Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért vagyunk itt?
  2016-08-01 11:52:14, hétfő
 
   
  Nagyon szerencsésnek tartom magamat. Úgy érzem, áldott vagyok, egy áldott életet élhetek. Hálás vagyok a mindenségnek, hogy megadta nekem az esélyt, hogy ezt az életet élhetem végig.

Nem tudok tényekkel válaszolni a kérdésedre, kizárólag a saját nézetemmel.

Ez a világ, amiben élünk a megtapasztalás színtere. A tudat egy nem kézzel fogható dolog, de alapvető ereje az univerzumnak, úgy mint a gravitáció vagy az elektromosság. Egy erő, ami mindennek az alapja [más erőkkel együtt]. És úgy gondolom, hogy a tudat egy ponton úgy dönt, hogy fizikai formát ölt, és meglehet energiát fektetett egy olyan igen hosszú folyamatba, mint a Földünk létrejötte - egy négy és fél milliárd év hosszúságú folyamatba, használva az evolúciót. Én nem vagyok evolúció ellenes, hiszen az Evolúció egy nyilvánvaló folyamat, egy tény, és működik, de nem jelenti azt, hogy ne lenne lélek a folyamatban. Ezt az embereknek tévesen mutatták meg: sokan, mint Richard Dawkins azt mondják: "Bizonyítottam, hogy az Evolúció létezik tehát nincs [magasabb] értelme a létezésnek". Én nem látom a logikai összefüggést, ami ehhez a következtetéshez vezetne. Én azt mondanám, hogy a szellemi világ azon része, amely egy megfelelőbb kifejeződést akart, az evolúciót használta fel arra, hogy fizikai lényekben testesüljön meg, amelyekben a tudat kiteljesedhet, kifejezheti magát és tanulhat.

Ezért mondom, hogy ez a világ a megtapasztalás színtere. Azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, növekedjünk és fejlődjünk, olyan leckéket tanuljunk, amelyek kizárólag egy fizikai világban tapasztalhatók meg. Éppen ezért, egy elképesztő lehetőség emberi testbe születni. Az egész bioszféra támogat minket ebben a feladatban. Négy milliárd évnyi fejlődés vezetett minket odáig, hogy képesek legyünk olyan árnyalt különbségeket meglátni, hogy mi jó és mi rossz, mi a sötétség és mi a fény. Döntéseket hozhatunk, amelyek különböző mélységekben befolyásolni fognak minket és a környezetünket. Ez egy kivételes lehetőség, én azt mondom: ne pazaroljuk el!

Megadatott neked az a lehetőség, hogy emberként születhettél erre a Földre.

Pont ezért olyan gonosz a társadalmunk a mai időkben, mert azért létezik, hogy az embereket "kikapcsolja", hogy minden oldalról bombázza a tudatunkat lényegtelen üzenetekkel - termelésről és fogyasztásról - amelyek soha nem érik el [bármi valós dolog] lényegét. Meg akarnak győzni minket, hogy nem vagyunk más, mint hús; csak és kizárólag fizikai és kémiai folyamatok véletlenjei, és mint olyanoknak a létezésüknek egyetlen célja van: a lehető legnagyobb mértékben termelni és fogyasztani. És a végén, amikor meghalunk, kész, vége. - Ezt nem vagyok hajlandó egy pillanatra sem elhinni.

Úgy gondolom, egy igen hosszú utazás részesei vagyunk. Többször megtestesültünk már emberi alakban ezen a Földön, számomra a reinkarnáció teljesen valós.

- Graham Hancock

Fordította: Hertelendi Ádám, Maghar Akadémia
magharakademia.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következtetéshez, megtestesültünk, környezetünket, magharakademia, tapasztalhatók, megtapasztalás, különbségeket, szerencsésnek, fogyasztásról, elektromosság, bizonyítottam, kiteljesedhet, befolyásolni, univerzumnak, kifejeződést, mélységekben, születhettél, reinkarnáció, létezésüknek, összefüggést, mindenségnek, társadalmunk, véletlenjei, növekedjünk, kifejezheti, fogyasztani, termelésről, kikapcsolja, megfelelőbb, lényegtelen, nyilvánvaló, testesüljön, üzenetekkel, folyamatban, folyamatba, gravitáció, áldott életet, életet élhetem, saját nézetemmel, megtapasztalás színtere, gravitáció vagy, olyan igen, nyilvánvaló folyamat, embereknek tévesen, logikai összefüggést, következtetéshez vezetne, szellemi világ, megfelelőbb kifejeződést, evolúciót használta, tudat kiteljesedhet, fizikai világban, elképesztő lehetőség, Richard Dawkins, Graham Hancock, Hertelendi Ádám, Maghar Akadémia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hiányzik  Jó éjszakát  Garai Gábor - Takarítás  Tavaszi kép  Png férfi  Őrizkednünk kell...  Minden harmadik...  Jó éjszakát  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Próbálj meg ...  Próbálj meg ...  Png férfi  A másik dolog,  Nagyi telefonál  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  s immár én is felragyogva, ért...  Kerüld el az evangélium örömén...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Soha ne kedvezz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fehér virág  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Kaffka_Margit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Popper Péter szavai  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Png kutya  Makszim Gorkij gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Sokan azt tartják  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png nő  Ami embereknek lehetetlen, az...  Az engedelmesség miért nem vál...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Mi lenne ha  Albert Einsteinről  Rátalálsz  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét  Png kutya  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Hogy lehet megtartani  Zilahy Lajos gondolata  Png kislány  Erdőn  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar. 
Bejegyzés Címkék
áldott életet, életet élhetem, saját nézetemmel, megtapasztalás színtere, gravitáció vagy, olyan igen, nyilvánvaló folyamat, embereknek tévesen, logikai összefüggést, következtetéshez vezetne, szellemi világ, megfelelőbb kifejeződést, evolúciót használta, tudat kiteljesedhet, fizikai világban, elképesztő lehetőség, egész bioszféra, kivételes lehetőség, tudatunkat lényegtelen, létezésüknek egyetlen, lehető legnagyobb, igen hosszú, reinkarnáció teljesen, következtetéshez, megtestesültünk, környezetünket, magharakademia, tapasztalhatók, megtapasztalás, különbségeket, szerencsésnek, fogyasztásról, elektromosság, bizonyítottam, kiteljesedhet, befolyásolni, univerzumnak, kifejeződést, mélységekben, születhettél, reinkarnáció, létezésüknek, összefüggést, mindenségnek, társadalmunk, véletlenjei, növekedjünk, kifejezheti, fogyasztani, termelésről, kikapcsolja, megfelelőbb, lényegtelen, nyilvánvaló, testesüljön, üzenetekkel, folyamatban, folyamatba, gravitáció, fordította, létrejötte, hosszúságú, embereknek, feladatban, folyamatok, olyanoknak, legnagyobb, pillanatra, tudatunkat, megadatott, fejlődjünk, elképesztő, döntéseket, pazaroljuk, létezésnek, amelyekben, kérdésedre, nézetemmel, hertelendi, válaszolni, tényekkel, tanuljunk, kizárólag, használta, használva, evolúciót, lényekben, lehetőség, embereket, emberként, mértékben, meghalunk, bioszféra, hozhatunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 451
  • e Hét: 1935
  • e Hónap: 8307
  • e Év: 59098
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.