Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nagy életcirkusz színpadi berendezése
  2017-05-17 20:03:52, szerda
 
   
  Christine Busta írta meg 1986-ban az akkor ismétlésben kezdett magyarországi nagy aszkéta ünnepi életcirkuszos versét, melyet a többi írásával az apokalipszisüknek ismételt a Rákóczi téri cigánytelep a médiában, még azután is, hogy 1997-ben elégetésre került minden.

1986-os Csernobilkor történt, hogy egyszerre győztek le engem a sötétség fejedelmei a sátoraljaújhelyi Révész utcai ismétlőkkel, mint szüleim addigi áldozóival, együtt a miskolci Bertalan utcai születési kezdettel. Ekkor értek a debreceni Bibliához, melynek előszavát Gelencsér Zsigmond írta meg, egy debreceni mordnak látszó író által írt könyvéhez az addigi állandó apokalipszist végrehajtóknak, mindet beletette leplezés miatt a könyvbe. A lyukas szívű gönczi Bibliás világ-könyvtár tulajdonosnak ekkor mondta az egészségügy, hogy lyukas a szíve. Ezt követően a szívem átszúrásra került a születésnapomon, március 7-én, magatehetetlenül feküdtem habzó szájjal, mozdulatlanul majdnem két napig. Kezdték rajtam végrehajtani a Bibliát, mint világ-könyvtár részét. Még 1995-ben is ezt ismételték a tik sem vagytok magyarok romákkal a megtámadásommal szívemen. A könyvek és Hunnia elme filmek átfogalmazásra kerültek, s mint általában, minden kis jelecskéhez megírták az ózdi 666 fekete mágusaival a saját apokalipszisüket, melyek Bibliás földet hoztak létre végül saját Rózsáik berendezésével, feszületükkel, saját hamis prófétájukkal közvetlenül azután, hogy a kommunista egymás utáni korok végrehajtását befejezték az én főszereplésemmel. Eddig kellett volna vezetnie a nagyobbik lányomnak, akik magukkal hoztak túszként, megszülettették nálam. 1983-ban indult a két utcai névtár alapján történő emelkedése a borsodiaknak, leszokásuk a Rákóczi térrel az italról, cigarettáról egyetlen közös áldozással, valamennyi vallásukkal együtt.

A hatvanas években jártak a Földvár felé félúton dalnál, ekkor berendeztek Balatonfüreden egy Kilián-telepet, mellé építve egy üveg épületet étteremként. A kezdeti beállítás szerinti szentháromsága a Hunnia elmének, mint Illés, Omega, Metro vallási ébredése folytatódott a gönczi Biblia alapján, ekkor az Omega lépett fel az üveg épületben, mint akik nincsenek, feltehetően felvették a neveiket valahonnan, mint ahogyan sokan mások, mint Árpa Attila, akinek a nevét árpával a jobb szememben hajtották végre 1990-ben. A nagy életcirkusz berendezői szívesen alkalmaznak élettelen bábokat, mint G. Maczó Ágnes helyetti áldozásomnál Mákostésztája alapján az Illéséknek, engem mutattak be az Időjelek kötet szerint az egész világnak 1962. körül, négy-ötéves lehettem, rám erőltették a romániai magyar kislány ruhát, pöttyös szoknyával és fekete mellénnyel. Előző este ott felejtett kisollót kaparintottunk meg az öcsémmel, levágtuk egymás göndör tincseit. G. Maczó Ágnes valóban rövid, barna hajú lett volna, ha vállalja a szerepét, hogy kiáll a világ vallási ébredői közé magyar kislánynak, s nem köt frigyet rám értelmiség legyőzőként. Három gyerekkel jelölte meg a média a Vénusz áldozókat az egész világon, mint ahogyan az értelmiség legyőzőket beázással, esővel.

A berendezés szerint én voltam egyedül valóságos, a kapufához kötött fekete saját árnyékuknak mutattak, mint ahogyan a sünökként lerajzolt, rendőrségnek kiabált árnyékoknak. A görkorcsolyások szintén ott voltak, annyira régen tart már, s annyi mocskot zúdítottak rám, hogy ma már fülhallgatóban járnak.

Ugyanez a rendezés történt Balatonfüreden, az üvegépület jelentette, hogy nincsenek emberek, mind aki ott volt, felvett névvel rendelkező árnyékvilágként jött a Hunnia könyveket végrehajtani. Mi voltunk egyedül valóságosak. A kiadott könyveik illusztrációt érdemes tanulmányozni, mert valamennyiük formáját megrajzolták. Ezek szerint valóban nincsenek emberek, mint ahogyan lezárták a határokat az utolsó Kohut emberek fogadására magyar nyelvi ellenségként lemészárlás végett, ami meg is történt folyamatosan, megállás nélkül, mindig újabb csonkítást, mészárlást kitalálva, tor-ünnepük közben is.

A kommunista egyik kort Porcelánszív címen megírt bezúzott novellám bizonyítéka szerint Hogya Mária főszereplője sátánnak helyett rajtam hajtották végre, mégpedig egy olyan bábot vetve be ellenem megkergetésem miatt az utcán kocsival, hogy a volt férjem megalázzon azzal, hogy már nem tett volna bennem kárt, amelyiket létbe léptették, mint mesefigurát, egy gyerekkoromban látott meséskönyv szerint, amelyben a dülledt szemű fickó nézett a szoknyája alá a csodálatos babának a kihúzott fiókból. Felfoghatatlan, hogy nemi gyalázást akartak a médiával végrehajtani egy bábbal. Nem büntethető, akár az árnyékok, meg az indiai legalacsonyabb kasztból folyamatosan jövő cigányok, akiket az áldozásommal emberré nemesítettek, akár egész Keletet, mint saját állandó berendezést. Hogya Máriában valóban nem tettek volna kárt, mivel egykori Ázsia területén vett részt neve alapján Mária kereskedelemben, érdekes módon Mária a megáldozásomkor maga helyett munkahelyén emelkedett elnöki titkárnővé. A rendész Bartus közölte előttem, hogy éppen ideje, hogy észrevették Marikát is. Minden kommunista kornak más főszereplője volt, mint a Ki az úr a házban novellában megírtak szerint Zalatnay Sarolta, egy másik kommunista koré Máté Krisztina, aki helyett engem a volt férjem nyanyának szólított és a fogaimat megcsonkították, állandó Bíró név berendezésével fogtechnikusoknak. Zalatnay Sarolta állandó apokalipszis végrehajtója utolsó magyarként, ami furcsa, hiszen miattuk zárták le a határokat, s az utolsó Benkó néven lett híres a börtön által megengedve. A kommunista korokat a Johanna református Halak szülött mezőkövesdi tanárnő helyett kezdték velem, minden Halak szülött sorsát, mint Gina Lolobrigida atlantiszi halakét érthetetlen módon.

Tehát a színhely adott volt, Sátoraljaújhely, a hét hegy városa, mely hegyek alapján történt a Weöres -féle távol-keleti szörnyek létrehozása és ide hozatala a Pszichografológiához, s kezdődött Ízisz összefoglaló néven az ózdi fekete mágus cigányteleppel a közös áldozásuk emberré válásuk céljából azzal az elmélettel, hogy én felkiáltok, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet. A kiindulási helyzet nagyapa megölése volt 1961-ben, addig neki énekeltem, vele villásreggeliztem, s a villám kitétele Svájcba, amit a Rákóczi téri cigányság ismételt Miskolcon, ellopva a villámat a kórházban, ahová azért szállítottak be 1990-ben, mert elölről kezdték a Vörös Oroszlános Szomorúszemű Johannát az összes addigi áldozásukat ismételve a főszereplőik berendezése mellett. Révész Sándor számait a Hunnia börtön orvosok berendezték a városban, akár az Illését, mint Korlátot, nagy fehér házat építettek ekkor sokan a Húzd meg jobban, menjen a munka dal alapján, de folyamatosan történt az áldozó dalaim ismétlése megállás nélkül, ahogyan teszik ezt a vasfüggönyös táncdalfesztiválos Hunnia elme dalaival. Rövidnek gondolták az életüket, emberhez méltó sors az övék, bár a saját berendezéseik szerint nincsenek emberek, erről szólt a határlezárásuk, a karmikus börtön sátán népe nem ember, hanem árnyékok és dögök emberformában, ez volt a lényege annak, hogy emberi formában teremtették meg őket, ennek megfelelően kellene a jövő érdekében a népeket szétszedni és szortírozni, hogy tiszta országok maradjanak meg, megválva a miskolci Gyarmathy név általi gyarmatosítást legyekkel állandóan utánpótló népektől, legyenek szigetiek, mint barakkosok, vagy vas termékenységi nemi törzsek, valamennyien a világ-könyvtár részeként apokalipszist hajtottak végre.

Ez a nagy berendezés lényege, hogy árnyékok, legyek, űrpókok, cseremisz pusztító nagyfeszültséggel rázva engem Thony Curtis Humana csillaga helyett, meg mindenféle gomba, árnyékforma megáldozott, mint a kígyók, viperák, döglegyek, denevérek, ők lettek a sztárok, sőt a rendetlenségük miatt engem hurcoltak meg a miskolciak. Amikor egy árnyék, vagy egy állat embert áldoz, felmerül a kérdés, hogy milyen elmebetegség áll a hátterében az árnyékok és állatok emberformában létrehozójának?

Milyen elmebetegség az, hogy a megáldozott magyar nyelvű embereket saját patológiáikkal támadják meg, pöcegödörbe téve őket, gyalázva haláluk után is a szív-törvénnyel rendelkezőket? Milyen elmebetegség az, hogy Bródy János teremtői hatalommal a saját maga által megírott apokalipszist berendezte bábokkal, nyomorultak néven, folyamatosan teremtve meg őket? Szerintem ezt kellene nevezni emberiség ellenes bűnnek, lezárni a miskolci 666 központ és a Rákóczi tér, valamint a cigányaik fogadását, mint menekültekét, mindenféle ügyük rendezését, mint amik iszonyatot hajtottak végre, dicsekedve azzal is, hogy nekik saját emberjogi bizottságaik vannak szerte a világon. Az, hogy bevezették jó előre a rasszizmus fogalmát azzal a céllal, hogyha az áldozataik mégsem halnának meg biztosan, s ha kiderülne, mit tettek, saját ügyvédekkel, bírósággal rendelkezzenek, saját elmeosztályaikkal, mint állandó Hunnia elme szereplőkkel rendelkezve nehéz a bizonyítása annak, mit tettek, mert ezeket a másik világban mészároló skizoprenek kísérete hajtja végre, ha valaki csak beszél róla, mi történt vele, elmeosztályukra szállítják. 1995-ban először Dr. Melion József pszichiáter csalt be ambíció terápiára azzal a céllal, mint jungista aranysas elméletes bibliai beavatást álomban tartó orvos, hogy rajtam hajtsa végre a Húsvét előtti 13 napig tartó feszületét Derláné Éva állandó bárányának a náciknak, mint Hunnia börtön megmentettje helyett, mivel a szülei már három gyerekesként voltak 1983-ban megjelölve az én megáldozóimként. Melion József közölte velem, hogy idegeneket ne engedjek be az Iker tornyos házába Miskolcnak, mely mondatot Tóth Attila Hunniai börtön elme kimentettje a városból ismételt Szombathelyen a kisebbik lányomnak. Mivel nekem semmi közöm nem volt a világ-könyvtárhoz, sem a sátán bibliáihoz, nem érthettem, milyen mondatokat mondanak el, hogy miért kell nekem megfigyelnem a részleteket, kinek is mondanám el, hogy kik és mik helyett áldoztak meg minket. Melion jungista áldozást hajtott végre biblia olvastatással együtt a Hunnia börtönnel a tatárdombi házában Ízisz pusztítónak, körbevettek a börtönbűnözők. Ezt követően Túri Ferenc berendezte az osztályát azokkal, akik helyett addig is engem tettek tönkre, mint a spanyol pusztító hazugságával, Török Erzsébettel, ismételve rajtam az egykori egri csillag központ támadását az űrpusztítójukkal, Bodorral, még a bokszolót is berendezték, aki egykor megsebesült Egerben. Tehát ennyire ismerte Túri Ferenc stábja a magyarok támadóit, meg az én áldozóimat, ezt követően folytatta híressé téve magát pszichiáteri munkáját.
1997-ben, a könyvégetés, illetve az addigi apokalipszis bezúzása után megjelent a családi házban ismét a Hunnia Vatikán börtöne, Pataky Attila hatalmas fekete árnya formájában, melyben nagy elektromos szemek voltak. Rettegtem, kiszaladtam ijedtem a házából a pusztítónak, ekkor a fejem fölé ugrott a tatárdombi bolha-hegyi egyik csillaga a Vatikánnak, fejemnél fogva elektromossággal odaszegezett a földhöz. Ezután lefeküdtem, hörögni kezdtem, mert Szenes Andrea horkolva lett kiadva az egri ZIZI Magazinban, ekkor gyerekeim kihívták a mentőt. A mentősnek mondtam, hogy én jártam ambíció terápiára Melion Józsefhez, erre beszállítottak a média II-es elmeosztályára, mely ismételten emelte ekkor az 1971-es rózsás sapkámmal hosszabbító Madonnáját folyamatosan áldozva helyette, Medveczky Ilonáját, aki helyett határozatlan Halaknak hívott Kis Kálmán pszichiáterük, gondolom az összes Halak szülött sorsát ismételhették. Nekem soha nem kellett mondanom semmit, mivel az elmebetegek és az orvosaik gyilkoltak engem 1990. óta. Somlyai pszichiáterük rácsapott a nap és holdjeles Ízisz bőrtáskámra, széttörte a zárját, majd kiborítva felelősségre vont engem, hogy kábítós vagyok, mert Radipont szedek köhögésre. Tehát bementem józanul, bár az első ott létem Melion József osztályán Viciánné, Ufós római egyházas elmeosztály tagja helyett történt, címére állították a kartonomat ki. Ekkor Somlyai pszichiátere a Hunnia elmének beadott nekem egy állapottartósító injekciót, melytől elveszítettem az eszméletemet, többé nem tudtam magamról. A lányom járt be fürdetni, azóta azt hiszi a két gyerek, hogy én vagyok egyedül a skizopren a világ-könyvtár szereplői és tulajdonosai helyett, ami Miskolcot jelentette az elmentekkel együtt, amik folyamatosan hagyták el a várost, nagy gazdagságra juttatva magukat. Petefészek dugulást hozott létre az injekció, amit beállított egy cigány együttes Klimaxx néven, mint ahogyan minden részletet és pillanatot berendeztek leplezés végett elméletben.

A tatárdorbi ház szétberhelése után már parkinsón kórosan, iszonyatosan remegő lábakkal, elment vinnyogó hanggal árultam a pusztító Iker tornyos családi házát. Telekáron sikerült eladni, berendeztek nekem előre egy Bertalan utcai panel lakást a legfelső emeleten. Ide jövetelem után közölték Simon Ilona közös képviselő, mint Hunnia börtön tagja mondatát, hogy a bolond lánya Katikát bevitette az elmeosztályra, amit nekem mondott a Tatárdombjukon a szomszéd, csak nem értettem, miért bolond a lányom. Simon Ilona, mint Végh Antal Egyedül a kastélyban című könyv lett volna főszereplője karöltve járt barátnőként a bolond lányával, befejezték a szerepüket rajtam, majd elköltöztek innen, mint az összes többi folyamatosan. Költözés után mondták, hogy a szarkahegyiek már átcserélték a beázott tetőt, mint értelmiség legyőzők, de nem volt kinek elmondanom. Elkezdték ismételni a világ-könyvtárát a lyukas szívű Szabó Istvánnak gondolatok a könyvtárban berendezéssel a Bertalan utcára rajtam, villámgyorsan haladva végig Miskolc város utcáin és lakóinak névtárán, így mentek át a jövőbe tort ünnepelve a tik sem vagytok magyarok szociális hálózatával Müller Péter Sziáminak. Jelenleg ismétlik a születési kezdetet Kertész, Nagy Istvánné, Pápay nevekkel. Pápay Mari apa kísértője volt, ezt a minisztériumok berendezésével már 2001-ben is ismételték számomra felfoghatatlan módon a Hunnia börtönnel.

A börtön karmikusok olyanok, mint az emberek, csak ezer éves gyilkosok, akár az ezer éves örök életű cigányságuk és többezer éves állandó kislány áldozó zsidó népek. Engem a Bizottság együttes beállítása szerint az Ortodox főpap Ízisz álnéven, meg a szakállas, fekete kalapos zsidók is megáldoztak. Azzal kezdtek születésemkor, hogy a börtön karmások helyett engem nem szerethet és tisztelet senki, nyomorban, megcsonkítva, összetörve, állandó likvidálás alatt kell leélnem az általuk megengedett emberi feltételek nélküli életet. Nagy Anna halál református helyetti koldultatását Miskolc városának, a lányommal történő eltartásommal együtt kommunikációs és mindenféle kivégzésük után nem lehet megérteni, sem Dávid Mónika, mint Szörnyeteg koporsója életből történő kivételemet maga helyetti sorsa végrehajtásával, mint Tűzkő Judit nemi csapásét a II-es elmeosztályon, mint pszichiáterét, amelyik népe a börtön Imrék könyveit hajtotta végre, sem Vaszily Mária és Dávid Mónika általi börtön gyilkosok tisztítását az áldozásommal, sem a legyógyszerezésemet a saját orvosságaikkal, amik nekik járt volna.

A Hunnia vatikáni elme és börtön felfoghatatlant hajtott végre a világ-könyvtára és filmjei végrehajtásával rajtunk, nincs rá magyarázat, egyetlen kérdés: milyen elmebetegsége van a Hunnia elmének?

2017. május 14.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplésemmel, sátoraljaújhelyi, apokalipszisüket, elektromossággal, űrpusztítójukkal, állapottartósító, magatehetetlenül, felfoghatatlant, kereskedelemben, sátoraljaújhely, megáldozóimként, elmeosztályukra, megáldozásomkor, megszülettették, megcsonkították, végrehajtásával, árnyékvilágként, születésnapomon, görkorcsolyások, megtámadásommal, rendetlenségük, rendelkezzenek, patológiáikkal, berendezésével, felfoghatatlan, elmeosztályára, létrehozójának, tatárdombjukon, balatonfüreden, átfogalmazásra, fülhallgatóban, szentháromsága, cigányteleppel, határlezárásuk, végrehajtóknak, gyarmatosítást, akkor ismétlésben, többi írásával, apokalipszisüknek ismételt, sötétség fejedelmei, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci Bertalan, debreceni Bibliához, debreceni mordnak, addigi állandó, lyukas szívű, szívem átszúrásra, megtámadásommal szívemen, saját apokalipszisüket, kommunista egymás, nagyobbik lányomnak, hatvanas években, Christine Busta, Gelencsér Zsigmond, Árpa Attila, Maczó Ágnes, Hogya Mária, Hogya Máriában, Zalatnay Sarolta, Máté Krisztina, Gina Lolobrigida, Vörös Oroszlános Szomorúszemű Johannát, Révész Sándor, Thony Curtis Humana, Bródy János, Melion József, Derláné Éva, Tóth Attila Hunniai, Túri Ferenc, Török Erzsébettel, Hunnia Vatikán, Pataky Attila, Szenes Andrea, ZIZI Magazinban, Melion Józsefhez, Medveczky Ilonáját, Ekkor Somlyai, Simon Ilona, Végh Antal Egyedül, Szabó Istvánnak, Müller Péter Sziáminak, Nagy Istvánné, Pápay Mari, Nagy Anna, Dávid Mónika, Tűzkő Judit, Vaszily Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Magyarország ilyen hely.  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Mai harmónia kártyám  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Házi botox  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Esti kép  Esti kép  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Rőzsehordó nő szobra  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A gyász  Jó éjszakát  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Szép Álmokat  Isteni zsebkendők  Ne engedd el kezem!  A kávé  Gősi Vali - Tükre lennék...  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Csörög a telefonom  Jó éjszakát  Esti kép  A csonk és a facsemete  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Alvó baby  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Keresd azt a valakit,...  Könnyáztatta asszonysorsok  Akinek vaj van a fején...  Esti kép  Mindig tud adni ,  Atyám !  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem kellett volna!  Ne engedd el kezem!  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  képre írva Március 15 -re emlé...  Nem kellett volna!  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Kokárda  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Március  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csendes éjszakán  Az élet  Facebookon kaptam  Az agyat és a csontokat is erő...  Cicus virággal  Paul David Tripp Március 17  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Rochefoucauld - a bölcs  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Hernádkak  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete 
Bejegyzés Címkék
akkor ismétlésben, többi írásával, apokalipszisüknek ismételt, sötétség fejedelmei, sátoraljaújhelyi Révész, miskolci Bertalan, debreceni Bibliához, debreceni mordnak, addigi állandó, lyukas szívű, szívem átszúrásra, megtámadásommal szívemen, saját apokalipszisüket, kommunista egymás, nagyobbik lányomnak, hatvanas években, üveg épületet, kezdeti beállítás, gönczi Biblia, üveg épületben, neveiket valahonnan, nevét árpával, jobb szememben, nagy életcirkusz, egész világnak, romániai magyar, világ vallási, egész világon, értelmiség legyőzőket, berendezés szerint, kapufához kötött, sünökként lerajzolt, görkorcsolyások szintén, rendezés történt, üvegépület jelentette, kiadott könyveik, utolsó Kohut, kommunista egyik, olyan bábot, utcán kocsival, volt férjem, gyerekkoromban látott, dülledt szemű, csodálatos babának, kihúzott fiókból, médiával végrehajtani, indiai legalacsonyabb, áldozásommal emberré, megáldozásomkor maga, rendész Bartus, házban novellában, másik kommunista, fogaimat megcsonkították, utolsó Benkó, börtön által, kommunista korokat, színhely adott, ózdi fekete, közös áldozásuk, kiindulási helyzet, villám kitétele, összes addigi, főszereplőik berendezése, áldozó dalaim, saját berendezéseik, karmikus börtön, lényege annak, jövő érdekében, népeket szétszedni, miskolci Gyarmathy, világ-könyvtár részeként, nagy berendezés, rendetlenségük miatt, állat embert, megáldozott magyar, szív-törvénnyel rendelkezőket, saját maga, cigányaik fogadását, rasszizmus fogalmát, áldozataik mégsem, bizonyítása annak, másik világban, városból ismételt, kisebbik lányomnak, sátán bibliáihoz, tatárdombi házában, osztályát azokkal, spanyol pusztító, egykori egri, magyarok támadóit, addigi apokalipszis, családi házban, fejem fölé, tatárdombi bolha-hegyi, egri ZIZI, mentősnek mondtam, média II-es, 1971-es rózsás, összes Halak, orvosaik gyilkoltak, állapottartósító injekciót, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 12230
  • e Év: 51231
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.