Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Iker csillagból Ízisz romániai pusztító Ikertoronnyal
  2016-11-23 06:25:20, szerda
 
   
  Születésem óta én vagyok Ízisz a borsodiaknál és azóta ember áldozásból emelt romániai két utcai apokalipszis egészségügyénél, 1995-ben még mindig Íziszesdit játszottak Túri Ferenc Tur-csányi névhez rendelt börtön csapással, mint pszichiáterrel, berendezte az osztályt az iker torony iker házába tett árnyékok helyetti fogadásomra a pesti orvosokkal, dr M-hez, a jungista aranysashoz juttatva engem, Mártika saját betege lett volna a napbaöltözött asszony a II-es elmeosztályról, amiért a menhely Romániából megtámadott engem, mert elmebeteg volt és nem volt foga.

Ízisz pusztító iker nevekkel kezdődött országos berendezéssel, ikrek születésével. Én itt egy ikerpárt ismerek Rózsa feszületet jelentő és Ica párost, már 83 évesek, azóta embereket támadnak Romániával.
Dr. Szlivka ikerpár, Fecske ikerpár, Vári Ikrek, Vár-hegyi Jézus várás vallásával, ikrek kutyákkal berendezve a pszichografológiai környezetvédő Bardot halálnépé, a végállomás az Iker torony volt már négyes berendezésében a tatárdombi ikerháznak, aminek a helyét is megszüntette a börtön, mivel születésem óta a börtön Jézus-Vénusz-Íziszként embert áldoz valamennyi pusztító helyett.
A TB megviccelt 1992-ben, ugyanis három TAJ kártyát kaptam: két kéket és egy beteget fehér színben. Vagyis én voltam valamennyi Ízisz pusztító, amellett, hogy a megyei Rákóczi teret választották a börtön, vadállat és pusztító férjektől a támadásunkkal, kurvázással, s ez emberként, szélesarcú németként születésem pillanatában kezdődött a cseremisz pusztítóval.

Mivel a romániai pusztítói az Ízisz álneves amerikai iker torony jelzés, hogy ott van a népe a romániai cigánysággal, mint már énekesekkel néger külsővel, ott van az Időjelek világvége népe a testenyészeteknek iker Vicián párral, összekötött lábbal berendezve, aki helyett minket támadtak meg Müllerék a menhely cigányaival, a borsodi orvosok hordták be vizsgálni őket, mi történt a lábukkal, mert valamennyi berendezett szereplő mártír, pedig születésemig is könyveket játszottak egyesek, a többiek a két utcai - Révész, Bertalan - berendezéssel a magyarokat, majd minket.
Övé a borsodi Rákóczi tér, Braun Frigyes piros botos Jézusként berendezve a Talmuddal, övé Vicián Sándor Halak megmentettel berendezett összes Ufós elmeosztály, Viciánnéé a bibliai Újszövetség Ufó népe - mindegyik űrhajóval jár. Tehát már New Yorkban születésem óta négyes toronynak kellene lennie.

Engem támadott meg Ízisz néven az apokaliptikus utcája a romániai cigánysággal a Tatárdombon a négyes páros sorsát ismételve, így adták át a világ apokalipszis gitárját, az én gitáromat, mivel 1967-ben kezdtek Új Éva nyomorult népével fényevéssel a romániai médikus cigányságnak, ezek ismételték az összes megjelent írást. A három kritikus lépcsőház emberi mészárossal rajtam körben születésem óta gyilkolt minket és mindenkit, aki jó volt, meg szeretett engem Moldován Nóra helyett. Így került a miskolci temetőbe Széplaki báró, a világ történelem kezdete Annával, aki minden Istennél megszületett, egyik apja Szaturnusz volt, akkor repedt a jeruzsálemi templom kárpitja ketté, amikor férjhez ment. A vázlatát a történetnek a Misztikus titkokban írtam meg. Minden szereplő Annaként volt berendezve a honfoglaláshoz, nem Katalinként, ahogyan mentették őket és felvették a nevemet.

Valamennyien 130 éve is múlt Ororszországból jöttek, ott is a Biblia darabokra hullásával fejezték be a népek átcserélését, így kerültek ide a bejött oroszok Rákóczi tér nemi gyalázóival, amit Balázsné sátánista népe 1986-ban az én támadásommal ismételt meg, anyám anyjának a sorsaként, akinek az orosz Rákóczi tértől Jancsi fia született, Újhelyben a Rákóczi térre költöztették, megvakult, inzulinos lett, mert a Bestia nőtt benne folyamatosan, ezt ismétli és Szulák Andrea halált jelentő 666 népének tágulását, szűkülését 1986. óta a II-es elmeosztálya a megyének, amit felszámoltak már, mivel az egész média, az orvosok, gyógyítók, természetgyógyászok, híres-nevesek, mint Madonna, három gyerekesek, mint Julia Roberts, Orbán Viktor Katalin kerékként, szüleivel együtt a romániai apokalipszist jelenti. Peter Falk helyetti kisolló szemembe dobásával folytatta a kilencven éves ember támadást, a Csonka toronnyal ment tovább Csonka Picivel, Keresztöltés legyeivel, mint Friderikusszal, 1971. óta hosszabbít. Ők rendezték be a Szenci szamaras szódás zsidó istálló szobáját nekünk gyerekszobának Romániával, mint trianoni magyar-német bibliai néppel. A város minden tagjának saját könyve van, amit folyamatosan rajtunk hajtottak végre a Bibliájukkal együtt, ezer éves karmikus reformátusokkal, Simon kezdettel. Nem akarom mindenkinek a nevét kiírni, mert a világ apokalipszisnek vannak személyiségi jogaik. Most a könyvszereplők mártírok lettek.

A világ-apokalipszist nem tudom lezárni, hiába emelték fel egyesek a gitárt és a lírai tollat, mert a II-es elmeosztálya Romániának átadta a gitárt a romániai cigányságnak 1995-ben, amikor ismételten a Rákóczi tér kezdetéhez értek, hogy kivágták az asszonyok húgyhólyagját szüléskor, folytatták már ki tudja hanyadszor a forgószelet a parabrutális Horn szarvas vaskori Való világgal, Heti hetessel, Barátok közttel, mint Mónika Showwal, para olimpiákkal a mártíroknak, mint emberi mészárosoknak, a többi sportoló a testnevelés tantárgy ellen jött létre.

A világ apokalipszist azért sem tudom lezárni, mert a magyarok külön vasbabilonos apokalipszist hajtottak végre rajtunk Ménesi lírai karámjával, Benkő kezdetével, Metroval - Szerbiával Ízisz orosz főpapukkal -, Illésékkel Romániából, mint börtön szentháromsággal, amelyek helyett engem romlás virága világ-feszületre tettek a székesfehérvári megváltó helyett. A két utcai romániai skizopren elmeosztály hatalmas kísérettel rendelkezik, érinti minden országát a világnak, ezt jelenti a skizoprenia, amiért Dávid Mónika és Túri Ferenc engem áldozott meg az utcájukkal, az összes pszichiáter beleegyezésével.

Demjén Ferenc politikai kiválasztott Rózsiként minden i-végű névvel egy-egy feszületét jelentette volna Íziszeknek, vagyis Romániának. Itt engem tettek feszületre helyettük, minden Keresztöltés légy helyett. Presser működésén látható Romániából, hogy mindenben részes volt, hogy világ-apokalipszist hajtott végre. Ez a magyar lírai karám Bodor pók-Ménesi néven embereken végrehajtott apokalipszise Müller Péteréknek a spiritisztákkal, mint a nagy hittetőjének minden vallásnak Rózsa nevekkel berendezve. Kígyó és keresztje a börtön kígyóját jelenti, amivel legyőztek 1986-ban csernobilkor, így üzenve a szocialistáknak, akik be sem jöttek, nem ismerték a láthatatlan világot a skizoprenekkel, hiszen Leninvárost is a punkcáriós műanyagokkal rendezték be, mint Kazincbarcikát a pusztítóval. Ott mindig megáll az élet, hiába vannak valamennyien könyvekből, Képes történelmekből. Szóval Sólyommal történelem hamisítás leplezésként - a többi ki kell deríteni, ha van kinek a parasztokon kívül - nem jöhetett a hét vezér Romániából, így is állították be őket filmben. István Varga néven a börtönből Berekalja névtárával nem lehetett magyar király, szlovákiai szövetségben sem. Pogány Judit a menhellyel nem képviselhette a pogányokat, sem Nagy Feró a terével, akiknek már régen bíróságon lenne a helyük iskola ellenes tantárgyak miatti támadás, csonkítás, gyilkosság sorozat, embereken végrehajtott apokalipszis miatt, az összes könyvét a Földnek beleértve, amit a varjú, ha lett volna, felhalmozott volna, ezt Varjú nevűekkel hajtották végre. Az összes szereplő magyarnak vallja magát Magyar bíró neve után, akihez hozzáment a nagynéném, majd elmenekült tőle a gyerekekkel. Unokabátyámat a Martintelepre vitték, megölték két éve, Zorán helyett tették tönkre, mert pulyaszeplősítő volt, Gyurit, apa első feleleségének fiát, akivel a II-es elme Hunnia filmet hajtott végre születésem előtt, becsületbeli házasságot hozott létre, Heilig Gábor sorsát hozták angyalként, vigyorogva, megölték tavaly könyörtelenül Budapesten. Az egész családot szenvedtetve, nyomorban tartva a Rákóczi tér helyett meggyilkolták támadva őket a nem emberi természetük, külsejük és betegségeik miatt. Ez a politika Magyarországon 130 éve.

Kilencven éve kezdődött az emberek gyilkossága a két utca és kísérete részéről, heti hetes fekete levesével zárult az ország tor ünnepével Tor neveken berendezve az új nyomorultakkal és Időjelek zsenijeivel, cigányaival kiválasztottként.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentháromsággal, kiválasztottként, székesfehérvári, beleegyezésével, pulyaszeplősítő, szocialistáknak, spiritisztákkal, ororszországból, egészségügyénél, reformátusokkal, apokalipszisnek, elmeosztályról, friderikusszal, skizoprenekkel, kazincbarcikát, pszichiáterrel, történelmekből, magyarországon, könyvszereplők, gyerekszobának, nyomorultakkal, berendezésében, honfoglaláshoz, martintelepre, unokabátyámat, napbaöltözött, környezetvédő, berendezéssel, feleleségének, könyörtelenül, apokalipszise, apokalipszist, mészárosoknak, húgyhólyagját, képviselhette, meggyilkolták, iker torony, pesti orvosokkal, jungista aranysashoz, napbaöltözött asszony, menhely Romániából, ikerpárt ismerek, tatárdombi ikerháznak, beteget fehér, megyei Rákóczi, cseremisz pusztítóval, romániai pusztítói, romániai cigánysággal, testenyészeteknek iker, menhely cigányaival, borsodi orvosok, borsodi Rákóczi, Túri Ferenc Tur-csányi, Vári Ikrek, Vár-hegyi Jézus, Braun Frigyes, Vicián Sándor Halak, Újszövetség Ufó, Moldován Nóra, Szulák Andrea, Julia Roberts, Orbán Viktor Katalin, Peter Falk, Csonka Picivel, Mónika Showwal, Szerbiával Ízisz, Illésékkel Romániából, Dávid Mónika, Túri Ferenc, Demjén Ferenc, Müller Péteréknek, Szóval Sólyommal, István Varga, Pogány Judit, Nagy Feró, Heilig Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Neked tudnod kell  Ágai Ágnes – Csendélet  Gonosz démon-álarc  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Fekete-erdő desszert  Lóhere  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png telefon  Albert Einsteinről  Nevem  Esti kép  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tanuld meg ezt a versemet  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  képre írva  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 19  Png rózsa csokor  Makszim Gorkij gondolata  A másik dolog,  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogy lehet megtartani  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Alázat  Nagyi telefonál  Gonosz démon-álarc  Png csokor  Mai harmónia kártyám  Nagyon különös  Png virág  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png kutya  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  Próbálj meg ...  Akik bántanak téged  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A boldog családok mind hasonló...  Png kutya  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Egy maradéktalanul uralt világ  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png virág  Nem méltó hozzád  A televizió nem a kultúrát kép...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kutya  A másik dolog,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 20  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy lelki imádság  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
iker torony, pesti orvosokkal, jungista aranysashoz, napbaöltözött asszony, menhely Romániából, ikerpárt ismerek, tatárdombi ikerháznak, beteget fehér, megyei Rákóczi, cseremisz pusztítóval, romániai pusztítói, romániai cigánysággal, testenyészeteknek iker, menhely cigányaival, borsodi orvosok, borsodi Rákóczi, bibliai Újszövetség, apokaliptikus utcája, négyes páros, világ apokalipszis, romániai médikus, összes megjelent, három kritikus, miskolci temetőbe, világ történelem, jeruzsálemi templom, népek átcserélését, bejött oroszok, orosz Rákóczi, egész média, romániai apokalipszist, kilencven éves, város minden, nevét kiírni, világ apokalipszisnek, könyvszereplők mártírok, lírai tollat, romániai cigányságnak, asszonyok húgyhólyagját, parabrutális Horn, többi sportoló, testnevelés tantárgy, világ apokalipszist, magyarok külön, székesfehérvári megváltó, összes pszichiáter, magyar lírai, nagy hittetőjének, börtön kígyóját, láthatatlan világot, punkcáriós műanyagokkal, parasztokon kívül, börtönből Berekalja, helyük iskola, összes könyvét, összes szereplő, egész családot, politika Magyarországon, emberek gyilkossága, szentháromsággal, kiválasztottként, székesfehérvári, beleegyezésével, pulyaszeplősítő, szocialistáknak, spiritisztákkal, ororszországból, egészségügyénél, reformátusokkal, apokalipszisnek, elmeosztályról, friderikusszal, skizoprenekkel, kazincbarcikát, pszichiáterrel, történelmekből, magyarországon, könyvszereplők, gyerekszobának, nyomorultakkal, berendezésében, honfoglaláshoz, martintelepre, unokabátyámat, napbaöltözött, környezetvédő, berendezéssel, feleleségének, könyörtelenül, apokalipszise, apokalipszist, mészárosoknak, húgyhólyagját, képviselhette, meggyilkolták, támadásunkkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1178
  • e Hét: 3500
  • e Hónap: 9741
  • e Év: 62007
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.