Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazugságkampányolnak
  2008-02-29 21:37:46, péntek
 
   
  Erre van pénzük:
>
> http://ad.adverticum.net/html.prm?zona=38723&ord=80526288
>
> BB


http://video.hirado.hu/videok/szolas_szabadsaga/20060924/szolas_felelosseg_060924 .wmv

Ezen a linken, az 1990-ben, az első "szabadon választott" párt (MDF) mai vezetője szerint, az elmúlt 16 évben "kiépültek a demokrácia intézményei".
Igaza lenne, csakhogy ezekben az intézményekben régi-új kompetensék gyakorolják a szocializmusban megszokott, demokráciának hazudott - valójában kontraszelektív - bürokráciát!

Ezzel a fajta hatalom-gyakorlással kettős uralom alakult ki Magyarországon.

Ezt a kettős nyomást már nem sokáig bírja a magyarság elviselni.

Mi célt szolgál az egyik ill. a másik nyomásgyakorlás?

Mindkét irányultságú hatalomnak addig van "létjogosultsága", legitimitása, míg vannak, akik rájuk szavaznak. Ezért követnek el mindent a parlamenti pártok, hogy meggyőzzék választópolgáraikat arról, hogy egyedül ők érdemlegesek az ő képviseletükre.

Csakhogy, egyik sem tud mást nyújtani, csak, mi lényege.

1.) A baloldalnak nevezett, de már réges-régen nem az, hanem a volt bolsevik, új burzsuj hatalom a régi módszereivel másodszor is teljes gazdasági csődbe vitte az országot. (Lásd: az MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveinek szövegeit!)
http://furaila.blog.xfree.hu

2006-10-23, 04:12:21, 4. oldal

2.) A jobboldalnak mondott, de néppárti szövetséggé bővült politikai oldalon is vannak öncélú politikusok, de a fő irányvonal a polgári középosztályon nyugvó polgári demokrácia megvalósítása, ami abban a bizonyos, csontig lejáratott Horthy -korszakban már egyszer megvalósult. 1945 után a polgár szitokszóvá vált ezért, nagyon nehéz modellizálni, vagyis másolni az akkor kiépült oktatási, egészségügyi, kulturális intézményrendszerét! Nem azt mondom, hogy át kell venni az összes negatívumával, kritika nélkül mindent, hanem meg kell nézni mi az, ami ,,magyar" módon működhet a mai viszonyok között is?

3.) A harmadik probléma az, amit külső nyomásnak nevezünk és az első hatalmi elitet segíti a nyomásgyakorlásban. Mert úgy tűnik, hogy sem Kelet Európának, sem a nyugatinak egyáltalán nem érdeke egy, a saját lábán is megállni tudó, vagyis, gazdaságilag és politikailag önálló magyar nemzetállam létrejötte! Ezért aztán, mi: akik ezt szeretnénk, szemben találjuk magunkat a külső érdekcsoportokat kiszolgáló politikusokkal és az őket támogató média-birodalommal, valamint az általuk, együttes erővel megdolgozott szavazókkal, szimpatizánsaikkal.
A modern, lélektani hadviselés módszerével - ennek a külső érdekcsoportnak/oknak nagyon kényelmes megoldás lenne, ha sikerülne bennünket olymértékben egymás ellen hangolni, uszítani, hogy szépen, de biztosan kinyírjuk egymást.
Az effajta népirtó technikák ellen nem lehet semmilyen nemzetközi bírósághoz fordulni...még fegyverre is csak minimálisra van szükség...a gumilövedék is megteszi?!

Jó lenne tudni, hogy él-e még a családokban olyan idős ember, aki emlékezhetne arra a közigazgatási "reformra", amit Apró Antal épített ki 1951-től, bolsevik mintára. Nahát, ezt vette elő a veje-miniszterelnök Gyurcsány Ferenc, és egy- az egyben ezt kényszeríti rá az országra. Csakhogy, az is megbukott 1956-ban...
Ennek sem jósolok sok sikert. Mert pont azok lesznek ennek a "reformnak" hazudott átalakításnak a legnagyobb vesztesei, akik szavazatát most még meg tudják szerezni.

Akkor, ha ők hamarosan kihalnak, mit fognak gyurcsányék csinálni?
A kipusztult magyarok helyére betelepítik a kínaiakat, akiktől nem kell tartania a mostani parlamentáris diktatúrát gyakorló képviselőknek attól, hogy elszámoltatják őket!

Azután, pedig boldogan élnek, majd a külföldi érdekcsoportokkal teljes összhangban, mint modern ,,gyarmattartók".

Azt gondolom, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni! Mint pl. ezt a több-biztosítós rendszer bevezetését is!

Miért létkérdés ennek megakadályozása?

Azért, mert a társadalombiztosítási (egészségügyi biztosítás, meg nyugdíjjárulék) alapba a befizetések az elmúlt évtizedekben, de főleg az 1970-1980-as években csak munka-jogviszony után járt a munkát végzőknek.

Azért volt oly fontos, hogy legyen ÁLLAMI CÉGNÉL (termelőszövetkezetnél, illetve vállalatnál) munkaviszonya minden aktív korú munkavállalónak - munkásnak és parasztnak - mert a betegbiztosítást és a nyugdíjjárulékot az a cég fizette utánuk.

Ebből következik az a NAGYON FONTOS TÉNYÁLLÁS, hogy ez a korosztály, melynek tagjai az 1960-as években vált munkavállalóvá és arra kényszerült, hogy a 2. illetve a 3. gazdaságban dolgozva keresse meg a MAEGÉLHETÉSRE VALÓT, ez után a munkája után nem fizethetett sem egészségügyi biztosítást, sem nyugdíjjárulékot!

Következésképpen, ez a korosztály - 2008-tól kezdődően nyugdíjba vonulva - ha ilyen (ön)kizsákmányoló életvitel után még megélte ezt a kort, minimál-nyugdíjra lesz ítélve!

Vagy még arra sem, mert teljességgel kiürítette a Gyurcsány-kormány a nyugdíjalap kasszáját is. Azért is olyan sürgős nekik az egészségügy gyors átalakítása, hátha a tömegesen ellátatlanul maradók meghalnak közben és ,,megoldódik" a fizetésképtelenség problémája...

BMI

Bp. 2007. 11.01.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyugdíjjárulékot, következésképpen, betegbiztosítást, jegyzőkönyveinek, érdekcsoportokat, szocializmusban, nyomásgyakorlás, létjogosultsága, érdekcsoportnak, kontraszelektív, munkavállalónak, megakadályozása, középosztályon, politikusokkal, munkavállalóvá, magyarországon, elszámoltatják, intézményekben, miniszterelnök, nyugdíjjárulék, képviseletükre, közigazgatási, maegélhetésre, demokráciának, negatívumával, átalakításnak, megvalósítása, parlamentáris, képviselőknek, kizsákmányoló, gyarmattartók, munkaviszonya, egészségügyi, módszereivel, jobboldalnak, olymértékben, demokrácia intézményei, intézményekben régi-új, szocializmusban megszokott, kettős nyomást, magyarság elviselni, másik nyomásgyakorlás, parlamenti pártok, baloldalnak nevezett, volt bolsevik, régi módszereivel, jobboldalnak mondott, polgári középosztályon, polgár szitokszóvá, akkor kiépült, összes negatívumával, harmadik probléma, MSZMP KB, Kelet Európának, Apró Antal, Gyurcsány Ferenc, ÁLLAMI CÉGNÉL, NAGYON FONTOS TÉNYÁLLÁS, MAEGÉLHETÉSRE VALÓT,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem számIt  Facebookon kaptam  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az engedelmesség miért nem vál...  Egy lelki imádság  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Rátalálsz  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogy lehet megtartani  képre írva  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Png csokor  Png csokor  Elköszönt  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 20  A jó emberek mindig szépek mar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Jó éjszakát  Png fotel  Garai Gábor - Takarítás  Egy bizonyos határt  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nagyi telefonál  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szabolcska Mihály – Ákác...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Irgalom és ítélet  Akarat  Próbálj meg ...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szívem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Adakozás  Rátalálsz  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png lepke  Julian Brass gondolata  A sors  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Egy bizonyos határt  Hogy lehet megtartani 
Bejegyzés Címkék
demokrácia intézményei, intézményekben régi-új, szocializmusban megszokott, kettős nyomást, magyarság elviselni, másik nyomásgyakorlás, parlamenti pártok, baloldalnak nevezett, volt bolsevik, régi módszereivel, jobboldalnak mondott, polgári középosztályon, polgár szitokszóvá, akkor kiépült, összes negatívumával, harmadik probléma, első hatalmi, nyugatinak egyáltalán, saját lábán, külső érdekcsoportokat, őket támogató, külső érdekcsoportnak, effajta népirtó, családokban olyan, legnagyobb vesztesei, kipusztult magyarok, mostani parlamentáris, külföldi érdekcsoportokkal, több-biztosítós rendszer, elmúlt évtizedekben, 1970-1980-as években, munkát végzőknek, 1960-as években, munkája után, nyugdíjalap kasszáját, egészségügy gyors, tömegesen ellátatlanul, nyugdíjjárulékot, következésképpen, betegbiztosítást, jegyzőkönyveinek, érdekcsoportokat, szocializmusban, nyomásgyakorlás, létjogosultsága, érdekcsoportnak, kontraszelektív, munkavállalónak, megakadályozása, középosztályon, politikusokkal, munkavállalóvá, magyarországon, elszámoltatják, intézményekben, miniszterelnök, nyugdíjjárulék, képviseletükre, közigazgatási, maegélhetésre, demokráciának, negatívumával, átalakításnak, megvalósítása, parlamentáris, képviselőknek, kizsákmányoló, gyarmattartók, munkaviszonya, egészségügyi, módszereivel, jobboldalnak, olymértékben, érdemlegesek, megdolgozott, politikailag, gazdaságilag, teljességgel, irányultságú, ellátatlanul, modellizálni, emlékezhetne, birodalommal, legitimitása, évtizedekben, gyakorlással, nemzetállam, nyugdíjalap, egészségügy, megvalósult, szitokszóvá, politikusok, biztosítást, fizethetett, szövetséggé, baloldalnak, módszerével, akadályozni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 2425
  • e Hónap: 11029
  • e Év: 46970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.