Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Van élet a szakítás után-13 megszívlelendő jó tanács
  2015-12-28 09:53:45, hétfő
 
   
  Egy-egy hosszabb párkapcsolatot követően gyakran nem találjuk a helyünket, nem tudjuk, mit is tegyünk annak érdekében, hogy a "sebek" minél hamarabb gyógyuljanak, és a lelki békénk ismét helyreálljon.







Egyik nagyon jó barátnőm nemrég lépett ki a párkapcsolatából és próbáltam azon gondolkodni, hogyan tudom átlendíteni a kezdeti nehézségeken. Ekkor ötlöttek fel saját emlékeim az utolsó szakításomat illetően.

Mielőtt találkoztam a vőlegényemmel, közel 5 évig randizgattam valakivel, és mai napig úgy vélem, ha nem használtam volna ki a szingliség minden egyes percét,és nem hagytam volna elég időt arra,hogy csak úgy ?simán? önmagamra figyeljek és élvezzem ennek az állapotban minden pillanatát miután különváltunk,sohasem lettem volna képes találkozni azzal a személlyel,akivel el tudtam volna képzelni az életem.

Nos, az alábbi gondolatok, tanácsok a saját tapasztalataimon alapulnak (és bátran állítom, működnek!!!!), sokat segítettek abban,hogy újra azt érezzem: teljes,egész ember vagyok,és készen állok egy új kapcsolatra.





1.Ne aggódj és görcsölj a következő kapcsolatodon-egyszerűen engedd el!

Összpontosíts saját magadra, hiszen a boldogságod nem másoktól és a külső körülményektől függ, hanem Te vagy az egyetlen, aki ezt megteremtheted!!!



2.Kövesd az álmaidat és töröld el a korlátaidat!

Szervezz magadnak egy álomrandit, vagy menj el egy rég áhított utazásra, túrára. Akár egyedül mész , akár a barátoddal, barátnőddel, megtapasztalod majd, milyen jó érzés elvárások, valamint stressz nélkül csak élvezni az utazást,é sa jó dolgokra koncentrálni.



3.Randizz, találkozz egy olyan emberrel, akivel alapesetben sohasem tennéd!

Amikor kizárólag csak arra koncentrálsz, hogy olyan emberrel randizz, aki ,,tutira" az eseted, elszalasztasz számos olyan nagyszerű egyéniségekkel való találkozást, akik ezerszer többet érnek a képzeletünkben életre keltett ideálok.

Ha nem mondtam volna ,,igent" annak a fiúnak a randi meghívására, aki sortot viselt szandállal és térdzoknival, akkor most nem csillogna az eljegyzési gyűrű az ujjamon..;)



4.Készíts boldogság-leltárt az életedben!

Csinálj egy listát az arról a 10 dologról, ami az elmúlt időszakban igazán boldoggá tett az életedben. Ez lehet egy élmény, egy tapasztalat, vagy akár emberek... (kivéve az exedJ )

Válassz ezek közül egyet és találj módot arra, hogy ismét megéld a jelenedben. Megjegyzem, az érzés felülmúlhatatlan, és feltölt energiával már csak a sikerélmény a vizualizációja is!



5.Személyesítsd meg a lelked, lépj kapcsolatba belső Éneddel!

Viccesnek tűnik első hallásra, de egyik barátom a saját lelkét egy pit-bullhoz hasonlította, hiszen ők szeretnivalók, lojálisak és mindig kiállnak a saját maguk igazáért.

Az enyém Goldie Hawn...mert ki ne szeretne Goldie Hawn-hoz hasonlítani?



6.Tanulj valami újat!



Iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, kezdj el grafológiát tanulni vagy épp egy kreatív lakberendező kurzust. Morbid kissé, de tanulj meg kötni J,engem hihetetlen módon kikapcsol,és nem is tudok eközben másra koncentrálni.

Ne feledd az önmegvalósítás egyik legnagyobb titkát : Örömet,élvezetet találni abban, amit éppen csinálsz!!!



7.Viselj fényvédőt, igyál elég vizet, egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, és aludj eleget!

Életszerű tanácsok az Édesanyámtól...több évtizedes tapasztalattal a háta mögött. Fogadd meg.



8.Írj, posztolj szeretetteljes üzeneteket, feljegyzéseket saját magadna!

Szép vagy..szeretlek...csodálatos vagy...és bátran rakd ki a lakásodban különböző helyekre. Nekem erre a célra színes (pink, zöld, kanárisárga) post-it papírjaim vannak, imádom őket. J

Ha pedig bárki észrevenné ezeket, gondolkodás nélkül vágd rá: a sráctól kaptad, akit a nyelvtanfolyamon ismertél meg...



9.Tedd színessé a világot Magad körül!

Fesd a falad akár rózsaszínűre, élénkre, vidámra, vásárolj csupa csajos dolgot,vagy épp rakd ki a hálószobádban a tinikori bálványod rég elfeledett poszterét.

Mindeközben gondolj arra-ha már kapcsolatban vagy, mindezt nem teheted meg (vagy némi ellenállásba ütköznél;)



10. Köss új barátságokat, találkozz élettel teli, pozitív emberekkel!

Kirándulj sokat, tölts sok időt a szabadban. Egyszerűen csak élvezd a pillanatot, az új ismeretségek adta új lehetőségeket.



11.Száműzd a szomorúságot az életedből!

Nem bírod fölvenni, hordani a kedvenc pulcsid, mert emlékeztet az exedre? Adományozd oda egy jótékonysági szervezetnek. S hogy mitévő légy a tőle kapott szerelmes levelekkel, amiket írt neked? Égesd el őket egy kandallóban, vagy épp a tűzhelyen, és süss rajta csokis kekszet ;)

Már maga a csokis keksz gondolata is megszabadít a nemkívánatos szomorúságtól.



12.Szervezz egy könnyed partit, vacsorát a kedvenc ételeiddel és zenéiddel!

Mi a 10 kedvenc ételed? Állíts össze egy menüt belőlük.

Mi a 10 kedvenc zenéd? Tekerd föl a zenét, és táncolj!



13.Mindennap tegyél valami jót elsősorban Önmagadért, valaki másért, és a világért!

Ne gondolj egyből ,,óriási" dolgokra, apró tetteknek is van értékük!

Meg fogod tapasztalni: minden egyes nap fel fog tölteni új élettel, energiával. Újra érzed majd, hogy élsz, lélegzel, egyszerűen vagy, és létezel!!! Tökéletesen készen állva a következő kapcsolatodra...



Soha ne feledd: Nagyszerű vagy, megismételhetetlen, és megérdemled a boldogságot!



Fordította: Lázár Judit

Forrás: http://hellogiggles.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyelvtanfolyamon, párkapcsolatából, felülmúlhatatlan, nyelvtanfolyamra, tapasztalataimon, önmegvalósítás, képzeletünkben, megtapasztalod, körülményektől, megteremtheted, tapasztalattal, egyéniségekkel, vizualizációja, feljegyzéseket, szeretetteljes, párkapcsolatot, hálószobádban, kapcsolatodon, személyesítsd, szomorúságtól, lehetőségeket, elszalasztasz, vőlegényemmel, szeretnivalók, összpontosíts, kapcsolatodra, koncentrálni, nehézségeken, jótékonysági, koncentrálsz, kapcsolatban, ismeretségek, rózsaszínűre, szakításomat, szomorúságot, hellogiggles, lelki békénk, kezdeti nehézségeken, utolsó szakításomat, szingliség minden, állapotban minden, alábbi gondolatok, saját tapasztalataimon, külső körülményektől, olyan emberrel, képzeletünkben életre, randi meghívására, eljegyzési gyűrű, elmúlt időszakban, érzés felülmúlhatatlan, saját lelkét, pit-bullhoz hasonlította, Goldie Hawn…, Goldie Hawn-hoz, Lázár Judit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor 5 éves voltam,  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Mindig tud adni ,  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent Pio atya!  Fújjad márciusi szél . . .  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Szép estét kedves látogatóimna...  Sajnos ezt elBalogozták  Isten áldja  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Az élet  Ne engedd el kezem!  Csörög a telefonom  Könnyáztatta asszonysorsok  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Cicus virággal  Amikor 5 éves voltam,  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Isten áldja  Könnyáztatta asszonysorsok  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Síró nő  Nagy László - Szerelem emléke  Amikor 5 éves voltam,  Esti kép  Hernádkak  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Vágy, élet és sugár  Nem kellett volna!  Atyám !  Facebookon kaptam  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Isten áldja  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  A Mindenható Istenben bízva  Isteni zsebkendők  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  ...és mégis ráismersz  Jó éjszakát  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  William Shakespeare-től idéze...  Nyíljatok meg  William Shakespeare-től idéze...  Alvó kislány  Szent Pio atya!  Ted Engstrőm gondolata  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Mindig tud adni ,  Mélységes szomorúsággal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem mindegy  Sajnos ezt elBalogozták 
Bejegyzés Címkék
lelki békénk, kezdeti nehézségeken, utolsó szakításomat, szingliség minden, állapotban minden, alábbi gondolatok, saját tapasztalataimon, külső körülményektől, olyan emberrel, képzeletünkben életre, randi meghívására, eljegyzési gyűrű, elmúlt időszakban, érzés felülmúlhatatlan, saját lelkét, pit-bullhoz hasonlította, saját maguk, enyém Goldie, kreatív lakberendező, önmegvalósítás egyik, háta mögött, lakásodban különböző, célra színes, sráctól kaptad, nyelvtanfolyamon ismertél, világot Magad, falad akár, tinikori bálványod, kedvenc pulcsid, jótékonysági szervezetnek, tőle kapott, csokis keksz, nemkívánatos szomorúságtól, könnyed partit, kedvenc ételeiddel, menüt belőlük, nyelvtanfolyamon, párkapcsolatából, felülmúlhatatlan, nyelvtanfolyamra, tapasztalataimon, önmegvalósítás, képzeletünkben, megtapasztalod, körülményektől, megteremtheted, tapasztalattal, egyéniségekkel, vizualizációja, feljegyzéseket, szeretetteljes, párkapcsolatot, hálószobádban, kapcsolatodon, személyesítsd, szomorúságtól, lehetőségeket, elszalasztasz, vőlegényemmel, szeretnivalók, összpontosíts, kapcsolatodra, koncentrálni, nehézségeken, jótékonysági, koncentrálsz, kapcsolatban, ismeretségek, rózsaszínűre, szakításomat, szomorúságot, hellogiggles, édesanyámtól, szervezetnek, ellenállásba, barátságokat, hasonlította, helyreálljon, randizgattam, gyógyuljanak, térdzoknival, lakberendező, különváltunk, nemkívánatos, boldogságod, korlátaidat, tökéletesen, kapcsolatra, találkozást, kapcsolatba, sikerélmény, kandallóban, hasonlítani, grafológiát, tapasztalat, megszabadít, barátnőddel, tapasztalni, gondolkodás, alapesetben, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 287
  • e Hét: 839
  • e Hónap: 12226
  • e Év: 49974
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.