|
2017-07-03 23:26:01, hétfő
|
|
|
|
|
|
1 fej karfiol 1 egész Pritamin paprika
50 dkg csirkemell filé 1 fej hagyma
10 dkg rizs 10 dkg reszelt sajt
1 db húsleveskocka 2 dl tejföl
1 db tojássárgája vaj olaj só,
bors piros paprika
A rizst húsleveskockával ízesített vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A finomra vágott hagymát olajban megfonnyasztjuk,piros paprikával meghintjük rátesszük az apróra kockázott csirke húst, és együtt megpirítjuk. Közben sóval, borssal fűszerezzük. Amikor kissé kihűlt, a szaftból kiveszünk egy két evőkanállal amit majd a tejfölhöz keverünk, a húst a rizzsel összekeverjük. A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben előfőzzük. A paprikát vékony csíkokra szeljük.A leszűrt, lecsöpögtetett karfiolból egy kivajazott tűzálló edény aljára rakunk egy sort. Fűszerezett rizses húst teszünk rá, majd ismét karfiolt.Ezután egy réteg pritamin paprikát. A rétegezést addig folytatjuk, amíg az alapanyagok elfogynak. A legfelső karfiolsor tetejére tojássárgájával reszelt sajttal és a hozzáadott szafttal elkevert tejfölt öntünk .A rétegek közé is tehetünk a tejfölös öntetből ,sokkal finomabb lesz. Tetejét pritamin paprikával díszítjük .Ezután mehet a sütőbe 25 perc alatt készre sütjük . |
|
|
0 komment
, kategória: csibehúsos és más szárnyasok |
|
Címkék: húsleveskockával, megfonnyasztjuk, tojássárgájával, lecsöpögtetett, összekeverjük, húsleveskocka, tojássárgája, alapanyagok, fűszerezzük, evőkanállal, fűszerezett, megpirítjuk, karfiolból, folytatjuk, rétegezést, karfiolsor, paprikával, csirkemell, hozzáadott, meghintjük, kivajazott, leszűrjük, megfőzzük, előfőzzük, ízesített, elfogynak, kockázott, díszítjük, rátesszük, kiveszünk, megmossuk, tejfölhöz, szaftból, karfiolt, keverünk, tejfölös, rizst húsleveskockával, finomra vágott, apróra kockázott, szaftból kiveszünk, tejfölhöz keverünk, rizzsel összekeverjük, karfiolt megmossuk, paprikát vékony, kivajazott tűzálló, réteg pritamin, rétegezést addig, alapanyagok elfogynak, legfelső karfiolsor, hozzáadott szafttal, rétegek közé, tejfölös öntetből,
|
|
|
|
rizst húsleveskockával, finomra vágott, apróra kockázott, szaftból kiveszünk, tejfölhöz keverünk, rizzsel összekeverjük, karfiolt megmossuk, paprikát vékony, kivajazott tűzálló, réteg pritamin, rétegezést addig, alapanyagok elfogynak, legfelső karfiolsor, hozzáadott szafttal, rétegek közé, tejfölös öntetből, húsleveskockával, megfonnyasztjuk, tojássárgájával, lecsöpögtetett, összekeverjük, húsleveskocka, tojássárgája, alapanyagok, fűszerezzük, evőkanállal, fűszerezett, megpirítjuk, karfiolból, folytatjuk, rétegezést, karfiolsor, paprikával, csirkemell, hozzáadott, meghintjük, kivajazott, leszűrjük, megfőzzük, előfőzzük, ízesített, elfogynak, kockázott, díszítjük, rátesszük, kiveszünk, megmossuk, tejfölhöz, szaftból, karfiolt, keverünk, tejfölös, tehetünk, öntetből, finomabb, pritamin, elkevert, szafttal, csíkokra, paprikát, legfelső, tetejére, rózsáira, szeljük, leszűrt, szedjük, paprika, finomra, rizzsel, hagymát, tűzálló, reszelt, tetejét, karfiol, rétegek, tejfölt, olajban, sajttal, teszünk, borssal, hagyma, apróra, amikor, vízben, vékony, csirke, aljára, tejföl, ezután, együtt, kihűlt, rakunk, rizses, sokkal, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
4 db bejegyzés |
e év: |
41 db bejegyzés |
Összes: |
8746 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (1237)
- Belső kör (74)
- Család (203)
- Munka (6)
- Haverok (9)
- Iskola (10)
- Hit és vallás- versek,idézete (287)
- novellák, gondolatok, versek (73)
- 1-tál étel (56)
- A természet gyógyszertárából (146)
- Advent (100)
- Advent (9)
- Adventi gondolatok 2015 minden (29)
- Alkohol és likör stb... (13)
- Anyák napjára (18)
- Apró tea sütik (66)
- Barátoknak (29)
- Betegekért ima (27)
- Böjtös ételek (húsmente) (48)
- Bölcsességek (112)
- csibehúsos és más szárnyasok (246)
- Cukrosoknak diétás étrend (25)
- Diétásak (65)
- Dinus és Regi (48)
- Ecetekről (10)
- Egészség,életmód (461)
- Egészségünkről (97)
- EGYASSZONY az én történetem(fe (6)
- EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZE (22)
- Elgondolkodtató (85)
- Élsz,Barackvirág! (10)
- Érdekes (10)
- Finom husik (80)
- Forever (6)
- Főzés-sütés (65)
- Fűszerkalauz (41)
- Gombócok (10)
- Gyógyászat (169)
- Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj (136)
- gyors édesség (22)
- Gyümölcslevesek (37)
- Hal ételek (31)
- Házi mosószer és egyebek készí (4)
- Hírek a világból (70)
- Horoszkóp (47)
- Humormorzsa (9)
- Húsvét (36)
- Húsvétra töltött husik (20)
- Idézetek,szép mondások (9)
- Ima kilenced (119)
- Ima nyolcad (6)
- Imádságok,áldások. (638)
- Isten patikája. (42)
- Jó éjszakát (29)
- Jó ha tudod (91)
- Jó napot (29)
- Jó reggelt (147)
- Karácsony (55)
- Karácsonyi ételek (50)
- Kelt tészta édes és sós (121)
- Kérdések-válaszok (6)
- Kis Szent Teréz (28)
- Kívánságok (7)
- konyhai tudnivalók (54)
- Könnyű ételek,saláták,stb... (100)
- köretek (37)
- lekvárok-befőzése,szörpök (63)
- Lélekemelő (249)
- Lelkipásztori elmélkedés (220)
- levesek (63)
- mások tollából (74)
- Masszázs és Csakrák (21)
- Mikulás (4)
- Nagymama gyógyító receptje (100)
- okosságok (75)
- Olcsó, finom és házias recepte (73)
- Palacsinták édes - sós (4)
- pünkösd (9)
- Rózsafűzér (40)
- saláták (32)
- Schüssler sók (7)
- sertéshúsos (119)
- Spárgás ételek (9)
- sütemények ,édességek (472)
- Szent Ágnes (1)
- Szent András (2)
- Szent család ünnepe (2)
- Szent Erzsébet (9)
- Szent Ferenc (3)
- Szent Márton (1)
- Szent Mihály Arkangyal (1)
- Szent Mónika (1)
- Szent Pio atya (234)
- Szent Rita (9)
- Szentek (43)
- Szép történetek (48)
- Szeretett könyv (46)
- Szilveszter (3)
- Szószok (16)
- Születésnapi Köszöntők (7)
- tallózásból (15)
- Tanulságos történetek (210)
- Tésztafélék (45)
- Tudnod Kell (25)
- Túrmezei Erzsébet versei (48)
- Új év (3)
- vacsorára reggelire (47)
- Vad ételek (6)
- Versek (262)
- Viccek (37)
|
|
|
|
- Ma: 2294
- e Hét: 5161
- e Hónap: 11533
- e Év: 62324
|
|
|