Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dániel Péter kérjen bocsánatot
  2011-11-20 02:25:40, vasárnap
 
   
  Nyílt levél Dániel Péterhez!

Dániel Péter!

Ön GYÁVA ember. Gyáva ember az, aki kockázat nélkül kiszolgáltatott embert testileg-lelkileg megöl, emberségében meggyaláz, tönkretesz, bemocskol.

Gyáva tett volt bemocskolni, összemaszatolni más munkáját, közösségi házban ketchuppel bármit is összekenni. A gyávaságnak is vannak fokozatai. Atombiztos bunkerből lőrésen keresztül, védekezésre képtelen emberre gépfegyverrel lőni a gyávaság legfelsőbb foka. Ön napok óta folyamatosan egy védekezésre képtelen idős hölgyre lövöldöz, aki két gyermek édesanyja és négy unoka öreganyja. Teszi ezt annak biztos tudatában, hogy Önt semmilyen kár nem érheti, a célszemély viszont gyorsan, vagy lassan belepusztul a támadásba.

Napok óta nem alszom, mert fájdalom van a szívemben. Nem a nemzet nem alszik. Én nem alszom. Nem a nemzet nevében beszélek. Egyes szám első személyben beszélek és szólítom meg Önt. Mert a végső elszámolás során nekem kell Isten ítélő széke elé állni.

Napokig gyötrődtem, mert nem tudtam mit tehetnék ebben a helyzetben. Milyen lehetőségeim vannak?! Közös levelet fogalmazni, és sok név mögé bújva számon kérni bűnét? Nevetség tárgyává tudnak tenni minden közös nyilatkozatot.

Sötétben, hátulról leütni, megverni, megveretni!? Ilyet csak a gyávák tesznek. Szemtől szembe leköpni, arcul ütni!? Ilyet a kocsmai verekedők tesznek.

Történelmi olvasmányaimból tudom, hogy a középkorban társaik védelmében, hogy minél kevesebb áldozat árán döntsék el az adott vitás kérdést, seregek, csapatok, kisebb közösségek bajvívókat állítottak ki. Nyilvánosan, minkét fél beleegyezésével. Eleink ezt bajvívásnak hívták.

Én Önt bajvívásra szólítom fel! Bármikor, bárhol, bármely feltételek mellett, puszta ököllel vívott párviadalra. Ön 21 évvel fiatalabb és 30-35 kilóval súlyosabb, mint én. Tehát az ön kockázata csekély. A gyáva kis kockázatot sem képes elviselni. Ha Ön, e felkínált párviadalra nem kíván kiállni, akkor Ön GYÁVA, GYÁVA.

Tudom, hogy az Ön mögött állók segítségével megverethet, vagy akár meg is ölethet. Önnek tudnia kell, hogy én nem félek. Nem félek, mert készen vagyok az útra. Ismerem hibáimat, bűneimet, gyengeségeimet, és ismerem Krisztus urunk tanításait.

A házasságtörő asszonyt megkövezni szándékozóknak Krisztus azt mondta:
" Az vesse rá az első követ, aki nem vétkezett." Egyetlen kő nem repült a bűnös asszonyra.

Nem tudom és nem is érdekel, hogy Wittner Mária milyen bűnöket követett el ifjú életében. Amit tudok: nem köztörvényes bűncselekményért ítélték halálra. Egészen pontosan az 1956-os szabadságharcot követően, politikai okokból ítélték halálra. Több hónapot töltött siralomházban, 13 évet börtönben. A halálos ítélet, a halálsoron és börtönben töltött idő, minden korábbi bűnét eltörölte. Minden 56-os nő és férfi, akik a barikádokon, akik a sortüzekben, akik a börtönökben, akik akasztófán, akik kínzókamrákban a Hazájukért a Nemzetükért meghaltak vagy szenvedtek, minden korábbi bűnüktől felmentettek. Ön, Wittner Máriával és az 56-osokkal úgy viselkedik, mintha Pál apostolt, Paulust, a damaszkuszi út előtti szauluszi élete alapján ítélnénk el. Ítélnénk meg. Saulus többszörös gyilkos volt.
Wittner Mária talán nem.

Dániel Péter!
Ön ezen a földön senkit nem győzhet le. Megölhet, meggyalázhat, megfélemlíthet, bemocskolhat sok embert. De legyőzni egyetlen egy embert tudunk életünkben. Önmagunkat. Önnön gyűlöletünket, gyengeségünket, hitetlenségünket, fájdalmunkat, megaláztatottságunkat, hibáinkat.

Dániel Péter!
Egyszer legyen bátor életében! Győzze le félelmét! Győzze le gyűlöletét! Kérjen bocsánatot Wittner Máriától! A Magyar Nemzettől! 1956 hőseitől! 1956 mártírjaitól! A halottakat csak az élők védhetik meg.

Ha Ön nem kér bocsánatot, akkor GYÁVA! GYÁVA! GYÁVA!

Vegye tudomásul, hogy Önmaga elől nem menekülhet el! A gyávasággal szemben sem betonbunker, sem a barátai, sem a családja nem védheti meg.

A mai naptól, ha gyalogosan jár az utcákon, ha buszon, villamoson, földalattin emberekkel találkozik, bárkinek a szemébe néz, minden szempár azt üzeni majd, hogy Ön gyáva! Ha egyedül lesz, világosban és sötétben, ébrenlétében és álmában ezek a tekintetek elkísérik. A gyávákat nem a nép haragja, hanem a nép megvetése sújtja.

Én nem nyilatkozhatom a nép nevében, de hangos szóval mondom egyes szám első személyben: én megvetem Önt, ha nem kér bocsánatot Wittner Máriától, az 56-osoktól, a Magyar Nemzettől.

Dániel Péter!
Legyen bátor!
Kérjen bocsánatot!

2011. Mindenszentek napja
Papp Lajos a szívsebész

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bűncselekményért, hitetlenségünket, szabadságharcot, összemaszatolni, beleegyezésével, olvasmányaimból, kiszolgáltatott, gyengeségünket, megfélemlíthet, nyilatkozhatom, szándékozóknak, kínzókamrákban, gyengeségeimet, gyűlöletünket, mindenszentek, nyilatkozatot, siralomházban, gépfegyverrel, folyamatosan, bemocskolhat, házasságtörő, felmentettek, meggyalázhat, segítségével, köztörvényes, fájdalmunkat, mártírjaitól, ébrenlétében, lehetőségeim, emberségében, párviadalra, börtönökben, védekezésre, barikádokon, damaszkuszi, középkorban, gyávaság legfelsőbb, védekezésre képtelen, célszemély viszont, nemzet nevében, végső elszámolás, gyávák tesznek, kocsmai verekedők, középkorban társaik, adott vitás, házasságtörő asszonyt, első követ, bűnös asszonyra, 1956-os szabadságharcot, halálos ítélet, földön senkit, embert tudunk, Dániel Péter, Dániel Péterhez, Wittner Mária, Wittner Máriával, Wittner Máriától, Magyar Nemzettől, Papp Lajos,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Kerüld el az evangélium örömén...  A jó emberek mindig szépek mar...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png cica  Leonardo da Vinci gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png ház  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Nagyi telefonál  Sokan azt tartják  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  210 éve született a SZÓZAT meg...  Paul David Tripp Április 19  Jó éjszakát  Albert Einsteinről  210 éve született a SZÓZAT meg...  Julian Brass gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fehér virág  Adakozás  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy hatékony szolga  Sokan azt tartják  Mindig jusson idő nevetni  A másik dolog,  Leonardo da Vinci gondolata  Png telefon  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Mai harmónia kártyám  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Sokan azt tartják  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy bizonyos határt  Akarat  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Fekete-erdő desszert  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Németh László tollából  Paul David Tripp Április 19  Png nő  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  A boldog családok mind hasonló...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png ház  Szép napot kívánok  Nagyi telefonál  Erdőn  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png virág  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
gyávaság legfelsőbb, védekezésre képtelen, célszemély viszont, nemzet nevében, végső elszámolás, gyávák tesznek, kocsmai verekedők, középkorban társaik, adott vitás, házasságtörő asszonyt, első követ, bűnös asszonyra, 1956-os szabadságharcot, halálos ítélet, földön senkit, embert tudunk, halottakat csak, élők védhetik, gyávasággal szemben, tekintetek elkísérik, bűncselekményért, hitetlenségünket, szabadságharcot, összemaszatolni, beleegyezésével, olvasmányaimból, kiszolgáltatott, gyengeségünket, megfélemlíthet, nyilatkozhatom, szándékozóknak, kínzókamrákban, gyengeségeimet, gyűlöletünket, mindenszentek, nyilatkozatot, siralomházban, gépfegyverrel, folyamatosan, bemocskolhat, házasságtörő, felmentettek, meggyalázhat, segítségével, köztörvényes, fájdalmunkat, mártírjaitól, ébrenlétében, lehetőségeim, emberségében, párviadalra, börtönökben, védekezésre, barikádokon, damaszkuszi, középkorban, bemocskolni, megverethet, belepusztul, földalattin, gyávaságnak, bajvívásnak, gyávasággal, betonbunker, nyilvánosan, sortüzekben, nemzetükért, védelmében, szívsebész, akasztófán, tekintetek, elszámolás, történelmi, személyben, többszörös, hazájukért, megveretni, bocsánatot, szenvedtek, célszemély, megkövezni, viselkedik, tanításait, közösségek, feltételek, halottakat, gyötrődtem, emberekkel, bajvívásra, atombiztos, menekülhet, ketchuppel, összekenni, villamoson, legfelsőbb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 560
  • e Hét: 837
  • e Hónap: 9441
  • e Év: 45382
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.