Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
10 kérdés, amely segít feloldani az energiablokkokat!
  2016-04-17 13:34:55, vasárnap
 
   
  Az életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy semmi sem sikerül, és valami miatt nem tudunk magyarázatot találni rá. Ezt legtöbbször egy bizonyos energiablokk okozza, amelyet nem tudunk feloldani, mert legtöbb esetben a gondolataink gátat szabnak. Most éppen ezen segítünk az alábbi 10 kérdéssel.
Tudnunk kell, hogy csakis mi vagyunk képesek befolyásolni az energiáinkat, amelyek ha átáramolnak a testünkön, nem lesz többé olyan akadály, amelyet ne tudnánk leküzdeni."

1. Mit kell tennem azért, hogy aktiváljam a szívem körüli energiákat?
Gondolkodjunk el azon, hogy mi tenné boldoggá a szívünket, és hagyjuk, hogy ezek az energiák behatoljanak és szétáradjanak a testünkben.

2. Hogyan tudnék ebben a pillanatban pozitív energiákhoz jutni?
Ha figyelünk a testünk jelzéseire, pontosan tudni fogjuk, hogy valami baj van az energiaszintünkkel. Például elkezd fájni a gyomrunk, a szívünk, gyengének érezzük magunkat, remegni kezd a térdünk. Ilyenkor érdemes szembenézni a problémákkal, ne fussunk el előlük. Ezek mögött legtöbbször valamilyen rossz élmény, trauma áll, amiket fel kell dolgozni, mert máskülönben nehéz lesz helytállni az életben.

3. Vajon meg lehet oldani ezt a helyzetet?
Gyakran arra vágyunk, hogy minden problémát azonnal meg kell oldani, viszont bármilyen külső, vagy belső konfliktus megoldásához idő kell. A természetben sem virágzik minden növény, fa ki egy nap alatt. Legyünk türelmesek, legyünk kitartóak, míg az energiaszintünket visszanyerjük.

4. Hogyan kell felülkerekednem egy számomra előnytelen helyzeten?
Forduljunk kérdésünkkel az Univerzumhoz. Mindig van választásunk, hogy miként reagáljunk egy helyzetre: kereshetünk megoldásokat, vagy elmenekülhetünk a problémák elől.

5. Nyitott vagyok arra, hogy megoldódjon a problémám?
Érdemes időnként visszatekinteni, hogy hol hibáztunk az életben, és ha már tudjuk, akkor próbáljuk meg elfogadni a dolgokat, lezárni a múlt történéseit.

6. Képes vagyok bízni a jelenben?
A múltbeli tragédiák miatt az agyunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy mindent kézben tartsunk. Pedig sokkal könnyebb lenne az életünk, ha bíznánk a jelenben, hogy minden rendben van. Nem kell azon agyalni, ami már a múlté, vagy ami még ezután következhet be. Amikor felhagyunk azzal, hogy mindent az irányításunk alatt tartsunk, megengedjük, hogy a világ kinyíljon előttünk, és a jelen egyengesse az utunkat, hiszen az Univerzum mindig velünk van.

7. Megéri, hogy a negatív dolgokkal, energiákkal töltsem az időmet?
Nem kell minden negatív dologra reagálni, mert az fölösleges energia- és időveszteséggel jár. Tehát nem szabad ezekkel a káros gondolatokkal, eseményekkel foglalkozni, amelyek tőlünk teljesen függetlenül következnek be.

8. Mivel tudnék még több pozitív energiára szert tenni?
Úgy, hogy előbb másoknak adunk. Legyünk kedvesek, jókedvűek, segítőkészek másokkal, így ezt a sok befektetett jót vissza fogjuk kapni.

9. Képes vagyok más szempontból is megközelíti a dolgokat?
Ezzel a kérdéssel már feloldunk egy fontos energiablokkot, így az Univerzum segítségével életünkben pozitív változásokra számíthatunk.

10. Mennyit számítana az, hogy a szituáció, amiben most vagyok, az életem végéig megmaradna?
Válaszoljunk őszintén magunknak. Oldjuk fel a feszültségeket, és gondoljunk arra, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy szenvedéssel, gyötrődéssel teljenek el a hátralévő éveink.

filantropikum.com

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszatekinteni, felülkerekednem, időveszteséggel, elmenekülhetünk, energiablokkot, feszültségeket, visszanyerjük, szétáradjanak, filantropikum, gondolkodjunk, gondolatokkal, gondolataink, eseményekkel, irányításunk, természetben, befolyásolni, választásunk, univerzumhoz, kérdésünkkel, megoldásokat, segítőkészek, energiáinkat, megoldásához, folyamatosan, problémákkal, magyarázatot, segítségével, behatoljanak, számíthatunk, válaszoljunk, gyötrődéssel, szenvedéssel, energiablokk, változásokra, máskülönben, átáramolnak, életünkben vannak, bizonyos energiablokk, gondolataink gátat, szívem körüli, energiák behatoljanak, pillanatban pozitív, testünk jelzéseire, energiaszintünket visszanyerjük, számomra előnytelen, problémák elől, múlt történéseit, múltbeli tragédiák, agyunk folyamatosan, irányításunk alatt, világ kinyíljon, jelen egyengesse,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Julian Brass gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Az engedelmesség miért nem vál...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kaffka_Margit  Nevem  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép álmokat!  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 21  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png kislány  Paul David Tripp Április 20  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Tanuld meg ezt a versemet  A kételkedés kezelése  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Egy maradéktalanul uralt világ  Png férfi  Paul David Tripp Április 19  Tanuld meg ezt a versemet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png ház  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Rátalálsz  Németh László tollából  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó éjszakát  Az igazi szeretetért rendszeri...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Nagyi telefonál  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Nevem  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Kövesd a cowboyt!  Bertolt Brecht -től idézet  Sokan azt tartják  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png kislány  Nem méltó hozzád  A boldog családok mind hasonló...  Akarat  Egy lelki imádság  Nem méltó hozzád  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra, 
Bejegyzés Címkék
életünkben vannak, bizonyos energiablokk, gondolataink gátat, szívem körüli, energiák behatoljanak, pillanatban pozitív, testünk jelzéseire, energiaszintünket visszanyerjük, számomra előnytelen, problémák elől, múlt történéseit, múltbeli tragédiák, agyunk folyamatosan, irányításunk alatt, világ kinyíljon, jelen egyengesse, negatív dolgokkal, fölösleges energia-, káros gondolatokkal, fontos energiablokkot, életem végéig, hátralévő éveink, visszatekinteni, felülkerekednem, időveszteséggel, elmenekülhetünk, energiablokkot, feszültségeket, visszanyerjük, szétáradjanak, filantropikum, gondolkodjunk, gondolatokkal, gondolataink, eseményekkel, irányításunk, természetben, befolyásolni, választásunk, univerzumhoz, kérdésünkkel, megoldásokat, segítőkészek, energiáinkat, megoldásához, folyamatosan, problémákkal, magyarázatot, segítségével, behatoljanak, számíthatunk, válaszoljunk, gyötrődéssel, szenvedéssel, energiablokk, változásokra, máskülönben, átáramolnak, befektetett, történéseit, pillanatban, megközelíti, megoldódjon, energiákhoz, szembenézni, következnek, kereshetünk, foglalkozni, függetlenül, megengedjük, legtöbbször, szempontból, energiákkal, következhet, munkálkodik, megmaradna, energiákat, előnytelen, aktiváljam, gondoljunk, reagáljunk, konfliktus, forduljunk, testünkben, helytállni, felhagyunk, életünkben, türelmesek, valamilyen, jelzéseire, egyengesse, fölösleges, bármilyen, helyzetet, problémát, figyelünk, gyengének, tragédiák, feloldunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1005
  • e Hét: 3872
  • e Hónap: 10244
  • e Év: 61035
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.