Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sátoraljaújhelyi rendőrsége a Bertalan utcának Miskolcról
  2017-02-13 23:39:42, hétfő
 
  A Zizi Magazinhoz engem juttatva állandó rettegéseim, csonkításaim közben a hozzám megtermékenyítésem után Bodorné Ágnes és minden Ágnes mesterséges megtermékenyítése után saját cigánysággal, hozták Mohamedet magukkal, lezárt vatikáni határok között lezárt szülészetével a Vatikáni engem folyamatosan kivégző Turcsányi Gyulánénak és Derláné állandó báránynak, azzal a céllal hozták Mohamedet méhembe tett Liptai Klaudia démon által megszülettetve, hogy meggyalázzák a földet és mohamed fog engem vezetni addig, míg a felfoghatatlan novellákban megírt Vörös Oroszlános kommunista korokat végrehajtják.

1971-es támadóin utcai kezdeténél, a miskolci Bertalan utcába tett támadásunkkal kezdett világ apokalipszisét a lezárt Hunnia börtönnek, már Bodor nyolcadik utas a halál csillagegyetem pusztítója mellé tett Ménesi ózdi halálmágus cigánytelepe, Árvay Róza békegalambos kommunista kort végrehajtó halálmágusai nyíregyháziakkal, sakk-kártyával együtt, Dudásaival a világnak, Szűcsökkel, Halak szülöttekkel, Farkasaival Müller Péternek és fiának a menhelyiek ózdi cigánytelepével, Tóth Kecskés Katalin eredeti nagypán bakkecske népeként, már a saját II-es elmeosztályuk által kivégezve, mint engem, velük jár többszáz éve, ami mutatja, hogy miskolci a jelenlegi Japán teljes egésze, ezt mutatja a sátoraljaújhelyi Hecske név berendezése is, Kecskésekkel együtt, amiért Müller folyamatosan kivégezte az öcsémet Románia teljes egészével Kupai dadogós, libalábú kezdetével születése óta.

A sátoraljaújhelyi rendőrség saját sorsát hajtotta végre rajtam és mohamed királyon, folytatva áldozásunkat a már hozzám menekült csillagmedve saját népeimet téve ki közszemlére.

1983-ban Románia a két utcát előre kitervelten állította össze, már a fogcsonkítóim által mutatott Mátéival, legyekkel, Brigitte Bardot Japánjával, fogcsonkításommal, mint sárga napjával a japán embereknek, melyeknek a pusztulása a lyukas szívű Szabó István után következett volna be. Ezt rajtunk hajtották végre maguk helyett közösen.

A Sátoraljaújhelyi rendőrség egyik fia mondta nekem, hogy a rendőrségen azt beszélik, hogy valamit forraltak ellenünk. Később tudtam meg, hogy 1983-ban kezdődött rajtunk közösen a sátoraljaújhelyi rendőrség saját apokalipszise, munkahelyi üldözésekkel.

Ezek a rendőrök Romániát jelentik szlovák területeivel együtt.

A egri Zizi Magazin már ismételt, filmre vette Slakta Tibor, hogy a miskolci Rákóczi tér Zoltán Erika japán gésája helyett földanyaként engem hozva, körbe véve engem pusztító hálójával a világűr pusztítónak, nagy hasú gésaként megrajzolva, ekkor rám adták a köntösét Japánnal együtt, majd folytatták az áldozásunkat Zsóka Kacsa, Xarnus Xaver ünnepi kacsatortás halálnépével a Révész utcai Sándor kezdetével a minket Földanya központtal egykor megtámadó vatikáni utcával, rengeteg haláljával a Bertalan utcának, saját sorsukat, tettüket, csonkításaikat rajtunk ismét ismételve folyamatosan megállás nélkül.

A Hunnia vatikáni lezárt határokat Románia rendezte be azzal az utasítással, Müllerékkel, hogy minket földanyaként, két teremtményemmel likvidáljanak, ezt jelentette a folyamatosan történő kivégzésem.


Már a Nyomorultak együttes kezdete is felfoghatatlan volt földanya áldozással, azzal, hogy az addig velük mészároló, csonkító barakkos legyeit Izraelnek kancsal Isaoraként egy forintos időből az áldozásunkkal vezessék ki távol-kelet teljes egészével, már ismétlésben is.

Tiszolciék pár napja be akarták rajtam szakítani kivégzés miatt a lakást, két órán keresztül rugdalták, feszítgették Turcsányi Gyulánéjával Japánnak és Romániának.

Bíró fogtechnikus állandó berendezése a három fő csonkító Bertalan utcának, valamennyi csonkításom Tircs Mária velük járó Zoltán Mária volt állandó betegsége helyett, nyanyák, halálnépével feltehetően Japánnak Brigitte Bardot fogai miatt megcsonkítottak közösen így ahogyan voltak már 1971-ig is.

Tiszolci ufókkal járó sátoraljaújhelyi Állomás utca teljes egészével már ismételt, már előzőleg Benkő Lajos Olaszliszkára hozott angyal hasonló szörnyű kivégzését rajtunk kezdte el saját Rácz Melinda nemi kivégző szőke csapása helyett Romániának.

Teljes Sátoraljaújhely várakozott Müller Péter Sziámi döglégy 666 ózdi cigánytelepével, hogy folytassa a Benkő Lajos óta tartó tor ünnepét Hogya Mária, Hogya Éva, Kniczky Géza, Jászter Gyula és Gyuláné Talmudos állataival Mészáros Áginek, Voit Áginak, Margittai Ági zöld asszonynak, Ady apokalipszisben torozó egykor velem óvodába járt Hantos Áginak, Táncos Áginak. G. Maczó Ágnes Időjelek-ben kiadott testenyészeteivel, köztük a tompalátó Szabó Roland zöld szemeimmel, jelenleg is állandóan berendezett értelmiség legyőzőkkel, tik sem vagytok magyarok Ágneseivel, kivégzőivel az országnak.

Halott vagyok két éve már, folyamatosan tartó kigégzéseim közben a Jószomszédként berendezett három lépcsőháza által folyamatosan történő engem a lakásban leütők, szétlapiítók, csonkítók, bénítók, legutóbbi Turcsányi Gyuláné vatikáni börtöne által kivégzést rajtam végrehajtani akaró újhelyi börtön hálózatával, amiktől még a rám vigyázó földönkívüliek is féltek, mert attól féltek, hogy a szívem végleg felmondja a szolgálatot.

Születésemkor a szülészeten támadott meg Bodor pusztító, az egész Bertalan utca a sárga és fekete halálokkal, ózdi halálmágusokkal, az idetett listákkal nálunk kezdett a támadásukkal az egész Miskolc városával.

Rettegtem folyamatosan, már ez nem arról szól, amit régóta rendeztek, hogy a földanya velem képviselt egykori világa tiszta beszéd, ének, tiszta hang hozzátételével Melion doktoruk jungistáival, egész sasfészekkel Újhelyben, hogyha folyamatosan történő állandó segítség kéréseim között is meghallom a tiszta hangot, ami Melioné volt, Melion doktor is folytatta az apokalipszisét rajtam Bodor Ikerházában. Az egyetlen tiszta hang dr. Melioné volt általam felismerten, uniós központtal berendezve tor ünnepként Hollókőt, azzal, hogy egykor az általam szeretett kék ufóként megjelölt piros Kohut kakasnak öltözött kivégzőjével likdiváló Piros Piri népe többezer éve Kohut isten teremtő néven Bodor űrpók vörös hajú kakastaréjosaival, Ómaszta pincés hálózat kakas taréjosaival harcolnak ellenem, saját Kohut isten teremtőjük helyett, ami Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házával ide van berendezve, hogy velük mészárol, együtt az összes öcsijével az országnak, Puskás Ferenc kezdetével.

Mivel az utolsó dr. Melion hangjával jött, a népeket egykor megtámadó Révész Sándor kivégzőivel a Révész utcán, tudták, hogy kik vagyunk, berendezték a jungistákat, hogy az azóta tartó folyamatos tiszta hang és zene miatti, matematikai értelmiség legyőzőivel a jelen zsenijeivel az Időjeleknek, egyetlen tiszta hangként, aki népemet segíthetné hozták Dr. Melont a többmillió éve tartó állandó apokalipszisként.

Én nem tiszta hangra vágytam már a többmillió éve tartó foglyul ejtésem, bezárásom, kerékbetörésem, Katalin feszületeim után, hanem segítség kéréssel fordultam mindenkihez.

Nekem mondták el az újhelyi emberek, hogy mi történik az országban, egyesek azzal, hogy az embereket nem bántják, mások felismerték, hogy ki vagyok.


Mivel 81 éve tart már a miskolci lista teljes világon szétmentek likvidálása fertelmes módon, ezért állították össze a két utcát, folyamatosan történő földanya és mohamed népének gyilkosai közé, saját tetteik, csonkításaik, kivégzéseik, könyveik végrehajtása végett szerepeikkel együtt, Vass Tibor értelmiség legyőző spanyolnáthájával, azzal cipeltek ide minket, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába.

Kivégzéseik közben eszmélve, cipelve be engem a tompalátó II-es elmeosztály értelmiség legyőző Szabó Roland teljes médiája és egészségügyi hálózata által saját elmeosztályukra, már rég elpusztult a világ, amióta minket megtámadtak, felvették a neveiket, nincs miről beszélni, mert ezek a maguk által pöcegödörnek nevezett vérszívók és féregállatok, legyekkel, pókokkal, testnyészetekkel, Káli Sándor árnyékoskertjével Lévai Anikó Benkő Lajost megtámadó olaszliszkai cigánytepével, Vologda Zsókáival Amerikában, minden sorozatával Kolcza Mari sztriptiztáncos haláljának Románia űrnépének azzal a céllal támadtak meg minket, hogy meggyalázzák az egész világegyetemet üzenve az ózdi cigányteleppel, hogy olyat kottáznak a világegyetemre, amit többé nem mos le a hó, üzengetve a Cseh Tamással, Cseh Károlllyal, mint országukkal és városukkal a keleti medvének, aki hóval válaszol.

A már eszméletenségig kivégzésem közben eszméltem rá, hogy a Bodor Iker pusztító Fecske Csaba, összes Rózsája a jelenleg élő sátánjuknak, Vargák állandó vasfüggönyöseivel, őrház patikusokkal, állandó vasfüggönyös Lucifert nekem énekelni hozó elmebetegek hálózatáról van itt szó, amik engem kurváznak maguk helyett születésem óta.

Turcsányi Gyuláné a vatikáni börtönével 1976-os Mohamedként egy motorosával Várkonyinak, egy ufójával Tiszolcinak, Keresztesi pusztítóval, ugatós Hársfalvi Jolán Rákóczi terével együtt hozták mohamedet megszületni hozzám, mint Földanyához, azzal a céllal, hogy vezessen engem meggyalázva az egész világot, mondva nekem a két utca összeállításakor, hogy mire vágok fel.

Turcsányi Gyuláné a pusztítója házában olvastatta velem bal fülembe összetörésekor is benne lévő lyukba küldött 1976-os Mohamed születése után kezdett nyanya kommunizmusa Máté Krisztina fogcsonkítása kezdetével kezdett Ki az úr a házban Zalatnay Sarolta egyetlen magyar macskájával Japánnaka, összetörték a fülemet, széttörték az orromat Lázár népe helyett, genyózva engem a nyanya megszólítás után folyamatosan. 1995-ben filmre vették, hogy Turcsányi Gyuláné olvastatta velem a talmud hitler náci Jézus likvidálásakor a debreceni biblia általuk aláhúzott kék és piros ufós hálózattal megjelölt egykori sátán népe által összeállított nekem menekülése közben 1983-ban megvásároltan átadott bibliáját, bal fülembe küldött hatalmas kígyójával a vatikánnak, így olvastatták velem maguk helyett folytatásában a könyveknek a bibiliai leplezésüket, amik már ide voltak téve a két utcába.
Ekkor berendezték Túri Ferenccel az I-es pszichiátriájukat űrlényekkel, Bodor pusztítóval, azzal, hogy közösen likvidálták Eger egykori embereit, rajtam ismételték tor ünneppel az egri gyilkosok tetteit.

1998-ban juttattak a Bertalan utcai kezdetéhez az engem csonkító, bénító fekete mágusoknak, ekkor Turcsányi Gyuláné ismét megtámadott, kiabálta az egész környék zengésével az áldozásommal a férjének a szomszédba, hogy genyó.

Ezután átjöttek és leütöttek engem, bevittek az elmeosztályukra állandóan a tompalátó zöld szemem berendezésével Szabó Roland sorsaként folytatásban meggyalázott mohamed lányommal történő további koldultatásom, eltartásom mellett a Nagy Anna halottjaival a Bertalan utcának, sorsuk végrehajtásával, állandó vörös oroszlános véggel, folyamatosan ismételve, hogy a halott vagyok hálózat mindig az apokakalipszis célpontja lett volna a tatár halottjaival együtt Vicián Sándornak, Szabó Gábor összes Gáborjával a városból kimentett halálnépeknek.

Amikor a szomszédok a kínzásommal és folytatásával a világ-könyvtárának Szabó István lyukas szívűnek, ami helyett a pók lánya odaszegezett az ágyhoz a szívemnél fogva, állandóan hozták feltehetően hipnózisban mohamed lányomat, hogy a két általuk üldözött királlyal és ég seregével, anyámmal már az olaszliszkai Benkő gyilkosok közül vitessenek be engem magukkal közösen a II-es elmeosztályára a tompalátó Szelepnek. Ott álalam felismerten gesztenyéket szedtem, Cseh Károly cigány ózdi sátánista által megírt sorozatai szerint a hajammal volt probléma, mert gesztenyeszín volt, ezért mára teljesen kifakították, összecsimbókozták fekete mágiával.

Végig a két utcai berendezés Csillagmedve, Mohikán, földanya csonkítóival, bénítóival, kivégzőivel, gyalázásra állandóan készülve piros ufóival a két utcán végig járó Mülerékkel volt berendezve.

Mivel minden ékességemet egyiptomi hozzájuk rendeléssel az autista hálózat kivégzőivel a szocális hálózoknak, elvettek mindenemet mindig, minden ékességemtől megfosztottak az idetett kamionosokkal járó patológiai csapásukkal. Innin bagoly jelesekkel csak egy kor Egyiptomból.

1998-ban születésnapomon, ami állandóan egykori világ végét jelentett, azzal, hogyha velem bármi történne, elpusztul az egész világ, ezt jelentette, nem Szabó Lyukas szívűt, mint állítólagos Vénusz támadót, akit Illés megsebesített az Illés együttessel Romániából, március 7-et áttették Szabó lyukas szívéhez, azzal a szándékkal, berendezve Skapinyeczékkel újhelyi hozzárendelést a Révész utcának, hogy likvidáljanak engem.

Ekkor támadott meg a II-es elme egykori űrszörnye azzal, hogy likvidálta Szabót, belém tette a sárga japán napot, ami feltehetőleg születési egyik kezdetem volt. Feltehetően ez cipeli Mohikán lányomat és ettől lettem egyre gyengébb a kivégzéseik közepette.

Majd folytatták az áldozásomat azzal, hogy megrajzoltam egy narancs háttérben lévő gitár, hegedű, írótoll, festő ecsettel ellátott újhelyi kék csipkegalléros, általuk sajnált búcsúruhámat rám adva, azt folytatták helyi cigánytelep emelésével zöldségeseknek, kimentésével a börtönnek az országból, a celebekkel együtt az áldozásunkkal, tor ünnepe között Miskolcnak. A narancs hátterű kék csillagos és margaréta jeles Rákóczi teri művészeik által Lucifert folyamatosan hozó fertelmeinek a világ pöcegödörjének, hozva magukkal állandóan a két főszereplőt, mint Nyika Turbina kék csillagot, Csepregi Éva boszorkánnyá lett margarétáját, engem támadtak meg, melleim alatt két halál csapásukkal, hatalmas sátánjukkal, hogy megy a sátán felesége a II-es elmeosztályukra.

Megkaptam 1986-ban közösen történő gyalázatuk és likvidálásuk közben a két gyerekem előtt Majóné Erika börtön buzijaval, minden Erikával és Ildikóval, minden Gabriellával, Mariannával, Gór Nagy Mária által Benkő Lajos utcái mészárosai közé juttatva engem, olyan fertelmes csapását Dévényiéknek a Rákóczi térről, mely felfalja az egész szájat, torkot, belső részeket.


A 81 éve Bertalan utcai Benkő Lajos mészárosai menetelésével a székesfehérvári saját közpntjuk alba regina feszületére téve engem maguk helyett, mint Katalinjaikkal, Románia azzal a szándékkal tette össze a két utcát, hogy Benkő Lajos sorsát rajtam végrehajtsák, nem törődve azzal, mi lesz a gyerekeimmel, akiket már 1986-os gyámügyével Újhelynek menhelyiek elhelyezésével támadva engem kezdtek áldozásunkat, azzal, hogy járnak-e egyáltalán iskolába a gyerekeim.

81 éve Miskolc Benkő Lajos halálos kivégzése közben engem Sárospatakon értelmiségként megengedve iratott azzal, hogy írjam meg,mi történik Benkő Lajossal, majd ezután Miskolc a Bertalan utcával megtámadott engem az űr Nanus teljes hálózatával és mai formámra ismétlésben is a Bertalan utca teljes egészével szétlapították mindenemet, kiszedve minden részemet, minden testrészemet.

Románia tudta, hogy rajtam Földanyaként a Bertalan utcai lista és névtár a fertelmet végrehajtota Benkő Lajos halálakor, mint saját Kolcza Máriájával űrlényeivel és kék szemű Turcsányi Gyuláné űrlényeivel a Vatikánnak, az egész világrendszert, a miénkkel együtt is, elpusztítóival ismételte rajtam, mit tett 81 éve. Rosszabbul nézek ki, mint egykori Benkő Lajos.

Az ózdi cigánytelep Urbán Tibor értelmiség legyőző Józsefvárossal, Eger, szarkahegy, miden esővel megjelölt központ teljes egészével együtt áldozó föld anya áldozóival Magyarországnak, 1995-ben járt ott, hogy sötét a nap, ontja a sugarakat Japán áldozóinál, Urbán Tibor ismét engem magával együtt megáldozó zöld tollas Bródy János lírai karám egykori teremtőjével, urbanizálókkal, jelen festőikkel, együtt járva Japánnal, kezdték el rajtam, hogy rohan a lány a napok viharában.

Mivel az egyik kivégzésemet a már jelen média által megtaláltan február 10-re rendezte be Románia, végre is hajtotta, megállt az idő, meghaltam, halott vagyok Nagy Anna halottja sorsa helyett folytatásban sziklai népe helyett, míg én itt vagyok, az idő állni fog, mert földanya egyszer élt, halottként nem létezik a világ többé, még a jelenlegi sárga Rózsás engem széttapodni akaró japán égi jeruzsálemével sem az űrben lévő ufókkal védett Tóth Klára és összes Tóth vallási népének sem.

Én nem tetszhalott vagyok,mint Nagy Annája, hogy én kötöttem frigyet a halállal, meg a pokollal Hamvas űrdögeként Soros Györgyével, a sírral,, mint egykori Zoltán Erikával, Erdős Antónia újhelyi halottjával, amit velem művelt egykori Románia. Jelen külsőm a vatikáni halál népe által lezárt határok között megfelel a rima jeruzsálemes egykori sátán népének, én soha nem öregedtem, mert nem ismertem a halált. Meg kell nézni, mi az örök életűek születésünk évében történő idő változásokat 1958-ban, 1976-ban és 1977-ben, mi történt március 7-én és október 7-én a sátán halálvilágával, amik azóta járnak körbe saját szerepükkel és könyveik, tetteik végrehajtásával.




Tavaly szeptember óta írtam egyfolytában halott állapotban arról, mi történt velem folytatásban is megköszönve a segítséget, azóta testem átváltozott nanus űrlénnyé, hajam elvesztette színét, tiszta kóc lett, folytatták a kivégzéseimet a két szomszédom által a Bertalan utcai listájuk szerint, hozva a lányomat tovább szolgáltatva engem, testem űrlénnyé lett, ami vagy vatikáni, vagy japán deformálás, vagy a Bertalan utcáé Ménesiék ózdi halál mágusaival.

Pirossal aláhúzott debreceni biblia egyik ufós égi kísérettel egykor járó állandó kakas taréjosaival a vörös hajúaknak, mint Hankóné Piros Piri Kohut támadásra buzdító tömeggyilkosaival a világegyetemnek maguk helyett, mint állandó Kohut isten népeként nyilvántartottak helyett az egész világegyetemet többszázezer éve minket hagyva utoljára célpontnak tevő felfoghatatlan egykor népemet megtámadó Piros Piri Tiszolci Zoltán börtönével engem meggyilkolni akaró Turcsányi Gyuláné kék szemű űrlényével Romániának, piros a hajam, de nem hódítok néven járva a világegyetemet, mint gusztustalan goromba némberével a világúrnek, azzal a céllal, hogy engem halottan is leüssön, likvidáljon az újhelyi rendőrséggel. A szürke szemű Simon Éva és Szabó István lyukas szívű hálózata a börtönnek olyan régen kezdett hozzá a világ mészárlásához, amikor Szepes Mária megírta, hogy volt még kék és barna szemű emberek világa. A szürkéivel Miskolcnak szerelőivel szokták általában kezdeni a munkásosztály likvidálását összeuszítva mindenkit egymás ellen.


Piros Piri Kokas Katalin vígszínházi hálózatával együtt járva a Csillagpontját a miskolciaknak kiépítő piros kakas néven futó Kohut teremtőnek, fekete pumás piros melegítőjébe engem öltöztetett fel 1983-ban, azzal az előre megfontolt szándékkal, hogy tömeggyalázást és gyilkosságot rendezzen maga helyett. Minden ruhája, amit rám adott az űrhajós flottájáé volt.

Mióta engem földanyagaként folyamatosan gyilkolnak Müllerékkal maguk helyett, szépültek Vénusz áldozásból, míg nálam lassan Öregszik könyve menta színű vatikáni Duna tévével megrendezve megőszültem, megöregedtem két gyerekemmel, egykori sátán népe bibliája alapján, amiből nekik a sátán népe megy a kórházba néhai Benkő Lajos szörnyeteg koporsója Dávid Mónika egykori határreferens állandó kivégző sírban is gyilkoló állandó angyal és Vénusz áldozó áldozata vagyok még most is a két örökéletű általuk eldeformált lányommal.

Engem eldeformált az Öregszik Vatikánja maga képére, Derláné állandó bárány halál tarot kártyás összes halálnépével a Bertalan utcának.

Visszanézett fotók szerint a kiliáni vatikáni börtön gyilkosok Bertalan éjszakai okkult vérfürdősök utcájába hozva engem, a lakásában Barna Gabi cseremisz pusztító óvónői hálózatával Derláné állandó bárány óvónői kíséretével, jövő népeként lakásukba hozva az ügyvédek által, azzal a szándékkal, hogy kimeneteljenek Ausztráliába.

A lakásában a miskolci ügyvédi hálózatnak a vatikáni kék szemű űrlénnyel berendezett Kolcza Mari űrlényével Romániának, minket az egykori római és svájci területen megtámadó világ gyilkosaival, Süveges űrlényekkel együtt, tatár halott Viczián Sándor Halak szülöttjével az értelmiség legyőzőknek, Tiszolci itt is kivégezni folyamatosan akaró bordó melegítős állandó kollektív gyalázásra szánt és likvidálásra szorult kivégzését rajtunk végrehajtóival végig nézetten leütöttek a gyerekeket elvive a Süveges űrhajós népével, azzal a szándékkal, hogy öljenek meg minket.

Süvegesék piros piris hálózata előtt még megtámadtak engem, mikor földanyaként gyermek voltam.

Valamiért megállt az idő, ők saját képükre formáltak állandó halottjaikkal történő földanya gyilkosságunkban.









 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, nyíregyháziakkal, összeállításakor, nyilvántartottak, apokalipszisként, testnyészetekkel, gyilkosságunkban, teremtményemmel, sátoraljaújhely, halálmágusokkal, világegyetemnek, elmeosztályukra, születésnapomon, skapinyeczékkel, székesfehérvári, cigánytelepével, apokalipszisben, végrehajtásával, pulyaszeplősítő, eszméletenségig, sztriptiztáncos, megcsonkítottak, magyarországnak, értelmiségként, elhelyezésével, csillagegyetem, világrendszert, jeruzsálemével, urbanizálókkal, szétlapították, katalinjaikkal, apokalipszisét, elpusztítóival, józsefvárossal, hozzárendelést, összetörésekor, céllal hozták, felfoghatatlan novellákban, miskolci Bertalan, lezárt Hunnia, halál csillagegyetem, menhelyiek ózdi, saját II-es, jelenlegi Japán, sátoraljaújhelyi Hecske, öcsémet Románia, sátoraljaújhelyi rendőrség, fogcsonkítóim által, japán embereknek, lyukas szívű, rendőrök Romániát, egri Zizi, Zizi Magazinhoz, Bodorné Ágnes, Turcsányi Gyulánénak, Liptai Klaudia, Vörös Oroszlános, Árvay Róza, Farkasaival Müller Péternek, Tóth Kecskés Katalin, Brigitte Bardot Japánjával, Szabó István, Zizi Magazin, Slakta Tibor, Zoltán Erika, Zsóka Kacsa, Xarnus Xaver, Turcsányi Gyulánéjával Japánnak, Tircs Mária, Zoltán Mária, Japánnak Brigitte Bardot, Benkő Lajos Olaszliszkára, Rácz Melinda, Teljes Sátoraljaújhely, Müller Péter Sziámi, Benkő Lajos, Hogya Mária, Hogya Éva, Kniczky Géza, Jászter Gyula, Gyuláné Talmudos, Mészáros Áginek, Voit Áginak, Margittai Ági, Hantos Áginak, Táncos Áginak, Maczó Ágnes Időjelek-ben, Szabó Roland, Turcsányi Gyuláné, Bodor Ikerházában, Piros Piri, Kovács Öcsi, Puskás Ferenc, Révész Sándor, Vass Tibor, Káli Sándor, Lévai Anikó Benkő Lajost, Vologda Zsókáival Amerikában, Kolcza Mari, Cseh Tamással, Cseh Károlllyal, Bodor Iker, Fecske Csaba, Hársfalvi Jolán Rákóczi, Máté Krisztina, Zalatnay Sarolta, Túri Ferenccel, Nagy Anna, Vicián Sándornak, Szabó Gábor, Cseh Károly, Szabó Lyukas, Nyika Turbina, Csepregi Éva, Majóné Erika, Nagy Mária, Miskolc Benkő Lajos, Benkő Lajossal, Kolcza Máriájával, Urbán Tibor, Bródy János, Tóth Klára, Nagy Annája, Soros Györgyével, Zoltán Erikával, Erdős Antónia, Hankóné Piros Piri Kohut, Piros Piri Tiszolci Zoltán, Simon Éva, Szepes Mária, Piros Piri Kokas Katalin, Dávid Mónika, Öregszik Vatikánja, Barna Gabi, Viczián Sándor Halak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jázmin  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Spenót fasírttal  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Zilahy Lajos gondolata  Latinovits Zoltán tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Borzasztó  Facebookon kaptam  képre írva  Magamnak  Esterházy Péterre emlékezünk  Töröld le  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szép estét kedves látogatóimna...  József Attila - Kopogtatás nél...  Robert Merle tollából  Vannak emberek  Paul David Tripp Április 13  Minden tavaszból őrizz..  képre írva  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Ott van  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Vidámság  Esterházy Péterre emlékezünk  Otthon  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Borzasztó  Szép álmokat!  Anyák napjára  Szép estét  Csend  Otthon  Szép estét  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  képre írva  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimna...  József Attila - Kopogtatás nél...  Alvó cica  Ady Endre - Mindegy átka  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Csend  Magamnak  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Szép álmokat!  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Paul David Tripp Április 12  Robert Merle tollából 
Bejegyzés Címkék
céllal hozták, felfoghatatlan novellákban, miskolci Bertalan, lezárt Hunnia, halál csillagegyetem, menhelyiek ózdi, saját II-es, jelenlegi Japán, sátoraljaújhelyi Hecske, öcsémet Románia, sátoraljaújhelyi rendőrség, fogcsonkítóim által, japán embereknek, lyukas szívű, rendőrök Romániát, egri Zizi, miskolci Rákóczi, világűr pusztítónak, köntösét Japánnal, áldozásunkat Zsóka, minket Földanya, folyamatosan történő, addig velük, forintos időből, áldozásunkkal vezessék, tompalátó Szabó, lakásban leütők, szívem végleg, szülészeten támadott, egész Bertalan, idetett listákkal, egész Miskolc, földanya velem, tiszta hangot, apokalipszisét rajtam, egyetlen tiszta, általam szeretett, összes öcsijével, népeket egykor, azóta tartó, jelen zsenijeivel, újhelyi emberek, miskolci lista, tompalátó II-es, maguk által, céllal támadtak, egész világegyetemet, ózdi cigányteleppel, keleti medvének, vatikáni börtönével, motorosával Várkonyinak, ufójával Tiszolcinak, egész világot, pusztítója házában, házban Zalatnay, orromat Lázár, nyanya megszólítás, talmud hitler, debreceni biblia, bibiliai leplezésüket, egri gyilkosok, engem csonkító, egész környék, elmeosztályukra állandóan, tompalátó zöld, halott vagyok, apokakalipszis célpontja, tatár halottjaival, városból kimentett, szívemnél fogva, olaszliszkai Benkő, tompalátó Szelepnek, hajammal volt, autista hálózat, szocális hálózoknak, idetett kamionosokkal, egész világ, sárga japán, kivégzéseik közepette, áldozásomat azzal, narancs háttérben, celebekkel együtt, narancs hátterű, világ pöcegödörjének, sátán felesége, egész szájat, székesfehérvári saját, szándékkal tette, fertelmet végrehajtota, egész világrendszert, miénkkel együtt, ózdi cigánytelep, sugarakat Japán, napok viharában, egyik kivégzésemet, világ többé, jelenlegi sárga, űrben lévő, pokollal Hamvas, vatikáni halál, rima jeruzsálemes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 631
  • e Hét: 1760
  • e Hónap: 4119
  • e Év: 56385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.