Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jézus és Mária az érzelmi és
  2011-05-25 19:42:32, szerda
 
  Jézus és Mária az érzelmi és gondolati megtisztulásról...






Az érzelmi és gondolati megtisztulásról... Jézus és Mária üzenete


Jézus vagyok és krisztusi erőmben szólok hozzátok!

Szeretetemben itt, most mindenkit megáldok, hogy a Szent Fény segítsen utatokban járnotok, és a szeretetben szíveteket megtalálnotok. Mert szívetek ereje mi visz előre bennetek - az a kapocs, mi összeköt titeket Istennel. Ott vagyok, szíveteknek szent fényerejében, s ha kerestek, belülről találtok meg, úgy láttok meg mindenben, ha szívetek erejében bíztok, s magatokon át hisztek Istenben.
Gyermekek! Gondolataitok sokszor tisztátalanok, mert megszennyezik olyan energiák, mik kívülről érkeznek (nem a tiszta szív érzései, hanem ego diktálta tanult reakciók), de létjogosultságuk van, mert itt a Földön, hol éltek a dualitás világában, a fény s az árnyék hazájában, tanulásotok végett megtalálható az Egynek mindkét képe. Ezért, amit magatokba beengedtek az lesz BENNetek, s az fog eltölteni s irányítani. Ezért, mikor gondolataitokon át beszennyeződik a tiszta szív érzése s negatív érzelmek keletkeznek bennetek, azt ne engedjétek ki, s ne engedjétek, hogy átjárjon bennetek!


Most segítek, hogy kitisztíthassátok még akkor, ott, mikor észreveszitek. Gyermekek, ez tanulásotok s nem hibáztok, ha érzelmeitek elragadnak benneteket s a gondolkodásotok tévútra visz titeket... csak vegyétek észre, ismerjétek fel, hogy mit csináltok! Akkor, ha felismeritek, szeretettel kijavíthatjátok. Ez a tanulás, ez visz titeket előre - a felismerések okán tanultok - haladtok utatokon, s fejlődtök vele.
Ezért figyeljetek, figyeljetek magatokban szeretettel. Alakítsatok ki egy olyan tudatos érzést bennetek, mely állandó szeretettel figyeli létetek. Mindig, mikor jelez szívetek, hogy valami kibillent a szeretetből, és a tisztátalanság ereje hozzáfért, akkor tudatosan figyeljetek, kapjátok el azt a gondolatotokat, érzéseteket. Ha elkaptátok magatokban, tartsátok szívetek erejében és világítsátok át a Szeretet Fényével.


Ez a negatív érzelem úgy jelentkezik bennetek, mint egy sötét felhő, mint mikor a füst száll, gomolyog, s eltakarja a fényt, elhomályosítja. Ez a negatív erő ekkor ott gomolyog bennetek, de ti Szívetek Fényével öleljétek át s ne engedjétek szétterjedni. Ismerjétek fel: ez az az érzés vagy gondolat mi most bennem éledt, ez nem a szív szava, nem az Ő erénye.

- Ez az enyém, de nem a tiszta szeretetben született, ezért nincs rá szükségem és most megszüntetem!


Szívetek szeretetével világítsátok át, s lássátok, ahogy fellobban, először csak egy piciny láng, de ahogy elfogadjátok és szeretettel körbeölelitek, ez a láng megnő. Nézzétek meg, milyen a színe! Minden érzelemnek s gondolatnak, mit eléget, más-más színnel változtatja át a szeretet erejével. Ismerjétek fel a lángnak színét, s a gondolatnak, érzésnek milyenségét. Akkor majd tudjátok, hogy milyen színű lángot hívjatok, ha bennetek az a gondolat vagy érzés feltámad. Figyeljétek és szereteteteket sugározzátok a gondolatba vagy érzésbe! Szeressétek! Csak EGYszerűen, milyenség, ítélkezés nélkül a gondolatot, vagy érzést, és a Szeretet Lángját növeljétek addig, míg elégeti ezt a gomolygó, sötét füstöt, árnyékot - kitisztul teljesen. Akkor ezt a tiszta Fényt ajánljátok fel Istennek, küldjétek Szíveteknek Lángjában, Szívetek Fényével fel, az atyai Szeretet erejével, hogy ott, az Ő isteni Akaratában legyen EGYségben - változzon Fénnyé minden az EGY erejében.
Ezért szívvel figyeljétek magatokat, s ha szátokon kicsúszik olyan mondat, szívetekben feltűnik olyan érzés, vagy fejetekben észrevesztek olyan gondolatot, mi negatív erővel rezeg: figyeljétek meg és fogjátok körbe a Szeretettel. Világítsátok át, égessétek el a Szeretet Tüzével - Szívlángotok igaz erejével! Figyeljétek a Fényt, ami átváltoztatja, hogy színét megismerjétek és tudjátok, mi az, mi egységbe hozza.
Gyermekek, magatokra figyeljetek, mert saját mestereitek s tanítóitok vagytok. Úgy tudatosodtok, ha megismeritek MAGatokat, minden LÉTező részetek, legyen az testetek vagy lelketek. Legyen az gondolatotok, érzésetek, szavatok vagy bármilyen cselekedetetek. Magatok vagytok - Magatok tesztek - Magatok vezettek!



Mária vagyok.

Kérlek benneteket, mikor Szívlángotokkal átváltoztattátok negatív érzelmeiteket, egy imát mondjatok, hogy megtisztuljatok vele, és kérjetek bocsánatot Atyátoktól, szívetek szeretetével. Ez a bocsánatkérés mi felszáll, lehívja belétek az áldást, mi kitölti azt a teret, mit átváltoztattatok Szívetek Fényével. A sötétségnek helye sem lesz bennetek, szívetek erejével a Fény tölt el, kitisztul minden gondolatotok és érzelmetek.
Fogadjátok el, mi bennetek feltűnik, mert tiétek. Változtassátok át, ha negatív, szívetek szent erejével. Szívlángotok, ha elégeti - Fény lesz belőle - a bocsánatkéréssel küldjétek fel az isteni Fénybe.


- Bocsáss meg Atyám! Bocsáss meg, hogy így tettem. Szeretet és Fény legyen most itt Bennem! Minden sötétség helyét váltsa fel a Fény és a Szeretet! Istenem, segíts, hogy Fény és Szeretet ragyogjon bennem! Köszönöm!


Ha így tesztek, veletek vagyok s imádkozom értetek. Imám erejével megtisztítom energiarendszeretek. Csak gondoljatok Rám, s Én ott vagyok. Szent fiammal, Krisztusotokkal EGYütt a Fényben!
El-, s megváltoztatom, mi sötét volt bennetek, igaz, tiszta Fénnyel.


Jézus és Mária szóltunk hozzátok! Isteni gyermekek, magatokban szeretettel tanuljatok, figyeljetek! Legyetek önmagatok mesterei, mert Isten lakik Bennetek - Szívetek Szeretetén át - Ő vezet Utatokon titeket,


Krisztusi erőtök BENNetek - Női méltóságotok veletek, így EGYként Jézus és Mária - bennetek vagyunk, csak hívjatok elő és világítsatok!


Ámen

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Címkék: létjogosultságuk, átváltoztattátok, átváltoztattatok, bocsánatkéréssel, krisztusotokkal, megtisztuljatok, szívlángotokkal, megtisztulásról, gondolkodásotok, kijavíthatjátok, gondolataitokon, megváltoztatom, tisztátalanság, szereteteteket, cselekedetetek, gondolatotokat, változtassátok, elhomályosítja, kristálycsakra, beszennyeződik, megtalálnotok, bocsánatkérés, tisztátalanok, megszennyezik, átváltoztatja, gondolataitok, megismerjétek, észreveszitek, körbeölelitek, érzelmeiteket, szeretetemben, sugározzátok, méltóságotok, világítsátok, fényerejében, megtisztítom, szeretetben szíveteket, tiszta szív, dualitás világában, árnyék hazájában, lesz BENNetek, gondolkodásotok tévútra, felismerések okán, olyan tudatos, tisztátalanság ereje, negatív érzelem, sötét felhő, füst száll, szív szava, tiszta szeretetben, piciny láng, láng megnő, Szent Fény, Szeretet Fényével, Szívetek Fényével, Csak EGYszerűen, Szeretet Lángját, Szíveteknek Lángjában, Szeretet Tüzével, Krisztusotokkal EGYütt, Szívetek Szeretetén, EGYként Jézus, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor még kicsi voltál...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Óraállítás  Az út  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Inkább ad  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Az erdőterápia egészségre gyak...  A máj egészségét biztosító és ...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam Krisztina b...  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Kövesd a vezetőt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Inkább ad  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Húsvéti üdvözlet !  Kékfestőről pár szóban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kékfestőről pár szóban  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Alvó baby  Facebookon kaptam  Esti képek  Táplálékok a máj egészségének ...  Amikor még kicsi voltál...  Alvó baby  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  A nagyhét eseményei  képre írva  Alvó kisfiú  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Esti kép  Maci az északi fény alatt  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem látom őket  A tavasz nem csak önmagában sz...  Devecsery László - Húsvét  Alvó baby  Ne hagyd 
Bejegyzés Címkék
szeretetben szíveteket, tiszta szív, dualitás világában, árnyék hazájában, lesz BENNetek, gondolkodásotok tévútra, felismerések okán, olyan tudatos, tisztátalanság ereje, negatív érzelem, sötét felhő, füst száll, szív szava, tiszta szeretetben, piciny láng, láng megnő, szeretet erejével, lángnak színét, gondolatba vagy, tiszta Fényt, atyai Szeretet, testetek vagy, imát mondjatok, sötétségnek helye, bocsánatkéréssel küldjétek, isteni Fénybe, létjogosultságuk, átváltoztattátok, átváltoztattatok, bocsánatkéréssel, krisztusotokkal, megtisztuljatok, szívlángotokkal, megtisztulásról, gondolkodásotok, kijavíthatjátok, gondolataitokon, megváltoztatom, tisztátalanság, szereteteteket, cselekedetetek, gondolatotokat, változtassátok, elhomályosítja, kristálycsakra, beszennyeződik, megtalálnotok, bocsánatkérés, tisztátalanok, megszennyezik, átváltoztatja, gondolataitok, megismerjétek, észreveszitek, körbeölelitek, érzelmeiteket, szeretetemben, sugározzátok, méltóságotok, világítsátok, fényerejében, megtisztítom, megtalálható, szeretetével, elfogadjátok, megszüntetem, szétterjedni, felismeritek, tudatosodtok, szívlángotok, megismeritek, gondolatotok, világítsatok, észrevesztek, felismerések, szeretettel, figyeljetek, gondoljatok, keletkeznek, tanulásotok, szeretetből, jelentkezik, alakítsatok, érzéseteket, érzelmeitek, szíveteknek, szeretetben, figyeljétek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 621
  • e Hét: 3426
  • e Hónap: 11692
  • e Év: 128345
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.