon, vízben, ezeket, fontos, attila, ételbe, azért, forró, vágva, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 623
  • e Hét: 4133
  • e Hónap: 6028
  • e Év: 56819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.