Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cionista hatalompolitika: Hajdunak mennie kell?
  2012-08-31 19:38:19, péntek
 
  Cionista hatalompolitika: Hajdunak mennie kell?


Felállása óta kiemelten kezeli a média a Terrorelhárítási Központot. A TEK folyamatosan el van látva feladatokkal, melyekről a média rendszeresen tudósít. Maga a szervezet nem tudta - talán mert nem is lehet - lerázni magáról a politikai színezetet. A hivatalban lévő kormányfő volt testőre vezeti a TEK-et, ez magáért beszél.

A Fidesz-kormány szélsőliberális ellenzéke, karöltve a magukat nemzeti radikálisoknak nevező tömörülésekkel, elszántan küzdenek és tiltakoznak a TEK ellen. A liberálisoknak és sajnos - az eddig felmutatott munkásságuk alapján - a radikálisoknak sincs semmi közük a rendhez, mert rettegnek tőle. A liberális cionisták eltagadják, hogy a TEK értük van, a radikálisok szervezetlen hadakozói pedig egyszerűen félnek attól, hogy eljön az idő, mikor nem a rohamrendőröket vezénylik rájuk, hanem a jól szervezett és felszerelt terrorelhárító egységeket. Mert akkor - jelen felállás szerint - nekik ott örökre végük.

Afelől, hogy nem valamiféle "Al-Kaida" vagy a nyíltan szabadkőműves cionterrorista, "magányos" Breivik-félék miatt hozták létre a TEK-et, gondolkozó embernek nem lehetnek kétségei. Természetesen a liberális demokráciákban mindenkinek megadják a jogot ahhoz, hogy higgyen a mesékben, de hála Istennek, sokan felébredtek már.

Az elmúlt hétvégén egy politikai rendezvényen a TEK főigazgatója, Hajdu János dandártábornok beszélt többek között a szélsőjobboldal erősödéséről is, melyről elmondta, hogy a folyamatot kezelhetőnek tartja. Az erősödés egyik jeleként értékelte a Jobbik parlamentbe kerülését, valamint több, szélsőséges jobboldali szervezet megalakulását. Lényeges megemlítenünk azt, hogy elmondta, hogy nagyon helyesnek tartja a nemzeti alapon történő szerveződést, de a "kapával-kaszával" módszerrel nem ért egyet.

A magyarságot mesés ügyességgel félrevezető Jobbik elnöke, Vona Gábor látszólag nagyon kiakadt a TEK főigazgatójának szavain. Mintha azt sugallná, hogy a Jobbikot fel akarják számolni, megfigyelik és terrorista szervezetként kezelik.

Valljuk be, azért több sebből vérzik az, hogy Hajdu szavait "Orbán testőrének őszödi beszédeként" kívánja tálalni Vona. Egy olyan politikai erő, melynek zsidó érdekű vezetése több ízben bizonyította, hogy nincs szüksége valódi nemzeti szövetségesekre, valamint elismerte, hogy nem tesz különbséget ember és ember között származás szerint, nehezen nevezhető a TEK célpontjának. Vonáéknak semmi félnivalójuk nincsen. Legfeljebb saját anyagi javaik és anyagi biztonságuk miatt aggódnak, mert a pénzt azt imádják. Ha pedig mégis baj lenne, beáldozzák szerencsétlen gárdistákat, ezredszerre és utoljára elárulva, leköpve őket.

Hajdu dandártábornok egy tegnapi televíziós beszélgetésben kifejtette, hogy nem is nagyon érti, miért támadja őt a Jobbik. Azzal érvelt, hogy a Jobbik nyilvános rendezvényein olyan elemek jelennek meg, akik nyíltan különbséget tesznek származás és bőrszín alapján. Olyanok is ott vannak szerinte, akik egyszerűen származási alapon likvidálnák is a nekik nem tetsző embereket, és ezt nem tartja megengedhetőnek. Példaként hozta erre a cigánygyilkosságokat. (Elméletileg részben egyet lehet érteni Hajduval, mert békeidőben a puszta származás nem lehet likvidálást kiváltó ok. Vegyük azt, hogy a rendre és hierarchiára épülő, jövendő hungarista állam tenni fog azért, hogy például a cigányságot a képességeinek megfelelően beillessze a társadalomba. A beilleszkedett, munkás cigány teljes jogú tagja a társadalomnak, hátrányos megkülönböztetés nem érheti.) Hajdu János dandártábornoknak melegen ajánljuk, ha eddig nem tette, nézzen utána a cigánygyilkosságok hátterének. Hol és milyen képzést kaptak a gyanúsítottak, illetve kik és milyen segítséget nyújtottak nekik. Minden bizonnyal meglepődik majd.

A Jobbik most az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága összehívását kezdeményezi, hogy rendkívüli ülésen hallgassák meg Pintér Sándor belügyminisztert (a gárdista botránykeltésükkel kapcsolatban), valamint a TEK vezetőjét, Hajdu Jánost az "őszödi beszéde" miatt. Bizottságosdi, kerekasztalosdi, ez megy. Érdekes, hogy egy liberális hírportál a Jobbik és a TEK formálódó háborújáról beszél. Így akarják a cionisták erősíteni a Jobbikot - üldözött szervezetként jelenítik meg. Természetesen szó sincs ilyesmiről.

Nem mellesleg itt van egy kényesnek szánt ügy Hajduval kapcsolatban. Lehozta a cionmédia, hogy sajtótájékoztatón az egyik Szíriából hazahozott "volt rendőrnek" azt súgja a TEK-es főigazgató, hogy "mondjál kevesebbet, akkor nem tudnak belekötni". Tekintsünk el egy pár pillanatra attól, hogy mit kerestek a "volt rendőrök" Szíriában.

Az utóbbi napokban lejött két olyan megnyilvánulás is Hajdu részéről, melyek miatt a liberálcionista média általában ki szokta végezni az embert. Burkoltan azt sugallja most a cionmédia és a Jobbikhoz köthető híroldalak, hogy politikai nyilatkozatot tett egy független államvédelmi szervezet vezetője, valamint hogy nyilvánosan a tények elhallgatására vett rá valakit. Ezekért az "jogállamiságra érzékeny" cionmédia mindig kivégzi áldozatát.

Azt gyanítjuk, hogy nem véletlenül nagyította fel a média Hajdu két megnyilatkozását. Ne feledjük el, a TEK-es dandártábornok nagyon helyesnek tartotta nyilatkozatában a nemzeti alapon történő szerveződést. Költői kérdés, hogy a rendszernek jelen pillanatban, vagy egyáltalán van-e szüksége nemzeti alapon gondolkozó emberekre. A kérdés költői. Természetesen nincs. Nincs szükség olyanra, aki nem látja el feladatát, nevezetesen nem terrorizálja a valódi hazafiakat. Elképzelhető, hogy a cionista hatalompolitikának elege lett Hajduból, és médiája révén most előkészítik a leváltását. Míg a TEK-et végig jó színben tüntetik fel, a vezetőjét hiteltelenítik.

Hajdu hiteltelenítése mellé lejáratás is jár a nemzeti radikálisok és a cionisták részéről. A TEK vezetője írt egy korrekt levelet a Szentkorona Rádió főszerkesztőjének, bizonyos Ostenburg-Moravek Gyulának, melyben megkérte őt, hogy szedjék le az oldalukról a TEK munkatársának fotóját. Hajdu nem küldött ki különítményt a főszerkesztő lakására, nem tartottak házkutatást, nem foglaltak le semmit, hanem tisztelettel kérte a főszerkesztőt, hogy vegye le a TEK-es kolléga képét az oldalról. Erre óriási rihi-röhögés tört ki a cionisták és a radikálisok háza táján, mondván, "micsoda vicc, hogy egy halott őrnagynak küld levelet a TEK vezetője". (Azóta se szedték le a terrorelhárító képét, sőt, várják személyes adatait.)

Az ATV is foglalkozik a levél ügyével, szerintük halott fasisztának írt kérelmet Hajdu. Ők is nevetség tárgyává teszik a TEK vezetőjét. Így jártak el Schmitt esetében is. Aki nem véresszájú cionista, és vannak bizonyos emberi jó tulajdonságai, annak ez a csapat nekiesik. Addig mocskolódnak, míg célhoz nem érnek. Bárkit lemondásra lehet kényszeríteni, csak megfelelő mennyiségű patkány kell hozzá, amiből pedig nincs hiány.

Tálas András - Jövőnk.info
2012. augusztus 29.

http://jovonk.info/2012/08/29/cionista-hatalompolitika-hajdunak-mennie-kell
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megkülönböztetés, megnyilatkozását, terrorelhárítási, belügyminisztert, nemzetbiztonsági, hatalompolitika, hiteltelenítése, megengedhetőnek, liberálcionista, szélsőjobboldal, szélsőliberális, főigazgatójának, rohamrendőröket, szövetségesekre, nyilatkozatában, kerekasztalosdi, dandártábornok, radikálisoknak, demokráciákban, cionterrorista, hiteltelenítik, megnyilvánulás, terrorelhárító, liberálisoknak, beszélgetésben, tömörülésekkel, beilleszkedett, elhallgatására, jogállamiságra, bizottságosdi, természetesen, gyanúsítottak, szervezetként, rendezvényein, megalakulását, szabadkőműves, média rendszeresen, politikai színezetet, hivatalban lévő, magukat nemzeti, eddig felmutatott, radikálisoknak sincs, liberális cionisták, radikálisok szervezetlen, rohamrendőröket vezénylik, nyíltan szabadkőműves, liberális demokráciákban, jogot ahhoz, elmúlt hétvégén, politikai rendezvényen, szélsőjobboldal erősödéséről, folyamatot kezelhetőnek, Terrorelhárítási Központot, Hajdu János, Vona Gábor, Országgyűlés Nemzetbiztonsági, Pintér Sándor, Hajdu Jánost, Szentkorona Rádió, Ostenburg-Moravek Gyulának, Tálas András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nevelőszülőkhöz adták,  Anyámról való emlékek  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Tanmese  Nem kell hozzá fürdőruhás  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  39 ígéret  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péterre emlékezünk  Kertem  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Anyámról való emlékek  Nagy és kis csodák  Kertem  Facebookon kaptam  Magamnak  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szép estét  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Vannak emberek  Paul Éluard - És egy mosoly  Alvó kislány  Egy barátság története  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Hogyan válunk hűségesekké?  Ma van a magyar költészet napj...  Egy barátság története  Egy párkányon  Hogyan válunk hűségesekké?  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  képre írva  Tavaszi este  Magyar költészet napja  Jó éjszakát  Szép estét  Ott van  Vannak emberek  Anyámról való emlékek  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Müller Péter tollából  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ember  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Előfordul, hogy  Paul David Tripp Április 13  Szép estét kedves látogatóimn...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Szép estét  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  képre írva  képre írva  Baranyi Ferenc - N i n c s  Robert Merle tollából  Csend  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Vannak emberek  képre írva  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
média rendszeresen, politikai színezetet, hivatalban lévő, magukat nemzeti, eddig felmutatott, radikálisoknak sincs, liberális cionisták, radikálisok szervezetlen, rohamrendőröket vezénylik, nyíltan szabadkőműves, liberális demokráciákban, jogot ahhoz, elmúlt hétvégén, politikai rendezvényen, szélsőjobboldal erősödéséről, folyamatot kezelhetőnek, erősödés egyik, nemzeti alapon, magyarságot mesés, olyan politikai, tegnapi televíziós, puszta származás, képességeinek megfelelően, liberális hírportál, cionisták erősíteni, kényesnek szánt, egyik Szíriából, utóbbi napokban, liberálcionista média, független államvédelmi, tények elhallgatására, média Hajdu, rendszernek jelen, kérdés költői, valódi hazafiakat, vezetőjét hiteltelenítik, nemzeti radikálisok, cionisták részéről, korrekt levelet, főszerkesztő lakására, radikálisok háza, halott őrnagynak, terrorelhárító képét, levél ügyével, csapat nekiesik, megkülönböztetés, megnyilatkozását, terrorelhárítási, belügyminisztert, nemzetbiztonsági, hatalompolitika, hiteltelenítése, megengedhetőnek, liberálcionista, szélsőjobboldal, szélsőliberális, főigazgatójának, rohamrendőröket, szövetségesekre, nyilatkozatában, kerekasztalosdi, dandártábornok, radikálisoknak, demokráciákban, cionterrorista, hiteltelenítik, megnyilvánulás, terrorelhárító, liberálisoknak, beszélgetésben, tömörülésekkel, beilleszkedett, elhallgatására, jogállamiságra, bizottságosdi, természetesen, gyanúsítottak, szervezetként, rendezvényein, megalakulását, szabadkőműves, főszerkesztőt, munkatársának, képességeinek, kényszeríteni, társadalomnak, nyilatkozatot, tulajdonságai, szerencsétlen, megemlítenünk, különítményt, elképzelhető, főszerkesztő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 107
  • e Hét: 3871
  • e Hónap: 7616
  • e Év: 161112
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.