Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felháborító
  2012-11-28 20:33:48, szerda
 
 
Felháborító

Gyermekgyilkosságok önvédelemből? felíratú táblával jelent meg az izraeli szimpatizánsok helyi rendezvényén Novák Előd, a JOBBIK parlamenti képviselője . Kezéből rövid idő alatt kitépték a táblát, leszakították a felíratot, majd letartóztatták a képviselőt, amiről filmfelvétel is készült . Elképesztő mi történhet meg ma hazánkban . http://www.youtube.com/watch?v=48XC1kr2EZg&feature=g-logo-xit Izraeli zászlót lobogtató emberek sokasága ünnepli a gázai gyilkosságok emberiségellenes bűneit !

Mosolyogva vonult el előttünk az a Dániel Péter, aki rendszeresen zavarja a magyarság rendezvényeit, ellene még sem lépnek fel ilyen erélyesen, ha egyáltalán fellépett ellene bárki . Mások meggyalázhatják szobrainkat, vörös festéket önthetnek rájuk büntetlenül, miközben egy nyílt rendezvényen, saját plakátjával megjelenő országgyűlési képviselőt rendőrök vezetnek el ! Nesze neked szólásszabadság !

Amikor a Magyar Gárda tagjait avatják, mindig megjelenik egy szélsőséges csoport, kik magyarellenes jelszavakat stagnálnak, még sem lép fel ellenük a magyar adófizetők pénzén fenntartott rendőrség . Magyarországon élünk, akinek van munkája adót fizet, majd ezek a saját vérünkből, verejtékünkből fenntartott pribékek vegzálják az adófizetőiket . Az izraeli magyar kettős állampolgárokat védik, de a magyarság rendezvényeit zavarhatják bármikor az extra jogokért hangoskodó idegenlelkűek .

Idegennyelvű énekléssel ünneplik a másfélszáz Izraelben élő palesztín állampolgár erőszakos meggyilkolását, a terrorista állam magyarországi szimpatizánsai . Ezek az örök békétlenek nem tűrik az általuk reánk kényszerített demokrácia egyenlő jogait . Reméljük folytatása is lesz ennek a kettős mércével való megmérettetésnek, ahol egy köztiszteletben álló képviselőt elvihetnek egy közterületen megtartott megemlékezés színhelyéről a családja szeme láttára . Síró gyermek, agódó feleség nem érti, miért nem élhet jogaival Magyarországon a magyar .

Csuklyás gazember tépi ketté a gyermekgyilkosságokról szóló üzenetet, kit csak a képviselő többszöri felszólítására vesznek üldözőbe a rend őrei . Még 1867-ben emancipálták a hazánkba galiciából belopakodó zsidókat . Nem tudhatták a bölcs vezetőink, hogy mire vezet ez majd 145 év múlva, a beolvadásra képtelen zsidóság részéről . Láthatták volna előre ! A félezer éve velünk élő cigányok se tudták elfogadni a mi értékeinket, nem váltak magyarrá, sem európaivá . Dollármilliárdokat költöttek rájuk, még sem sikerült . Miért gondolták jó politikusaink, hogy az önszántukból hazátlanná váló zsidókat megzabolázhatják majd ezzel a gesztussal ?

Régebben az államot védte a hatóság . Most az idegenvérű, másságukkal kérkedő kozmopolitáit védi, a rend fenntartására szakosodott erőszakszervezett . Tőlünk megvonták önvédelemhez való jogainkat, de a nálunk immár egyenlőbb zsidóknak és cigányoknak mindent lehet ebben az országban, amit egyelőre még Magyarországnak hívnak . Valakik nem végezték el rendesen a reájuk bízott feladatokat, vagy ha igen, akkor valóban idegen érdekeket képviselnek az adófizetők pénzéből . A háttérből ájvékolást hallunk . A budapesti gettó történetéről hadovál valaki . Még a halálból is visszajöttek többszázezren csak azért, hogy tovább terrorizálhassanak bennünket vélt elgázosításuk miatt .

Dániel Péter zsidóbarát zászlólobogtató vette a kalapját, és átköltözött Izraelbe, amit nem is olyan régen alakítottak a palesztínok földjén . 64 év kellett ahhoz, hogy teljesen elrabolják a palesztín őslakosok földjét, akik magas kerítések mögött létrehozott gettóban élik az emberhez sem méltó életüket . Ebbe az országba ment zsidóként szolgálni ez a magyar ügyvéd . Katona lesz, vagy a MOSZAD szolgálatába áll majd, azt pontosan nem tudja, de hála Istennek, egy darabig nem látjuk őkelmét .

Rohamrendőrök csak a kisebbségeinket védik ebben az országban, pedig ha a cigányok által legyilkolt több száz magyar ember sorsát elemeznénk, akkor a védelem bennünket illetne ! Valakik megöltek néhány cigányt a szegényebbek közül . A gyilkosokat titkosszolgálati szálak fűzik a hatalomhoz . Az ő bűnükkel szeretnék terhelni a magyarok lelkét, nemzetközileg megbélyegezni bennünket . Eközben rendszeresen kifosztják a földjükből élő tanyasiakat, ellopják tőlük a felhizlalt disznót, bárányt, tyúkokat, s egyéb szárnyast .

Hol van a ilyenkor a rendőrség, amikor a magyar gazdát kellene megvédeni az életére törő tolvajoktól ? Erre nem tellik, de képviselőket vegzálni közterületen, arra ugye van pénz ! Nagy baj van ma Magyarországon, de ezzel nem folalkozik senki, mert a polkorektség szabályai szerint ez nem fontos . Polgárháborús helyzet érlelődik az országban . Az emberek nem értik, hogy a közpénzen alkalmazott politikusok miért nem tesznek többet a magyarság védelmében . Ezek a szerencsétlen állampolgárok nem mehetnek innen el egy másik hazába, mert csak ez az egy van nekik !

Felűl kellene vizsgálni a hazánkban ideiglenesen állomásozó minden kettős állampolgárunkat, hogy kinek az érdekében cselekednek közpénzen . Elfogadhatatlan, hogy a tankok őrizte diktatúrából kikecmeregve egy bankok által megszállt országban találtuk magunkat . Az egész államigazgatást ellenünk működteti egy láthatatlan háttérhatalom . Egyedül a JOBBIK az a parlamenti párt, kik nem félnek megmutatni nekünk nyíltan ezeket a deformálódásokat . Még is a média egyoldalú tájékoztatása végett, erről is csak a You tube-on hallhatunk . Szégyen !

Ideje lenne már rendet teremteni mindannyiunknak a házunk táján . Nagy dolgok történhetnek akkor, ha elkezdenek tisztogatni az emberek . Először a saját házuk körül, majd szélesebb környezetében . Rend nélkül élni képtelenség . Közszolgálati intézményeinket ellenünk működteti a hazánkat felvásárló maffia . Hiába keressük az ellenséget . Nem látjuk őket, mert bennük vagyunk . Benne vagyunk a falban, nincs tovább hátrálni .

E pénzuralmi rendszer dinasztikus diktatúrája átlépte már az ideiglenesen létrehozott, úgynevezett szociális alapokra szervezett ideológiát az áruló plutokrácia segítségével, kik áttereltek bennünket a szájízük szerint módosított demokrácia intézményrendszereibe . Mi azt gondoljuk szabadok vagyunk . Választhatunk . De ez csak egy illúzió . A valóság az, hogy a magánosított pénzrendszer könyörületből ad mindennapi kenyeret számunkra . Erről viszont nem szavaztatnak meg bennünket sehol .

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgárunkat, megmérettetésnek, emberiségellenes, megzabolázhatják, deformálódásokat, titkosszolgálati, magyarországnak, intézményeinket, állampolgárokat, meggyalázhatják, köztiszteletben, kisebbségeinket, elfogadhatatlan, mindannyiunknak, szólásszabadság, zászlólobogtató, államigazgatást, letartóztatták, szimpatizánsai, magyarországon, felszólítására, meggyilkolását, szimpatizánsok, verejtékünkből, országgyűlési, rendezvényeit, kényszerített, magyarországi, idegenlelkűek, adófizetőiket, magyarellenes, többszázezren, tájékoztatása, háttérhatalom, környezetében, közszolgálati, izraeli szimpatizánsok, gázai gyilkosságok, magyarság rendezvényeit, nyílt rendezvényen, szélsőséges csoport, magyar adófizetők, saját vérünkből, izraeli magyar, extra jogokért, másfélszáz Izraelben, terrorista állam, örök békétlenek, általuk reánk, kettős mércével, köztiszteletben álló, közterületen megtartott, Novák Előd, Dániel Péter, Magyar Gárda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png fotel  Alázat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Nagyi telefonál  A másik dolog,  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy hatékony szolga  Png lepke  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Adakozás  Png kislány  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép álmokat!  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Png cica  A Megváltó szolgálatában  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  A kételkedés kezelése  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  A kételkedés kezelése  Akarat  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A boldog családok mind hasonló...  Alázat  Facebookon kaptam  Png férfi  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Png kutya  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Adakozás  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Neked tudnod kell  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét kedves látogatóimna...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Fekete István - Akác  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Bounty krémes  Png telefon 
Bejegyzés Címkék
izraeli szimpatizánsok, gázai gyilkosságok, magyarság rendezvényeit, nyílt rendezvényen, szélsőséges csoport, magyar adófizetők, saját vérünkből, izraeli magyar, extra jogokért, másfélszáz Izraelben, terrorista állam, örök békétlenek, általuk reánk, kettős mércével, köztiszteletben álló, közterületen megtartott, családja szeme, képviselő többszöri, rend őrei, hazánkba galiciából, bölcs vezetőink, beolvadásra képtelen, önszántukból hazátlanná, államot védte, rend fenntartására, nálunk immár, reájuk bízott, adófizetők pénzéből, háttérből ájvékolást, budapesti gettó, palesztínok földjén, palesztín őslakosok, országba ment, magyar ügyvéd, kisebbségeinket védik, cigányok által, védelem bennünket, szegényebbek közül, gyilkosokat titkosszolgálati, magyarok lelkét, felhizlalt disznót, magyar gazdát, életére törő, polkorektség szabályai, közpénzen alkalmazott, magyarság védelmében, szerencsétlen állampolgárok, másik hazába, hazánkban ideiglenesen, érdekében cselekednek, tankok őrizte, bankok által, egész államigazgatást, láthatatlan háttérhatalom, média egyoldalú, házunk táján, saját házuk, hazánkat felvásárló, ideiglenesen létrehozott, áruló plutokrácia, szájízük szerint, magánosított pénzrendszer, állampolgárunkat, megmérettetésnek, emberiségellenes, megzabolázhatják, deformálódásokat, titkosszolgálati, magyarországnak, intézményeinket, állampolgárokat, meggyalázhatják, köztiszteletben, kisebbségeinket, elfogadhatatlan, mindannyiunknak, szólásszabadság, zászlólobogtató, államigazgatást, letartóztatták, szimpatizánsai, magyarországon, felszólítására, meggyilkolását, szimpatizánsok, verejtékünkből, országgyűlési, rendezvényeit, kényszerített, magyarországi, idegenlelkűek, adófizetőiket, magyarellenes, többszázezren, tájékoztatása, háttérhatalom, környezetében, közszolgálati, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1475
  • e Hét: 4577
  • e Hónap: 15688
  • e Év: 169184
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.