Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vége az ínyevő baktérium ínyevésének
  2017-08-01 12:18:33, kedd
 
  Gór Nagy Mária ínyevő baktériumát, teljes belső testet lebomlasztót kaptam meg a Hunnia börtöntől 1986-ban, amikor a sorsát is rajtam hajtották végre azzal a mondatával Illés doktornak Sátoraljaújhelyen, hogy én összeverekedtem egy asszonykával.

Tegnapra felül az orrnyeregig lesorvardt, csak a két régi lapátfog közti kimagaslás maradt meg, ami nagyon fájdalmas, bedagadt mostanra az orromnak az alja. Szegeden van egyedül ínyrávarrás, de ilyen esetben, hogy arcüregből kellene rávarrni, nem tudom, lehetséges lenne-e, meg a másik, hogy nincsen pénzem, az egészségügy és Magyarország ellen a feljelentést megtettem, de eddig még nem kaptam választ csak egy helyről, az egészségügye Magyarországnak nem vállalja a gyógykezelésemet jóváírás képpen sem, eddig még egyetlen jelentkező sem volt, aki lefotózta volna a baktériumos Hunnia börtön által tönkretett lakást, kimeszelt volna, segített volna a mindennapokban, vagy bármiféle segítséget nyújtott volna.

Alul végig ketté van csattanva az íny a fogak között, semmi sem tartja őket, csak a sírásom, hogy tovább lyukkal a szám helyén nem élhetek. A torkom az íny és szájpadlás lebomlása miatt összeszűkült, nagyon fáj.

Nem kegyelmezett és nem segít a Hunnia Magyarország, amelyik kivégzés-sorozatot hajtott végre, agyonveréssel akarta befejezni az életemet. Viccelnek a médiában, hogy mik jártak volna nekik, ajándékként, ha ideszületnek szeretet, szerelem képviselőjeként, meg Ady Cerberus pondrós férgei, kígyók, számtalan sötét fekete mágikus csapás, amit én kaptam, hangom meg nem volt, még visítani sem volt erőm. Fábry, mint irigység légyként támadott meg 1992-ben a kiliáni lakásban, leszbik helyett is, sütötték a testemet egész nap a fürdőszobában, a nagyszobában, s ezt humoros műsorban közvetítette egész Miskolc helyetti áldozásukkal együtt, hogy a tort ülő média velem befejezte Magyarország felszámolását kezdve az egri csillagokkal, melyet Túri Ferencék rajtam ismételtek, mielőtt készültek az elmeosztályaikkal politikailag kiválasztott Ferencekként Vénusz áldozással a jövőjére a Hunnia elmeosztálynak terápiásnak átminősítve magukat. Fábry légy közvetítette boldogan, hogy az egri csillagok idején a törökök magyarok voltak, ami nem titok és magyar ment magyar ellen.

Végem van, ha az orrom bedagadt, az ínyevő fog menni tovább az arcüregembe, ha alul is kiesnek végleg a fogak, a torkom végleg összeszűkül. Nevetett rajtam a Máv rendelő fogorvosa tavaly góckutatásakor a Hunnia börtön sebeinek, hogy örököltem az ínyevő baktériumot.
Ha én lennék a leggazdagabb a világon, mint amilyen fényevő koldus voltam mindig, akkor sem segíthetne rajtam senki, hiába voltak kiszedve belőlem és rólam levéve a Hunnia börtön eleven állati csapásai, fekélyei, sebei.

Utólag eszméltem fel arra, hogy a megmentőim azt játszották, hogy nekem a nektár hiányzik a számból. Mindig jó illatú volt a szám, mint a testszagom is, a bőröm, szerettem a dunna alatt. Gennyes fekélyekkel pakolták tele a fogaim tövét 2004 óta, de a bal szemfogamba kaptam egy pondró-szerű patológiát Mülleréktől már 1995. előtt is, amikor az egyik ózdi fekete mágus fogorvos közölte, hogy lyuk van a szemfogaim, meg mozognak a fogaim, ekkor Müllerék atlantiszi földrengést hajtottak végre fekete mágiával a számban. Az egészségügyi könyveken folyamatosan mentek végig a Hunnia börtönnel, a betegségeikkel együtt, valamennyi elmebetegségén is a Hunnia börtönnek, amelyik kiiktatott átadva engem végleg a Rákóczi térnek és a tik sem vagytok magyarok kivégzőknek 1995-ben. Amikor segítséget kértem, csúfoltak a tik sem vagytok magyarok Müllerék cigánytelepével elmebetegnek, berendezve a megyei kórházat is a fogadásomra, az utcai takarítószemélyzet kurvázással is, Katiként áldozott engem maga helyett. Mai napig tart a börtön Rákóczi terénél az elmebetegezésem, amikor leírom, hogy Magyarország egyetlen nagy közös áldozásommal nemesedett emberré a cigánysággal és kelettel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyógykezelésemet, összeverekedtem, cigánytelepével, magyarországnak, képviselőjeként, elmebetegezésem, góckutatásakor, betegségeikkel, mindennapokban, elmebetegségén, elmeosztálynak, fürdőszobában, felszámolását, agyonveréssel, csillagokkal, magyarország, leggazdagabb, közvetítette, kiválasztott, politikailag, áldozásukkal, ideszületnek, kegyelmezett, összeszűkült, elmebetegnek, nagyszobában, áldozásommal, egészségügye, feljelentést, ferencekként, lebomlasztót, folyamatosan, cigánysággal, egészségügyi, asszonykával, kurvázással, mondatával Illés, orrnyeregig lesorvardt, feljelentést megtettem, egészségügye Magyarországnak, gyógykezelésemet jóváírás, baktériumos Hunnia, fogak között, szám helyén, kiliáni lakásban, testemet egész, egri csillagokkal, elmeosztályaikkal politikailag, egri csillagok, törökök magyarok, orrom bedagadt, torkom végleg, Nagy Mária, Hunnia Magyarország, Túri Ferencék, Ferencekként Vénusz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
különleges  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Ott van  Alvó cica  Szívek  Paul David Tripp Április 14  Esterházy Péterre emlékezünk  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  különleges  Sorsunk miatt...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Önmaga ellenére  Már Gárdonyi Géza is méltatta  képre írva  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Esterházy Péter: Harmonia c...  IGEN így  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Sorsunk miatt...  39 ígéret  Gebhardt Nóra versei II.  Jó éjszakát  Robin Wight pitypang szobra  Ma van a magyar költészet napj...  Paul David Tripp Április 13  Vidámság  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Robin Wight pitypang szobra  Paul David Tripp Április 13  Tanácsok egy pszichológustól  Különleges  Facebookon kaptam  Különleges  Töröld le  Szép estét kedves látogatóimn...  Kertem  Jó éjszakát  A sorsod  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jázmin  Sík Sándor - Ha jő a perc  Emlékezz  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét kedves látogatóimna...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szeretem ujjad karcsuságait,  Anyák napjára  "Ez egy csoda"  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Horváth Szilvia tollából  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Már Gárdonyi Géza is méltatta  IGEN így  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  különleges  Kertem  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Erdei gyöngyvirág  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
mondatával Illés, orrnyeregig lesorvardt, feljelentést megtettem, egészségügye Magyarországnak, gyógykezelésemet jóváírás, baktériumos Hunnia, fogak között, szám helyén, kiliáni lakásban, testemet egész, egri csillagokkal, elmeosztályaikkal politikailag, egri csillagok, törökök magyarok, orrom bedagadt, torkom végleg, ínyevő baktériumot, nektár hiányzik, dunna alatt, fogaim tövét, pondró-szerű patológiát, egyik ózdi, egészségügyi könyveken, betegségeikkel együtt, megyei kórházat, börtön Rákóczi, gyógykezelésemet, összeverekedtem, cigánytelepével, magyarországnak, képviselőjeként, elmebetegezésem, góckutatásakor, betegségeikkel, mindennapokban, elmebetegségén, elmeosztálynak, fürdőszobában, felszámolását, agyonveréssel, csillagokkal, magyarország, leggazdagabb, közvetítette, kiválasztott, politikailag, áldozásukkal, ideszületnek, kegyelmezett, összeszűkült, elmebetegnek, nagyszobában, áldozásommal, egészségügye, feljelentést, ferencekként, lebomlasztót, folyamatosan, cigánysággal, egészségügyi, asszonykával, kurvázással, földrengést, arcüregembe, kivégzőknek, ínyrávarrás, baktériumát, terápiásnak, átminősítve, szemfogamba, mülleréktől, ajándékként, összeszűkül, baktériumot, orrnyeregig, baktériumos, fogadásomra, fekélyekkel, egészségügy, testszagom, ismételtek, áldozással, lesorvardt, valamennyi, megmentőim, lehetséges, játszották, mondatával, arcüregből, szájpadlás, berendezve, kimagaslás, nemesedett, segíthetne, kiiktatott, jelentkező, tönkretett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 441
  • e Hét: 3373
  • e Hónap: 5732
  • e Év: 57998
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.