Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Védd magad a lelkitámadásoktól
  2011-01-27 10:02:11, csütörtök
 
  Védd magad a lelki támadásoktól!

Auránkat folyamatosan érik támadások. Lelki boksz-meccsek tucatjait vívjuk nap, mint nap. A veszekedések és konfliktusok, mind-mind gyengítik az aurát. Készülj fel a hétköznap kihívásaira, és erősítsd meg az aurádat!

Egy kellemetlen ügyfél, egy követelőző főnök, vagy akár egy udvariatlan pincér anélkül keseríti meg a hétköznapjaidat, hogy egyáltalán tudatában lennél vele. Betolakodnak az aurádba, és energiát csapolnak le rólad.
Aki energiahiányban szenved, az veszekszik, kritizál, ok nélkül bele köt a másikba, számon kér és bűntudatot kelt. Ilyen az, amikor a családtagjaid felróják neked, hogy nem vagy elég jó feleség, anya, szerető.
A főnököd számon kér, mert nem teljesítesz elég jól a munkahelyeden. Mások azért zaklatnak, hogy eladjanak valamit, amire nincs is szükséged. De ilyen lelki támadás lehet a féltékenység, a harag, az elnyomás, a depresszió, a düh vagy a félelem is.
Ha gyenge vagy és nem tudsz védekezni, megsebzik a lelkedet: kiborulsz, rosszul érzed magad, a másik pedig a te károdra feltöltődik. Ezek persze nem tudatos játszmák.


Lelked védőpajzsa az aura

Az aura nem más, mint a személyiség energia kisugárzása. Ha ezt a burkot magas rezgésű energiával töltöd fel, olyan védőpajzzsá válik, amely megakadályozza, hogy a negatív hatások elérjenek hozzád. Íme, néhány praktikus auravédő tanács a mindennapokra.


1. Aura feltöltő gyakorlat

Ülj le egy székre, és lélegezz mélyen, egyenletesen. Most képzelj magad köré egy fényes, kék színű ellipszist, ami túlnyúlik a fejed felett és a lábad alatt. Csúcsán ragyogó, fehér fénygömb. Irányítsd rá a figyelmed, koncentrálj arra, hogy minél fényesebb legyen. Érezni fogod, hogy energiát küld, ami szétárad benned. Folytasd pár percig, majd hagyd, hogy elhalványuljon. Végezd el ezt a gyakorlatot, ha teheted minden reggel.

2. Nézz szembe a félelmeiddel

Bármitől is rettegsz, először is valld be magadnak. Ez természetes alapösztön, akár a harag, az éhség, a szomjúság, a szexuális szükséglet vagy az alvás. Amikor irracionális félelem tör rád, az okát a tudatalattid segítségével tárhatod fel. Figyeld az álmaidat! Tarts papírt, ceruzát az ágyad mellett, és azonnal írj fel minden apró részletet. Így nem felejted el a képeket, és később elemezheted őket. Ha azonban a félelmeidre sokat gondolsz, azzal csak erősíted az erejét, és a végén elkerülhetetlenül utolér. Mivel a gondolat teremtőereje fordítva is működik, egy negatív képet pozitív vizualizációval törhetsz szét. Helyét pedig töltsd meg azzal, amit kívánsz, amit szeretnél. Egy pozitív energiákkal feltöltött psziché sokkal védettebb.


3. Hárítsd el a bűntudatkeltést

A bűntudatkeltő próbálkozások leggyakrabban a családtagoktól érkeznek. Könnyen találnak okot, hogy nyomást gyakoroljanak rád, de ha határozottan képviseled magad, van rá esély, hogy csökkentsd az ilyen támadások gyakoriságát. Ha jogos a számonkérés, akkor lásd be, hogy igazuk van, ha tényleg hibáztál, kérj bocsánatot. Ha azonban nem adsz ilyenkor őszinte választ, a felvetéseikre, elmérgesítheted a helyzetet. Védd magad, de ne hazugságokkal.


4. Ismerd fel a lélekvámpírt!

Lélekvámpír bárki lehet, aki nem kívánatos érzelmi kötődést akar kialakítani veled, vagy a te energiáidra éhezik. Ha valakiben túlságosan hamar megbízol, és olyan információkat adsz ki magadról, melyeket nem is akartál, vagy nem érzed jól magad valakinek a közelében, gyanakodj, és védd magad.
Az ilyen személyek akaratod ellenére hatást gyakorolnak rád, és te megnyílsz nekik. Ha ilyen emberrel hoz össze a sors, fokozatosan tessékeld ki az aurádból.

Lépj hátra egy lépéssel, és az erős szuggesztív szembenálló helyzeten is változtass. Fordulj kicsit oldalra, tedd keresztbe a lábad, a bokád, vagy fond össze a karodat magad előtt. Kapj észbe, és ne adj ki magadból információkat, ne engedd túl közel a lelkedhez. A lélekvámpírok célja, hogy elnyerjék a bizalmadat, és így képesek legyenek bekerülni a személyes energiaburkodba.



6. Hatástalanítsd a környezeted káros hatásait

Nemcsak emberek szívhatják le az energiáidat. A kellemetlen zaj, a stressz, a városi pörgés vagy egy sima bevásárlás ugyanúgy gyengítheti az aurádat, mint az érzelmi hatások. Fáradtságot, csökkent ellenálló képességet, akár betegséget is kiválthat. Leginkább fejfájást okoz, amit általában egy tablettával intézünk el. Pedig a hangszigetelt falak, ablakok, a jó hőmérséklet és a szellőzés sokkal hatékonyabb. Vagy aludj többet, ami semmivel nem pótolható. De akármilyen stresszes is a környezet, ülj le valahová, ahol tudod, hogy öt-tíz percig nem zavarnak. Próbálj ellazulni, és végezd el az egyes pontban leírt aurafeltöltő-gyakorlatot.


7. Szánj időt magadra

Keress olyan tevékenységet, mely közben teljesen ki tudsz kapcsolni. A sportolás vagy bármilyen hobbi közben is erősödik az aurád, mert örömöt élsz át közben. A két kézzel végzett dolgok is hatékonyan egyesítik az elmét, a testet és a lelket. A szeretteiddel is tölts minél több időt. Heti rendszerességgel szakíts időt a barátaidra. A szeretet, a sok nevetés közömbösítik a negatív energiákat.


8. Túlélés a munkahelyen

Egy munkahelyen, ahol több ember dolgozik egy légtérben, napi nyolc-tíz órát, kialakul a csoport aurája. Az energiáért folyó harc, elismerésért való küzdelem formájában jelenik meg.

Óhatatlanul is elindul egyfajta rivalizálódás, ami stresszessé teszi a légkört. Kimondatlan szabályokat, játszmákat kényszerít mindenkire. Az együttműködés helyett sok helyen tapasztalható az ellenségeskedés és a féltékenység, ami kikezdheti az idegeket.

Fontos, hogy védd magad a hatásai ellen!

Az auraerősítő gyakorlat mellett figyeld meg, mi folyik a csoportban. Légy diszkrét, ha a magánéletedről van szó. Ne pletykálkodj, és koncentrálj a munkára. Ha mégis belekeveredsz ebbe az aurajátékba, képviseld magad határozottan, és ne akarj semmit nyerni általa.


9. Tanulj meg nemet mondani!

Az erőszakos emberek, sokszor úgy érik el azt, amit akarnak, hogy kikényszerítik a másikból, vagy ráerőltetik saját akaratukat. Egy ügynök vagy eladó például érzelmi válaszreakciót képes kicsikarni belőled, miközben a tukmálja portékáját. Olyan csalikat dob be, hogy egy kötelességtudó apa, anya, férfi vagy nő ezt a terméket mindenképpen megveszi a férjének, feleségének, barátjának, munkatársának. Ne hagyd, hogy belekényszerítsen abba, amit nem akarsz, különben jó célpont leszel. Miután érzelmileg jól megzavart, már kínosnak érzed, ha nem vásárolsz. Merj nemet mondani! Vigyázz a munkaebéddel is, melyek sok meggondolatlan üzleti döntésért felelősek.


Forrás :Füzesi Viki
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: rendszerességgel, hétköznapjaidat, energiaburkodba, ellenségeskedés, elmérgesítheted, bűntudatkeltést, vizualizációval, energiahiányban, válaszreakciót, magánéletedről, kötelességtudó, kikényszerítik, hatástalanítsd, elhalványuljon, megakadályozza, családtagoktól, meggondolatlan, információkat, leggyakrabban, próbálkozások, bűntudatkeltő, gyakoroljanak, felvetéseikre, hazugságokkal, családtagjaid, belekeveredsz, lélekvámpírok, munkatársának, tapasztalható, együttműködés, tevékenységet, rivalizálódás, szeretteiddel, munkahelyeden, mindennapokra, hangszigetelt, lelki támadásoktól, hétköznap kihívásaira, kellemetlen ügyfél, követelőző főnök, udvariatlan pincér, családtagjaid felróják, főnököd számon, másik pedig, személyiség energia, burkot magas, negatív hatások, fejed felett, lábad alatt, szexuális szükséglet, tudatalattid segítségével, ágyad mellett, Füzesi Viki,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rátalálsz  Lóhere  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Sokan azt tartják  Akarat  Szép álmokat!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A másik dolog,  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png lepke  Akarat  Nagyon különös  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  s immár én is felragyogva, ért...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem tiéd  Adakozás  Akarat  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről  George Gordon Lord Byron: Inez...  Makszim Gorkij gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Irgalom és ítélet  Png cica  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Popper Péter szavai  Hiányzik  Gonosz démon-álarc  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  Png telefon  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png kutya  Leonardo da Vinci gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Egy lelki imádság  Nem számIt  Leonardo da Vinci gondolata  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Csak a fogyatkozás látható  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png fotel  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png kislány  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Egy lelki imádság  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  Adakozás  Png telefon  Png kutya  Akik bántanak téged 
Bejegyzés Címkék
lelki támadásoktól, hétköznap kihívásaira, kellemetlen ügyfél, követelőző főnök, udvariatlan pincér, családtagjaid felróják, főnököd számon, másik pedig, személyiség energia, burkot magas, negatív hatások, fejed felett, lábad alatt, szexuális szükséglet, tudatalattid segítségével, ágyad mellett, félelmeidre sokat, végén elkerülhetetlenül, gondolat teremtőereje, negatív képet, pozitív energiákkal, bűntudatkeltő próbálkozások, családtagoktól érkeznek, ilyen támadások, ilyen személyek, erős szuggesztív, karodat magad, lélekvámpírok célja, személyes energiaburkodba, környezeted káros, városi pörgés, sima bevásárlás, érzelmi hatások, tablettával intézünk, hangszigetelt falak, szellőzés sokkal, egyes pontban, sportolás vagy, negatív energiákat, csoport aurája, energiáért folyó, együttműködés helyett, hatásai ellen, auraerősítő gyakorlat, erőszakos emberek, ügynök vagy, tukmálja portékáját, terméket mindenképpen, rendszerességgel, hétköznapjaidat, energiaburkodba, ellenségeskedés, elmérgesítheted, bűntudatkeltést, vizualizációval, energiahiányban, válaszreakciót, magánéletedről, kötelességtudó, kikényszerítik, hatástalanítsd, elhalványuljon, megakadályozza, családtagoktól, meggondolatlan, információkat, leggyakrabban, próbálkozások, bűntudatkeltő, gyakoroljanak, felvetéseikre, hazugságokkal, családtagjaid, belekeveredsz, lélekvámpírok, munkatársának, tapasztalható, együttműködés, tevékenységet, rivalizálódás, szeretteiddel, munkahelyeden, mindennapokra, hangszigetelt, támadásoktól, gyakoriságát, betolakodnak, elismerésért, lélekvámpírt, határozottan, közömbösítik, egyenletesen, teremtőereje, munkaebéddel, féltékenység, folyamatosan, aurafeltöltő, veszekedések, irracionális, félelmeiddel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3350
  • e Hét: 8195
  • e Hónap: 39681
  • e Év: 244382
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.