Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1983 kezdete a 130 éves média apokalipszisnek Jeruzsálemből
  2016-12-22 08:39:43, csütörtök
 
  Kutasi zsidó utalta ki a Révész utcára Barna-Adamek Gabik helyére a lakást nekem, ahová jött a férjem, mert nem voltunk papíron elválva. A miskolci Bertalan utcai születési kezdethez tették az Émásszal a Révész utcai magyarság felszámolóit svábokkal, utcanéppel, börtönnel, Hunnia elme duda népével, rózsakeresztesekkel I. emelettel berendezve a médiával.
Bodrogköz a reformátusokkal addigra végig támadva az embereket vasfüggönyösként bement a városokba, Hacki Tamással kezdték a börtönnel az emelkedésüket. Dudás-Horváth jeruzsálemi csapások már diplomások lettek ismétlésben is, akik előzőleg nem engedték anyámat tanulni óvónőképzőben, mert csak a börtön népe lehetett óvónő, akár a fogkiszedők fogorvosok, a betegségek dadusok, az ember gyilkosok orvosok, a nácik boltosok, az apokaliptikus csapások tanárok, ügyvédek a miskolci berendezettek skizopren könyveikkel, s végtelen az azóta felvett nevűek tábora.
Itt anyám sorsát kezdték rajtam végrehajtani a támadói karmájával, Erikák helyetti támadásommal Nagy Erika már háromgyerekes berendezésével, valamennyi borsodi Erika helyett, akiket börtön karmásként tettek a pszichografológiába. A ricsei láger helyéről bementek a városba Szabó Máténé népével, fehér mercedessel kezdték elölről Csabaiék Spartacus futballcsapatát Cselényiékkel, valamennyi futballcsapat beállításával világ apokalipszisként. Komjáthy Lórántnak könyve volt, ekkor azt híresztelte, hogy én vele járok a vikendházába Patakra, apa volt az edzője, de szerintem minden csapattagja apokaliptikus csapás volt.

Éppen vált Berdnárikné a beduin indián férjétől az utcanép segítségével az én támadásommal, a rendőrség segédkezett ebben. Már a baba Kállayné szőkeként beállítva, őket kastélyban helyezték el jeruzsálemi csapásokkal előzőleg. Iszonyatot követett el a város Bencs Marianna munkahelyével, az ügyvédekkel, a város rendőrségével a Kata kocsmás párttitkárokkal, Moldován Nóra vörös róka rózsakeresztes utcanépével, Kolcza Mari szappantisztító sorozatainak népeivel, meg azért, mert kihasználta Varhola férjét. Öcsémet ekkor már Vona helyett összezúzott személyiséggel a ricsei elmére zárták pulyaszeplősítőként a mormon és különféle nemi gyalázók helyett. Addig Kántor, a mostohaapám a Rákóczi térről köpdöste az öcsémet cigányozva és éheztetve, mely már hét éves kora óta tartott a pusztító hatalmas erejével, miskolci cigányság emberré válásával. Ez az a pusztító, amelyik Iker Ízisz néven van, hordta a cigányait egyik országból a másikba, mint menekülteket, sőt emberjogi bizottságot hoztak maguknak létre Furhman Imre Keletes börtönével.
1983-ban kezdte a város a bárányt kádba hozva Derláékhoz a Csepregi Éva Rákóczi téri Főnixes fertelmessége miatti ember gyalázást, a nácik helyetti közlekedési és boltfóbiát. Ekkor emelték a magyar analfabéta parasztságot költővé és íróvá, akik együtt mulatnak az őket emelő romániai médiával. A magyar parasztságot 130 éve Románia rendezte be Szabó Istvánokkal, Nagy Istvánokkal, a Bertalan utcai listával kíséretükkel együtt az elmeosztályról. Szívemet az egyikük lyukas szíve miatt átdöfték, szívinfarktusom lett. A pusztító mandulatályoggal kivetette a mandulámat. A szőke börtön nép helyett gyilkolt az utcanép, mint a Rákóczi tériek helyett a nácik.

Az RTL klubbal emelkedett világ elmeosztály létrehozója, a miskolci II-es elmeosztály már addigra megtisztította kislányáldozással az egész országot, ez természetes volt mindegyik lírai karámnak narancs színében a Fidesznek. Orbánnak csak annyi dolga volt hosszabbításaként a romániai cigánysággal, hogy odamenjen Menyhért berendezésével a Bertalan utcáról a kormány élére.
Ahogyan Friderikusz Sándor Vörös Oroszlános Rákóczi téri hosszabbítás a börtönével bemutatta, Gábor Zsazsa sorsát kezdték elölről fejtámadásával a Miskolcról elvitt utcanépnek Müllerék által, az összes szőkéjével az elmeosztályoknak azzal, hogy addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

A mi nevünk volt a sánta ország ellenes Sütő László elnökké emelkedett szerint az elmeosztály képviselete helyette, felesége és Kovács szövetségesei helyett, az egész város ünnepelte a roma elmeosztálya győzelmét.
A Keresztesi familia a nevünket meggyalázta pók végével a családnak,itt már húsz éve történik az ismétlése Ménesivel a méhem gyalázásának Müllerék Mónika showban bemutatott romániai sátánistáival az egész média tudtával, ismételve közösen a város könyveit és két utcai apokalipszist.
Nagyapát Lázár helyett ölték meg 1961-ben, ezt a város Lázárral ünnepli és ismétli húsz esztendeje. Simonnal kezdték az ezer éves börtön apokalipszist, a sorsuk elhordoztatásával a Bertalan utcai Simon Ilona berendezésével, akit az elmére kellett volna vinnie a lányának. Őrház patikusok nevével zárták le a vasfüggönyt német-magyar családi berendezés kezdet után, kitették a magában beszélő skizoprent a patika elé, úgy ismételték Müllerékkel a sorsukat, meg Varsányi-Varga elé tett rokkantkocsi jelzéssel. Kótai Zsigmond már régi fél lábú csapásként volt kiemelve KIliánban Süvegesékkel együtt Hal apával a világapokalipszis Benedek utcájából. Deutsch Tamás német névvel került patológikus csapásként élre, a para Vargával, Szijjártóval és társaikkal. A többi politikus már a miskolci könyvek ismétléséből került oda, mint az idegbetegség Gyurcsány, a munkáspárti elmeosztály, a kereszténydemokrata ismétlése 1956-nak a kisgazdapárti torozókkal, G. Maczó Ágnessel a hintás magyar kislány, Bródy János elmeosztályának megmentettje az ébredő játszótér leszállításával Nagy Anna halálnépe helyett a családomra. Nagy anna halál reformátusait Besenyő család berendezése mellett elvitték a megyéből a kínzásommal népükkel. Csepregi Éva Mészáros Rákóczi tere kivégezte a jó embereket és mindazokat, akik az embereken segíteni akartak.

Apát Menyhérttel berendezett romániai cigányok ölték meg a II-es elméjével a régi nemesek helyett, a világ elmebeteg harcosainak, melyek nem vállalták szerepeiket, a könyveiket, mert valamennyien hibásként lettek létrehozva, az emberekhez hasonlították magukat. Minden kommunista, egyház hozzátartozik. Farkassal jött óriás szellem a formája. Malek Andrea, a nagypán nevéből létrehozott karmikus elmeosztály pszichografológiája rendetlen halakja helyett jógázás közben meggyalázott engem. Tóth Kecskés Katalin nevéből hozták létre Szepes Mária könyvét Kecskésekkel, Babilonnal, pillangós börtön népével Mexikónak, zsidókkal hatágú és ötágú csillagosokkal, nácival együtt, kelet teljes egészével.
A vége a könyvnek a dohánybolt volt, húsz éve kezdték el az én áldozásommal az országok emelését Orbánék politikusaival.

Friderikusz emberiség ellenes csapás viccesen mutatta be a Várkonyi könyvből berendezett motoros Delhusát, aki miatt az öcsémet tették tönkre az albánok sorsát elhordoztatva, akár mint a Bizottság beállítású orosz Ízisz főpap és a szerbek kislány áldozóit. Vicces, hogy Dolly békült Fenyővel, aki kislányáldozó a józsefvárosi értelmiség legyőzővel együtt, vicces, hogy Szandi és Zoltán Erika helyett Miskolc kiárulta az embert bábként már Ádám és Éva népével, a börtön sátánjával Andó Mariannak és Kositczky Istvánnak Huszár Éva Herman Ottó múzeumjával, melynek csapásai körben jártak a lakáson, Mekate jellel, menta könyvben adták ki a Vatikáni Duna tévé csapásait.

Már Magyarországot a születésemig felszámolták, nem maradtak csak a németek és magyarok a médiában, börtön fogságban.

Az embereket 1956. óta gyilkolta a II-es elme megalázva, nyomorba döntve, kicsúfolva, végrehajtva rajtunk a skizoprenek összes világ könyvtárát az egész megye, város, börtön média és minden szövetséges ország, mint Kína, Japán, Törökország, Brazilia, Olaszország, Németország, Finnország beleegyezésével és tudtával.

1983. óta emelkednek tehát a vasparasztjai Romániának a Sokféle nevek magyarázata szerint felvett nevekkel, melynek a vége a Xénia láz volt Szulák Andrea űrhajóval közlekedő halottjaival, helyettük való ember gyalázással, mert tágul és szűkül az árnyék. Egyetlen magyar Benkó volt.

Ekkor jöttek meg Gyarmathy névhez a romániai tik sem vagytok magyarok felkiáltású Mónika Show kivégzői az Ízisz tatárdombi pusztító cigányaival, Müllerék dögjeivel a romániai menhelynek folytatva az ember áldozást az utcanép helyett, ami Miskolc városát jelentette Rákóczi térként.

A skizoprenek elhagyják az országot kivégző kíséreteikkel, mint a Tóth atyafiak.

A Rákóczi téri médiának természetes a gyilkosság, az emberek kivégzése, már Sophia Loren zöld asszonnyal folyamatosan eljárták Európát Szepes Mária valamennyi könyvének szereplőivel, a megmentett szőke Horváth Gyula által leírt lepedővel letakart Európát összepisilő utcalányokkal.
Gina Lolobrigidda vicces szilveszteri műsorban mutatta be, hogy ő az atlantiszi aranyhalak, amivel kezdtek Egyiptom történetével a Bertalan utcai utcanép megmentésével. Minden Halak szülött sorsát rajtam végrehajtották az egész világon, meg a Rózsákét Rózsafalvi néven.

A politika a Bertalan utcai világ könyvtár ember áldozással kilencven éve. Az emberek jelentették a skizopren MAGYARORSZÁG ellenségeit. Minden elmebeteg, gyogyós, bolond, perverz, füves, alkoholista vasfüggönyös Miskolcról. Kilenc hónapos terhesként járok, mert Bodor pók volt a szomszédban, a feleség mondata lett volna, hogy szeretetet és tiszteletet nem lehet utólag átadni, mint egy szál virágot, nem tisztelhették és szerethették a gyerekei az egész város népével együtt., Valamennyi Ágnes a Psziché Baratta Ági kezdetével a Pszichografológiából Kelet és a cigányság emberré emelésével egyetlen nagy közös áldozással, Ágnes asszonyaival a letakart Európának ide van rendezve, születésem óta gyilkoló Rákóczi térhez, a büdös szájúak ember támadással, mint patológikus csapások, Ménesi lírai karámjával narancs színben. Romániai romákkal ismétlik az apokalipszist 1989. óta felmentő seregeként a jeruzsálemi csapásoknak.

Nevünket bitorolják a tóthok Szlovákiában, a zsidók, és borsodivánkai elmeosztálya az utcanépnek Müllerék berendezésével. Nem félnek, már kilencven éve járnak végig magyarok és emberek gyilkolásával a 666 kivégzőivel a városon.

A politika a Ringasd el magad legyeivel Pressernek 1998. óta ismétlésben, a kínzásommal. Koncz Zsuzsa II-es elmeosztály Kata kocsmás kommunistáival, a kommunista országaival Miskolcnak, Franciaország megmentőjeként Woody Allen nemi csapás helyetti összetörésem óta.

Azért támadott meg minket az új-Magyarország skizopren világkönyvtárával az elvitt és kimentett Visnyeinek, mert egyetlen emberi család voltunk Sátoraljaújhelyen. Benkőék a pataki familiával ismételten ember gyilkosok, mivel rajtam kezdték az Omegával az apokalipszisüket. Az időjelek testenyészetei a világ végét megadói az elmeosztálynak sorsát Müllerékkel hajtották végre a az Időjelek testenyészti tompalátásával Egerszegi népéből, melyet Talmudként írtak meg, az egész családja helyetti ember áldozással. Aki csak utalt arra, hogy ember nem házasodhat elmeosztály csapással, iszonyatos sorsot kapott, aki meg tisztelt és szeretett, meghalt rákban, vagy évekig történő szenvedésben, mint két nőgyógyásza a városnak, akik nem áldoztak embert. Már az ok volt támadásra, hogy a romániai Gabik kihasználták a férjüket, reformátusként kerültek elvitelre és megmentésre, értelmiségiekként dolgoznak, mint ahogyan nekem írta le gyilkolásomkor az egyik számítógép szerelő, hogy Kata dolgozik, írja az össze-visszaságot az elmeosztály összes betegségeinek csapásai közben. Végül életmű díjas lett az Időjelek feszületese, a száz tagú cigányzenekarral együtt, valamennyi helyszínével a világ feszületének Pán-európai Uniós központ az ország reformátusainak, amikkel kezdtek a mezőkövesdi Halak Őrült Johannájuk helyetti kislány áldozással kommunista korokat a Vörös Oroszlán alapján az elmeosztályok helyett. Gálvölgyi János a II-es elmeosztályról az összes novellát ismételte és a meséket, az egész ország ezen nevetett, mint azon is, hogy a TV2 Gór Nagy Mária Ínysorvadás csapásával kiszedte az emberek fogait.

Együtt vittek be a lányomék a tompalátás Szeleppel a II-es elmeosztályára Szelepnek, ott belekarolt az egyik apokaliptikus csapás - mert azt mondtam, hogy az orvosok Íziszesdit játszanak, melyben az összes mentős részt vett, kitéve a pszichografológiai jeleket. Már ekkor kezdték olvastatni a trianoni bibliáját az új 666 Magyarországnak a romániai magyar nevű elmebetegekkel.

Iszonyatos kínom van, kínoz a Mónika show már születésem óta, különösen 18 éve, ez Müller Péter Sziámi menhelyi népe a Bertalan utcából Farkashoz rendelve. Média Tina Turneré a tüdőmben, II-es elme bennem, ami folyamatosan deformált mindenki formájára és végrehajtotta sorsukat, sátán a nyakamban, Rákóczi tér a számban. De az Új-Magyarország gyógyítja az ember áldozásból született Farkast is tüdejét is kicserélve, meg a többi elmebetegét az apokalipszisnek. Minden részemben csapás, már nem tudok tusolni sem, bukok fel, csak fekszem egész nap és a TB az elmeosztályt gyógyítja és tartja el segélyekkel és nyugdíjemelésekkel.

Leninváros már megtisztult, a református földreszállt ébredő játszótér ember áldozó elméje nyugdíjas otthonokat üzemeltet a volt vaskommunista csapásoknak. Szikszó, mely kitette a turulmadár alá a dögkutat, melybe eleven kutyákat dobált, szintén megtisztult, pedig rengeteg könyve volt kiadva. Kisvárda megtisztult, Szombathelyről Buda Botond járt le hozzájuk pszichiáterként. NyÍrő Gyula 130 éves elektromos elmeosztálya Almásival és Némettel, valamennyi térdigérő nadrágos pszichiáterrel, mint ember gyilkosokkal tovább közvetít, akár Rácz a dunántúli elméről. Egyedül Rácz Mariék házát zúzta össze a miskolci Rákóczi tér, osztálytársam apját a kilincsre akasztották, mert nem bántottak engem. Öcsémmel az összes kommunista, római egyházas fanatikus elmebeteg, füves és alkoholista sorsát végrehajtották az egészségügy tudtával. Senki nem kegyelmezett az embereknek. Dávid Mónika Sátoraljaújhely Szörnyeteg koporsója sántaként megmentettje olyan értéket képvisel Miskolcon, hogy miatta legyilkolta a Mónika Show népével Európában az összes szép, értékes, tehetséges, jó embert. Ötágú csillagos.

A város katasztrófavédelmet üzemeltet, bár az egész világ itt volt berendezve, míg ki nem mentették őket, hiába írtam, hogy könyveik vannak, elmebetegek, kísérettel járnak. Lendvai Ildikó és Ildikói sorsát a hatvanas években kezdték nekem mondva egyikük által, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, de ekkor már támadtak is helyettük. Hogy Zoltán Erika a Fejezetek a szexualitás története Oláh könyvből miért képviselte Japánt, a hintás gésákat, púder-pók a nudizmust, a szlovákok a viktóriánus tűzugrást, a vastörzsek cigánysággal beálllítva menekültek a könyvszereptől, melyet a lírai karám úgy adott ki a könyvben, hogy dugdossa az ember a vattát magának olyankor, a cigányság helyett. És ez a cigányság helyetti ember áldozása az Ágnes asszonyoknak Pán-európai Unióból kilencven éve tart már. Most én ázom egyedül, a két szomszéd tetejét a cigányok készítették el. A biztosító többé nem fizet, beteg vagyok és nem tudok takarítani és felemelni semmit sem. Nincs értelme az apokalipszis által eljárt lakás felújításának. A média terhe. Ugyanúgy fényevők voltak az emberek, mint a börtön által összezúzott négerek Afrikában. Csak a vastörzseknek megy jól, mint a thaiföldi Rákóczi térnek. Ennyi maradt, valamennyien egykor Magyarország ellenes csapások voltak.

Nem az első, de talán az utolsó Európa átcserélése a borsodiak részéről, előzőleg Oroszországban voltak, ugyanezt tették, csakhogy itt a magyarok után és közben az embereket támadták, gyalázták, csonkították Müllerékkel tisztaság, énekhang, szépség, harmónia, becsület, szorgalom, emberség, egészség bűneik miatt. Ezer éves világ könyvtár hajtotta végre rajtunk a könyveit, ezer éves karmikus börtön a kivégző pusztítóikkal, sátánjukkal.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisként, mandulatályoggal, elmeosztályoknak, cigányzenekarral, vasfüggönyösként, apokalipszisüket, magyarországnak, pszichiáterként, reformátusokkal, futballcsapatát, párttitkárokkal, apokalipszisnek, leszállításával, szívinfarktusom, szappantisztító, reformátusainak, sátoraljaújhely, elmeosztályának, beleegyezésével, gyilkolásomkor, elmebetegekkel, pszichiáterrel, oroszországban, megtisztította, elmeosztályára, berendezésével, könyvszereptől, csillagosokkal, elmeosztályról, kommunistáival, személyiséggel, tompalátásával, magyarországot, fejtámadásával, testenyészetei, elmeosztálynak, lakást nekem, miskolci Bertalan, reformátusokkal addigra, embereket vasfüggönyösként, börtön népe, fogkiszedők fogorvosok, betegségek dadusok, ember gyilkosok, nácik boltosok, apokaliptikus csapások, miskolci berendezettek, azóta felvett, támadói karmájával, ricsei láger, városba Szabó, vikendházába Patakra, Barna-Adamek Gabik, Hacki Tamással, Nagy Erika, Szabó Máténé, Csabaiék Spartacus, Komjáthy Lórántnak, Bencs Marianna, Moldován Nóra, Kolcza Mari, Addig Kántor, Iker Ízisz, Furhman Imre Keletes, Csepregi Éva Rákóczi, Szabó Istvánokkal, Nagy Istvánokkal, Ahogyan Friderikusz Sándor Vörös Oroszlános Rákóczi, Gábor Zsazsa, Sütő László, Müllerék Mónika, Nagyapát Lázár, Simon Ilona, Kótai Zsigmond, KIliánban Süvegesékkel, Deutsch Tamás, Maczó Ágnessel, Bródy János, Nagy Anna, Csepregi Éva Mészáros Rákóczi, Apát Menyhérttel, Malek Andrea, Tóth Kecskés Katalin, Szepes Mária, Zoltán Erika, Andó Mariannak, Kositczky Istvánnak Huszár Éva Herman Ottó, Vatikáni Duna, Szulák Andrea, Mónika Show, Sophia Loren, Európát Szepes Mária, Horváth Gyula, Gina Lolobrigidda, Minden Halak, Rózsákét Rózsafalvi, Valamennyi Ágnes, Psziché Baratta Ági, Pszichografológiából Kelet, Koncz Zsuzsa II-es, Woody Allen, Pán-európai Uniós, Halak Őrült Johannájuk, Vörös Oroszlán, Gálvölgyi János, Nagy Mária Ínysorvadás, Müller Péter Sziámi, Média Tina Turneré, Szombathelyről Buda Botond, NyÍrő Gyula, Egyedül Rácz Mariék, Dávid Mónika Sátoraljaújhely Szörnyeteg, Lendvai Ildikó, Hogy Zoltán Erika, Pán-európai Unióból,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A pitypang legendája  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  képre írva  különleges  Paul David Tripp Április 12  Robert Merle tollából  Szabó T. Anna - Pitypang  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Anyámról való emlékek  Jánosházy György: Fogd a kezem  Jó éjszakát  Alvó cica  jó reggelt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Különleges  Walter Chrysler mondta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  A hagyma antibakteriális hatás...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Megígért békesség  Horváth Szilvia tollából  Paul David Tripp Április 13  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Egy tavasz  40 felett  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  IGEN így  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Hogyan válunk hűségesekké?  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ma van a magyar költészet napj...  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Ismeretlen: Ikarusz monda  képre írva  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Hamvas Béla  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Az ember  Előnyök, amelyeket a meditáció...  ajándék, mellyel meglepem  Egyszerű  Facebookon kaptam Krisztina b...  James Allen  Csend  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam Krisztinától  Gebhardt Nóra versei II.  Töröld le  40 felett  Bársony székben  Robert Merle tollából 
Bejegyzés Címkék
lakást nekem, miskolci Bertalan, reformátusokkal addigra, embereket vasfüggönyösként, börtön népe, fogkiszedők fogorvosok, betegségek dadusok, ember gyilkosok, nácik boltosok, apokaliptikus csapások, miskolci berendezettek, azóta felvett, támadói karmájával, ricsei láger, városba Szabó, vikendházába Patakra, beduin indián, utcanép segítségével, rendőrség segédkezett, baba Kállayné, város Bencs, város rendőrségével, ricsei elmére, öcsémet cigányozva, pusztító hatalmas, cigányait egyik, bárányt kádba, nácik helyetti, magyar analfabéta, őket emelő, magyar parasztságot, egyikük lyukas, pusztító mandulatályoggal, szőke börtön, miskolci II-es, egész országot, romániai cigánysággal, kormány élére, börtönével bemutatta, összes szőkéjével, elmeosztályoknak azzal, sánta ország, elmeosztály képviselete, egész város, roma elmeosztálya, nevünket meggyalázta, ismétlése Ménesivel, méhem gyalázásának, egész média, város könyveit, város Lázárral, ezer éves, sorsuk elhordoztatásával, elmére kellett, vasfüggönyt német-magyar, magában beszélő, világapokalipszis Benedek, para Vargával, többi politikus, miskolci könyvek, idegbetegség Gyurcsány, munkáspárti elmeosztály, kisgazdapárti torozókkal, hintás magyar, ébredő játszótér, kínzásommal népükkel, embereken segíteni, régi nemesek, világ elmebeteg, emberekhez hasonlították, nagypán nevéből, dohánybolt volt, országok emelését, öcsémet tették, albánok sorsát, szerbek kislány, józsefvárosi értelmiség, embert bábként, börtön sátánjával, születésemig felszámolták, embereket 1956, skizoprenek összes, egész megye, vasparasztjai Romániának, romániai menhelynek, ember áldozást, utcanép helyett, skizoprenek elhagyják, országot kivégző, emberek kivégzése, megmentett szőke, atlantiszi aranyhalak, egész világon, emberek jelentették, skizopren MAGYARORSZÁG, feleség mondata, szál virágot, cigányság emberré, letakart Európának, büdös szájúak, apokalipszist 1989, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 553
  • e Hónap: 2912
  • e Év: 55178
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.