Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Le az AVH-val, vesszen az AVO!
  2011-10-25 05:37:03, kedd
 
   
  A Krónikás helyszíni beszámolója:
Orbán Viktor Brüsszelbe utazása előtt egyedül ment ki egy koszorúval a Rákoskeresztúri Temetőbe, és tette le kegyeletét 301-es parcellánál, Nagy Imre és mártírtársai emlékének tisztelegve. Szép gesztus volt. Azután rohant a reptérre, mert Brüsszelbe szólította a kötelesség.
Ma, október 23.-án reggel felszálltam a 6-osra a Mechwart ligetnél, a nyugati felé tartva.
Azt hiszem, a Fidesz nagygyűlés lefújásának következményeként rajtam kívül senki nem viselt október 23.-án kokárdát. A döntést az emberek ugyan megértették és elfogadták, de ezzel sajnos az ünnepi hangulat is elszállt, semmi nyomát nem érezni a pesti utcán. Ez elszomorít.
A Hír TV tegnap esti Civil Kaszinójában ez volt a vélemény, hogy a Fidesz nem jó döntést hozott, noha érthető, hogy miért született ez a döntés. Az ott vélekedők szerint az egyik ok az lehetett,hogy Orbán Viktor az egyetlen, aki százezres tömeget tud az utcákra vonzani, s bárki más tartaná az ünnepi beszédet, töredéke menne csak el az embereknek,pláne ebben a pocsék, esős időben, s ez nem tenne jót 56 ünnepélyes megemlékezésének. Ezt megértették, de nem helyeselték. Ez bizonyára igaz szerintem is, de így viszont senki sem megy el, csak a hivatalos protokoll ünnepségek lesznek, amelyek soha nem igazán szívdobogtatóak. Boro Péter például szépszavú szónok, de azért nehéz elfelejteni, milyen nagy volt a kontraszt az MDF politikájában, amikor ő vette át a miniszterelnökséget a mártír Antall Józseftől, s hogy milyen sokáéig asszisztált Dávid Ibolya ámokfutásához.
Orbán nélkül stichje van minden protokoll ünnepségnek, ez az igazság.
A másik, a józanabb vélemény a Civil Kaszinóban az volt -igaz, csendesen hangzott el a résztvevő pszichológus szájából - az, amit én is említettem: szinte biztosra vehető, hogy a kommunisták és bérenceik valami nagyon aljas provokációra készültek. Ezt óhajtotta a Fidesz elkerülni. Ha így volt, jól tette a Fidesz, hogy így föntött, mert így nem sikerült a provokáció.
Pedig biztosan készült valami, ezt személyes tapasztalataim alapján mondom.

A tegnap "megalakult" Öszödi Koalíció (Böszme) Párt provokációs terveiről sokat elárul az az undorító óriás-plakát, amelyet éjjel a főváros több pontján, így a nyugati aluljáróban is kitettek, s amelyen az összességében is undorító Gyurcsány-hívek egyik leg-tenyérbe-mászóbb figurája Vágó hajdanvolt TV fő-hallja-kend látható, aki arra "figyelmeztet" nagy vörös plakáton, hogy "ne hagyjuk magunkat átverni".
Aki Vágóra és a plakátra ránéz, annak a szájában összefut a nyál, s alig tudja jólneveltségét visszatartani, hogy le nem köpje. Az óriásplakát közelében, mintha véletlen lenne, 2-3 provokátor sétálgat.
Amikor elhaladtam a plakát mellett, de ja vou érzésem támadt: utoljára ilyen provokatív plakátot 17 éves koromban láttam Szegeden, a Széchenyi téren, amely Mindszenthyt és Nagy Imrét gyalázta1956 november 10.-én, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy mi, gimnazisták letépjük a plakátokat, hogy azután összefogdossanak bennünket, és bevigyenek a rendőrségre összeverni. Ez meg is történt: megjelentek "zöld lóden kabátos bácsik", összefogdostak közűlünk, akiket csak tudtak (Kukán Feri, - ma sebész főorvos úr - és én bringán el tudtunk menekülni), bevitték és összeverték őket. Késő este engedték el a gyerekeket. Látván ezt az undormány Vágót, ez jutott eszembe, s valamit a fogaim között mormogtam.
Erre azonnal rám üvöltött egy Gyurcsány bérenc provokátor kokárdámra utalva:
"Égesse el azt a magyar címert!"
A válaszom nem maradt el:
"Égesd el te magadat, te hazaáruló bitang!"
Azonnal ott termett a másik provokátor az egyébként teljesen kihalt aluljáróban, s csak a lépteim megszaporázásával sikerül ép bőrrel kijutnom az aluljáróból...


Sokan azt mondják, rémeket látok, amikor azt mondom: ma is rettegünk az igenis máig létező szocialista titkosrendőrség hatalmától. (Emőke se hozta le erre utaló versikémet, pedig kedveljük egymást). Tessék: itt a példa. A saját ma reggeli friss tapasztalatom.


Élnek, léteznek, és az igazi kommunista párt, az igazi veszedelem, az igazi moszkovita párt: a Gyurcsány-féle "Demokratikus Koalíció". Az MSZP (F)!
A Mesterházi-párt autolízisének körvonalai máris kilátszanak. A mesterházi bábot hamarosan elmozdítják az öregek, azután elkezdődik a két-újjnyi -homlokúak vetélkedője. Lendvainak nem lesz szerepe, ő üdvözült mosollyal várja a második vonalból, hogy mikor lépnek koalícióra Gyurcsánnyal. Abban neki is lehet szerepe: ő viszi majd a kávét a "szövetségesnek", kis tejjel, cukorral. Ám ez a szó legszorosabb értelmében kasztrált párt és aktivistái immár epizodisták valamennyien. Számítanunk kell rá, hogy Gyurcsány és a "Demokratikus Koalíció" nem demokratikus eszközökkel fog a hatalomra törni. Gyurcsány, Apró Antal és Petar Dobrev unokaveje soha nem volt demokrata! Máig egy kitelepített zsidó családtól elrabolt villában terpeszkedik a gyilkosok utódainak famíliája , - ezt még "Szanyi kapitány" is a szemére vetette, - s a moszkvai telefon, amelynek csak hallgatója van, mikrofonja nincs, Gyurcsány éjjeli szekrényén áll. Ha megszólal, így szól:
"Govorít Putyin!"
Október 23.-i jó hír, hogy a Hír TV Célpont műsora leleplezte, név szerint említette, fényképpel és bűnlistával a 2006 október 23.-i vérengzés szadista rendőreit. Furcsa és elgondolkodtató volt Hatala főrendőr savanyú és lakonikus reflexiója: "Ki fogjuk vizsgálni az állományunkkal kapcsolatos információkat. A Fidesz kormány vezető főrendőrétől személy szerint valahogy egy kicsit több, a nép iránti empátiát vártam volna. Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy az ügy feltárása, olyan rendőrtisztekre is kellemetlen lenne, akiknek sikerült bevágódniuk a Fidesz Belügyi Apparátusába. Pedig rájuk nem hiszem, hogy szüksége van az Országnak, a Kormánynak.

Október 23.-án szabadjon újra kimondani:

"Le az ÁVH-val! Vesszen az ÁVO"!
Dr. Habil. Fodor András




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megemlékezésének, összefogdossanak, rendőrtisztekre, szívdobogtatóak, rákoskeresztúri, elgondolkodtató, titkosrendőrség, jólneveltségét, tapasztalataim, összefogdostak, állományunkkal, szövetségesnek, tapasztalatom, autolízisének, információkat, visszatartani, politikájában, ámokfutásához, összességében, terpeszkedik, demokratikus, legszorosabb, kaszinójában, mindszenthyt, pszichológus, főrendőrétől, kitelepített, provokációra, gyurcsánnyal, figyelmeztet, valamennyien, mártírtársai, apparátusába, elmozdítják, aluljáróban, összeverték, nyugati felé, emberek ugyan, ünnepi hangulat, pesti utcán, utcákra vonzani, ünnepi beszédet, hivatalos protokoll, mártír Antall, józanabb vélemény, volt -igaz, résztvevő pszichológus, főváros több, nyugati aluljáróban, plakátra ránéz, szájában összefut, óriásplakát közelében, Orbán Viktor Brüsszelbe, Rákoskeresztúri Temetőbe, Nagy Imre, Civil Kaszinójában, Orbán Viktor, Boro Péter, Antall Józseftől, Dávid Ibolya, Civil Kaszinóban, Öszödi Koalíció, Nagy Imrét, Kukán Feri, Demokratikus Koalíció, Apró Antal, Petar Dobrev, Govorít Putyin, Fidesz Belügyi Apparátusába, Fodor András,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Szép estét  Sok ember olyan,  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rács mögé  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Odaadja  Facebookon kaptam  Az út  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Paul David Tripp Március 27  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Benedek Elek - Virágvasárnap  virágvasárnap  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Szívet megérintő . . .  Az izmaink nem csak testmozgás...  Esti kép  képre írva  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Nárcisz  Nem jár  Facebookon kaptam Krisztina b...  Az idegen országok éghajlata  Alvó cica  Sonka vásár  Alvó cica  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Most - segíts meg Mária ,  Apu  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Benedek Elek - Virágvasárnap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztinától  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Szép estét  Jó éjszakát  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Alvó cica  Nárcisz  J. Donald Walters  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Alvó cica  Öröknek hinni . . .  Devecsery László - Húsvét  Boldogság  Facebookon kaptam  Nem látom őket  képre írva  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Apu  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  virágvasárnap  Sadhguru idézet 
Bejegyzés Címkék
nyugati felé, emberek ugyan, ünnepi hangulat, pesti utcán, utcákra vonzani, ünnepi beszédet, hivatalos protokoll, mártír Antall, józanabb vélemény, volt -igaz, résztvevő pszichológus, főváros több, nyugati aluljáróban, plakátra ránéz, szájában összefut, óriásplakát közelében, plakát mellett, nyilvánvaló céllal, rendőrségre összeverni, undormány Vágót, fogaim között, magyar címert, másik provokátor, egyébként teljesen, lépteim megszaporázásával, igenis máig, igazi kommunista, igazi veszedelem, igazi moszkovita, mesterházi bábot, két-újjnyi -homlokúak, második vonalból, hatalomra törni, kitelepített zsidó, gyilkosok utódainak, szemére vetette, moszkvai telefon, 2006 október, állományunkkal kapcsolatos, kicsit több, megemlékezésének, összefogdossanak, rendőrtisztekre, szívdobogtatóak, rákoskeresztúri, elgondolkodtató, titkosrendőrség, jólneveltségét, tapasztalataim, összefogdostak, állományunkkal, szövetségesnek, tapasztalatom, autolízisének, információkat, visszatartani, politikájában, ámokfutásához, összességében, terpeszkedik, demokratikus, legszorosabb, kaszinójában, mindszenthyt, pszichológus, főrendőrétől, kitelepített, provokációra, gyurcsánnyal, figyelmeztet, valamennyien, mártírtársai, apparátusába, elmozdítják, aluljáróban, összeverték, epizodisták, lefújásának, bűnlistával, kapcsolatos, elfelejteni, megjelentek, kommunisták, óriásplakát, szocialista, megértették, nyilvánvaló, vetélkedője, kilátszanak, rendőrségre, gimnazisták, eszközökkel, helyeselték, beszámolója, aluljáróból, bevágódniuk, felszálltam, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 693
  • e Hónap: 3819
  • e Év: 35549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.