Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2017 - Most új korszakba lépsz
  2016-12-30 16:17:16, péntek
 
   
  A Szentírás azt mondja, hogy felkentek vagyunk. A felkenés szó jelentése: bátorság, erő és képesség.

Ez azt jelenti, hogy képes vagy arra, amire Isten hivatott. Meg tudod valósítani céljaid, megvannak az ötleteid, a kreativitásod, a tehetséged ahhoz, hogy sikeres légy. Túl tudsz lépni minden akadályon. Erővel vagy felfegyverezve minden csatához.

Azok az erők, amik veled vannak, hatalmasabbak azoknál, amik ellened vannak. Felkentnek lenni azt jelenti, hogy Isten már felsorakoztatta a megfelelő embereket, hogy utadba kerüljenek. Már felsorakoztatta a szerencsés helyzeteket. Mindened megvan ahhoz, hogy győzelmes életet élj. Nem átlagos, éppen elviselhető, középszerű életet, hanem te kiváltságra születtél.

A nagyság magjait hordozod magadban. Sosem kellene szenvednünk, hanem mindig felszabadult életet kell élnünk. Talán nem tapasztaltad meg a múltban, de ha bízol, akkor csak idő kérdése és már közeleg. Ne ragadj le ott, ahol vagy. Ne légy gyenge, legyőzött mentalitású. Húzd ki magad és legyen olyan a hozzáállásod, hogy én felkent vagyok, meg tudom valósítani álmaimat, le tudok győzni minden akadályt, a Világegyetem megalkotója fegyverezett fel erővel és tudással.

Azt mondod, hogy téged már annyi csalódás ért. Megpróbáltad, de belebuktál. Úgy érzed, már elérted a felső határt. Nem. Talán már sok mindenen mentél keresztül, talán ért már sok balszerencse az életben, de addig nincs vége, amíg Isten nem mondja, hogy vége.

Az ellenség mindig akkor küzd ellened a leghevesebben, amikor tudja, hogy Isten valami nagyszerűt tartogat számodra. Lehet, hogy túl vagy sok nehéz időszakon, de hagy jelentsem ki, hogy most új korszakba lépsz. A szelek a te javadra fordulnak meg. A Mindenható Isten hátszelet küld neked. Ha bízol és hiszel, akkor új korszakokat fogsz megtapasztalni egészségedben, anyagiakban, karrieredben. Hittél és láttad, amint másokkal megtörténik. Isten azt mondja, ez a te időd. Ez most a te időd, hogy magasabbra emelkedj. Hagyd, hogy ez a mag gyökeret verjen.

Nem mások irányítják végzeted, hanem Isten. Ő már felsorakoztatta a megfelelő embereket, helyzeteket. De neked is meg kell tenned a részed és hinned kell, hogy áldott vagy. Hinned kell, hogy kiváltságos vagy. Ha egy ajtó bezárul, ne hátrálj meg, hidd, hogy Isten kinyit egy másik ajtót. Hidd, hogy Isten a megfelelő pozícióba hozza az embereket.

A Szentírás azt mondja, senki sem szállhat szembe Istenünkkel. Ne légy keserű, ne próbáld kikényszeríteni a dolgokat, csak higgyél és Isten megvívja csatáidat és elvisz oda, ahol lenned kell.

Isten feltámasztja a feladott álmokat. Helyreállítja a leírt kapcsolatokat. Új életet lehel egészségedbe, anyagiakba, karrieredbe. Hallom, amint Isten azt mondja: Most belépsz a Jubileum évébe. Ez a te időd a felemelkedésre, a felszabadulásra.

Joel Atya Szavaival Kívánunk Áldott, Fénnyel és Szeretettel Teli 2017-es évet az Olvasóknak!



Jóportál
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felszabadulásra, felsorakoztatta, kikényszeríteni, felemelkedésre, felfegyverezve, megtapasztalni, kreativitásod, egészségedben, helyreállítja, kapcsolatokat, hatalmasabbak, leghevesebben, feltámasztja, megpróbáltad, tapasztaltad, fegyverezett, felszabadult, hozzáállásod, karrieredben, egészségedbe, világegyetem, balszerencse, szeretettel, mentalitású, elviselhető, anyagiakban, szenvednünk, kiváltságra, kiváltságos, istenünkkel, megtörténik, helyzeteket, korszakokat, megalkotója, karrieredbe, magasabbra, tehetséged ahhoz, megfelelő embereket, szerencsés helyzeteket, nagyság magjait, felső határt, ellenség mindig, ajtó bezárul, másik ajtót, megfelelő pozícióba, feladott álmokat, leírt kapcsolatokat, Mindenható Isten, Joel Atya Szavaival Kívánunk Áldott, Szeretettel Teli,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Reménység és erő Krisztustól e...  Esti kép  Az igazi szeretetért rendszeri...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Próbálj meg ...  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Png nő  Gonosz démon-álarc  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Adakozás  Nem tudhatod  Őrizkednünk kell...  Alázat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fekete-erdő desszert  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Erdőn  Németh László tollából  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy lelki imádság  Csak a fogyatkozás látható  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Jó éjszakát  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nevem  Ami embereknek lehetetlen, az...  Még csak most kezdődik a nap  Az engedelmesség miért nem vál...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Adakozás  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png férfi  Mindig jusson idő nevetni  s immár én is felragyogva, ért...  Nevem  Az engedelmesség miért nem vál...  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Szép estét  Paul David Tripp Április 19  Mai harmónia kártyám  Egy lelki imádság  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Elköszönt  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png csokor  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Png rózsa csokor  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 19  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
tehetséged ahhoz, megfelelő embereket, szerencsés helyzeteket, nagyság magjait, felső határt, ellenség mindig, ajtó bezárul, másik ajtót, megfelelő pozícióba, feladott álmokat, leírt kapcsolatokat, felszabadulásra, felsorakoztatta, kikényszeríteni, felemelkedésre, felfegyverezve, megtapasztalni, kreativitásod, egészségedben, helyreállítja, kapcsolatokat, hatalmasabbak, leghevesebben, feltámasztja, megpróbáltad, tapasztaltad, fegyverezett, felszabadult, hozzáállásod, karrieredben, egészségedbe, világegyetem, balszerencse, szeretettel, mentalitású, elviselhető, anyagiakban, szenvednünk, kiváltságra, kiváltságos, istenünkkel, megtörténik, helyzeteket, korszakokat, megalkotója, karrieredbe, magasabbra, olvasóknak, szerencsés, kerüljenek, valósítani, középszerű, felkentnek, irányítják, belebuktál, anyagiakba, tehetséged, mindenható, nagyszerűt, időszakon, keresztül, jelentése, megfelelő, embereket, jelentsem, szavaival, győzelmes, korszakba, megvannak, szentírás, felkentek, csatáidat, hátszelet, akadályon, születtél, pozícióba, legyőzött, fordulnak, végzeted, hordozod, gyökeret, ellenség, képesség, magadban, emelkedj, álmaimat, csalódás, csatához, mindened, tudással, feladott, számodra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2705
  • e Hét: 5572
  • e Hónap: 11944
  • e Év: 62735
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.