Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: A vér kergesse őket
  2017-05-17 19:28:43, szerda
 
   
 
Szepes Mária Vörös Oroszlánjában leírta, hogy Adam Cadmon, egykori tanítványt gyilkossá válása után folyamatosan kergetett a vér, akár, mint Káint az egykori sátán bibliájából. Ezt a törvényt rúgta fel a Hunnia börtön, amikor a karmikus gyilkosok sorsát rajtam végrehajtotta, megölve mindenkit, akinek jó, tiszta szíve volt, szeretett és tisztelt engem. Simon volt az első a névtárából, amelyik helyett engem mindenkinek le kellett néznie, mára megöregedett valamennyi, tisztes nyugdíjasokká váltak az összes börtön bibliai szereplővel együtt.

A Vörös Oroszlánt Adamis Anna nevével kezdték, valamennyi Anna Katalin néven került szerepétől megváltásra. Három kísérő angyallal nálam jelentkeztek születésemkor a mezőkövesdi Halak szülött őrült Johannájuk sorsát végrehajtani az összes korával a kommunizmusuknak, vallásuknak, mint vaskor Rákóczi téri képviselői.

A Vatikán ellopta a földöntúli hatalmat egykor, ezzel ruházta fel a börtön gyilkosokat, amik létrehozták az egykori Tarot kártyáknak megfelelő színhelyeket, meghagyva a 13-as Halál kártyának megfelelő vatikáni Derláné Éva bárányát a náciknak. Létrehozták a 13-s Halál vatikáni hatalommal a Talmudot az állatokkal, a sátánt a világ harmadának isteneként, az összes náciját a világnak, amiknek közlekedési és boltfóbiásoknak kellett volna lenniük, helyettük engem nem engedtek utcára és a boltba harminc éven keresztül.

A börtönét a Hunnia Magyarországnak és a Rákóczi terét, az ózdi fenevad és hamis próféta központját vérnek kellene üldöznie a lopott fekete mágiáért, mint gyilkosokat. A börtön gyilkosok ennek ellenére rajtam hajtották végre azt a sorsot, hogy őket ki kell közösíteni mindenhonnan, le kell nézni, semmibe kell venni, nemi gyalázást kell rajtuk végrehajtani, mivel ezt tették másokkal. Saját tettét a Hunnia börtön a Rákóczi terével többszáz éve hajtja végre, embereken, angyalokon és Isteneken. A börtön gyilkosok itt nyaralnak áldozásommal kapva bűnbocsánatot, sírással tisztulnak, sőt megjelenik felettük az én feszületemmel Krisztussá vált sátán képviselője, így vallásosakká is váltak, sőt, annyira nem kergeti őket a vér, hogy saját pszichiáterek és pszichológusok foglalkoznak gyilkos lelkükkel, hogy mihamarabb megtisztuljanak. A véráldozó gyilkosok vagy szabadon vannak, mint egyházfők, utcanéppel együtt, vagy a börtönökben tanulnak, sportolnak, nyaralnak kitartásában a Hunnia Magyarország börtöne által.

Tehát Miskolc városa felrúgta folyamatosan azt a törvényt a saját sorsa, tettei, mészáros munkája, deformációja, kurvasága, csonkulása tettei alapján, felsorolhatatlan bűne terhét végrehajtva ártatlanokon, melyet a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával szokott lezárni a szociális hálózatának. Egy szentet, egy szívtörvényű embert meggyalázni olyan tett Miskolc által, amit nem lehet leírni, sem ennek következményét a sértettre nézve, legjobb esetben a férfiak, akiken ezeket végrehajtottak, egyből meghaltak szégyenükben, az asszonyokat elmeosztályra zárták feltétezés szerint. Miskolc városának még eddig soha senki nem adta vissza, amit művelt a tökéletes Föld ellen, tekintve a Kőporos, Bertalan utcai és a többi Herman Ottó nevéhez létrehozott élővilág és környezetellenes csapásaira, baktérium fegyverére és országára a Hunnia Vatikánjának. A kurvák támadnak 81 éves ismétlésben folyamatosan a médiájukban sztárrá téve a börtön által őket, hogy kurvák, ami normális dolog, ezért nevezik így őket. A Hunnia börtöne Kiliánnak Miskolcon meggyalázta az angyalokat a kurvák kilengése miatt, enyhe szóval leírva, mert ezek a zsargon börtön nyelv részei voltak régebben, nem tartozott a kihalt emberek világára, akiknek, mint nekem nem volt segítségünk, így is üzengettek közösen az ózdi 666 központjukkal, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le hó, üzenve Oroszországba minden áldozatukkal.

Miskolc városa gondnokság alá helyeztetett Mészáros Kata néven Kata kommunista korokat végrehajtó kocsmárosa helyett, Nagy Feró genyó néven létrehozott nemi csapásai és rendetlenjei helyett Maleknek, Ganxtának, Pogány Balázs nevét kiírva a hivatalos papírra, hogy én nevet változtattam, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója Rákóczi téri hosszabbító által, amelyik 18 éves kínzást hajtott rajtam végre sátán feleségeként számomra érthetetlenül, mert én sátánról soha nem hallottam azelőtt. Malek Andrea szörnye, mint amerikai elmeosztályt teremtő megtámadott engem együtt a Rákóczi térrel, kivégeztek 1991-ben a II-es Idegosztályukon Fecske Csaba sorsaként, mert lebénult a költője Miskolcnak a Keletből, amiről Sági Ilona főorvosnő tudott, mégis folytatta ismételt apokalipszissel az áldozásomat azzal, hogy én már mindent ki fogok bírni Bagi és Nacsa gumifigurák sorsát rajtam végrehajtva. Miskolc városának Alberle Lajos nevű pszichiátere beidézett engem epilepszia rendelésre, ahol nekem támadott azzal a kérdéssel, hogy mi van Miskolcon berendezve. Miskolc városa a halál reformátusok sorsát rima Jeruzsálem elleni teljes begyűjtésével az ég seregének 1995. óta hajtotta végre, majd miután lemészároltak közösen, eltartattak engem a lányommal Nagy Anna színésznővé tett halottjuk sorsaként. A Hunnia vatikáni börtön Magyarország Szenes Andrea horkolása miatt a hörgőimet, meg a tüdőmet támadta meg 1997-ben, előtte Bodor űrpókja a Bertalan utcának a méhemet 1995-ös mérgezésemkor általa, azzal, hogy a Rákóczi téren születnek meg a pók gyerekek. Már itt ismételte az űrpók népe a születési kezdetemet, mert egyből kiszedték az emberek fogait, azzal, hogy a pók gyerek elviszi az anyákét. Nekem pókot kellett volna szülnöm, hatalmasra dagadt hassal jártam 1995. óta, egyre nagyobbal, mert így gyaláztak meg engem tökéletes törvényként, előre kitervelten, várva a fogadásomra.

Tehát visszatérve a vérre, nem az embereket és a szenteket kellett volna üldözniük, hanem a Hunnia börtönt és az általa létrehozott Talmudot, denevérekkel együtt, melyekből sztárok lettek, mint Kóbor Jánosból, János néven kiválasztva áldozásommal, Cserhátiból, amelyik mondatát nekem elmondták, hogy aki nálam szebb és okosabb, az festi magát. A sátán népét mindig a kiontott vérnek kell üldöznie, ezért analfabétákként voltak elhelyezve falvakban az egykori börtön által megölt római egyház által, azzal, hogy nem jár nekik semmilyen emberi életforma azért, amit tettek. Berendezték a bibliai ismétlésekhez az összes Szabó Istvánt, a karcsai volt nagyapját is az általuk adott Bródy hasonmás férjemnek likvidálásom és összetörésem végett, Csak egy tánc volt dalát hajtották akkor végre Szécsi Pál Palik néven kiválasztottnak. Szabó István a reformátusokkal, az idehelyezett kis fehér kutyással, Bencsikkel egykor a Noé özönvizéért volt felelős, de Szabó István megszeretett engem, ezért megölték. A kommunista Szabó István Hunnia filmeket kezdett el rajtam 1983-ban, nevetve és csúfolva engem a jó helyesírásom miatt Sátoraljaújhelyen. A tökéletes miatti gyalázását és csonkítását, börtön Hunnia gyilkosainak tettét, azzal együtt, hogy háromszor vették körül a tatárdombi ikerházat, hogy tönkre tegyenek, nem lehet megérteni, sem felfogni. Én úgy voltam ezekkel a láthatatlan világbeli jelenségekkel, mint a parakutatók, akiket nem találtam 1995-ben, hogy kihívjam őket segítségül. A Rákóczi tér bezzeg ott várta az érkezőket, mint a vallási igaz képviseletet, túszként vitték el őket, néhányat be is mutattak a médiában, közölte egyikük, hogy neki már mindegy.

A Varjú igazi népe videót készített, hogy segítsen nekem felfogni, mit hajtottak végre rajtam, mert nem tudtam. Ismét ébredt a játszótér a Hunnia börtön gyilkosokkal, a világ végén pedig, amit rajtam végrehajtottak a leszállításával ellenségeiknek darabokra hullottak a könyvek a Jehova és debreceni Bibliával együtt, mely a saját ítéletüket jelentette volna.

A Hunnia börtön része Penelopé általuk állandóan ismételt Kacsa Zsókákkal berendezett halálvilága, melyet először Mohamed népén hajtottak végre a Rákóczi terükkel, mégpedig úgy, hogy a nemi szervüket halál hipnózisban gyertyával gyalázták meg. A halál kacsa ereje olyan hatalmas, hogy az áldozat eszméletlen állapotba kerül, jóval később jutnak eszébe a szégyenei, amit kibír, mert ez az állapot élete végéig fenn marad, még senkinek sem sikerült legyőzni a börtön Halálját. Engem a kiliáni börtön lakásba zártak, a születési kezdetem bérházába, a Benedek u. 17. szám alá, így emelték Furhman Imrével az emberjogi bizottságokat a cigányságnak és börtön gyilkosoknak. Itt 1992. óta minden éjjel megtámadott a sötét a nap, mint az ózdi 666 Halálja, a tüdőmet leállította ilyenkor, borzalmas volt. Hogy a Halál tiszta szívű embereket és Isteneket, mint örök életűeket vigyen el, érthetetlen és felfoghatatlan a Hunnia börtön gyilkosok részéről. Az ózdiak Halálja részét képezi Mohamed egykori legyőzője és támadója szőrös hangjával, amit a Xénia láz filmben mutattak be a Rákóczi téri médiájukkal akkor, amikor a Szilágyi Sokféle nevek magyarázata című könyvnek a végére értek. A könyv és a média bejelentése szerint Benkó az egyetlen magyar volt, Benkő Lajost ugorként a Volga mellől hozták angyalként lemészárlás és gyalázás végett Magyarországra, ezt hosszabbítja a Rákóczi tér az ózdiakkal 81 éve már, azóta nyaralgatnak, híresek szerte a világon. Benkő adott név a magyarok által, kő a maradványa az egykori Omega együttes által bemutatott és Bródy János szöveggyűjteménye által képviselt egykori emberek és angyalok világának, amit rajtam születésem óta közösen ismételtek és hajtottak végre folyamatosan. Pár éves koromban kitettek egy hatalmas követ a Thököly és Honvéd utcai kereszteződés sarkára, aminek elrontott kerékpárfékkel teljes erővel nekilöktek Woode Allen helyett, vagyis a nemi csapása a zsidóknak ludas a Benkő sorsokban. Így hajtották végre születésem óta saját tetteiket, sorsukat. Mikor idejöttem, Miskolc folytatta a kivégzését, Vass Tibor gúnyosan szólt nekem, hogy ne énekeljek Bródy dalokat, s folytatták tovább az Időjelek antológiáját Bródy teremtőnek rajtam, argentin egykori történelemmel, Madonnával együtt, kettős Kállay helyetti áldozásommal. A feketeségként megrajzolt Barbárok városa, ahol mi voltunk egyedül láthatóak tiszta szemmel ezt követően elhagyta a várost folytatásban, már a bűnözők vettek körül, a Herman Ottó Múzeum képviselte folytatta tovább a felfoghatatlant, kurvái helyetti áldozásomat, Bródy szöveggyűjteményével, hogy valakinek holnap meg kell válnia hivatásától. A cigányság és egész Kelet népe az én fényevésemmel, fürdetésem megakadályozásával emelkedett egyetlen közös áldozásával a Hunnia Magyarország börtönének. A világ legérzékenyebb teremtését hagyták piszkosan a szomszéd cigányságot emelve, nem lehet megérteni a kínzását Hunnia Magyarországnak a miskolci Rákóczi terével, ez már régen meghaladta Adam Cadmon fekete mágia lopás és gyilkosság miatti üldöztetését a vér által, mert ez visszaadhatatlan a Hunniai börtönnek, ahogyan akarta is valójában, hogy tőr legyen az emberek szívében.

A törvény és magyar nyelv miatti legyőzőim nem tisztességes harccal fordultak felém, hanem gyalázattal, ami már megszokott volt a csonkító, bénító, mészáros, húgyhólyagot asszonyok szülésénél kivágó, szívkivájó Miskolc városától, visszaadhatatlan.

A harc csak két nemes fél között jöhetett volna létre.

2017. május 17.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszaadhatatlan, felsorolhatatlan, kommunizmusuknak, környezetellenes, magyarországnak, boltfóbiásoknak, megtisztuljanak, apokalipszissel, leszállításával, reformátusokkal, idegosztályukon, kiválasztottnak, analfabétákként, felfoghatatlant, felfoghatatlan, ellenségeiknek, kerékpárfékkel, pszichológusok, következményét, végrehajtottak, magyarországra, legérzékenyebb, érthetetlenül, történelemmel, fényevésemmel, bűnbocsánatot, bizottságokat, ismétlésekhez, feszületemmel, központjukkal, pszichiáterek, születésemkor, oroszlánjában, mérgezésemkor, nyugdíjasokká, oroszországba, egykori sátán, törvényt rúgta, karmikus gyilkosok, összes börtön, mezőkövesdi Halak, összes korával, földöntúli hatalmat, börtön gyilkosokat, egykori Tarot, 13-as Halál, 13-s Halál, világ harmadának, összes náciját, boltba harminc, ózdi fenevad, lopott fekete, Kohut Katalin, Szepes Mária Vörös Oroszlánjában, Adam Cadmon, Vörös Oroszlánt Adamis Anna, Anna Katalin, Derláné Éva, Hunnia Magyarországnak, Hunnia Magyarország, Tehát Miskolc, Herman Ottó, Hunnia Vatikánjának, Kiliánnak Miskolcon, Mészáros Kata, Nagy Feró, Pogány Balázs, Dávid Mónika Szörnyeteg, Malek Andrea, II-es Idegosztályukon Fecske Csaba, Sági Ilona, Alberle Lajos, Nagy Anna, Magyarország Szenes Andrea, Kóbor Jánosból, Szabó Istvánt, Szécsi Pál Palik, Szabó István, Szabó István Hunnia, Kacsa Zsókákkal, Furhman Imrével, Szilágyi Sokféle, Benkő Lajost, Bródy János, Woode Allen, Vass Tibor, Herman Ottó Múzeum,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi este  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Ismeretlen: Ikarusz monda  Tanácsok egy pszichológustól  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Csend  Magamnak  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bársony székben  Különleges  Különleges  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Ott van  Martin Buber, A haszidim meséi  Jó éjszakát  Tanmese  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Az ember  képre írva  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Esterházy Péterre emlékezünk  Nagy és kis csodák  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Különleges  Walter Chrysler mondta  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Anyámról való emlékek  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Anyámról való emlékek  Megígért békesség  Önmaga ellenére  Tanmese  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Robin Wight pitypang szobra  Szeretem ujjad karcsuságait,  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Jó éjszakát  Vito Giaquinto gondolata  Egy barátság története  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A sorsod  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Pitypang szökőkút  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  képre írva  Különleges  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Robin Wight pitypang szobra  Somlyó Zoltán - Orgonával  A Magyar Költészet napja alkal...  Egy tavasz 
Bejegyzés Címkék
egykori sátán, törvényt rúgta, karmikus gyilkosok, összes börtön, mezőkövesdi Halak, összes korával, földöntúli hatalmat, börtön gyilkosokat, egykori Tarot, 13-as Halál, 13-s Halál, világ harmadának, összes náciját, boltba harminc, ózdi fenevad, lopott fekete, börtön gyilkosok, véráldozó gyilkosok, börtönökben tanulnak, saját sorsa, szociális hálózatának, szívtörvényű embert, sértettre nézve, asszonyokat elmeosztályra, tökéletes Föld, többi Herman, kurvák támadnak, médiájukban sztárrá, börtön által, kurvák kilengése, zsargon börtön, kihalt emberek, hivatalos papírra, költője Miskolcnak, áldozásomat azzal, halál reformátusok, lányommal Nagy, tüdőmet támadta, méhemet 1995-ös, űrpók népe, születési kezdetemet, emberek fogait, szenteket kellett, általa létrehozott, festi magát, sátán népét, kiontott vérnek, egykori börtön, bibliai ismétlésekhez, összes Szabó, karcsai volt, általuk adott, tánc volt, kommunista Szabó, tökéletes miatti, tatárdombi ikerházat, láthatatlan világbeli, vallási igaz, világ végén, leszállításával ellenségeiknek, saját ítéletüket, nemi szervüket, halál kacsa, áldozat eszméletlen, állapot élete, börtön Halálját, kiliáni börtön, születési kezdetem, emberjogi bizottságokat, tüdőmet leállította, ózdiak Halálja, végére értek, média bejelentése, egyetlen magyar, magyarok által, egykori Omega, hatalmas követ, nemi csapása, zsidóknak ludas, feketeségként megrajzolt, várost folytatásban, bűnözők vettek, világ legérzékenyebb, szomszéd cigányságot, kínzását Hunnia, miskolci Rákóczi, emberek szívében, harc csak, visszaadhatatlan, felsorolhatatlan, kommunizmusuknak, környezetellenes, magyarországnak, boltfóbiásoknak, megtisztuljanak, apokalipszissel, leszállításával, reformátusokkal, idegosztályukon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 82
  • e Hét: 3014
  • e Hónap: 5373
  • e Év: 57639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.