Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Megdöglötök magyarok, elpusztítunk benneteket"
  2012-08-22 10:06:51, szerda
 
  "Megdöglötök magyarok, elpusztítunk benneteket"

2012, augusztus 21 - 13:22


ciganyokSzombat éjfél környékén cigányok támadtak meg egy ceglédi magánházat, ahol gárdisták tartózkodtak a helyi lakosok meghívására. Miután a gárdisták segítséget kértek a túlerőben lévő feldühödött cigányok ellen, több gárdista, illetve vármegyés (HVIM) a helyszínre sietett. Később a rendőrség is nagy erőkkel kivonult. A Jobbik riadóláncot szervezett.

Ceglédi olvasónk beszámolója a provokáló cigányokról:

Egész délután folyamatosan távcsővel néztem a kissebséget, de annyi durungot, vascsövet életemben nem láttam, mint ami a zöld ház oldalához volt készítve. Persze az egyik elcsalta a rendőröket, és addig az öreg a gyerekkel együtt rögtön mindent betett a lakásba.

Békésen, nyugodtan beszélgettünk, és kimentünk az utca végére, hogy kicsit sétáljunk, mert fegyelmezetten mindenki ült, betartva a rendőrkapitány-helyettes utsításait.
Egyik pillanatban arra lettem figyelmes, hogy a ház előtt megáll egy autó, először azt hittem, hogy ismét a rendőr kapitány helyettes jött tárgyalni. Kiabálást hallottam, hogy "megdöglötök magyarok, elpusztítunk benneteket", ekkor elkeztem rohanni, hogy mi történt. Ebben a pillanatban a piros autó hatalmas sebességgel végighajtott az utcán, én felugrottam a kerítésre, megkapaszkodtam a sövénybe, és kb 20-30 centire a lábamtól száguldott el az autó. Annyit észrevettem, hogy valami vascső, vagy bot kilógott az ablakon, ami szerencsémre nem nyársalt fel. Ekkor rohantam az autó után, majd 2-3 rendőrautó a piros kocsi után eredt. Az utca végén egész este ott állt egy rendőrautó, 3 rendőrrel. Ordítottunk, hogy menjen utánna, és a tömeg szószerint belökdöste őket az autóba, mert a kocsijuk háta mögé álltak. Hogy mi történ a kapunál azt nem tudom, de számomra érthetetlen, hogy a kocsi, hogy tudott , áthajtani a cigányok felől, ugyanis 3 rendőr autó, és egy furgon állt a a házak előtt. Szerintem átengedték.
Miután visszamentem, jött a kapitányhelyettes, és kérdezte, hogy mi történt. Mindenki, mondta, de ő folyamatosan hajtogatta, hogy másként tudja. Ekkor mérgemben, mondtam, hogy én voltam, az akit majdnem elgázolt menekülés közben, persze elmondtam, hogy volt. Kérte, hogy adjam meg az adataimat, bár most sokan mondják, hogy kár volt, mert ettől a pillanattól kezdve folyamatosan rángatni fognak, de abban a pillanatban csak az igazság ereje hajtott. Itt mellékesen megjegyzem, hogy rengeteg civil lakos csatlakozott hozzánk. Olyan fáradtak, és elkeseredtek voltak az emberek,hogy elindultak. Mi is utánnuk mentünk. Ott áltam, és kiabáltam,hogy mit képzeltek, minket vegzáltok, őket pedig véditek. Szidtam a kormányt és Pintért, ezt egy rendőrnő ezt folyamatosan kamerázta. Nem történt semmi, egy rendőr Tőlem 2-3 méterre állt, és fellökött. Megkérdeztem, hogy mi a francot követtem el, annyit, mondott, hogy "itt vagy". Nem beszélve, hogy szájkosár nélkül engedték ránk a kutyát. Feltápászkodtam, és ekkor jöttek , hogy elmondanám-e mi történik itt, de szerintem látták a riporterek, hogy fellöktek (bár ezt csak gyanítom). Elmondtam a véleményem, mert olyan fájdalom, és düh volt bennem, hogy nem tudtam kontrollálni magam. Persze ezt a odafent nem értik, mert nem is akarják. De végig kellett volna hallgatni, hogy hogyan panaszkodtak az emberek, gyerekeket falhoz szorítanak, és pénzt követelnek tőlük az idősek rettegnek, de a meglett férfiak is már félnek.Megjegyezném, hogy a környékbeli lakók főztek, élelmet, és kávét hoztak.
Most is arra megy ki a dolog elferdített hírek jönnek, hogy a Jobbik, így meg a Jobbik, úgy. Nem nem kérem mi békés szándékkal mentünk, de az autóbehajtással provokáltak.
Sajnos, annyira elege van a népnek, a mindennapi atrocitásokból, a magyar verésből,gyilkolászásból, hogy nem fogják tudni a feldühödött népet megállitani. nem a Jobbikot, meg a Gárdát. A NÉPET.
Harcolok, mert nem szeretném, hogy a családtagjaim is ilyeneknek legyenek kitéve, és nem, csak magam miatt tettem hanem a magyarok miatt, mert mindannyian áldozatok vagyunk.

Hogy Mi lesz velem ezután, nem tudom, de már tájékoztattak, hogy semmi jóra nem számíthatok.
Lesz, ami lesz, Én tudom hogy helyesen cselekedtem, és csak az igazat mondtam.
Szebb Jövőt!

Fokozott a jelenlét

Hétfőn késő este Ceglédre érkezett Korondi Miklós, a Jobbik országgyűlési képviselője. Mint Kiss Attilától, a párt helyi önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, a helyszínen viszonylagos nyugalom tapasztalható, ugyanakkor fokozott a rendőri jelenlét. A cigányok nagyjából negyvenen gyűltek össze. Állítólagos információk szerint a helyi cigány vajda felkereste őket és nyugtatja a felbőszült romákat.

Nem azonosították magukat a rendőrök

Hétfőn este fél hat körül magánterületen igazoltatták a gárdistákat a rendőrök, de nem ez volt az egyetlen jogsértés a részükről. A gárdisták azon kérésére is fittyet hánytak, hogy mutassák meg az azonosítószámukat.

Közben a jelek szerint a cigányok elkezdtek gyülekezni. A cigánysoron abba a két-három házba, ahol eddig tartózkodtak, már nem férnek be. A gárdisták pedig kiabálásokat hallottak: "magammal viszek még ötöt, vasrudak, csövek" - ilyen szavakat hallani.

Kis Attila, a Jobbik helyi önkormányzati képviselője a barikad.hu-val közölte: egyelőre lehet, hogy a környékről hívnak pár embert erősítésként, bár a helyszínen lévő gárdisták azt mondták, hogy még bírnak a helyzettel. Ugyanakkor, ha a cigányok kétszer-háromszor ennyien lesznek, már szükség lehet az erősítésre.

Rendőrségi helikopter kőrözött a gárdisták fellett

Fél órán keresztül rendőrségi helikopterből kamerázták a gáristákat nagyjából 15-20 méteres magasságból és közeli képeket készítettek róluk - mondta el lapunknak Kis Attila. Hozzátette: folyamatos a helyszínen a rendőrségi jelenlét.

A politikus közölte: próbálnak segíteni ivóvízzel, élelmiszerrel, egyéb szükséges holmikkal, hogy ne csak a lakosok viseljék a terhet. Beszélt arról is, hogy a helyszínre segítségül érkezett gárdisták kis létszámmal vannak jelen, de 50 kilométeres körzetben azonnal mozgósítható nagyobb erők várnak készenlétben, illetve más szervezetekre is számíthatnak.

Farkasszemet néztek a rendőrök és a magyarok

A barikádTV Cegléden tartózkodó munkatársa korábban jelentette, hogy Volner János, a Jobbik alelnöke is a helyszínre érkezett, aki a rendőrkapitánnyal együtt ment tárgyalni a cigánysorra. A cigányok kb. 70-80-an lehettek és egy nagy tűz körül gyülekeztek. Többeknél husángok, kapa, kasza, fejsze és kardok is voltak. Úgy tudjuk, a cigányok először azzal védekeztek, hogy ők csak születésnapot ünnepelnek (bizonyára cigány szokás, hogy kardokkal és fejszékkel ünnepelnek- szerk.) és nem csinálnak semmi rosszat, ennek ellenére volt közöttük olyan, aki legszívesebben harcolna, bár ennek ellenkezőjét is állították néhányan a rendőrségnek. Korábbi információnkkal ellentétben, a rendőrség elfogta annak a járműnek a cigány utasait, akik szándékosan a jobbikosok és a gárdisták közé hajtottak a Kékkő utcában. Közben néhányan az összegyűlt magyarok közül elindultak a cigányok házai felé, azonban rendőrségi sorfal állta útjukat. A barikádTV munkatársa szerint egyfajta állóháború alakult ki. "A Ceglédi Rendőrkapitányság jelentős erőkkel kezdte meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek során több személyt igazoltatott. Az eset kapcsán csoportos garázdaság miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen" - áll az MTI-hez eljuttatott rendőrségi közleményben. Hangsúlyozzák: "a rendőrség minden törvényes eszközzel és a rendelkezésére álló erővel azonnal és határozottan fel fog lépni valamennyi jogellenes, illetve az állampolgárok nyugalmát megzavaró cselekménnyel szemben." A közlemény ellenére azt az információt kaptuk, hogy a kapával, kaszával és karddal felfegyverkezett cigányokat nem merik igazoltatni a rendőrök. Eközben még mindig folyamatosan érkeznek a nemzeti érzelmű szervezetek, csoportok tagjai, de olyan információ is van, amely szerint más településekről cigányok indultak el Ceglédre. Az utcában nincs közvilágítás, hiszen ez a település széle, inkább szőlők és hétvégi házak vannak, így nehéz megszámolni a jelenlévőket. Az utca végén már lehet látni rendőröket is, létszámukról szintén az említett okok miatt nem tudni biztosat. A hazafiak kemény magja a védelmet kért ház körül csoportosult össze."

Az eseményeket élőben is nyomon lehet követni:


Live streaming by Ustream

Az ország minden területéről érkeztek Ceglédre

Az ország minden területéről folyamatosan érkeztek az emberek Ceglédre. A Jobbik mellett több más nemzeti érzelmű szervezet (HVIM, Új Magyar Gárda, Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, Kárpát Haza Őrei, szurkolói csoportok) képviselői is a helyszínre jöttek. Korondi Miklóson kívül, Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselő is a helyszínre sietett.

A Szent Korona Rádió helyszíni tudósítója korábban arról számolt be, hogy a cigányok bár 20-30 fős csoportokban gyülekeznek a település különböző, általuk lakott részein, a rendőrök mégis a hazafiakat igazoltatták és nem mentek a cigányok közelébe. A Tesco parkolójában gyülekező gárdistákat viszont rendre átkutatták, átvizsgálták, míg a cigányokkal nem foglalkoztak, pedig nem egynél lehetett látni botokat, karókat.

A cigányok részéről megtörtént az első provokáció

Kis Attila, a Jobbik ceglédi önkormányzati képviselője korábban telefonon tájékoztatta hírportálunkat, hogy már közel kétszáz gárdista, jobbikos (több jobbikos alapszervezeti vezető és önkormányzati képviselő is) és más nemzeti szervezetekhez tartozó személy gyűlt össze ott, ahol szombat este cigányok támadtak meg egy magánházat, amelyben gárdisták tartózkodtak. Korondi Miklós országgyűlési képviselő arról is beszámolt, hogy a cigányok részéről megtörtént az első provokáció: egy autóval megálltak a terület előtt, ahol a gárdisták és jobbikosok tartózkodnak, majd kiszállt egy cigány férfi, aki kiabálni kezdett. A cigányok végül elhagyták a területet, nyomukban a rendőrséggel.

Cegléd egy puskaporos hordó?

Az Új Magyar Gárda tagjai napok óta Cegléd egyik utcájában ,,vendégeskednek" a helyi lakosok meghívására, akik megelégelték a cigányok fosztogatásait. Augusztus 14-én mintegy ötvenen vonultak utcára a Toldy kórház környékén található Kék kő utcában, hogy spontán demonstráljanak a ceglédi cigánybűnözés és a rendőri tehetetlenség ellen. A felháborodott és kétségbeesett lakosok az Új Magyar Gárda segítségét kérték. Volner János, a Jobbik alelnöke, aki akkor szintén Ceglédre utazott, megígérte a helyi lakosoknak, hogy a város polgármesteréhez, Földi Lászlóhoz és a Pest megyei rendőrfőkapitányhoz fordul a tarthatatlan állapotok azonnali megoldása érdekében. Kis Attila, a Jobbik ceglédi önkormányzati képviselője a barikad.hu-nak elmondta, hogy a nemzeti radikális párt ősszel a Nemzetpolitikai Este keretében lakossági fórumot fog tartani a közbiztonság témájában. Cegléd közbiztonságának mélyrepülése már évek óta megoldatlan probléma. A lakosok rendszeres lakásbetörésekre, lopásokra és elégtelen rendőrségi intézkedésre panaszkodnak. (A ceglédi helyzetről portálunk hosszabb cikkben is beszámolt, ezt ide kattintva olvashatja el.)

Kaszával és szamurájkarddal támadtak a cigányok

Az augusztus 14-i spontán demonstráció után az Új Magyar Gárda tagjai megígérték a helyieknek, hogy továbbra is jelenlétükkel segítik a lakosok biztonságérzetét. A Szent Korona Rádió szombat éjfél után úgy értesült, hogy feldühödött cigányok egy csoportja gárdistákra (13 férfi és 4 nő) támadt, de nem kímélték az intézkedni próbáló rendőröket sem.

"Megtámadták Cegléden a gárdistákat és a rendőröket is a cigányok, a gárdisták nem tudják elhagyni a települést. Több megyéből úton vagyunk. Sürgősen segítséget kérnek a környéken." - szerepelt a Szent Korona Rádió szerkesztőségéhez eljutatott levélben.

A nemzeti hírportált Ferenczi Henrik, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettese arról tájékoztatta, hogy egy magánterület kertjében bográcsoztak a gárdisták, akiket az augusztus 14-i spontán demonstráció után hívtak meg a helyiek. A magánterületet azonban felfegyverkezett cigányok (szemtanúk elmondása alapján hetvenen) vették körbe és a gárdistákra támadtak, akik rendőri segítséget hívtak. Két járőrautó érkezett a helyszínre, melyekre szintén rátámadtak a cigányok. Ferenczi Henrik szerint a rendőrség azt közölte a gárdistákkal, hogy"meneküljenek", mert nem tudják a helyszínt tartani a cigányokkal szemben. A Szent Korona Rádió vasárnap hajnali tudósításában azt írta, "a gárdisták egy gáz-riasztó fegyverből leadott lövéssel tudták csak megfékezni a felbőszült cigányhordát."

Vasárnap délelőtti összefoglalójában, melyet a kuruc.info-nak küldött el Ferenczi Henrik, azt írja: ,,Hajnalban nagy erőkkel voltak jelen a rendőrök a településen, a helyzet nyugodttá vált, ám a helyiek kérésére gárdistáink Cegléden maradtak. Reggel 6 után, alighogy hazaértünk, hívtak a helyszínen maradt bajtársak, miszerint a cigányok ismét gyülekeznek pár méterrel attól a magánterülettől ahol ők vannak. Újabb egységeink indultak a településre, néhány másik nemzeti szervezettel felvettük a kapcsolatot, és készenlétet kértünk."

A Szent Korona Rádió legutolsó információi szerint vasárnap dél körül rendőrségi segítséggel költöztettek be egy cigány családot, annak a magánlakásnak a szomszédságában, amelyben jelenleg is gárdisták tartózkodnak.

Csak néhány házzal lakik arrébb a fideszes képviselő

A barikad.hu délután telefonon beszélt Kis Attilával, a Jobbik ceglédi önkormányzati képviselőjével, aki közölte: Korondi Miklós országgyűlési képviselővel, felváltva, vagy együtt, de folyamatosan a helyszínen tartózkodnak és tájékozódnak. A helyi Jobbikosok riadóláncot alakítottak ki. Kis Attila akkor azt mondta, ,,vihar előtti csend" érzékelhető a környéken, ahol a helyiek félnek. Az önkormányzati képviselő megerősítette, hogy az éjszaka folyamán a cigányok szamurájkardokkal és kaszákkal felfegyverkezve támadtak a gárdistákra, de a szerencsének köszönhetően nem történt személyi sérülés. Kis Attilától azt is megtudtuk: a helyszíntől nem messze, két-három házzal lakik arrébb a körzet fideszes önkormányzati képviselője, Klément György, aki kedden még arra próbálta buzdítani a helyieket, hogy lépjenek be a polgárőrségbe.

A hős rendőrség az éjszaka elfoglalt egy rétet

rétRét

Nem érdekli

"Nem akkora a gond Cegléden, mint amekkorára felfújták" - fogalmazott Földi László, Cegléd polgármestere ma. Szerinte a romákat, illetve a kifogásolható életvitelt folytató városlakókat csakis a jogszabályok betartásával lehet a helyes útra terelni.

Mint ismert, Cegléd polgármesteret nem töri össze magát e téren, hiszen a közbiztonság kérdésében tartott lakossági fórumra el sem ment, a város rendőrkapitányával egyetemben.

A címlapfotó csupán illusztráció!


barikad.hu összeállítás

http://barikad.hu/ciganyok_tamadtak_rendorokre_es_gardistakra_cegleden-20120819
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lakásbetörésekre, polgármesteréhez, közbiztonságának, felfegyverkezett, biztonságérzetét, szamurájkarddal, felfegyverkezve, gyilkolászásból, demonstráljanak, feltápászkodtam, szomszédságában, megkapaszkodtam, nemzetpolitikai, magánterülettől, ciganyokszombat, információnkkal, autóbehajtással, magánterületen, rendőrkapitány, településekről, fegyelmezetten, hírportálunkat, legszívesebben, képviselőjével, vendégeskednek, alapszervezeti, polgármesteret, rendelkezésére, fosztogatásait, szervezetekhez, magánterületet, atrocitásokból, képviselőjétől, önkormányzati, országgyűlési, tájékoztattak, ceglédi magánházat, helyi lakosok, gárdisták segítséget, túlerőben lévő, helyszínre sietett, provokáló cigányokról, egyik elcsalta, gyerekkel együtt, utca végére, rendőr kapitány, piros autó, lábamtól száguldott, autó után, piros kocsi, utca végén, tömeg szószerint, Hogy Mi, Szebb Jövőt, Korondi Miklós, Mint Kiss Attilától, Volner János, Ceglédi Rendőrkapitányság, Magyar Gárda, Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, Kárpát Haza Őrei, Korondi Miklóson, Rubi Gergely, Szent Korona Rádió, Földi Lászlóhoz, Nemzetpolitikai Este, Megtámadták Cegléden, Ferenczi Henrik, Klément György, Földi László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őrizkednünk kell...  Egy bizonyos határt  Esti kép  Szívem  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét  Facebookon kaptam  Png virág  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kellemes délutánt kívánok  Reménység és erő Krisztustól e...  Julian Brass gondolata  Alázat  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tanuld meg ezt a versemet  Png virág  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  George Byron - Ahogy itt jár -...  Őrizkednünk kell...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nem méltó hozzád  Png férfi  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Akarat  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Egy hatékony szolga  Png virág  Zilahy Lajos gondolata  Adakozás  Adakozás  Png lepke  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Alázat  Png férfi  Alvó cicák  Adakozás  Esti kép  Minden harmadik...  Minden harmadik...  Minden harmadik...  Szép estét  Nevem  Örülök, hogy látlak!  Kerüld el az evangélium örömén...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  69 éve hunyt el Albert Einstei...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Bounty krémes  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tanuld meg ezt a versemet  Elköszönt  Minden harmadik...  Fehér virág  Akik bántanak téged  Idő  Facebookon kaptam Krisztinától  Németh László tollából  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Irgalom és ítélet  Kövesd a cowboyt!  Png cica  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete István - Akác  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png lepke  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
ceglédi magánházat, helyi lakosok, gárdisták segítséget, túlerőben lévő, helyszínre sietett, provokáló cigányokról, egyik elcsalta, gyerekkel együtt, utca végére, rendőr kapitány, piros autó, lábamtól száguldott, autó után, piros kocsi, utca végén, tömeg szószerint, kocsijuk háta, cigányok felől, furgon állt, akit majdnem, pillanattól kezdve, pillanatban csak, igazság ereje, rendőr Tőlem, francot követtem, idősek rettegnek, meglett férfiak, környékbeli lakók, dolog elferdített, autóbehajtással provokáltak, mindennapi atrocitásokból, magyar verésből, feldühödött népet, magyarok miatt, igazat mondtam, párt helyi, helyszínen viszonylagos, rendőri jelenlét, cigányok nagyjából, helyi cigány, felbőszült romákat, egyetlen jogsértés, gárdisták azon, jelek szerint, cigányok elkezdtek, cigánysoron abba, két-három házba, gárdisták pedig, környékről hívnak, helyszínen lévő, cigányok kétszer-háromszor, gárdisták fellett, gáristákat nagyjából, rendőrségi jelenlét, politikus közölte, lakosok viseljék, helyszínre segítségül, barikádTV Cegléden, helyszínre érkezett, rendőrkapitánnyal együtt, cigányok először, rendőrség elfogta, cigány utasait, gárdisták közé, összegyűlt magyarok, cigányok házai, barikádTV munkatársa, eset kapcsán, rendőrség minden, rendelkezésére álló, állampolgárok nyugalmát, közlemény ellenére, információt kaptuk, nemzeti érzelmű, utcában nincs, település széle, említett okok, hazafiak kemény, védelmet kért, eseményeket élőben, ország minden, emberek Ceglédre, helyszínre jöttek, település különböző, rendőrök mégis, hazafiakat igazoltatták, cigányok közelébe, cigányok részéről, első provokáció, autóval megálltak, terület előtt, cigány férfi, cigányok végül, puskaporos hordó, cigányok fosztogatásait, ceglédi cigánybűnözés, rendőri tehetetlenség, helyi lakosoknak, város polgármesteréhez, tarthatatlan állapotok, nemzeti radikális, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 411
  • e Hét: 3513
  • e Hónap: 14624
  • e Év: 168120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.