Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Földanyás égi Jeruzsálem két utcája utolsó mohikán óta
  2017-02-14 02:13:35, kedd
 
   
  Feltehetően az utolsó mohikán világ könyvtárának rajtam történő végrehajtása közben Bush egyetlen rózsakeresztes rendije általi jelzés szerint, hogy ők embereket nem áldoztak, ott jártak korban az utolsó mohikánnál, ennek az ideje megegyezik az én népem Földanyás svájci központ támadásával Piros Piri állandó Kohut kakas taréjos vörös hajú hálózatával a vas megyeiknek Csillagmedve feltételezhető támadóival együtt, azóta áldoznak maguk helyett, minden szereplő és gyilkosságuk, tettük végrehajtásával az ózdi 666 cigány teleppel, amióta az engem megtámadott Piros Piros fekete pumás Latinovits Zoltán sárga halál népével egykori Japánnak fekete halálmagusaival a puma márka jelével engem beöltöztetve a Vatikánnal, ott nálunk megállt az idő, azóta megy körbe az óra, így öregszem én meg Piros Piri helyett.

Feltehetően az összes Piros Piri által idetett halálnépével történő kivégzéseink, deformációink maguk helyett, mint világegyetem gyilkosai helyett a Duna tévés mentás öregszik könyve szerint öregedtem meg, ezzel járják azóta az egész világegyetemet maguk tetteivel.

Állandó támadásunk a március 7-i kollektív gyalázásával és kivégzésével a két utcai kíséretnek Miskolcon, Sátoraljaújhelyen azzal a szándékkal volt előre kitervelten végrehajtva, hogy a jelenlegi egykori nagypán népe neveivel járó miskolci Rákóczi tér Japán égi Jeruzsálem központjával Zoltán Erika nyávogó macska gésa népével átvegye a föld felett az irányítást, minden születésnapunkon történt kollektív támadással örök életűvé váltan folytatva a sort rajtunk utolsókként lezárt határokkal, már örökéletűvé válva sátán népeivel együtt nem tudja átvenni a világegyetem fölött az irányítást, mert halottan is, minden likvidálásom után is én vagyok a földanya március 7-es születéssel. A tömegtámadása, gyalázása,mint a férjhez adásom, méhembe tett mocskukkal, hozva a március 7-i mohamed királyomat, akinek születésekor már az ózdi cigány halálnépével Piros Piri Tiszolci hálózatával megtámadtak minket, majd folytatták folyamatosan a támadásunkat, előre kitervelten meggyalázták mohamedet Szabó István világ-könyvtáros állandó kivégzésre jött Lázár népe könyvtárát rajtunk folyamatosan ismételve 81 éve már, mint saját gyilkosságukat.
Mohamedet és csillagmedvét meggyalázta Müller Péter Sziámi, megtermékenyítette előre megfontoltan, férjhez adva Szabó István lyukas szívű egyik tompalátásommal, amit születésemkor kaptam, zöld szemeimmel, amivel Piros Piri berendezte ezeket a talmudos állatokkal, hei hitler népeként az Iker toronnyal, ez olyan tette Piros Pirinek, amit előre eltervezett, hogy ezt valóban nem mossa le többé a hója a korláti cigányainak, amivel megtámadtak engem, hogy ők isten gyerekei.

Mi vagyunk az utolsó egykor örökéletűek, meg az űrhajós flottája Piros Pirinek, várva a végre, az idő nálam van, én halott vagyok helyettük, minden likvidálásommal öregedtem meg saját bűneik miatt, amit nem ismertem.

Mivel én vagyok az idő, nem az égi Jeruzsálem, megállt az idő és szörnyűséges halott vagyok Nagy Anna halottjuk helyett. Akkor kellett volna nem megállítani támadásunk megakadályozásával az időt, Piros Piri fekete pumás űrhajós hálózatával végezni. Derláné állandó bárány állandó angyal gyilkos szemölcsieit rám akarva téve, megtámadva születésemkor minket három kivégző családdal megjelölten már 1983-as összeállásukkor, összes halál szülöttjével az egész világnak, azóta jár mészárolva Piros Pirivel maguk helyett.

Mivel én vagyok egyedül földanya március 7-én, ha nem kelek újra a szívemmel, örökké megsemmisül a föld, mert ez a születésnapom, ekkor lejár az egész világegyetem órája

Derláné börtön vatikánja megtámadott ismét a születésnapomon 1998-ban azzal, hogy Csiba Gábor és összes Gáborja és Gabriellája az idetett neveivel Piros Pirinek földanyás elméletűjeivel megölték a születésem óta ismételve rajtam az egész világ könyvtárával Lázárnak és Szabónak lyukas szívével egykori Illés együttes támadóival, Omegával és Metros jelenlegi ortodox állandó kislány gyilkos zsidó hálózatával, örökéletű ózdi cigány nácijaival Ménesi lírai karámjával Felföldiéknek első mohikán ember támadása óta többmilliárd éve már, engem földanyaként várva azzal a szándékkal, hogy likvidáljon, megállítsa az órát, ami meg is történt, hogy a jelenlegi égi Jeruzsálem a föld elpusztítása után, amit végre is hajtott azóta átvegye jelenlegi Japánnal az égi Tóth Klára sátán népe által képviselt utcai orvosainak sárga rózsás földanyás ember áldozóival a földöntúli vatikán jövő népe irányítása alatti egykori emberek által élt világok feletti uralmat. Megtette az utolsó mohikán óta, lezárt határok között várt engem a mészárszék két teremtményemmel, mohameddel és csillagmedvével. Ennyien maradtunk megöregedve általuk.

Feltehetően az utolsók egyikeként engem megtámadó Derláné Vatikáni engem és mohamedet utánzó néven maguk formájára deformálója mellett olyan ismeretlen romániai égi Jeruzsálemként megérkezett torzulást azonnal végrehajtó csapást kaptam, amikor a Derláné deformációjáját megpróbáltak eltüntetni,hogy egy pillanat alatt gesztenyehajam elvette a színét, tiszta cigánykóc lett, testem átváltozott egy sötét lyukú nanus űrlénnyé. Tehát együtt van a két torzító, gyalázó világgyalázója Romániának és Miskolcnak. Románia, állandó rovó mániákus elmebetegként egykor kezdett feltehetően saját elmebetegségét folyamatosan berendező őrültként folytatva a sort gyere őrült állandó névsorolvasásával, maga helyett, kör közepére nem álló Pataky hálózatával, minden újhelyi és miskolci névtárával, kör közepére fog állni mindenkivel.

Én a romániai egyből űrlénnyé változtató deformációját egykori Hitler népének a talmudjából januárban közepén kaphattam meg, amikor jöttek kivégezni ismét a kék szemű űrlényének Tiszolci hálózatával.

Az egykori égi Jeruzsálem japán űrlényei elhagyták Hirosima területét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: születésnapunkon, likvidálásommal, végrehajtásával, csillagmedvével, összeállásukkor, teremtményemmel, tompalátásommal, születésnapomon, deformációjáját, halálmagusaival, világegyetemet, feltételezhető, jeruzsálemként, gyilkosságukat, rózsakeresztes, elmebetegségét, elméletűjeivel, gesztenyehajam, világgyalázója, elmebetegként, deformációink, tömegtámadása, csillagmedvét, születésemkor, deformációját, felföldiéknek, születésnapom, könyvtárának, beöltöztetve, központjával, megfontoltan, világegyetem, csillagmedve, kivégzésével, kivégzéseink, gyilkosságuk, utolsó mohikán, utolsó mohikánnál, ideje megegyezik, engem megtámadott, puma márka, összes Piros, egész világegyetemet, szándékkal volt, jelenlegi egykori, föld felett, sort rajtunk, világegyetem fölött, földanya március, férjhez adásom, ózdi cigány, talmudos állatokkal, Piros Piri, Piros Piros, Latinovits Zoltán, Zoltán Erika, Piros Piri Tiszolci, Szabó István, Müller Péter Sziámi, Piros Pirinek, Nagy Anna, Piros Pirivel, Csiba Gábor, Tóth Klára, Derláné Vatikáni,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Csak a fogyatkozás látható  Png telefon  Alázat  Png cica  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hiányzik  George Gordon Lord Byron: Inez...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Png telefon  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Akarat  Albert Einstein gondolata  Németh László tollából  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png kutya  A kételkedés kezelése  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Mai harmónia kártyám  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Garai Gábor - Takarítás  Leonardo da Vinci gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Neked tudnod kell  Szép estét  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  képre írva  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Akarat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem méltó hozzád  Akik bántanak téged  George Byron - Ahogy itt jár -...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einsteinről  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Akik bántanak téged  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Garai Gábor - Takarítás  Idő  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
utolsó mohikán, utolsó mohikánnál, ideje megegyezik, engem megtámadott, puma márka, összes Piros, egész világegyetemet, szándékkal volt, jelenlegi egykori, föld felett, sort rajtunk, világegyetem fölött, földanya március, férjhez adásom, ózdi cigány, talmudos állatokkal, korláti cigányainak, utolsó egykor, űrhajós flottája, egész világnak, egész világegyetem, születésnapomon 1998-ban, idetett neveivel, egész világ, föld elpusztítása, földöntúli vatikán, utolsók egyikeként, pillanat alatt, sötét lyukú, sort gyere, romániai egyből, talmudjából januárban, születésnapunkon, likvidálásommal, végrehajtásával, csillagmedvével, összeállásukkor, teremtményemmel, tompalátásommal, születésnapomon, deformációjáját, halálmagusaival, világegyetemet, feltételezhető, jeruzsálemként, gyilkosságukat, rózsakeresztes, elmebetegségét, elméletűjeivel, gesztenyehajam, világgyalázója, elmebetegként, deformációink, tömegtámadása, csillagmedvét, születésemkor, deformációját, felföldiéknek, születésnapom, könyvtárának, beöltöztetve, központjával, megfontoltan, világegyetem, csillagmedve, kivégzésével, kivégzéseink, gyilkosságuk, meggyalázták, elpusztítása, támadásunkat, végrehajtása, gyalázásával, folyamatosan, halálnépével, szörnyűséges, szemölcsieit, többmilliárd, megpróbáltak, születésekor, könyvtárával, szülöttjével, likvidálásom, földanyaként, megsemmisül, likvidáljon, megállítani, feltehetően, örökéletűvé, meggyalázta, utolsókként, születéssel, hálózatával, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2425
  • e Hét: 4747
  • e Hónap: 10988
  • e Év: 63254
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.