Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem vagyok büszke magamra
  2016-09-30 05:48:02, péntek
 
   
  Nem vagyok büszke magamra. El tudtam menni költészeti találkozóra, de nem tudtam ismerkedni úgy, ahogyan kellett volna, végig menni egyesével mindenkin és megismerkedni, beszélgetni velük. Nem tudtam, mert féltem állandóan, mikor érzem meg a feszülést a homlokom és bal szemem körül, mikor megy ki oldalra a szemem. Még szerencse, hogy már nem lövel tűzenergiát, mint huszonegy éve. Megérkeztem a találkozóra, egyből mentem egy deci vörösbort kérni elterelő hadműveletként, ami szintén nem én vagyok. Szégyellem magam a viselkedésemért, így nem lehet ismerkedni.
Az a legrosszabb ebben, hogy mások lehet, hogy ezt észre sem vették, vagyis nem ismerhettek meg valójában.

Az újra megszületett Időjelek testenyészeti, apokaliptikus szerepjője, a tompalátó Szelep sorsát születésem óta rajtam hajtják végre hisztijeivel együtt.

Anyám bácsijához mentem pár órára, míg a találkozó kezdődött. Előtte éppen összevesztek, anyám haza költözött. Eltartási szerződést akart kötni az öreggel, meghiúsult. Mikor megtudta, hogy a 32-es születésű Pistához mentem reggel, botrányt rendezett, azt mondta, hogy anya és lánya egyszerre kell neki, meg hogy én azért mentem oda, hogy jóban legyek Pistával. Felkavart, mint a gyerekkori gyanúsításai, jelentgetései. Egyszer a gyámügynél jelentett fel azzal, hogy én kurválkodom, egy háromgyerekes Mondy nevű nős emberrel vagyok jóban - 14 évesen. Megtalálta a naplómat, amiben leírtam, hogy a barátnőmnek Mondy tetszik, egy 18 éves műszerész. Mindent így kiforgatott mindig. Megkaptam a gyámügy idézetét, hogy jelenjek meg. Anyám lökte elém a levelet azzal, hogy vidd Gyuszit (az öcsémet) is, takarodjatok innen mind a ketten. Apa sírt, mert mikor költöznöm kellett volna, körbe szaladgálta anyám a várost azzal, hogy apa velem akar élni "úgy". Borzalmas tetteit anyámnak felsorolni sem lehet, bár megértem, hogy rajtuk a menhely apokalipszist hajtott végre a harmincas évek óta folyamatosan. A média pedig Gábor Zsazsáék miatt zúzta össze. Nem ismertem a saját nevemet sem, Lolobrigidának szólított, mivel éppen Gina atlantiszi Halak sorsát játszották, hajtották végre az összes Halak szülött sorsa mellett. Anyám sorsát ismétli a II-es elme 1986. óta azzal kezdve, hogy addig nézek ki valahogy, ameddig meg nem mukkanok.

Most olyan, mintha vonná ki magát belőlem, már a combjaim teljesen lefogytak. Hatalmas még a gyomrom, meg a hasam. Az ínnyemmel, melyet Müllerék tettek tönkre nem tudom, mit lehet valamikor kezdeni, ha valakik kiszedik a rontásokat minden részemből. Már csak fél centiméter van az orrnyergemig. Hiába, én voltam születésem óta az elmeosztály Istálló Jézusa, aki saját testében cipelte el a világ betegségeit, mint bűnöket. Nem tudja az a ciprusi mágus sem bematerializálni az ínnyemet, aki miatt ismét eljárták pár éve Ciprust. Körben a számban a Rákóczi téri rontás van. Borzalmas, mit művelt a II-es elméje Miskolcnak velem. Hatalmas szellemvilág, hozzátartoznak a spiritiszták is a kíséretükkel. 1995-ben egy éjszaka alatt kinőttem a farmeremet, kidagadt a hájam, mert a beduin indián apokaliptikus főszereplőnek, Gyöngyinek kiállt a hája 1983-ban. Boltosnak vitték a nácit, férjhez adták egy rendőrhöz. Ez az óriás, amelyik deformált minket mindenki formájára. De az is lehet, hogy csak játszik.

A strumám hatalmas, már 41 cm a körfogata, minden bántja, ami hozzáér, ilyenkor erősen lüktet, mintha ott lenne a szívem. Nem engedtem megműteni, ismét gyógyszert fognak beállítani.

Az izmaim letapadtak az első gyógytornász miatt, elkezdték szétmasszírozni, de megkékült mindenütt. Ez már lehet, hogy így marad.

Volt egy négyesem a hatos lottón, 7.500,-Ft-ot kaptam. Visszajött az utazás ára, de nem tudom kihozni belőle a gyógyszerek, a pedikűrös és a villanyszerelés árát. Félek a tél közeledtétől a görbe tartásom és a széttrancsírozott lábaim miatt.

Szóval az állapotom miatt nem tudok viselkedni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bematerializálni, villanyszerelés, szétmasszírozni, viselkedésemért, lolobrigidának, hozzátartoznak, hadműveletként, testenyészeti, főszereplőnek, apokaliptikus, megismerkedni, apokalipszist, háromgyerekes, jelentgetései, közeledtétől, megszületett, gyógytornász, orrnyergemig, takarodjatok, folyamatosan, kíséretükkel, spiritiszták, összevesztek, szellemvilág, hisztijeivel, gyanúsításai, beszélgetni, legrosszabb, találkozóra, gyógyszerek, megérkeztem, ismerhettek, betegségeit, kiforgatott, szaladgálta, elmeosztály, deci vörösbort, újra megszületett, tompalátó Szelep, találkozó kezdődött, 32-es születésű, gyerekkori gyanúsításai, gyámügynél jelentett, háromgyerekes Mondy, barátnőmnek Mondy, gyámügy idézetét, levelet azzal, várost azzal, menhely apokalipszist, harmincas évek, média pedig, saját nevemet, Gábor Zsazsáék, Istálló Jézusa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Graffiti bölcsesség  Mi van, ha?  Paul David Tripp Március 27  Alvó cica  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Manna OWell tollából  Öröknek hinni . . .  Várnai Zseni - Éveim  2004-es kivégzés után  Manna OWell tollából  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Magyarországon 1978 óta ünnepe...  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Paul David Tripp Március 25  Alvó cica  Alvó baby  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Karinthy Frigyes: Almafa  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Jó éjszakát  képre írva  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Levél lány  Szép estét  Minden kedves látogatómnak sze...  Nem jár  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem jár  Facebookon kaptam  A szeretetről  Odaadja  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Boldogság  Alvó kutya  Hibáztam már  Paul David Tripp Március 28  Vérnyomáscsökkentés  A haj állapotának javítása egy...  Márciuzs 24.  A nagyhét eseményei  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Mire jók ?  képre írva  Alvó baby  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Reményik Sándor: Itt most virá...  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Agárdi Gábor gondolata  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti 
Bejegyzés Címkék
deci vörösbort, újra megszületett, tompalátó Szelep, találkozó kezdődött, 32-es születésű, gyerekkori gyanúsításai, gyámügynél jelentett, háromgyerekes Mondy, barátnőmnek Mondy, gyámügy idézetét, levelet azzal, várost azzal, menhely apokalipszist, harmincas évek, média pedig, saját nevemet, összes Halak, combjaim teljesen, rontásokat minden, elmeosztály Istálló, világ betegségeit, éjszaka alatt, beduin indián, hája 1983-ban, strumám hatalmas, izmaim letapadtak, első gyógytornász, hatos lottón, villanyszerelés árát, görbe tartásom, széttrancsírozott lábaim, állapotom miatt, bematerializálni, villanyszerelés, szétmasszírozni, viselkedésemért, lolobrigidának, hozzátartoznak, hadműveletként, testenyészeti, főszereplőnek, apokaliptikus, megismerkedni, apokalipszist, háromgyerekes, jelentgetései, közeledtétől, megszületett, gyógytornász, orrnyergemig, takarodjatok, folyamatosan, kíséretükkel, spiritiszták, összevesztek, szellemvilág, hisztijeivel, gyanúsításai, beszélgetni, legrosszabb, találkozóra, gyógyszerek, megérkeztem, ismerhettek, betegségeit, kiforgatott, szaladgálta, elmeosztály, barátnőmnek, kurválkodom, tűzenergiát, szégyellem, visszajött, ismerkedni, beállítani, gyerekkori, farmeremet, gyógyszert, gyámügynél, felsorolni, miskolcnak, meghiúsult, bácsijához, szerződést, viselkedni, rontásokat, születésem, játszották, szerepjője, atlantiszi, centiméter, letapadtak, gyöngyinek, megtalálta, költészeti, egyesével, borzalmas, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 52
  • e Hét: 814
  • e Hónap: 12519
  • e Év: 51520
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.