Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A betegségek megelőzése önmagunk szereteténél kezdődik ̵
  2016-05-14 16:56:39, szombat
 
   
  - Gondolatok egy vásárhelyi orvos tollából!

Testünk precíz belső órája - a szív - pontosan ketyeg és soha nem téved. Pillanatról pillanatra teszi a dolgát anélkül, hogy a legkisebb erőfeszítést kellene tegyük, vagy irányítanunk tudatosan azt, írja a holisztikus gyógyászattal foglalkozó marosvásárhelyi orvos a Filantropikum.com oldalon.


Kényelmes igaz? Csak úgy ketyeg! Maga az élet bölcsessége az, ami felhúzza egy életre és mutatója pontosan úgy halad, ahogy a természet rendje azt megköveteli.

Anatómiai ismereteim hiányosak, hiszen régen volt már, amikor az anatómiát tanultam az orvosi egyetem padjaiban, de arra tisztán emlékszem, hogy mennyire lenyügözött a szív szerkezete. Születéstől a halálig fáradhatatlanul dobog, anélkül hogy pár percig is megállna. Ereje felmérhetetlen, hiszen több liter vért tart mozgásban, több energiát használva el, mint a legtöbb szerv. Nem is beszélve az apró pici sejtekről, amelyek mint kis automata okos vezérlők mindezt irányítják, ahhoz, hogy minden rendeltetésszerűen müködjön.

A szív az a szerv, ami folyamatosan mozgásban tartja az életenergia folyadékát, a vért. Nem kis szerep. Ahhoz, hogy jól müködjön, azonban neki is szüksége van vérre. A koszoróerekbe áramló vér arra hivatott, hogy a szívet önmagát táplálja, hogy aztán az a vért az összes többi más szervhez eljuttathassa.

Milyen érdekes igaz? Ahhoz, hogy adni tudjon először saját magának kell adnia. Ha ellátja önmagát vérrel az által tudhat adni csak másoknak. Ezen érdemes elgondolkodni.

Aztán, ahogy teltek múltak az évek és kikerültem az iskolapadból a test már egyre kevésbé kezdett lenyügözni, amikor kezdtem megismerkedni a lélek dolgaival. Egy újabb dimenziója létezésünknek és mégis elválaszthatatlan a testtől. Ekkor figyeltem fel újra arra, hogy a szív milyen érdekes. Most nem fizikai hanem energetikai szinten. A legnagyobb bioelektromos tere van...olvastam, nagyobb mint az agynak. Aztán hallottam a szívcsakráról, és arról hogy Jézusnak mekkor aurája volt, és hogy mai napig is miért ábrázolják lángoló szívvel.

Így a szív a szimbólikusan többre hivatott, mint fizikai léte. Spirituális szerv is egyben. Ott mélyen legbelül túl az anyagi világ korlátain ott lakik az a minőség, ami nélkül az élet nem létezhetne. A szeretet energiája.

Ma egy csendes pillanatban, amikor valahogy nem kaptam magamban ennek a forrását, egyszeriben mindent megértettem.

Összeállt a kép lelki szemeim előtt. Ott dobogott a szív a mellkasban és valami békés megfoghatatlan szeretet áradt belőle. Valami azt súgta engedd be a szívedbe a szeretetet. Szeresd magadat. Eddig valahogy kifele szerettem. Esetlenül, úgy hogy szerethető legyek. Ma megtört a jég és megtapasztaltam hogy az önmagunk szeretete a legnagyobb ajándék másoknak is. Ha önmagunkat nem szeretjük szívünk nem képes továbbadni a szeretetet, hiszen erőtlenné válik.

Szeresd magadat. Ne önző módon, csak épp annyira amitől a benned lévő szeretet máshoz is tovaárad.

Emlékezz csal vissza a koszorúerekre. Ha a szív önmagát nem táplálja megszünik dobogni. Ezt hívjuk orvosilag infarktusnak.

Elgondolkodtató igaz hogy egy olyan világban ahol nem tudunk szeretni miért éppen az infarktus az egyik vezető halál ok?

A szívbetegség megelőzése valahol a zsírosbödön, a dohányzacskó, a pia és az agyörlő stressz eljkerülése előtt az önmagunk és mások szeretetével kellene kezdődjön.

Ha többet szeretnél megtudni egy hatékony öngyógyító módszerről, vagy szeretnél stresszkezelési módokat elsajátítani bővebb infókat ITT találsz.

Amennyiben gyógyulásodhoz alternatív megoldásokat keresel bátran fordul a cikk szerzőjéhez az alábbi elérhetőségen!
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
Címkék: stresszkezelési, marosvásárhelyi, megtapasztaltam, fáradhatatlanul, elgondolkodtató, felmérhetetlen, gyógyulásodhoz, megfoghatatlan, elgondolkodni, megismerkedni, koszoróerekbe, létezésünknek, elérhetőségen, szimbólikusan, gyógyászattal, eljuttathassa, koszorúerekre, filantropikum, bioelektromos, szívcsakráról, elsajátítani, folyamatosan, iskolapadból, irányítanunk, szeretetével, infarktusnak, szívbetegség, megoldásokat, erőfeszítést, dohányzacskó, lenyügözött, egyszeriben, megértettem, életenergia, bölcsessége, zsírosbödön, vásárhelyi orvos, szív –, dolgát anélkül, legkisebb erőfeszítést, holisztikus gyógyászattal, élet bölcsessége, természet rendje, anatómiát tanultam, orvosi egyetem, szív szerkezete, halálig fáradhatatlanul, legtöbb szerv, apró pici, életenergia folyadékát, koszoróerekbe áramló, szívet önmagát,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Heltai Jenő: Szabadság  A csonk és a facsemete  Amikor még rangja volt...  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Nemzeti  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Meghitt estéken . . .  Keresd azt a valakit,...  Szent-Györgyi Albert gondolata  A gyomorrontás tojással is kez...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  ...és mégis ráismersz  Facebookon kaptam  A kávé  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Könnyáztatta asszonysorsok  Intelem  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Atyám !  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Rejtő Jenő versei  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Paul David Tripp Március 15  Alvó baby  Nem mindegy  Evan Esar tollából  Rőzsehordó nő szobra  A csonk és a facsemete  A csonk és a facsemete  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Kezdet  Nem foghatunk rá minden sérülé...  ...és mégis ráismersz  Sötétség és világosság  Ibolya  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó baby  képre írva Március 15 -re emlé...  Por  Az élet  Facebookon kaptam  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Üdvözöllek az oldalamon  Ne engedd el kezem!  Rejtő Jenő versei  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Ibolya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Isten áldja  A Mindenható Istenben bízva  Nyíljatok meg  Március  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Fújjad márciusi szél . . .  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Meghitt estéken . . .  Vágy, élet és sugár  Szép estét  Facebookon kaptam  Alvó cica  Müller Péter tollából  A csonk és a facsemete  Jó éjszakát  William Shakespeare-től idéze... 
Bejegyzés Címkék
vásárhelyi orvos, szív &#8211, dolgát anélkül, legkisebb erőfeszítést, holisztikus gyógyászattal, élet bölcsessége, természet rendje, anatómiát tanultam, orvosi egyetem, szív szerkezete, halálig fáradhatatlanul, legtöbb szerv, apró pici, életenergia folyadékát, koszoróerekbe áramló, szívet önmagát, összes többi, által tudhat, lélek dolgaival, újabb dimenziója, szív milyen, legnagyobb bioelektromos, szimbólikusan többre, anyagi világ, szeretet energiája, csendes pillanatban, önmagunk szeretete, legnagyobb ajándék, benned lévő, szív önmagát, olyan világban, egyik vezető, szívbetegség megelőzése, agyörlő stressz, hatékony öngyógyító, cikk szerzőjéhez, alábbi elérhetőségen, stresszkezelési, marosvásárhelyi, megtapasztaltam, fáradhatatlanul, elgondolkodtató, felmérhetetlen, gyógyulásodhoz, megfoghatatlan, elgondolkodni, megismerkedni, koszoróerekbe, létezésünknek, elérhetőségen, szimbólikusan, gyógyászattal, eljuttathassa, koszorúerekre, filantropikum, bioelektromos, szívcsakráról, elsajátítani, folyamatosan, iskolapadból, irányítanunk, szeretetével, infarktusnak, szívbetegség, megoldásokat, erőfeszítést, dohányzacskó, lenyügözött, egyszeriben, megértettem, életenergia, bölcsessége, zsírosbödön, szerzőjéhez, spirituális, születéstől, pillanatról, megköveteli, eljkerülése, energetikai, holisztikus, pillanatban, létezhetne, továbbadni, szeretetet, folyadékát, irányítják, szerkezete, ismereteim, megelőzése, szerethető, legnagyobb, foglalkozó, alternatív, pillanatra, lenyügözni, gondolatok, amennyiben, mellkasban, kikerültem, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 140
  • e Hét: 692
  • e Hónap: 12079
  • e Év: 49827
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.