Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
El a kezekkel Magyarországtól! Élőlánc Magyarországért
  2012-01-12 00:07:33, csütörtök
 
   
  http://www.elolanc.hu/index.php/el-a-kezekkel

El a kezekkel Magyarországtól!
Felhívás a világ közvéleményéhez és Magyarország polgáraihoz

Az elmúlt hetekben totális pénzügyi és politikai támadás indult Magyarország szuverenitása ellen. A Nyugatról indított támadás nyilvánvaló célja egy politikai átrendeződés elérése akár egy mesterségesen előidézett államcsőd, vagy puccs által annak érdekében, hogy Magyarország adja fel gazdasági szuverenitása helyreállítására és az adósságcsapdából való kiszabadulásra irányuló törekvéseit, vegye fel az IMF készenléti hitelét, állítsa vissza a jegybank állítólag veszélyeztetett függetlenségét, és ezzel foglalja el újra helyét a gyarmatok sorában. Az ebben érdekelt hazai és külföldi körök állítása szerint Magyarországon a demokrácia veszélybe került, a szabad választáson kétharmados többséget szerzett kormányt diktatúrával, sőt nácizmussal vádolják. A páratlan nemzetközi rágalomhadjárat és politikai zsarolás célja az ország elszigetelése és térdre kényszerítése. Nyilatkozataikban egyesek odáig mennek, hogy nyíltan kijelentik: e cél érdekében bármilyen eszköz megengedett.

2011. karácsonyán a magyar Parlament magát antiglobalistának valló ellenzéki zöld pártja által indított tüntetés nyomán megindult a nemzetközi médiagépezet, mely megadta az alaphangot a világpolitika és a bankvilág szereplőinek jól időzített támadássorozatához.

Az első lépést a Standard & Poor's Magyarországot leminősítő döntése jelentette, melynek hatására a magyar fizetőeszköz gyengülni kezdett. A politikai támadás vezető szerepét az USA külügyminisztere, Hillary Clinton viszi a magyar miniszterelnökhöz címzett levelével.

A sort az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso folytatta, majd csatlakozott hozzá a francia külügyminiszter és az Európai Parlament szocialista, zöld és liberális frakciója is. Követeléseikben az új alkotmány és a jegybanktörvény visszavonására szólítanak fel. A Fitch Ratings leminősítette Magyarországot, majd az IMF már a jegybanktörvény visszavonását szabta feltételül a készenléti hitel felvételének, ezzel nyíltan beavatkozva belügyeinkbe.

Amerikai közéleti szereplők a szabadon választott, törvényes magyar kormány megdöntésére uszítanak a sajtóban. A média államcsődöt emleget, miközben egyes külföldi tulajdonú bankok rémhíreket terjesztenek arról, hogy a kormány hozzá kíván nyúlni a lakosság bankbetéteihez, illetve hogy megindult volna a tőke és a magánbankbetétek külföldre menekítése. Eközben a nyugati médiumok a demokrácia védelmezőjeként szerepeltetik az ügyészségi eljárás alatt álló bukott miniszterelnököt, akinek köszönhetően 2009-ben valóban az államcsőd szélén állt az ország, és aki 2006-ban békés tüntetőket veretett véresre és kínoztatott meg, a Nyugat hallgatása mellett.

A gazdasági hisztériakeltés megalapozatlan. Magyarország a nemzetközi válság ellenére alacsony, 3 %-os államháztartási hiánnyal és 4 % körüli inflációs rátával, elegendő költségvetési és devizatartalékkal rendelkezik. A magyar gazdaság túl van a válság mélypontján, és most lassú, nyugodt fejlődésre lenne szüksége.

Mi, felelős magyar polgárok megengedhetetlennek tartjuk idegen hatalmak beavatkozását Magyarország belügyeibe. Tiltakozunk a magyar gazdaságba történő nyílt beavatkozás ellen, amelynek egyik eszköze a Magyar Nemzeti Bank. Ez a bank a nemzeté, nem a magántőkéé! Visszautasítjuk, hogy bárki döntsön helyettünk, ki és hogyan vezesse országunkat, hogyan irányítsuk saját életünket. A jegybanktörvény és az Alaptörvény feletti döntés joga a miénk, magyar polgároké! Magyarország gazdasági, politikai problémáinak megoldása csakis a magyar népre tartozik.

Felszólítjuk ezért a magyar szuverenitást és demokráciát támadó érdekköröket, az azokat kiszolgáló szervezeteket és közéleti személyeket, hogy

el a kezekkel Magyarországtól!

Visszautasítjuk, hogy bármely, de különösen olyan államok fogalmazzanak meg követeléseket Magyarországgal szemben, amelyek gazdasági gyarmatosítást hajtanak végre országok tömege ellen, tevékenységük gyakran súlyosan sérti az emberi jogokat, beavatkozásaik nyomán háborús konfliktusok, menekültek tömegei, nyomor és politikai káosz marad, sőt katonai agressziót hajtottak végre más államok ellen a demokrácia exportja nevében. Visszautasítjuk azon államok helyeslését is, amelyek súlyosan korlátozzák a saját területükön élő magyar kisebbség emberi és kulturális jogait! Negyven év kommunista diktatúra után nem kérünk a pénzügyi diktatúrából és a gyarmatosításból.

Ugyanakkor nem lehet letagadni a kormány által elkövetett súlyos hibákat, melyek a túlfeszített tempójú törvénykezés és a párbeszéd hiányából erednek, ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy nyisson valóságos társadalmi párbeszédet az ország ügyeiről! Tegyen lépéseket a közvetlen demokrácia intézményeinek szélesítése felé! Csak ez nyújthat megnyugtató garanciát a polgárok számára az ország belső békéjének hosszú távú megőrzésére.

Mindezek mellett kinyilvánítjuk, hogy támogatjuk azt a politikát, melynek célja Magyarország szuverenitásának megőrzése!

Kérünk minden hazaszerető, a nemzeti önrendelkezést szívügyének tekintő polgárt, mindenki egy időre tegye félre sérelmeit, az ország és a nemzet érdekét tekintve álljanak ki a magyar önrendelkezés és demokrácia védelmében. Most nem a kormányról, hanem az országról van szó!

El a kezekkel Magyarországtól!


Budapesten, 2012. január 10-én

Élőlánc Magyarországért



A magyar polgárok üzenetét 2012. január 14-én 15 órakor a Kossuth téren, az 56-os örökmécsesnél nyilvános rendezvény keretében ismertetjük, és indítjuk el a külföldi képviseletek és magyar közjogi méltóságok felé.


Kapcsolat:
Ács Sándorné (30) 385-0379)
Ertsey Attila (30) 555-1284)
iroda@elolanc.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magánbankbetétek, szuverenitásának, külügyminisztere, adósságcsapdából, helyreállítására, gyarmatosításból, miniszterelnököt, magyarországgal, veszélyeztetett, államháztartási, visszautasítjuk, hisztériakeltés, magyarországtól, védelmezőjeként, jegybanktörvény, magyarországért, követeléseikben, rágalomhadjárat, közvéleményéhez, külügyminiszter, kinyilvánítjuk, visszavonására, magyarországot, önrendelkezést, függetlenségét, magyarországon, gyarmatosítást, beavatkozásaik, bankbetéteihez, kiszabadulásra, megalapozatlan, intézményeinek, szuverenitása, visszavonását, tevékenységük, örökmécsesnél, kezekkel Magyarországtól, világ közvéleményéhez, elmúlt hetekben, politikai átrendeződés, mesterségesen előidézett, adósságcsapdából való, jegybank állítólag, gyarmatok sorában, ebben érdekelt, demokrácia veszélybe, szabad választáson, páratlan nemzetközi, ország elszigetelése, magyar Parlament, nemzetközi médiagépezet, bankvilág szereplőinek, Élőlánc Magyarországért, Hillary Clinton, Európai Bizottság, José Manuel Barroso, Európai Parlament, Fitch Ratings, Magyar Nemzeti Bank, Ertsey Attila,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Popper Péter szavai  képre írva  Egy hatékony szolga  Elköszönt  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png ház  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Adakozás  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Hiányzik  Kellemes délutánt kívánok  képre írva  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Örülök, hogy látlak!  Szívem tiéd  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Albert Einstein gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Sokan azt tartják  Lóhere  Adakozás  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Adakozás  Makszim Gorkij gondolata  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Egy bizonyos határt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png ház  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata  Png ház  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alvó cicák  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png cica  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Minden harmadik...  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kutya  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kezekkel Magyarországtól, világ közvéleményéhez, elmúlt hetekben, politikai átrendeződés, mesterségesen előidézett, adósságcsapdából való, jegybank állítólag, gyarmatok sorában, ebben érdekelt, demokrácia veszélybe, szabad választáson, páratlan nemzetközi, ország elszigetelése, magyar Parlament, nemzetközi médiagépezet, bankvilág szereplőinek, első lépést, magyar fizetőeszköz, politikai támadás, magyar miniszterelnökhöz, francia külügyminiszter, jegybanktörvény visszavonására, jegybanktörvény visszavonását, készenléti hitel, szabadon választott, média államcsődöt, kormány hozzá, lakosság bankbetéteihez, magánbankbetétek külföldre, nyugati médiumok, demokrácia védelmezőjeként, ügyészségi eljárás, államcsőd szélén, gazdasági hisztériakeltés, nemzetközi válság, magyar gazdaság, válság mélypontján, magyar gazdaságba, magyar népre, magyar szuverenitást, azokat kiszolgáló, emberi jogokat, demokrácia exportja, saját területükön, pénzügyi diktatúrából, kormány által, túlfeszített tempójú, párbeszéd hiányából, magyar kormányt, ország ügyeiről, közvetlen demokrácia, polgárok számára, ország belső, nemzeti önrendelkezést, időre tegye, nemzet érdekét, magyar önrendelkezés, magyar polgárok, 56-os örökmécsesnél, külföldi képviseletek, magánbankbetétek, szuverenitásának, külügyminisztere, adósságcsapdából, helyreállítására, gyarmatosításból, miniszterelnököt, magyarországgal, veszélyeztetett, államháztartási, visszautasítjuk, hisztériakeltés, magyarországtól, védelmezőjeként, jegybanktörvény, magyarországért, követeléseikben, rágalomhadjárat, közvéleményéhez, külügyminiszter, kinyilvánítjuk, visszavonására, magyarországot, önrendelkezést, függetlenségét, magyarországon, gyarmatosítást, beavatkozásaik, bankbetéteihez, kiszabadulásra, megalapozatlan, intézményeinek, szuverenitása, visszavonását, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 205
  • e Hét: 482
  • e Hónap: 9086
  • e Év: 45027
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.