Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
nemzeti radikálisokkal tarkított volt az 1848-as forradalom
  2012-03-15 23:09:35, csütörtök
 
  Nemzetközi demonstrálókkal és nemzeti radikálisokkal tarkított volt az 1848-as forradalom és szabadságharc ünnepe.
.........


Tizenhárom embert állított elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság a fővárosi rendezvények helyszíneiről - közölte csütörtökön késő este a honlapján a rendőrség. Tíz embert állítottak elő garázdaság, egyet rendzavarás szabálysértése, egyet közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, további egy embert pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt. Egy emberrel szemben pedig gyülekezési joggal való visszaélés miatt kezdeményeznek szabálysértési eljárást
Tizenhárom embert állított elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság a fővárosi rendezvények helyszíneiről - közölte csütörtökön késő este a honlapján a rendőrség. Tíz embert állítottak elő garázdaság, egyet rendzavarás szabálysértése, egyet közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, további egy embert pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt. Egy emberrel szemben pedig gyülekezési joggal való visszaélés miatt kezdeményeznek szabálysértési eljárást

Videó link
Link

Hat embert vittek kórházba
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta: az állami rendezvényeket egy előre elkészített mentési terv alapján biztosították. Mint kifejtette, a fővárosban reggeltől a kora estig 45 embernek nyújtottak segítséget. Hat embert kellett kórházba szállítani, de azok egyike sem volt súlyos állapotban, könnyebb sérülések, enyhe rosszullét miatt szorultak ellátásra.
Reflexből felmásztak a volt tévészékházra
Három lobogót tűztek ki a volt tévészékházra a megmozdulás résztvevői. A nemzeti és az árpádsávos zászló mellett a Hunnia Mozgalom jelképe is helyet kapott. Úgy tűnik, ezzel a mozzanattal fejeződik be a radikálisok március 15-éje
Petárdát robbantottak a Bankcenterben
A radikálisok megelőzték a rendőrséget, majd berontottak a Szabadság téri Bankcenterbe. A megdöbbent portás azt kérdezte tőlük, kit keresnek. ,,Valakit az IMF-től, Rosenbergéknek úgysincs ünnepnap" - jött a válasz, majd a nyomaték kedvéért felrobbantottak két petárdát. Ebben a percben érkeztek meg a rendőrök, mire az ostromlók megfutamodtak
Vonulunk, vonulunk
Toroczkai kiadta a jelszót: "Irány a Szabadság tér!". Oda van ugyanis engedélyük a szélsőjobbos tüntetőknek. Mivel maga az átvonulás azonban törvényellenes lenne - lévén arra nincs engedély - a Hatvannégy Vármegyés hungarista arra kérte a demonstrálókat, 3-5 fős csoportokban közelítsék meg a célojjektumot

Nácizás és zsidózás és kockafordulat
Fordult a kocka a Jégbüfé közelében. Most már a Milla megmozdulásáról hazafelé tartók zavarják meg a szélsőjobbosok nemrég kezdődött ünnepségét az Erzsébet híd lábánál. Minden más változatlan: ,,nácik haza" ezen az oldalon, ,,itthon vagyunk", ,,ria-ria-Hungária" és zsidózás a másikon.

Szájkarate a program
A tüntetés vége felé a Ferenciek tere környékén egyre hangosabbak lettek a szélsőjobboldali tüntetők. A rendőrök felhívták a demonstrálók figyelmét, hogy vigyázzanak a Jégbüfé környékén. A Policity tudósítója úgy értesült, az Erzsébet híd budai oldalát elállták a rendőrautók és néhány száz tüntetőt nem engedtek át.
.........


Farkasszem és sál
Már több embert is kiemeltek az egyenruhások a Milla-tüntetést megzavarók tömegéből. A Jobbik ünnepi rendezvényéről is sokan érkeznek a Jégbüfé elé, így most nagyjából félezren néznek farkasszemet a rohamrendőrökkel. A radikálisok bátrak ugyan, de annyira nem, hogy ne legyen rajtuk sál.
Nemáááá
A Policity szerint a "sisakot fel!" parancsra a rendőrök a következőképp reagáltak: "Az volt, hogy nem kell sisak
Még nagyobb balhé van
Miközben a Milla-tüntetés közelít a végjáték felé, a marcona fiúk (= nemzeti radikálisok) egyre jobban belejönnek: most éppen ,,mocskos zsidóznak", felhangzik a ,,Heil Hitler" rigmus is. A készenléti rendőrök a helyszínen, az osztag vezetője már kiadta a parancsot: ,,Sisakot fel!" Úriember biztosra nem fogad, így mindössze annyit jegyzünk meg, hamarosan előállítások lesznek a Jégbüfé közelében.
Balhé van
Bréking! Összeszólalkoztak a Millások és ellentüntetőik. Zúg a ria-ria-hungária és az "egyszerűen senkik vagytok". Tiszta foci fíling, a rendőrség felvonult - tudósít a Policity
A Klub rádiós Pikó András a Milla tüntetésén elmondta: rádiójuk ügye tegnap győzött, ebből a győzelemből pedig erőt lehet meríteni. "A köztársaság nem a Fidesztől szűnik meg, hanem általatok! A győzelemhez szembe kell nézni az elmúlt 23 év hibáival és együtt kell működni". Szerinte ezt a feladatot először az újságíróknak kell elvégezni, mert ők játszották az egyik fontos szerepet abban, hogy elveszett a demokrácia.
Simándi Szelim politológus ismertette a Milla által néhány napja leközölt 12 pontot. Elmondta, hogy generációja példaképként tekintett Orbán Viktorra, mára viszont a példakép státuszt a miniszterelnök elvesztette. Szerinte a Fidesz semmit nem javított az ország helyzetén, ,,sőt, csak rontott". Hangsúlyozta, hogy civil kontrollra lenne szükség és meg kell állapodni egy nemzeti minimumban. Végül a szervezők az új Milla-dal után megkérték a tüntetőket, hogy békésen induljanak haza. "Október 23-án találkozunk!"
Dulakodás a marconákkal
Dániel Péter, az Orbán-kormányt kritizáló akcióiról ismert ügyvéd marcona és nemzeti radikálisokba botlott a Milla-tüntetésen, vesztére. Az marcona fiúkban villámgyorsan felment a pumpa. Ahogy a cowboyos filmekben lenni szokott, eltört egy sörösüveg, majd dulakodás kezdődött a Petőfi Sándor utca és a Szabad Sajtó útja sarkán. A rendőrök villámgyorsan intézkedtek, így az ütésváltásra már nem volt mód. Az erős fiúk egyébként barátságtalanok. Nem szeretik, ha fotózzák őket.
Az egyetem a miénk!"
Barta Bea, a Hallgatói Hálózat képviselője kiemelte: nem fogják hagyni, hogy a belegyezésük és a megkérdezésük nélkül döntsenek az egyetemisták jövőjéről, és, hogy a kormány elvegye a jövőjüket, mert ,,az egyetem a miénk!" - hívta fel a figyelmet a Milla tüntetésén.
,,Magyarország sikerének a záloga a tudás. Aki tanul, az nem potyautas. Az egyetemi polgárok nem alázatos alávalók, akiket irányítani lehet. Célunk, a magyar felsőoktatása értékeinek megőrzése és megújításának elősegítése. Az Oktatói Hálózat kész harcolni és tenni ezért! Védjük meg az egyetemeinket, védjük meg a jövőnket! - folytatta a beszédek sorát Deczki Sarolta, az Oktató Hálózat szóvivője.
Stribik Ferenc, a Hálózat a tanszabadságért vezetője szerint a jelenlegi hatalom ,,elnyomó iskolát akar, ahol megfélemlített és fásult tanárok fegyelmezik diák alattvalóikat". A gimnáziumi tanár tiltakozásra szólított fel mindenkit az intézményi és szakmai autonómia felszámolása ellen. ,,Mutassuk meg, hogy nem szolgák, hanem autonóm emberek vagyunk" - mondta.

Díjazták Lázárt, Szájert, és Szijjártót
Dopeman államfői beiktatása után a Milla kiosztotta a Rák Bende díjakat az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartott tüntetésükön. Azokat a magyar politikusokat és közéleti szereplőket díjazták, akik ,,az alkotmány és a közállamiságon maradandót rontottak". Lázár János, Balsai István, Szijjártó Péter és Szájer József is "megkapta a magáét".
Jónás Marianna roma értelmiségi a plebejus politikáról beszélt és arról, hogy a terheket a szegényekre hárítják. A szolidaritás fontosságát emelte ki és elutasította a káoszt és bizalmatlanságot. Jónás szerint a statisztikajavító politika helyett a tankötelezettség 18 éves korra való visszaemelése a fontos, valamint a belső migráció segítése.

Betyárostrom, negyedmillós tömeg, Dopeman lett az elnök
Link

A Milla szerint százezren voltak a Szabad sajtó úton
Link
 
 
0 komment , kategória:  Március15  
Címkék: rohamrendőrökkel, szélsőjobboldali, bizalmatlanságot, tankötelezettség, felrobbantottak, barátságtalanok, megmozdulásáról, tanszabadságért, demonstrálókkal, közbiztonságra, szabálysértése, törvényellenes, demonstrálókat, ellentüntetőik, kezdeményeznek, mentőszolgálat, megfélemlített, közállamiságon, szabálysértési, rosenbergéknek, rendezvényeket, rendezvényéről, radikálisokkal, szélsőjobbosok, miniszterelnök, megkérdezésük, egyetemeinket, bankcenterben, megfutamodtak, politikusokat, szabálysértés, megújításának, felsőoktatása, visszaemelése, alattvalóikat, szabadságharc, 1848-as forradalom, fővárosi rendezvények, embert pedig, emberrel szemben, állami rendezvényeket, előre elkészített, fővárosban reggeltől, kora estig, volt tévészékházra, megmozdulás résztvevői, árpádsávos zászló, mozzanattal fejeződik, radikálisok március, radikálisok megelőzték, megdöbbent portás, nyomaték kedvéért, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Országos Mentőszolgálat, Hunnia Mozgalom, Hatvannégy Vármegyés, Heil Hitler”, Pikó András, Simándi Szelim, Orbán Viktorra, Dániel Péter, Petőfi Sándor, Szabad Sajtó, Barta Bea, Hallgatói Hálózat, Oktatói Hálózat, Deczki Sarolta, Oktató Hálózat, Stribik Ferenc, Díjazták Lázárt, Lázár János, Balsai István, Szijjártó Péter, Szájer József, Jónás Marianna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hiányzik  Az engedelmesség miért nem vál...  Png telefon  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nagyon különös  Png férfi  Nem tudhatod  Gonosz démon-álarc  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19  Png kislány  Makszim Gorkij gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy bizonyos határt  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Lóhere  Facebookon kaptam  Png fotel  Akarat  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fehér virág  Facebookon kaptam  A sors  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Még csak most kezdődik a nap  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tanuld meg ezt a versemet  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png férfi  Akik bántanak téged  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Egy bizonyos határt  Mai harmónia kártyám  Nevem  Amikor Jézus rátapos a lábadra  210 éve született a SZÓZAT meg...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Bounty krémes  Nem számIt  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Alázat  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Annuska bar...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png cica  Radikális szeretet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Paul David Tripp Április 20 
Bejegyzés Címkék
1848-as forradalom, fővárosi rendezvények, embert pedig, emberrel szemben, állami rendezvényeket, előre elkészített, fővárosban reggeltől, kora estig, volt tévészékházra, megmozdulás résztvevői, árpádsávos zászló, mozzanattal fejeződik, radikálisok március, radikálisok megelőzték, megdöbbent portás, nyomaték kedvéért, percben érkeztek, ostromlók megfutamodtak, szélsőjobbos tüntetőknek, átvonulás azonban, szélsőjobbosok nemrég, tüntetés vége, szélsőjobboldali tüntetők, rendőrök felhívták, demonstrálók figyelmét, radikálisok bátrak, következőképp reagáltak, végjáték felé, marcona fiúk, készenléti rendőrök, osztag vezetője, rendőrség felvonult, győzelemből pedig, győzelemhez szembe, feladatot először, újságíróknak kell, egyik fontos, példakép státuszt, miniszterelnök elvesztette, ország helyzetén, nemzeti minimumban, marcona fiúkban, cowboyos filmekben, rendőrök villámgyorsan, erős fiúk, megkérdezésük nélkül, egyetemisták jövőjéről, kormány elvegye, egyetemi polgárok, magyar felsőoktatása, beszédek sorát, tanszabadságért vezetője, jelenlegi hatalom, gimnáziumi tanár, magyar politikusokat, közállamiságon maradandót, plebejus politikáról, szegényekre hárítják, szolidaritás fontosságát, statisztikajavító politika, belső migráció, rohamrendőrökkel, szélsőjobboldali, bizalmatlanságot, tankötelezettség, felrobbantottak, barátságtalanok, megmozdulásáról, tanszabadságért, demonstrálókkal, közbiztonságra, szabálysértése, törvényellenes, demonstrálókat, ellentüntetőik, kezdeményeznek, mentőszolgálat, megfélemlített, közállamiságon, szabálysértési, rosenbergéknek, rendezvényeket, rendezvényéről, radikálisokkal, szélsőjobbosok, miniszterelnök, megkérdezésük, egyetemeinket, bankcenterben, megfutamodtak, politikusokat, szabálysértés, megújításának, felsőoktatása, visszaemelése, alattvalóikat, szabadságharc, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 334
  • e Hét: 2515
  • e Hónap: 35669
  • e Év: 269416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.