Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vihar az ECHOTV-ben
  2012-07-31 19:19:59, kedd
 
 





Vihar az ECHOTV-ben



Valamikor régebben nagyon szerettem ezt az új csatornát, mert találtam benne olyan műsorokat, amit máshol hiába kerestem . Matuz Gábor Éjjeli menedéke volt az egyik, amit Siklósi Beatrixszal együtt szerkesztettek . Eltüntek hirtelen, mint a többiek, pedig a Demokratában még együtt szerepeltek Bencsik Amdrással, akit fenntartással, de még elfogadtam egy darabig . Pörzse Sándor Pörzsölőjét is meleg szívvel követtem, egészen addig, míg el nem tűnt a színről . Kubinyi Tamás van soron, most ő bántja a cenzúra szemét, fülét, orrát . Pedig azt hittem maradni fog, mint ahogy Szaniszló Ferenc Világpanorámáját is örökéletűnek gondolom .



Tavaly édesapám halálát követően átnyergeltünk az UPC-től a T-kom szolgáltatóhoz, mert kivették a megszünni akaró analóg csatorna műsorai közül az ECHOTV-t . Értelmetlen volt . Cseberből-vederbe került ez is . Egy tőről metszett társaság ez is, születésétől fogva . Nincs olyan szolgáltató, amelyet bárkinek ajánlhatnék, mindegyik csak szóban magyar . Nagyon sajnálom mégis, remény is alig maradt, megy tovább az oktatásnak, tömegtájékoztatásnak nevezett butítás, agymosás ezerrel . Egy pici lépés itt-ott előre, hatalmas árat követelve bátor meglépőjétől, majd hátrafelé futást vezényelnek teljes sebességgel a média új tulajdonosai .



Napjaink világában csak úgy lehet megszólalni, ha valaki jogi diplomát is rejt a tarsolyában, így uralkodni képes minden kimondott szaván . Kubinyi Tamás írta pár napja személyes blogjában : ,,Ahol emberekkel találkozom, mindenki azzal kezdi: őszinte részvétem, - és nyújtja a kezét, kondoleál a kirúgás miatt. Kicsit humorosan élem meg, hiszen ha a sors úgy akarta, hogy hitvány emberek ki akartak velem tolni, az még önmagában nem tragédia, és nincs is okunk bánkódni. Becsuktak egy ajtót, kinyílt kettő: nettévé és lap, ráadásul cenzúra nélkül. Ennél jobbat el sem tudok képzelni, tessék örülni neki és fel a fejjel, nincs már fölöttem több lépcsőben buta főnök, hitvány álkolléga, csak az áldott Nap, és az süt mindannyiunkra. Nem véletlenül történt mindez, hanem azért, hogy előrelépjünk. Magasabb minőség, alaposabb helyzetelemzés, nagyobb elszánás. Ezek a változtatás feltételei. És mi nem csak az életünket, hanem az ország életét is meg akarjuk változtatni." Ő ennyivel elintézte, de hiányát nehéz lesz elviselni nekünk .



Egyszer régebben egy kedves barátom kifejtette nekem, hogy nincs TV-jük, nem is akarja, hogy legyen, mert elveszi idejüket, hazudik, félretájékoztat . Azóta lett neki számítógépe ! Képtelen beosztani idejét, amióta felfedezte a korlátlan adathalmaz nyújtotta lehetőséget . Még visszamaradt e-mailjeit sem képes végigolvasni . Az ilyen tisztalelkű embereket ragadja magával ez a feneketlen hordó . Autóját ellopták, a másikat összetörte, így gyalog járt egy darabig, ami élete egyik legtermékenyebb időszaka volt . Most van egy öreg Opelje, amit ingyen kapott, bár annyit költött rá, hogy akár jobb autót is vehetett volna az árán . De nem . Megszerette, s képtelen búcsút mondani neki . Olyan ez mint a valamire elköltött idő, visszavonz bennünket, markában tart azután is, amikor már búcsút mondtunk neki egyszer .



Pörzse Sanyit kitették a képernyőről, ezzel az ECHOTV megtette szolgálatait a FIDESZ-nek, ami a JOBBIK és a mostani kétharmados kormánypárt összemosását segítette . Azóta előkerültek jólismert mózesi arcok a FIDESZ első emberei mögül, akik egy régi-új irányt hoztak ránk megint . Nagykoalició ez a javából, ahol az MSZP okoskái összedolgoznak a háttérben a FIDESZ-szel . Mindegy kik állnak a kamerák előtt, csak ,,fasiszták" ne legyenek, kik egyenlő jogokat követelnének az államalkotó magyar nemzet tagjainak, a kiemelt jogokkal rendelkező kisebbségek kiváltságai szerint . Csak a demokráciát kisajátító holohoax áldozatoknak lehetnek jogai ebben a mai világban, akik ügyesen megszerezték (zavarosban halászva) a rendszerváltásnak nevezett szélhámosság idején Kelet Európa írott, és elektromos médiája feletti hatalmat .



Pörzse Sándor színt vallott, nyilvános szerepet vállalt a JOBBIK-ban, ami munkássága nyomán teljesen érthető . Történelmi szerepvállalása hasonlít Kubinyi Tamás Álmos Király Akadémiájának közösségépítő próbálkozásaihoz . Olyan embereket szólaltatott meg főműsoridőben, amit ez a gondolatrendőrség elfogadhatatlannak tart . Nehéz megérteni a Csintalan féle csintalanságokat, meg a Vámos féle behelyettesítések valódi okát, talán ha azzal nem, hogy e TV tulajdonosa bárkinek részvényeket árul anyagi meggondolásból . Értelmetlen ez a fajta következetlenség . Széles Gábor nagyobb szerepet várt ettől a kormánytól, akik valljuk be az ő újságjának, s televízió csatornájának köszönhették a kétharmadot . Nem tudhatjuk mi lapul a háttérben, talán korábbi igéreteknek megfelelően alakulnak a dolgok a VIDEOTON tulajdonosi köreiben, akik mellesleg az IKARUS privatizációjában is részt vettek .



Rengeteg ki nem tárgyalt csibészség nyomja a rendszerváltoztatás idejétől az újgazdagok lelkét . A spontán privatizáció kegyeltjeinek e kis csoportja korlátlanul vehette magához mindazt, amit elődeik elkommunizáltak jogos tulajdonosaiktól . Ugyanazok határozhattak tulajdonviszonyokról, akik korábban is tették . Bankigazgatók korlátlan jogköröket kaptak a hitelezés elbírálásában, így a sajátjaikat helyzetbe hozták, amiből a pártfinanszírozásokat is megoldhatták kényelmesen . Csak a barátaikat, rokonaikat alkalmazták volt állami vállalatok személyzeti igazgatói székéből, amelyet a most kiderített visszaélésekből is jól láthatunk . Úttörő, KISZ és PÁRT vezetők örökös beosztásokat nyertek, magas nyugdíjakat élveznek mind a mai napig . Még Biszku Bélát sem sikerült nyakon ragadni a bestiális megtorlások kieszközlése miatt, a forradalom utáni időkből .



HÍRTV, ECHOTV, BUDAPEST TV, s egyéb nemzetinek mondott félrevezető FIDESZ csatornák sem szolgálnak más érdeket, mint a többi közszolgálatinak mondott televízió programozói . Talán a napraforgószerű Bayer Zsolt egyes nekibuzdulásai a két öregedő közgazdász professzorral, akik még elszólják magukat, de többnyire nem értik saját helyzetüket az emberek, megijednek a nagy számok ijesztő méreteitől . Nagyon sajnálom Kubinyi Tamást, mint ahogyan sokáig sirattam a többi állását veszítő szerkesztőt . Olyan témákat boncolgattak ők, amihez jószerével nem mer nyúlni senki . Mi lesz most ? Fizetni nem sokan fognak, arról már idejekorán tettek a tehetősebbek . Ebben az ,,ELIT" csoportban nincs helye igazságnak, patrióta gondolkodásnak . Fogd be a szád magyar ! Fogyassz ! Nézd amit elébed tesznek, ne válogass . A hullámok elcsitulnak idővel, egy másik mézesmadzagot húznak el előttünk, s mi belefeledkezve az időtöltés megbocsáthatatlan bűneibe, lassan eltávozunk . Helyünkbe új magyarok érkeznek, új gondolatokat tárnak a világ elé, s egyszer majd mindaz valósággá válik, ami miatt elbocsátották ezeket a jó embereket .



VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következetlenség, tulajdonosaiktól, próbálkozásaihoz, csintalanságokat, közszolgálatinak, világpanorámáját, szerepvállalása, legtermékenyebb, félretájékoztat, elkommunizáltak, visszaélésekből, napraforgószerű, szolgáltatóhoz, gondolkodásnak, összedolgoznak, szerkesztettek, nekibuzdulásai, belefeledkezve, mindannyiunkra, helyzetelemzés, meggondolásból, professzorral, átnyergeltünk, bankigazgatók, főműsoridőben, közösségépítő, akadémiájának, határozhattak, csatornájának, elbírálásában, fenntartással, kegyeltjeinek, mézesmadzagot, elbocsátották, születésétől, tulajdonosai, cenzúra szemét, megszünni akaró, tőről metszett, pici lépés, kirúgás miatt, változtatás feltételei, ország életét, kedves barátom, korlátlan adathalmaz, ilyen tisztalelkű, feneketlen hordó, másikat összetörte, öreg Opelje, valamire elköltött, mostani kétharmados, régi-új irányt, Matuz Gábor Éjjeli, Siklósi Beatrixszal, Bencsik Amdrással, Pörzse Sándor Pörzsölőjét, Kubinyi Tamás, Szaniszló Ferenc Világpanorámáját, Pörzse Sanyit, Kelet Európa, Pörzse Sándor, Kubinyi Tamás Álmos Király Akadémiájának, Széles Gábor, Biszku Bélát, BUDAPEST TV, Bayer Zsolt, Kubinyi Tamást,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Paul David Tripp Április 13  Jó éjszakát  Anyámról való emlékek  Tavaszi este  Zilahy Lajos gondolata  Előfordul, hogy  Baranyi Ferenc - N i n c s  Egy párkányon  képre írva  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Walter Chrysler mondta  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Különleges  James Allen  jó reggelt  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Vidámság  Szeretem ujjad karcsuságait,  képre írva  Facebookon kaptam  Csend  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Szeretem ujjad karcsuságait,  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Paul David Tripp Április 13  40 felett  Csend  Szép álmokat!  Robert Merle tollából  Alvó kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Eduardo Sacheri gondolata  Különleges  Jó éjszakát  Töröld le  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Sorsunk miatt...  Kertem  Andrássy Réka - A bolond Böske  Sík Sándor - Ha jő a perc  Alvó cica  Vito Giaquinto gondolata  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Kertem  Van néhány kérdés, amin gondol...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Facebookon kaptam  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
cenzúra szemét, megszünni akaró, tőről metszett, pici lépés, kirúgás miatt, változtatás feltételei, ország életét, kedves barátom, korlátlan adathalmaz, ilyen tisztalelkű, feneketlen hordó, másikat összetörte, öreg Opelje, valamire elköltött, mostani kétharmados, régi-új irányt, kamerák előtt, államalkotó magyar, kiemelt jogokkal, demokráciát kisajátító, rendszerváltásnak nevezett, fajta következetlenség, újgazdagok lelkét, spontán privatizáció, hitelezés elbírálásában, sajátjaikat helyzetbe, most kiderített, bestiális megtorlások, forradalom utáni, többi közszolgálatinak, napraforgószerű Bayer, nagy számok, többi állását, szád magyar, hullámok elcsitulnak, másik mézesmadzagot, időtöltés megbocsáthatatlan, következetlenség, tulajdonosaiktól, próbálkozásaihoz, csintalanságokat, közszolgálatinak, világpanorámáját, szerepvállalása, legtermékenyebb, félretájékoztat, elkommunizáltak, visszaélésekből, napraforgószerű, szolgáltatóhoz, gondolkodásnak, összedolgoznak, szerkesztettek, nekibuzdulásai, belefeledkezve, mindannyiunkra, helyzetelemzés, meggondolásból, professzorral, átnyergeltünk, bankigazgatók, főműsoridőben, közösségépítő, akadémiájának, határozhattak, csatornájának, elbírálásában, fenntartással, kegyeltjeinek, mézesmadzagot, elbocsátották, születésétől, tulajdonosai, nagykoalició, meglépőjétől, előrelépjünk, szolgálatait, megoldhatták, összemosását, követelnének, boncolgattak, kieszközlése, áldozatoknak, szólaltatott, köszönhették, demokratában, visszamaradt, beosztásokat, szélhámosság, megszerezték, részvényeket, tehetősebbek, gondolatokat, örökéletűnek, privatizáció, végigolvasni, szolgáltató, megtorlások, értelmetlen, kisebbségek, programozói, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1700
  • e Hét: 3622
  • e Hónap: 7367
  • e Év: 160863
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.