Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az EU és Izrael vezetői közötti megállapodás Magyarországra
  2012-12-01 16:03:16, szombat
 
 
Az EU és Izrael vezetői közötti megállapodás Magyarországra nézve kötelező

Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, mint közérdekű nyilvános kárelhárítás a Ptk. 484-487. § szerinti megbízás nélküli ügyvitel keretében, az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk v.a./PJT-nél, Tejfalussy András által (korábban mint Környezetvédelmi Minisztérium és Országgyűlés által megbízott) szakértőként végzett hatás-kalibráló mérésekre és a Tudományos Rendőrség PJT által folytatott nyomozások eredményeire alapozva.

TISZTELT HONFITÁRSAIM!

Az EU és Izrael vezetői közötti megállapodást Magyarországra nézve kötelezőnek elfogadó 2010. dec. 8-i hazai országgyűlési hazaárulás eredményeként liberalizáltan idetelepülni engedett izraeli cégek tulajdonosai az ideszült gyerekeikre fogják ráíratni a cégként felvásárolt országterületeink tulajdonjogát. Munkánk sem lesz, mert a Cionista Káté előírja, hogy zsidó cégek csak zsidókat alkalmazhatnak. Nemzetbiztonsági kockázat! Akárkik nem szavazták volna meg. Az egyéni földvásárlási moratórium lejártán aggódás ehhez képest figyelem elterelési célt szolgál. A nemzetbiztonsági kockázat növekedés egyéb bizonyítékait, s a fenti eltitkolt alapproblémánk mózesi-talmudi törvényi főokait lásd a mellékelt 80. email könyvemben. Célszerű, ha ezekről is minél több hazánkfiát mielőbb felvilágosíthatuk, pl. email-en, a MEHNAM segítségével.

Verőce, 2012. 11. 30. Tisztelettel: Tejfalussy András

Érvényteleníteni kell a mózesi-talmudi terrorizmust fenntartó törvényeket:

Könyvemmel az alábbi jogi megoldást ajánlom az illetékeseknek, a béke érdekében:

Törődjön bele a zsidó és keresztény papság, hogy a jobbikos országgyűlési képviselő által a napokban a Magyar Országgyűlésben lévő zsidó képviselők vonatkozásában felvetett fokozott nemzetbiztonsági kockázatot csak úgy lehet kiküszöbölni, ha maguk a zsidók vagy az illetékes bíróság hatályon kívül helyezi azokat a mózesi és talmudi zsidó törvényeket, amelyek valamennyi zsidó származású személy részére kötelezővé teszik, hogy minden lehetőséget megragadva, mindenhol megcsalják, kirabolják, kiirtsák a nemzsidókat. Ugyanis ezek a zsidó törvények az ENSZ által elfogadott Általános Emberi Jogi Nyilatkozat minden tagállamra kötelező érvényű jogszabályai szerint is tűrhetetlenül jogellenesek. Indítványommal ezúton az Európai Bírósághoz fordulok, mint személyes sértett is, azokkal, a hatáskalibrálási mérési stb. bizonyítékokkal, amelyek tanúsítják, hogy a hazai törvényhozás rendeletei és bírósági diszkriminációi jelenleg is folyamatosan fedezik a zsidó bűncselekmények elkövetőit.

MEGENGEDETT ELJÁRÁSJOGI CSALÁS MAGYARORSZÁGON, hogy az ügyészek sorozatban elutasítják a zsidók elleni megalapozott feljelentéseket, hogy megakadályozzák az előzetes büntetőpert, ahol elítélnék a bűncselekmény elkövetőt, akik ellen csak büntetőperi ítéletre alapozva lehetne kártérítési igényt érvényesíteni.

Verőce, 2012. november 30. Tejfalussy András

Tartalomjegyzék
Email könyv 80, Címoldal (1/62.)
I. Érvényteleníteni kell a mózesi-talmudi terrorizmust fenntartó törvényeket (2/62.)
II. Miért fokozott nemzetbiztonsági kockázat az országgyűlési zsidó képviselő? (3/62-4/62.)
III. Magyar Holokauszt elhárítás (5/62.)
IV. ORBÁN VIKTOR HÁZI PÁLINKAFŐZÉST TÁMOGATHAT, HÁZI IVÓVÍZÁTPÁRLÁST NEM? (6/62.)
V. EU-ban megtűrt maximumnál több száz százalékkal több az arzént tartalmazó vízzel itatnak (7/62-16/62.)
VI. MIÉRT AKADÁLYOZZÁK AZ OTTHONI VÍZÁTPÁRLÁST? /Email könyv 79./ (17/62-57/62.)
VII. EGYÉRTELMŰEN KIMUTATTA AZ ASZÁLYHATÁS-STRESSZT KALIBRÁLÓ ANTIRANDOM SOFTWARE-em, HOGY HAZAÁRULÓK VEZETIK AZ MTA-t? (58/62-62/62.)
VIII. MEGENGEDETT ELJÁRÁSJOGI CSALÁS MAGYARORSZÁGON (62/62.)
Az 1-10./ mellékletek irtatjelei:
1./ mehnam-start-info-121126.doc
2./ birosagi-kezbesitesi-csalasok-120519
3./ kuriaelnoknek-csalasaikrol-121017
4./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105
5./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105fax1
6./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105faxok1
7./ birosagikezbesitesicsalastbizonyitas-110127lfb
8./ birosagi-iratatveteligazolasi-csalas-121130
9./ nemzetbiztonsagizsidokockazat121229s
10./ emailkonyv80-nemzetbiztonsagikockazat.pdf

-------
Az irat a következő feljelentés email-függeléke: "nemzetbiztonsagi-kockazatot-csokkentes-121130"
Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, közzéteszem az interneten is a Ptk. 484-487. § szerinti közérdeku bűnügyi nyomozásunk legújabb "eredményét":

A magyarok saját hazájukban is tapasztalható jogfosztottságának a (zsidó stb. bűnözők) elleni bizonyítékaink bírósági aktákból eltüntetésére is alkalmat biztosító hivatali iratregisztrálási diszkriminációs csalás folytatása a titkos(szolgálati) fő oka:

MIT AKAR ÁTVETTKÉNT IGAZOLTATNI VELEM A BÍRÓSÁG A TÉRTIVÉNYEN? MI LEHET A ZÁRT BÍRÓSÁGI BORÍTÉKBAN?? NEM NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT FOKOZÓ HATÁSÚ A TALMUD ÉS TÓRA ZSIDÓ TÖRVÉNYEIK ÁLTAL HAMIS TANÚVALLOMÁSOKRA ÉS EGYÉB ÜGYVITELI CSALÁSOKRA ALAPOZÁSRA KÉNYSZERÍTETT ZSIDÓ ÜGYÉSZEK ÉS BÍRÁK HAZÁNKBAN IS MŰKÖDNI ENGEDÉSE? HA NEM, MIÉRT NEM? A PAPOK VAGY A NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG helyezzék hatályon kívül a zsidókat velünk szemben rablógyilkosságra is kötelező Talmudi és Tórai törvényeket!

Polt Péter legfőbb ügyész az engem, mint nemzsidót is sértő bírósági és ügyészségi ügyiratkezelési, iratigazoltatási diszkriminációt folytatók elleni feljelentésként kapja. ÍTÉLKEZÉSI csalási alkalom teremtés, hogy hasonló, kissé más ügyiratszám lehet a postai értesítőkön és más az iratszám a borítékon, vagy semmilyen. Ismételten kérem a Bp. II-III. ker. Bíróság elnökségét és a többi címzettet is, hogy vessenek már véget az előző (BirosagiCsalasiTechHuSum090311) feljelentésemben részletesen és konkrétan bizonyított ügyirat kézbesítési csalásoknak! A nyilvánvaló bizonyíték semmibevételi, szembehazudási stb. csalásokon alapuló ügyészségi és bírósági határozatokon azért nem íratják ki olvashatóan az ügyészségi és bírósági irathitelesítők nevét, hogy ne jussunk hozzá hiteles bizonyítékhoz a hivatali csalók ellen!? Számos hamis hitelesítésű hivatalos iratot tettem közzé a www.aquanet.fw.hu honlapon is! Kérem, hogy az ilyen ügyeket maradéktalanul vizsgálják ki és ítéljék el a diszkrimináció felelőseit!

A múltkor például a MATÁV felé pénzzel nem tartozásomat igazolás példányai a II-III. ker. bíróság elnökségi irodájánál és végrehajtó irodájánál is eltűntek, 5 év után. Így próbálták volna árverésen átjátszani árverési 30%-os áron a verőcei ingatlanomat valakinek?! Részemről arányos jogos védekezés, ha csakis a tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com email-címemre küldött ügyészségi, bírósági iratot veszek át, ezért szíveskedjenek mindent erre a levél címemre küldeni!
Jelen beadványt, mint feljelentést is magában foglaló nyilvános közérdekű bejelentést kapják: Orbán Viktor miniszter-elnök, Budapesti II. és III. ker. Törvényszéki elnökség, Polt Péter legfőbb ügyész, Kúria bírósági elnökség, valamint az Európai Bíróság és a Strasbourgi Nemzetközi Emberi Jogi Bíróság (utóbbiaknak az emberi jogaimat sértő bírósági iratkezelés elleni vádként is). Faxok: +361/4414806, +361/4306570, 361/3545645, +361/2684740, 00/33388-412730, +361/3111216 ......

Melléklet: előző feljelentőiratok: 1./ birosagi-kezbesitesi-csalasok-120519, 2./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105, 3./ Postaládámban talált értesítők azonos levélről, de kissé másként ráírt bírósági ügyiratszámokkal. Kód: "birosagi-iratatveteligazoltatasi-csalas-121130"

Budapesten, 2012. november 30-án. Tisztelettel:
Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc
okl. vill. mérnök (sz.sz.: 1-420415-0215, a.n.: Bartha Edit)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk v.a.
végelszámoló, Hungary 1036. Budapest, Lajos u. 115. 3/18.
Copy: Fővárosi Törvényszék t. Cégbírósága részére, szíves tájékoztatásul. Hiv.: Cg.01-04-231575











 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tanúvallomásokra, nemzetbiztonsági, feljelentésemben, nemzetbiztonsagi, környezetvédelmi, érvényteleníteni, iratigazoltatási, ügyiratszámokkal, feljelentőiratok, hatáskalibrálási, irathitelesítők, diszkriminációs, országgyűlésben, bizonyítékokkal, ügyiratkezelési, tartalomjegyzék, bűncselekmények, megakadályozzák, feljelentésként, diszkriminációi, feljelentéseket, diszkriminációt, ivóvízátpárlást, illetékeseknek, vonatkozásában, miniszterelnök, magyarországon, alkalmazhatnak, alapproblémánk, bizonyítékaink, magyarországra, indítványommal, liberalizáltan, diszkrimináció, szembehazudási, szíveskedjenek, ideszült gyerekeikre, cégként felvásárolt, egyéni földvásárlási, nemzetbiztonsági kockázat, fenti eltitkolt, mózesi-talmudi terrorizmust, alábbi jogi, béke érdekében, jobbikos országgyűlési, zsidók vagy, illetékes bíróság, zsidó törvények, hatáskalibrálási mérési, hazai törvényhozás, zsidó bűncselekmények, ügyészek sorozatban, Orbán Viktor, Agroanalízis Tudományos Társaság, Tejfalussy András, Környezetvédelmi Minisztérium, Tudományos Rendőrség PJT, TISZTELT HONFITÁRSAIM, Cionista Káté, Magyar Országgyűlésben, Általános Emberi Jogi Nyilatkozat, Európai Bírósághoz, MEGENGEDETT ELJÁRÁSJOGI CSALÁS MAGYARORSZÁGON, Magyar Holokauszt, ORBÁN VIKTOR HÁZI PÁLINKAFŐZÉST TÁMOGATHAT, HÁZI IVÓVÍZÁTPÁRLÁST NEM, MIÉRT AKADÁLYOZZÁK AZ OTTHONI VÍZÁTPÁRLÁST, EGYÉRTELMŰEN KIMUTATTA AZ ASZÁLYHATÁS-STRESSZT KALIBRÁLÓ ANTIRANDOM SOFTWARE-em, HOGY HAZAÁRULÓK VEZETIK AZ MTA-t, AKAR ÁTVETTKÉNT IGAZOLTATNI VELEM BÍRÓSÁG TÉRTIVÉNYEN, LEHET ZÁRT BÍRÓSÁGI BORÍTÉKBAN, NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT FOKOZÓ HATÁSÚ TALMUD ÉS TÓRA ZSIDÓ TÖRVÉNYEIK ÁLTAL HAMIS TANÚVALLOMÁSOKRA ÉS EGYÉB ÜGYVITELI CSALÁSOKRA ALAPOZÁSRA KÉNYSZERÍTETT ZSIDÓ ÜGYÉSZEK ÉS BÍRÁK HAZÁNKBAN IS MŰKÖDNI ENGEDÉSE, MIÉRT NEM, PAPOK VAGY NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG, Polt Péter, Budapesti II, Európai Bíróság, Strasbourgi Nemzetközi Emberi Jogi Bíróság, Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc, Bartha Edit, AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG, Fővárosi Törvényszék,
Tejfalussy András (#1)   2015-08-05 02:40:58
MEHNAM-info / Antiszemétizmus Iratjel: slomorabbirohogcse150602

Slomó rabbi és barátai miért röhögcsélnek jókat a magyarok ostobaságán?

Nézzük, hogy miért: Például azért, mert az 1910-es Izraelita Szövetség terv utasította a zsidókat, hogy teljesen foglalják el Magyarországot és Gallíciát, s beígérték, hogy
a tőkéseik pénzelni fogják a nem zsidókat kiűzést, kirablást. Így Trianonnak, hazánk feldarabolásnak is az lehetett a titkos célja, hogy ez ellen védekezésképtelen tegyenek minket. Rákosiék szinte ingyen újjáépíttették velünk a szétbombázott országot. Azt hazudva, hogy ,,Tiéd az ország, magadnak építed". Közben ,,államosítás" ürügyén elrabolták valamennyi magánvagyonunkat. Termelő üzemeket, építményeket, lakást, termőföldet stb. Kádárék Magyarország eladósítását is megkezdték. Emellett 1960-tól a magyarok kálisóval tönkretételét is. Tagadják, de a mérések szerint a kálisóval műtrágyáztatott földeken sokszoros lett az aszálykár. A talajban túladagolt kálium miatt, a kálisóval műtrágyázott élelmiszer növény is betegítő, ivartalanító, bárgyúsító, életrövidítő hatású! 1980-tól kálisóval mérgezett étkezési sóval is ivartalanítják a magyarokat. Legújabban ,,Nemzeti Stop Só Program"-ként. Tudtad, hogy a külföldi kísérletek során annyira leromlott a kálisóval műtrágyázott földön legeltetett birkák spermája, hogy a negyedik nemzedékük már képtelenek volt utódot nemzeni?
Tudtad, hogy a nemrég spermadonornak jelentkezett 153 magyar férfi közül 147-nek nyilvánították termékenyítésre alkalmatlannak a spermáját? Biztosan azért, mert ők
már a harmadik mérgezett nemzedék! Az MDF-SZDSZ és az utánuk következő többi kormány is tudatosan folytatja a magyarok káliummal betegítését, ivartalanítását. Sőt 1989 óta ,,A külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló törvény" lehetővé tette, hogy külföldi cégek is felvásároljanak magyarországi ingatlanokat. 2010. december 8-án pedig az Európai Unió kezdeményezésére hivatkozással liberalizálták az izraeli cégek Magyarországra betelepülését is. Így azóta az izraeliek cégei tetszésük szerint vásárolhatnak magyarországi ingatlant, termőföldet. ,,Versenytárgyalásokon" olcsón megszerezhetik a devizahitellel stb. is elszegényített, pénztelen és vagy utód nélkül kihalt magyarok ingatlanát, élőhelyét. Az izraeliek cégei által felvásárolt ingatlanokat az izraeli cégtulajdonosok tulajdonba adhatják Magyarországon született gyermekeik részére. Kevesen tudnak róla, de Pozsgay Imre államminiszterről a Szent Korona lap 1990-ben amerikai hírforrás alapján azt írta, hogy Izraelben jártakor megígérte, hogy majd 1 millió ukrán zsidó is áttelepülhet hazánkba. Azóta az izraeli miniszterelnök is nyíltan hangoztatta, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot! Tudtad, hogy Kissinger szerint Izraelnek 10 éven belül vége? Hová menekülnek majd onnan és Ukrajnából a zsidók, akiket itt vár a részükre előkészített sok üres ingatlan? Ha Ukrajna EU ország lesz legálisan is átjöhetnek! Erről a sok millió legalizált zsidó bevándorlóról tereli el a figyelmet a migrációs cirkusz? Kell a helyünk, hogy innen teríthessék az olcsó kínai árut egész Európában? A Nemzeti Stop Só programnak kinevezett biológiai fajirtási terrorizmus bizonyítékai megtalálhatók a www.tejfalussy.com honlapomon is, ahol
ez a fenti, hazaárulókat feljelentő irat a MEHNAM 470. dokumentum melléklete.

Verőce, 2015. 08. 02. Hazaárulók elleni feljelentésként közzéteszi: Tejfalussy András
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szívek  Tavaszi este  Emlékezz  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Zilahy Lajos gondolata  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Tanácsok egy pszichológustól  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  39 ígéret  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az ember  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy barátság története  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Robert Merle tollából  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Nevelőszülőkhöz adták,  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Megígért békesség  képre írva  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Az ember  Tanmese  Megígért békesség  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Jánosházy György: Fogd a kezem  39 ígéret  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Jánosházy György: Fogd a kezem  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  40 felett  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Kertem  Különleges  Facebookon kaptam  képre írva  Önmagunkból tépünk ki a gyors ... 
Bejegyzés Címkék
ideszült gyerekeikre, cégként felvásárolt, egyéni földvásárlási, nemzetbiztonsági kockázat, fenti eltitkolt, mózesi-talmudi terrorizmust, alábbi jogi, béke érdekében, jobbikos országgyűlési, zsidók vagy, illetékes bíróság, zsidó törvények, hatáskalibrálási mérési, hazai törvényhozás, zsidó bűncselekmények, ügyészek sorozatban, zsidók elleni, előzetes büntetőpert, bűncselekmény elkövetőt, országgyűlési zsidó, arzént tartalmazó, következő feljelentés, magyarok saját, zsidókat velünk, postai értesítőkön, többi címzettet, nyilvánvaló bizonyíték, hivatali csalók, ilyen ügyeket, diszkrimináció felelőseit, múltkor például, verőcei ingatlanomat, levél címemre, emberi jogaimat, tanúvallomásokra, nemzetbiztonsági, feljelentésemben, nemzetbiztonsagi, környezetvédelmi, érvényteleníteni, iratigazoltatási, ügyiratszámokkal, feljelentőiratok, hatáskalibrálási, irathitelesítők, diszkriminációs, országgyűlésben, bizonyítékokkal, ügyiratkezelési, tartalomjegyzék, bűncselekmények, megakadályozzák, feljelentésként, diszkriminációi, feljelentéseket, diszkriminációt, ivóvízátpárlást, illetékeseknek, vonatkozásában, miniszterelnök, magyarországon, alkalmazhatnak, alapproblémánk, bizonyítékaink, magyarországra, indítványommal, liberalizáltan, diszkrimináció, szembehazudási, szíveskedjenek, maradéktalanul, tájékoztatásul, bűncselekmény, tapasztalható, határozatokon, érvényesíteni, kuriaelnoknek, bizonyítékait, eredményeként, megállapodást, országgyűlési, bizonyítékhoz, földvásárlási, eltüntetésére, kényszerített, tulajdonjogát, semmibevételi, pálinkafőzést, postaládámban, tűrhetetlenül, vízátpárlást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 838
  • e Hét: 2760
  • e Hónap: 6505
  • e Év: 160001
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.