Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
London good bay
  2017-02-19 16:31:56, vasárnap
 
  Presser Gáborja a jelenlegi Vénusz gyalázó nagyra nőtt indiai légynek már ismételt, mikor idehoztak lakni a Bertalan utcai okkultista darabolók utcájába, ahol ballagtak már a saját lányaik Júlia garázsboltja berendezésében túrós batyu, szerelmes levél, pogácsa kezdetével a fertelemnek, amit ilyenkor mohamed népén végrehajtottak maguk helyett, mivel maguk jártak ott is az iskolákba.

Ekkor jöttek köszönteni a jelenlegi Vénusz áldozók Bertalan utcai tanárnőjét, együtt a Kiss Tábornok utcai tanárnőkkel, énekelték az ablakuk alatt a ballagó dalokat együtt a Ringasd el magad Presser Pici engem legyeivel férjhez adó visszajött időben rajtam Benkő Lajos és anyám, anyám anyja, Begala Julianna végzetét, mint családom támadóit a bulgárföldi kukoricás Jancsis véggel, Jancsi és Juliskát hajtottak végre a Kohut embereken, Szeleczky Zita népével, így születtem meg, ezek voltak kitéve a falon, én mindent elfelejtettem, hiába mutatták meg mások is, milyen fertelem történt itt.

London good bay elrepült néhány nap, máris búcsúzunk, szintén ugyanaz történt, amikor az anglikán egyház előtt ott is emberek éltek.
Ugyanez a lista vett részt az emberek mészárlásában, kiárulásában.

A Ringasd el magad politikává vált a daraboló legyekkel.

Csonka Pici szintén engem férjhez adó kezdet születésemkor Presser legyeivel, szemünk, fogunk támadásával Keresztöltés néven Csonka tornya volt egykori Kohut Isten emberi birodalmában, ezeket az Elo, mikor németet, angolt, spanyolt kezdtem tanulni, kiadta a füzeteiben, lerajzolva a piros Londont, Párizs tornyát az egykori vasnak, pá-rizs néven vitték oda az egykori saját kínaiakat.

Nyomoz a direktor két sorozatot adtak ki, amikor Chaplin rólam énekelte, hogy mandolin, ha szól, idebenn a szívem muzsikál, húrjai alól ez a lágy szerenád eltalál, nem tudom a nevedet sem még, mégis hívlak, nem látom az arcodat sem még, tudom, hogy jól vagy. Dallam keresd meg, hogy ki ő száz határon át, vezess engem hozzá el, olyan biztos az a remény, ami hitet, hogy valakinek jönni kell.

Itt még békén hagytak, Törőcsikéknek egykori világ margaréta szájjal megjelölt állandó kommunista pojácaként is végrehajtott nemi kivégzőinek össze kellett állniuk együtt Frei Tamással, Begala Julianna habostortával, csin-csin csilla sárga villamosával az egykori minket megtámadva játszó Újhelyben járó sárga villamosnak korláttal együtt megjelölt helyen a Hecskén, lefelé haladva meredeken engem összetörve darabokra Woode Allen Koncz Zsuzsa pisiszagként kiválasztott eredetileg Konczként marakodásra saját bibliájuk szerint szánva az összes Konccal együtt Halak az ünnepi tortán kacsagyertyás fertelme ez a világegyetemnek az összes halak szülöttel együtt, kitüntette Franciaország Konc Zsuzsa érdemeit, hogy engem vatikáni utánzóval, teljes belső részem lebontóival, egykori istennőjeként a világegyetemnek Franciaország nemi kivégzőivel megáldoztak maguk helyett.

A nyomoz a direktor részeként van egy lyuk a bal szememben, mert Colombojuknak nem akaródzott nyomozni az ügyemben, meg kivájta a bal szemét a medúza.
A másik nyomozó francia sajtevője a médiának, lakkcipőmben nyomozott mindig, gyilkosságokat, nem akaródzott neki kinyomozni, mi történt velem lezárt határokkal jelen Magyarországon, mint Istennő áldozó.

A csin-csin sárga villamosukat az avasi Sity taxihoz rendelték be, csúfolt engem macska nyávogó hangja miatt Bazsányi Zsuzsanna halak szülöttnek. Ekkor még mindig nem tudtam a nácik emelkedése miatt boltba menni, átküldött ennek ellenére Avason a boltba kávéért, én megijedtem a kávéörlő készüléktől.
Bazsányi Zsuzsanna és Júlia szőkejeként Romániának ekkor emelkedett, meggyalázta az egyik Sity taxis, ekkor termett meg a Viktor nevű nemi vámpírja, majd jelentkezett Posta Gusztáv postai népe, hogy tisztességet adjon az eredeti három gyerekes családnak.

1995-ben vett mohamed nekem egy cirkusz jegyet, nehezen, de elmentem, még akkor úgy éreztem, szabadon, mert elengedtek az I-es pszichiátriai berendezése után az egri támadóknak Bodor űrpusztítóval.
Eötvös Csöpi cirkusza elméletben Mexikóból azzal járta a világot a Kohut pojácával, hogy van másik, Csongrádi Kata halálnépként idetetten Nagy István férjével együtt, mint egykori hórihorgas napimádó népet meggyalázó írta a Millió rózsaszál dalát meg a démonkával együtt az egykori démonnak, ezt adta elő nekem Kohut isten, mikor odavittek a pöcegödör mélyén Miskolc néven folytatni millió rózsaszállal, melyet folyamatosan létrehoztak töviskoszorűval, feszületeivel Lázárnak az istennő áldozásomat. A népek így mentek el folyamatosan, kimentette őket Müller a szerepeik alól.

Mikor odamentem a cirkuszba, a bohóc úgy láttam, énekelt, mert tudta, hogy vége lesz az áldozásomnak. Át akarta adni nekem a rózsáját, mintha csak nekem énekelt volna, de parancsoltam neki, hogy ne jöjjön közelebb, mert meghasad a szívem.


Ekkor Bazsányiné Juli elmondta, hogy kivették a méhét a méhszájon keresztül, nem értettem.
Ezek így veszik ki egymásnak a méhét. Már ekkor a mályi házat is megunták, ahol Bazsányi Mihály baszógépnek a kiliániak által nekem megírt a postaládámra, mikor ideköltöztem, elköltözött Mádra. Ott éldegéltek kimentetten Viktor unokával, ekkor jött a felmentő sereg és kivitték őket előbb Pestre, majd a II-es elme Zé űrszörnye, amelyik itt maradt velem Malek Andrea teremtője által Gyuszi áldozásakor Bazsányiék helyett visszacipelte őket Miskolcra. Nemi kéjgyilkosok a bányászokkal együtt, visszadni ezeknek az állatoknak semmit sem lehet.

Koncz, amikor ismételt, kivive a városból a Konczokat, felvette vörös ruháját, mint kéjgyilkosét, levágta a haját, levágatva unokanővérem egyetlen szőke általuk németnek mondott haját, azzal, hogy kihalatta vele a Kohut családot.

Furcsa kommunizmusa ez Szaturnusznak, hogy együtt jár velük, a halál gyalázókkal a pepita lemezesekkel együtt.

Lázárnak semmi köze nem volt hozzám, hogy az összes Krisztusa meghagyásával feszületre tegyen engem Szabó István lyukas szívűvel együtt, világ könyvtárával, azzal, hogy az én földemen ezt hajtották végre.

Londonban a Londonba sej van számos utca van sarok dalukat hajtották végre angol nőkön és gyerekeken, miközben engem gyaláztak eszméletlenül, így kértem segítséget, majd kivégeztek folyamatosan szétlapítva mindenemet előre számítva ki az összes világ végét.

London egykori don eredettel bírt, amikor már megjöttek Ázsiából, már a saját teremtett népeiket mészárolták egykori cirill betűs magyar elleni csapásokat létrehozva Oroszországban a Kohut család ellen.
A Csendes Don és az emberi sors, utolsó katonája már Müller menhelyi kivégzőjét fogadta örökbe.

Ugyanez történt a Nyomorultak előtti időben a francia területen, itt a Nanát is végrehajtották, szőke saját kéjgyilkosukkal, nemeseikkel együtt, az utolsó embereinket meggyalázták a Bertalan utcai darabolók nélkül, egyetlen polgármester Jean Valjain, aki fegyencből, kenyérlopása után becsukva kereste az aranyát a népem segítségére jövő angol területen pár zöld füvet találó időben, amikor azt írtam, hogy nem késő, még zöldell a rét, menyegzőnk napja közel, színek robbannak aranyszikrát szórva, teremtődik a fényben két ember arany. Egy ember arany jött, egyetlen aranynyilával a jelenlegii Piros Piri ufós hálózatnak felvéve a nevünket Kohut Kakasként, azóta támadnak közösen minket, mert Szepes Mária a szürke színben megjelölt Kolcza csapásaival, elválasztja, összeuszítva egymással a népeket.

A Nyomorultakat vicces filmen úttörő nyakkendősökkel mutatták be, hogy ez is a kéjgyilkosok utcája, saját kommunistákkal és kisdobosokkal, mint genyó nemi szerves orosz hadsereggel.
A síp megtámadott engem a Tatárdombon az aranyfejes Melionhoz érve, akinek a hangjára felismertem, egyetlen hangként többmillió éve, ami azt jelenti, hogy az engem Lázár feszületre tett előtti időben Uniós központban Hollókőn fogságban tartva szolgáltatva a Katalin csárdában bort szolgáltatva, ahol szégyelltem magam, megjelent a réten Melion doktor, megszólított a nevemen.
Ennek már többmillió éve van, azóta szolgáltattak Lázár előtt, után megszülettetve egykori sátán népével emberként.
Azóta ez az egyetlen tiszta hang a világegyetemben. Melion doktorja a jungistákak MÁria vallással együtt járva velük 1995-ben 13 napi éheztetésem, fényevésem közben lefektetve az ágyába Bodor pusztítónak Derláné bárány helyett ismétlésben a halál tarot 13-as kártyáját továbbra is nyitva hagyva feszületre tett engem Melion doktor Derláné bárányával együtt a Révész utcának.
Ekkor 13 napot adott nekem Melion, előtte vittem pár általuk meghagyott gyűrött fotót magamról, az egyetlenhez, amin elfogadhatóan néztem ki mutatva neki, hogy a lányom cipője van rajtam, majd hatalmas feszüléssel oldalra hajtva a fejemet kicsapott a bal szememből Melionra Lucifer népe. Lucifer még fogságban volt, engem nem ismert, mikor hozták hozzám vasfüggönyös Varga Rózsa sánta nevéhez érve Dávid Mónika feszületessel együtt, engem még soha nem látott.

Melion doktor a 13 napja alatt Derláné feszületesnek küldött álomüzenetet, hogy olvassam a II. János levelezéseit, ahol azt írták, hogy idegeneket ne engedjek be a házb nőtestvéreimmel.

Melion 13 napja alatt a jungista I-es pszichiátriája vonult fel, tudván, hogy ki vagyok, hókafoltok a tavon csuvas nép űrhajóval, Lázár hatalmas erejével földhöz nyomva engem a táskákkal, amikkel mentem menekülni Jeneiné Szabó Erzsébet szőrös mohamed támadó lakásába, majd az engem téríteni jött jehova házaspárjához az egykori JOhanna és farkaskutya bölcs öregeinek oltalmazása alá, akik engem befogadtak, szellemvilág kíséretem mellett, amit ijedtem néztem az égben, majdnem megőrültem, nem tudtam, mi van velem. A Gyula és felesége apa támadási nevével megjelölten házaspár már hatalmas házat épített, nem értettem, hogyan lehet valakinek hatalmas háza, amikor elvették az emberektől az emberi körülményeket.
Gyula jehova házában szívesen fogadtak, meg akartam mosni a kezemet, ekkor belecsapott Bodrogi Gyula vipera az ablakon át a kezembe, ahányszor meg akartam mosni.

A sípos láthatatlan világban engem megtámadó ufó nép is Melion kivégzőit jelentette, Derláné halálkártyás feszülete végrehajtójaként, kisdobos és kommunista korokat végrehajtóival a Lenin kutyáinak, Putyin hadseregének genyós Nagy Feró nemi szervvel.
A síp Piros Piri vörös népéé volt, biblia olvastatással Müllerékkel feszületemmel, egy hatalmas boa kígyóval a bal fülemben olvastatták velem a debreceni bibliáját az összes régi és újszzövetséggel, ufó kíséretükkel.

Nagyon értékes Derláné több millió éve az összes halottjával, amikkel meggyalázta az egész világot együtt Melion tiszta hanggal, T. Attila cseremisz pusztítóval, amelyik népe engem 1992. óta nagyfeszültséggel rázott megállás nélkül, mert Toni Curtisnak csillagaként az Antológia Humanának ez lett volna a sorsa.

Piros Piri tik sem vagytok magyarok hálózata hozzá kezdett kiépíteni a darabolóknak és kanibalistáknak a szociális hálózatot, miközben készültek arra, hogy agyon verjenek a Bertalan utca lakóival együtt, így szokták eltüntetni a bizonyítékokat.

Cseh Károly fekete mágusa Ózdnak megírta könyvében az összes csuvassal kezdődő Krisztus várást, Vaszlej Mitta díjasként járta Ízisz elméletével a többiekkel együtt az országot, Jézus zöld szemével Bodor iker tornyos űrpusztítónak, iker jeleivel, amik helyett engem járadékban tartottak nyomorban ezek után a túrósbatyús egri csillag gyalázói szürke bérházában a Benedek utcának, a szerelmes levél Selyemréti buzikkal, amelyikkel engem Demjén bíró végleges kivégzésemkor gondnokság alá helyezett együtt Dávid Mónika Melion feleséggel, cipelve engem magukhoz érthetetlen sátán feleségeként. Bodor pusztító, mint egykori múzsa Jézus zöld szemmel, első pillanat óta célpont volt.

Tűzkő Judit szürke ruhájában az engem szürkék helyett Vénuszként megáldozóknak Király utcai listával, kelet orvosaival dicsekedve már, megírta nekem, mint kommunikációs bénító a zárójelentését, kivégezve minden részemet, megcsonkítva véglegesre a fogaimat, amiket Ardó Zsigájuk folyamatosan kirúgott, Pintér Margit jobb felső szemfogamra tett hurka helyett támadtak meg végleges megcsonkításom végett Vadas Pál állandó Palikjával a szüleimet otthonukban gyalázóiknak.

Tűzkő Juditja Müllernek festette a II-es pszichiátriát, engem vádolt azzal, hogy én összemocskoltam sárral a fehér falat. Kovács Gabriella idegorvos az elmeosztályról, mint fekete mágus vizsgálta ki az ügyemet az antsz-szével a vasaknak, mi történt az űrpusztító osztályán Melionnak, neki elmondtam őszintén, hogy kígyó van a nyakamban és a bal fülemben, erre gondnokság alá helyezett. Tűzkő és Kovács Gabriella mészárosok tudták, hogy Ménesi cigánytelepe sáros lábbal tapodva mindent az egyik kíséretem, ez normális volt.

Marofka Eszterhez küldött Árvay Babi azzal, hogy ott olcsón felírják kínzásom alatt sátán feleségeként, amit nem értettem, kivégzőikkel cipelve magukhoz közösen, Xanax helyett shiserdionálját akarta felírni nekem az egyik cigánylánynak a II-es elmeosztályról, majd folytatta, hogy ő kivizsgáltatja, mik vannak patológiaként a fogaimban.

Pár éve figyeltem fel a Sas József kabaréra, felismertem a nevét az újhelyi Sasfészekből Kolcza Mária sztriptiz táncossal, hogy miért közvetít rólam, mint Kokas Katalinról, ennyit tudtam a Kohut nevemről, reménykedtem éveken keresztül, hogy kimondja a nevemet.

Ezután sem hagyták abba az áldozásomat az iker házában a náci szarba ültetett jézusuknak, Lázár iker vázájához értek, azzal, hogy a Rákóczi tér meggyalázta a talmud vörös botos Jézusát Braun Frigyes néven két fiával együtt.

Török Erzsébet spanyol hazugsága Leninváros teljes egészével a pszichiátriára rendezve az űrlényekkel, amikkel együtt zavarták háborúba Török Laci magát rokonnak nevező romániai gyilkossal a magyarokat a magyarok ellen. Rengeteg Török berendezve visszarontott, azóta ünnepelnek a mi kivégzéseinkkel, csonkításaik, saját szerepük, mint a Tolcsvay trióval a mi áldozásunkkal kezdett Jó veled számot előadó Kovács Krisztájával a Bertalan utcának, megijedve attól, hogy mi lesz akkor, ha rákerül a sor a saját könyvszerepére romániai szőke nemi kéjgyilkosként. Tolcsvay volt az egyik rokonunk kinn az űrben.

Török Erzsébet folyamatosan ismétel velük együtt, az Árpád utcán ő lett volna Ardó Zsiga kivégző felesége, hogy a két hazugság kivégezze egymást.
Túri Ferenc és az egyetlen gyógyítója a sátán bibliájának, László Zsuzsanna, a jehovákkal, mint pszichológusaival Kati Soltészné engem Csanyikban megtámadó fekete mágusoknak azt vizsgálta az osztályán, hogy mitől hazudik a spanyol hazugság, felvéve videóra, mivel saját kivégzőjüket jelentette, amelyik népe folyamatosan támadott engem érthetetlen hazugnak végül engem nevező szitokkal és gyűlölettel maguk helyett.

Paduch lengyelhonból lépett színre, felfedeztem az egyik mesekönyvében az orvosoknak, hogy Noé bárkát építenek Kilián Katalin néven már egész Kiliánnal, majd folytatták a Noé özönvízre készülve kis fehér kutyásukkal Amerikában és minden országban.

Nem emlékszem többre Tatárdomból, mivel megtámadott engem Malek szörnye jógázás közben, majd a II-es elme Zé űrszörnye azért, mert a halál Szulák Andrea szőröseivel együtt megtámadta és meggyalázta mohamed népét, tágul és szűkül anyagként a halott. Egy nap alatt kitágította a derekamat.

Ekkor sem lett volna késő közbeszólni a darabolásnak, csonkításnak, ekkor jött a szabadköműves saját sorozatával, opera énekesével, piros autójával Piros Pirinek az órája alatt adott randevút az Avasnak, ahová nem érkezett meg. Ezután ismét megjött, azt mondta nekem, hogy ők azért vannak, hogy segítsenek az embereken, ekkor felhívott a Szentlélekre, ahol két űrhajó állt egymás alatt, egymást figyelve, nem engedték nekem, hogy kinn legyek a hegy tetején a kocsi mellett. Vadas Pál előtte engem meg akart csókolni érthetetlen módon, azt mondva, hogy előző életemben hatalmas cigány voltam freudista elmélet híveként Moldován Nórájával, mint vörös rókával a Révész utcájáról.

Ezután jött a farkasa egykori kommunista medve erdőnek a Révész utcai Sándor berendezésből, először gázszállítóként, segített mindenben, egy híja volt a fogainak, megenyhültem, bíztam segítségben, arra gondoltam, hogy szolidaritásban van velem. Ekkor a farkas elhívott Nyíregyházára, amit végig néztek már a korláti cigányok isten gyermekeiként megjelölt kézfejjel, hogy hogyan szállítja le Árvay Róza Babi néven megjelelölt elmeosztály zsidó rokonsággal a maffiáit a világűrnek.
Azért volt itt béke galambbal megjelölve, mert minket támadott meg békegalamb maradvánnyal.
A farkas kocsival jött, kitette a seprűjét a kocsi hátuljába, szokás szerint szentély gyalázókat akart seprűjével a Bertalan utcai őznek, mint Belinszkynek támadása után seperni. Engem vitt Belinszkyné helyett a hotelbe Nyíregyházán, ahol én a végig velem tartó ufóival a vatikánnak, melyek a fejemet megtámadták, végig ki akart dobni a kocsijából, támadva engem folyamatosan, ki akartam szállni, de hipnózisban voltam. Hotelszobát bérelt a farkas, én mindig bíztam, hogy jön felmentők egyikeként, ekkor le akart vetkőztetni, rám akart feküdni, ekkor érezte meg, hogy tele van a testem mozgó tik sem vagytok magyarok, Müller Péter halálvilág, ezoterikus klub egykori halálnépének segítőivei és rontóival, amik mozogtak rajtam.

1995-ös ház teljes szétverése, víz felhozatala után a ház alá Hajdú Marianna amerikai sátánistáival, az Időjelek Bródy teremtő zeneszerző medúzája énekeltette és végrehajtotta rajtam a II-es elmeosztályukkal a Magas-hegyi isten összes teremtett népének rock-áriájával együtt, ufóik támadása közben a római egyháznak, elektromos fejemmel, összegerjedt csapásokkal engem csúfolva ismétlésben, hogy idetartoznak a Borsod Online fórumosai. A római egyházas felmentő serege ufóival cipelt engem az elmeosztály miatt a fogorvosokhoz kezdetben, azzal, hogy ki fog engem megrontani.

1998-as születésnapomon való ismételt költözéskor a Bertalan utcai kezdethez, Bodor pusztítóval, pók lányával, Ménesi cigánytelepével, Szabó és Lázárt kezdtek elölről, utolsó mohikán egykori fiamat uszítva rám, azzal, hogy végezzen ki engem általuk gyalázásom közben Bertalan utcai okkultista vérfürdősként. Kaptam a fejembe a II-es elmeosztály Zé űrszörnyétől egy hatalmas polipot a többmillió éve maguk helyett így támadó Dudások helyett. Zé ismét támadott, hogy a farkast a Bertalan utcai Berci boltos megleste, hogyan varázsol a garázsában.

A Tatárdombon játszották el a turulmadár fatulipánját és vörös legyezőjét hozva Brigitta által nekem a megrakják a tüzet, mégis elaluszik dalt, vaskályhát rendeztek be, ízzott éjjel-nappal, amikor megengedték, ilyenkor egyetlen pillanat alatt beoltódott a hatalmas lánggal égő kályhájuk. Hajnalban lila pufajkájában Ardónak vágtam a fákat már süsü segítségével, mivel nem volt erőm a favágáshoz. Odajöttek munkát kínálni az Íziszes szociális hálózatok, borítékot hajtogattam egy darabig Káli Sándor árnyékoskertjével, mint Benkő Lajos gyalázóival Lévai Anikóval együtt, teljes Miskolccal, azt éreztem, hogy ketten hozzák a munkát nekem, támadva engem Íziszként a felesége által a szolnoki humán szolgáltató hálózatnak, ugyanúgy, mint a városgondnoksága a városnak, gyorsan vezetve be a közművet Tatárdombon is, mint ahogyan eddig tették Ízisz-Jézus áldozással az egész világon.

Arra figyeltem fel lemészárlásom után Tűzkő Judit nemi kivégző II-es elmeosztályán, ahol felvették velem a szürke kosztümjét, Király doktorral már, keleti orvossal, állatként bánva velem az alkoholisták helyett, amiknek ufó kíséretük volt, egykori római fennhatóságú medve népeként, ellopva az alsó neműmet saját sorsukként már együtt az öcsémmel haladva végig az összes füvesen és alkoholistán sorsuk és szerepük végrehajtásával Müller Sziámi felügyelete alatt. Tűzkő Juditnak parancsolt az alkoholista, amit maguk tettek maguk felé. Be akart engem vitetni a borsodivánkai kivégzőihez a médiának, amik folyamatosan mészárolták az öcsémet. Ekkor mohamed lányomnak azt mondta Tűzkő Juditja Müllernek, hogy én skizopren vagyok helyettük. Ott Vadas Pál vörös autójában Piros Pirinek fájdalom csillapító nélkül kivájatta a fogaimat.

A miskolci egyetemi hallgatók közvetíteni kezdtek a médiával, nevetve rajtam, hogy Ízisz-Vénuszt áldoznak haladva végig a Pszichografológián Mária mennybemenetelével együtt operafesztiváljával Miskolcnak Mária állandó betegség helyett engem csonkítva születésem óta, ízé szó tulajdonosaként, nevették, hogy az utolsó Vénuszt áldozza az értelmiség az egész világról, mert én voltam Vénuszként is a világ felett.
A pszichografológia végén nyitották meg a dohányboltjait a Király utcának.


A Tatárdombon megengedték, hogy a denevér által énekelt Festő és fecskék általuk saját embereim lemészárlói, darabolói engem varrónővé juttatva Cseháti Zsuzsanna mondatával 1973-ban azzal, hogy addig néz ki jól, míg ki nem festi magát. A másik világban élő festőtől Urbán Tibor rajzai szerint szívet rajzolva felé, folyamatosan elpöröltek. A festő megrajzolta nekem a még meghagyott rajtam végrehajtott apokalipszis cserépkori maradványait az írásaim alapján, hogy honnan jöttek, mióta vannak, amihez semmi köze nem volt Miskolcnak. Azóta van Lucifer népe.
Adtam ajándékba rima Jeruzsálemként a szeretőimnek a cserepeiket, míg rám szállították az eg seregét a debreceni ufó kongresszus általuk megszüntetett anyagával, Vicián Sándor tatár halott helyett. Halakként volt idetéve mohazöld Katalin könyvhöz, hogy megtámadta a halott tatár mohamed népét. Ekkor született meg ismét Lucifer, Ezékiel könyve Csontos névvel és nemesekkel berendezett központjában Miskolcnak, amit mutattak a médiában angol nemesekkel, tüzet hoztak ki Tírus fejedelme lelkéből, hozták Sipos doktort, hogy mentsen meg engem az utolsó órában. Tisztította Müller Ezékiel könyvének a végén rám adva a Révész utcán Dévényi Erzsébet fehér vászon mini ruháját várva a Krisztusukra, mint szokták a pusztítót, azzal, hogy jaj lesz neki, mert megszüntetik azok, amik létrehozták.

Urbán Tibor árnyékok rajzolása mellett kezdve rajtam G. Maczó Ágnes értelmiség legyőző Ébredő játszóterét, kikötve a kapufát, kerekes ufók amerikai létrehozása mellett, kerekes Izsák madarával, kezdték el rajtam emelni az összes nemi kéjgyilkosát a Rózsáiknak feszületemmel együtt az egész világon, végig nézetve a kapufával, sünökkel, mi történik velem utolsó Istennőként.

Sipos doktor és Pintér Margit helyett Müller ismét megtámadott azzal, hogy kikötötte Siposhoz már halottan a nemi szervét, Pintérnek meg a melleit fekete mágusi rontással. Sipos meghalt kék szemével Romániának, mikor az űrpusztító megtámadta maga helyetti áldozásomban Íziszként.

Pintér rendőrségi légy ismétléskor került a Teve utcai felállításához az egykori jehova kutya népének mészárosainak neveivel, Teve van egy pupu, van két pupu, van négy pupu sőt több kezdettel varázsolták át őket kutyává, mint zenészeket.

Mikor kicsi voltam, anyám a kenyér púpját, végét pupunak nevezte, mert ebből készítették jehova kutyából a kenyeret.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: városgondnoksága, elmeosztályukkal, végrehajtójaként, szolidaritásban, végrehajtásával, nőtestvéreimmel, tulajdonosaként, kanibalistáknak, cigánytelepével, világegyetemnek, gázszállítóként, világegyetemben, születésnapomon, nyakkendősökkel, újszzövetséggel, kivégzéseinkkel, kéjgyilkosukkal, összemocskoltam, töviskoszorűval, shiserdionálját, gyilkosságokat, végrehajtóival, elmeosztályról, oroszországban, magyarországon, végrehajtottak, dohányboltjait, bizonyítékokat, pszichiátriája, megcsonkításom, végrehajtották, pszichiátriára, kéjgyilkosként, könyvszerepére, zárójelentését, megszülettetve, jelenlegi Vénusz, saját lányaik, ablakuk alatt, ballagó dalokat, bulgárföldi kukoricás, anglikán egyház, lista vett, emberek mészárlásában, daraboló legyekkel, piros Londont, egykori vasnak, egykori saját, szívem muzsikál, lágy szerenád, egykori minket, összes Konccal, Presser Gáborja, Kiss Tábornok, Presser Pici, Benkő Lajos, Begala Julianna, Szeleczky Zita, Csonka Pici, Kohut Isten, Frei Tamással, Woode Allen Koncz Zsuzsa, Franciaország Konc Zsuzsa, Bazsányi Zsuzsanna, Posta Gusztáv, Eötvös Csöpi, Csongrádi Kata, Nagy István, Ekkor Bazsányiné Juli, Bazsányi Mihály, Malek Andrea, Szabó István, Csendes Don, Jean Valjain, Piros Piri, Kohut Kakasként, Szepes Mária, Melionra Lucifer, Varga Rózsa, Dávid Mónika, Jeneiné Szabó Erzsébet, Bodrogi Gyula, Nagy Feró, Toni Curtisnak, Antológia Humanának, Cseh Károly, Vaszlej Mitta, Dávid Mónika Melion, Tűzkő Judit, Ardó Zsigájuk, Pintér Margit, Vadas Pál, Tűzkő Juditja Müllernek, Kovács Gabriella, Marofka Eszterhez, Árvay Babi, Sasfészekből Kolcza Mária, Kokas Katalinról, Jézusát Braun Frigyes, Török Erzsébet, Török Laci, Rengeteg Török, Kovács Krisztájával, Ardó Zsiga, Túri Ferenc, László Zsuzsanna, Kati Soltészné, Kilián Katalin, Szulák Andrea, Piros Pirinek, Moldován Nórájával, Árvay Róza Babi, Müller Péter, Hajdú Marianna, Időjelek Bródy, Borsod Online, Káli Sándor, Lévai Anikóval, Müller Sziámi, Tűzkő Juditnak, Pszichografológián Mária, Miskolcnak Mária, Cseháti Zsuzsanna, Urbán Tibor, Vicián Sándor, Tisztította Müller Ezékiel, Dévényi Erzsébet, Maczó Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Paul David Tripp Április 14  Jó éjszakát  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Nem kell hozzá fürdőruhás  képre írva  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Szabó T. Anna - Pitypang  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Ma van a magyar költészet napj...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Szép estét  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Bornyi Veronika haiku verse  Zilahy Lajos mondta  Kertem  Anyámról való emlékek  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  ajándék, mellyel meglepem  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Erdei gyöngyvirág  Latinovits Zoltán tollából  Ismeretlen: Ikarusz monda  Anyámról való emlékek  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Borzasztó  Isten hűségének mértéke  Horváth Szilvia tollából  Van néhány kérdés, amin gondol...  A hagyma antibakteriális hatás...  A Magyar Költészet napja alkal...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Vannak emberek  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Segíts neki dicsérni Téged  Sík Sándor - Ha jő a perc  Hogyan válunk hűségesekké?  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cica  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam Krisztinától  Jánosházy György: Fogd a kezem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kertem 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi Vénusz, saját lányaik, ablakuk alatt, ballagó dalokat, bulgárföldi kukoricás, anglikán egyház, lista vett, emberek mészárlásában, daraboló legyekkel, piros Londont, egykori vasnak, egykori saját, szívem muzsikál, lágy szerenád, egykori minket, összes Konccal, ünnepi tortán, összes halak, világegyetemnek Franciaország, direktor részeként, másik nyomozó, csin-csin sárga, avasi Sity, nácik emelkedése, boltba kávéért, kávéörlő készüléktől, egyik Sity, eredeti három, cirkusz jegyet, egri támadóknak, démonkával együtt, egykori démonnak, pöcegödör mélyén, istennő áldozásomat, szerepeik alól, méhszájon keresztül, mályi házat, kiliániak által, felmentő sereg, bányászokkal együtt, állatoknak semmit, halál gyalázókkal, pepita lemezesekkel, összes Krisztusa, összes világ, saját teremtett, emberi sors, francia területen, utolsó embereinket, népem segítségére, ember arany, jelenlegii Piros, nevünket Kohut, szürke színben, kéjgyilkosok utcája, aranyfejes Melionhoz, hangjára felismertem, engem Lázár, réten Melion, egyetlen tiszta, jungistákak MÁria, ágyába Bodor, halál tarot, lányom cipője, fejemet kicsapott, házb nőtestvéreimmel, jungista I-es, tavon csuvas, engem téríteni, egykori JOhanna, emberi körülményeket, sípos láthatatlan, debreceni bibliáját, összes régi, összes halottjával, egész világot, szociális hálózatot, összes csuvassal, többiekkel együtt, túrósbatyús egri, szerelmes levél, engem szürkék, szüleimet otthonukban, fehér falat, űrpusztító osztályán, egyik kíséretem, egyik cigánylánynak, újhelyi Sasfészekből, iker házában, náci szarba, talmud vörös, pszichiátriára rendezve, magyarok ellen, saját könyvszerepére, egyik rokonunk, egyetlen gyógyítója, sátán bibliájának, spanyol hazugság, egyik mesekönyvében, halál Szulák, szabadköműves saját, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 346
  • e Hét: 504
  • e Hónap: 2863
  • e Év: 55129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.