Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Moszaddal ápol partneri kapcsolatokat a TEK?
  2012-08-31 06:56:13, péntek
 
  A Moszaddal ápol partneri kapcsolatokat a TEK?
2012. augusztus 30. 23:04:13

Volner János, a Jobbik alelnöke érdekesnek tartja, hogy a Szíriában elrabolt magyarok kapcsán a TEK vezetője ,,külföldi partnerszolgálatokról" tett említést, amelyek a térségben működnek. ,,Csak nem a Szíriával szomszédos Izraelre és a Moszadra gondolt?" - tette fel a kérdést a nemzeti radikális politikus.

A Jobbik szerint Hajdu Jánosnak, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatójának politikai megnyilvánulásai miatt távoznia kellene a szervezet éléről - mondta Volner János, a Jobbik alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülése után.

Volner úgy véli, hogy ha erre a TEK vezetője nem hajlandó, akkor Pintér Sándor belügyminiszternek a rendőrség védelme, presztízse, tekintélye helyreállítása érdekében kellene visszavonnia Hajdu János vezetői megbízását.

"Az, aki rendőri vezetőként, titkosszolgálati jogosítványokkal rendelkező rendészeti szerv vezetőjeként nyíltan elkezd politizálni, nem méltó arra, hogy a rendőrségnél bármilyen beosztásban szolgáljon" - közölte a Jobbik alelnöke.

Volner János szerint Hajdu János, a Terrorelhárító Központ vezetője a Hit Gyülekezetének saját televíziójában, az ATV vendégeként ,,nyíltan hazudozott" a Jobbikkal kapcsolatban, és azt a látszatot próbálta kelteni, mintha a nemzeti radikális pártnak köze lett volna a kislétai cigánygyilkossághoz.

A Jobbik alelnöke szerint a rendszerváltás óta eltelt két évtizedben nem akadt egy olyan rendőrtiszt sem, aki ,,megengedte volna magának azt a luxust", hogy elkezdjen politikai pártokat minősíteni.

A nemzeti radikális politikus sajnálja, hogy bár Pintér Sándor egy erőskezű belügyminiszterként lett ismert, semmilyen következménye nincs a Hajdu János múlt havi ,,ámokfutásának", illetve annak sem, hogy a TEK vezetője, rendőrtisztként politikai pártokat minősít.

Volner János érdekesnek és tanulságosnak nevezte, hogy a Szíriából elrabolt magyarok kapcsán a TEK vezetője ,,külföldi partnerszolgálatokról" beszélt, amelyek a térségben működnek. ,,Csak nem a Szíriával szomszédos Izraelre és a Moszadra gondolt?" - tette fel a kérdés a nemzeti radikális politikus, aki szerint, ha a Moszaddal kapcsolatban áll a TEK vezetője, akkor nem lehetnek véletlenek a Jobbik irányába tett megnyilvánulásai sem.

A Jobbik alelnöke szerint számos kérdés felvetődik a Szíriából hazahozott három leszerelt rendőr esete kapcsán: ,,Hogyan lehet egy olyan operatív érzékkel megáldott ember a terrorelhárítás vezetője, aki tíz beélesített mikrofon előtt elkezd tegezve suttogni az egyik úgynevezett túsznak, hogy minél kevesebbet mondjon, mert akkor a sajtómunkatársai nem tudnak belekötni?" Hozzátette: ,,Önmagát teszi nevetség tárgyává az a rendőri vezető, aki ennyi operatív érzékkel sem rendelkezik."

A jobbikos politikus kiemelte, az elmúlt évtizedek ,,legostobább rendőri magyarázatát" találták ki, hogyan sikerült megszöknie a három magyarnak szíriai fogvatartóiktól. ,,Amíg a túszejtők a tűzharccal voltak elfoglalva, addig a túszok sikeresen megléptek. Természetesen annyira ostobák voltak a fogvatartók, hogy nem zárták be őket és nem bilincseltek meg senkit sem" - mondta Volner János, majd hozzátette: ,,Aki ezt elhiszi, az álljon be a Terrorelhárítási Központba és szolgáljon Hajdú János alatt, mert kb. azon a szinten látja a rendőri szakmát, azon a szinten kezeli ennek a mélységeit."

A rendőrséget ne futamítsák meg "egyes felfegyverzett cigány bűnözői hordák"

Az Országgyűlés Rendészeti és honvédelmi bizottságának rendkívüli ülésén, csütörtök délelőtt tárgyalták meg a rendőri átszervezésekkel kapcsolatos intézkedéseket, illetve annak részleteit. Kontrát Károly, a belügyi tárca parlamenti államtitkára a rendőrség hatékonyabbá tételével és az emberek közbiztonságba vetett hitének megerősítésével indokolta a testületet érintő, folyamatban lévő átszervezéseket. Kontrát Károly hangsúlyozta, hogy szakmai és hatékonysági alapon vizsgálták felül a rendőrséget. A szervezeti átalakítások részleteiről Papp Károly vezérőrnagy, miniszteri biztos és Hatala József országos rendőrfőkapitány számolt be a bizottság tagjainak. Papp Károly azt mondta, hogy az előkészítői feladatokat 2011 őszétől egy szűk vezetői grémium hajtotta végre Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével, aki azt kérte, hogy a minisztérium irányítása alatt lévő szervezetek vezetői tekintsék át a tevékenységeket és a működést, majd készítsenek javaslatot, hogy milyen átalakításokra, ,,finomhangolásokra" lenne szükség. A miniszteri biztos tájékoztatása szerint az átszervezésre azért volt szükség, hogy a tevékenységek párhuzamosságai megszűnjenek, a szervezet pedig professzionálisan és költséghatékonyan működjön.

Volner János az átszervezéssel kapcsolatban az ülésen elmondta, hogy a rendet fenntartani csak a lakossággal együttműködve, a bűnözőkkel szembeni kemény és következetes fellépéssel lehet. A rendőrségnek azt javasolta, hogy a zéró tolerancia elvét a bűnözőkkel szemben gyakorolja, és az erőszakos, garázda jellegű magatartást, ami Cegléden is tapasztalható volt, a rendőrség ,,csírájában fojtsa el." A Jobbik alelnöke hozzátette: bízik abban, hogy a szervezeti átalakítások után nem fordul elő olyan eset, mint amikor "egyes felfegyverzett cigány bűnözői hordák" megfutamítják, illetve meghátrálásra kényszerítik a rendőrséget. Az ülés utáni sajtótájékoztatóján továbbá megjegyezte, az emelkedő bűnözési statisztikákból az derül ki, hogy a rendőrség nem képes eleget tenni a feladatának: "nem jól látja el a feladatát."



barikad.hu

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=103754
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: terrorelhárítási, megnyilvánulásai, titkosszolgálati, sajtómunkatársai, átszervezésekkel, rendőrfőkapitány, jogosítványokkal, belügyminiszter, átszervezéseket, terrorelhárítás, párhuzamosságai, tevékenységeket, statisztikákból, fogvatartóiktól, főigazgatójának, megerősítésével, rendőrtisztként, közbiztonságba, helyreállítása, átalakításokra, intézkedéseket, televíziójában, rendszerváltás, terrorelhárító, gyülekezetének, felfegyverzett, átszervezéssel, meghátrálásra, bizottságának, tájékoztatása, átszervezésre, tevékenységek, megfutamítják, együttműködve, tapasztalható, következménye, térségben működnek, nemzeti radikális, szervezet éléről, rendőrség védelme, rendőrségnél bármilyen, látszatot próbálta, olyan rendőrtiszt, olyan operatív, terrorelhárítás vezetője, egyik úgynevezett, jobbikos politikus, elmúlt évtizedek, három magyarnak, tűzharccal voltak, túszok sikeresen, szinten látja, Volner János, Hajdu Jánosnak, Terrorelhárítási Központ, Pintér Sándor, Hajdu János, Terrorelhárító Központ, Terrorelhárítási Központba, Hajdú János, Országgyűlés Rendészeti, Kontrát Károly, Papp Károly, Hatala József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  A Magyar Költészet napja alkal...  Bársony székben  Szép álmokat!  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  Vidámság  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Vito Giaquinto gondolata  Szeretem ujjad karcsuságait,  Eduardo Sacheri gondolata  képre írva  Pitypang szökőkút  képre írva  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A hagyma antibakteriális hatás...  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Különleges  Ady Endre - Mindegy átka  József Attila - Kopogtatás nél...  Bársony székben  IGEN így  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Egyszerű  Andrássy Réka - A bolond Böske  Előfordul, hogy  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Szép estét  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Töröld le  Már Gárdonyi Géza is méltatta  40 felett  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Alvó kislány  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  IGEN így  képre írva  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Vito Giaquinto gondolata  Bornyi Veronika haiku verse  Bársony székben  Somlyó Zoltán - Orgonával  Minden tavaszból őrizz..  Töröld le  Szép álmokat!  Ady Endre - Mindegy átka  József Attila - Kopogtatás nél...  A felvilágosodás...  képre írva  Azért kaptad  Kertem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Különleges  jó reggelt  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Tanácsok egy pszichológustól  Önmaga ellenére  Anyámról való emlékek  Reményik Sándor: Pierrot &...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Segíts neki dicsérni Téged 
Bejegyzés Címkék
térségben működnek, nemzeti radikális, szervezet éléről, rendőrség védelme, rendőrségnél bármilyen, látszatot próbálta, olyan rendőrtiszt, olyan operatív, terrorelhárítás vezetője, egyik úgynevezett, jobbikos politikus, elmúlt évtizedek, három magyarnak, tűzharccal voltak, túszok sikeresen, szinten látja, rendőri szakmát, szinten kezeli, rendőri átszervezésekkel, belügyi tárca, rendőrség hatékonyabbá, emberek közbiztonságba, testületet érintő, szervezeti átalakítások, bizottság tagjainak, előkészítői feladatokat, szűk vezetői, minisztérium irányítása, miniszteri biztos, átszervezésre azért, tevékenységek párhuzamosságai, szervezet pedig, átszervezéssel kapcsolatban, ülésen elmondta, rendet fenntartani, lakossággal együttműködve, bűnözőkkel szembeni, zéró tolerancia, bűnözőkkel szemben, rendőrség &#8222, ülés utáni, emelkedő bűnözési, terrorelhárítási, megnyilvánulásai, titkosszolgálati, sajtómunkatársai, átszervezésekkel, rendőrfőkapitány, jogosítványokkal, belügyminiszter, átszervezéseket, terrorelhárítás, párhuzamosságai, tevékenységeket, statisztikákból, fogvatartóiktól, főigazgatójának, megerősítésével, rendőrtisztként, közbiztonságba, helyreállítása, átalakításokra, intézkedéseket, televíziójában, rendszerváltás, terrorelhárító, gyülekezetének, felfegyverzett, átszervezéssel, meghátrálásra, bizottságának, tájékoztatása, átszervezésre, tevékenységek, megfutamítják, együttműködve, tapasztalható, következménye, ámokfutásának, tanulságosnak, kapcsolatokat, természetesen, részleteiről, átalakítások, rendőrségnél, hatékonyabbá, minisztérium, országgyűlés, visszavonnia, vezetőjeként, hangsúlyozta, hatékonysági, államtitkára, megszűnjenek, kapcsolatban, bilincseltek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.