Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi a média? - 130 éves horror - Akasztás a színházban
  2017-08-10 21:13:12, csütörtök
 
   
  Bárdos András a Mit szól hozzá? műsorában a kiliáni Meglepetés hetilap idején Vénusz áldozással emelkedve hivatásában feltételezés szerint ki nem mondott nevem nélkül, tartva a Rákóczi tértől bemutatott párat azok közül, amelyek rajtam hajtották végre sorsukat, mint Nagy Anna, blbiliai világvégi apokaliptikus ég seregének leszállítását, Eperjess farizeus zsidóival való áldozását, emelkedését, tisztulását, a sakk-kártya sorozatából a Rákóczi térnek aranykártya képviseletben Szt.Martint, a sünfrizurás rendőrt, amelyik nyugodtan házasodik. Cserháti Zsuzsa fiát, mely szerint a Talmudos denevér miatti támadást ismét rajtam hajtották végre, hogy a fia magára hagyta, feltehetően a lányommal, ez 1973. óta tartott, egyetlen állat helyetti megáldozásom...., köztük egy esetben arra figyeltem fel, hogy valakitől megkérdezte, mi a média. Hálás voltam neki nagyon, mert legalább leírhattam, hogy mind megáldoztak engem, jeleket hagyva haldoklásom idején.

A Zöld Medeia főszereplőjük is Ágnes volt, Margittay Ági, amelyik főszerepét, sorsát rajtam hajtotta végre, tudta ezt a Rákóczi téri hosszabbító Friderikusz Sándor, tort ültek közösen, adva neki érettségi bizonyítványt is. A Zöld Medeia versét Tandori lefordította, születésem előtt a horror média központja Angliában volt, rengeteg elmebetegség, öngyilkosság, megmagyarázhatatlan események jelentették a lakásban levésüket, a megszállottsággal együtt, ami nem egyenlő a Hunnia börtön elme skizoprenjeinek kíséretével. Gyújtogatnak is, bár a családi házat az amerikai sátánisták és a Hunnia börtön berhelte széjjel, fel is akarták rám gyújtani.

Sylvia Plath - Utójáték

A balsors mágnese bűvöli őket,
Állnak s bámulnak, mintha övék
Lenne a ház, amely kiégett,
Vagy a füstölgő szekrényből épp
Kidőlhetne egy jó kis botrány;
Nincs halál, nincs förtelem, amin
Jóllakhatnának, járnak az ősi koncra,
Zord tragédiák vérnyomain.

Zöld köntösében Medeia,
Riadt háziasszony, a dúlt
Lakásban jár-kel, menti a
Szenes holmit a lucsokból:
Vár a tömeg; se kínpad, se máglya?
Még egy könnyet beszív, s hazaindul.

Tandori Dezső fordítása

A zöld köntöst a Zsarnain vásároltam, mely Zsarnai Katalin néven került berendezésre, megmaradásra, kiépítésre, tisztulásra a Hunnia börtön elme skizopren könyvtulajdonosainak elmenetelével folyamatosan, én jártam riadt háziasszonyként a lakásban, így utaztam is Németországba és Ausztriába, hogy az osztrák magyar szállás szekrényében éjszaka hatalmas folyóvíz áradt, melyből szedtem ki a ruhákat, nem értettem, mi történik, hogyan került oda a víz, a média vezetője végig velem volt. Fertelmeset hajtott végre a Tatárdombon, amikor a turulmadár megjött, egyszer csak azt vettem észre,hogy a homlokom közepén megjelenik egy nagy férfi nemi szerv, akkor, amikor én a többmillió éve berendezett dr. M., mint egyetlen tiszta hang tulajdonosára tudtam csak gondolni. Nem tudtam védekezni, a szívemnél fogva tartott a Rákóczi tér egyik cigánya, benne volt a nemi szervemben is, amit előtte a farkas észlelt, hogy valamik vannak a testemen és mozognak.
Egy fekete négyzet-formában volt jelen mellettem a média, néha láttam a Kiliánban éjszaka, nappal is, míg nem féltem nagyon, hogy ugrálnak a négyzetben a fiatalok, integetnek nekem, egymás háta mögött ugrálva nevetnek rajtam. Nem tudtam mire vélni, tudtam, hogy nem képzelődök, mindennek van kézzel fogható magyarázata.


A tatárdombi iker tornyos komfort nélküli családi házuk falára a szenes kályha tartalmát kimeszelés után odatapasztották szó szerint, mint ahogyan itt is. Mikor idejöttem, szedtem ki a holmikat, minden szét volt lyuggatva,mert csak a Rákóczi térnek jár fehér csipke alsónemű, a fehér ruhákban sárga foltok voltak, a kulcs jele a Mák Katalin néven berendezett mákvirágos terítőben, minden ruha vastagon ragacsos és mocskos volt, amiért ismételten megalázott a szlovák könyvet rajtam végrehajtó zsidó kárpitosa a városnak azzal, hogy kimosott engem a mocsokból, s ment nyaralni szőke feleségével. Már ekkor 1994. óta mocskos voltam, ilyen régióta tisztultak a mocskosak szerte a világon, kezdve Mary Zsuzsival születésemkor, mint angyal szereplőjükkel szerepével és sorsával együtt.Csak gyerekkoromban anyám után kellett takarítanom.

Én mostam Margittai Ági helyett a szenes holmit a lucsokból, mert nincs olyan förtelem, amin a média jóllakhat, bármilyen felfoghatatlan horroros iszony kevés neki, járnak folyamatosan zord tragédiák vérnyomain, ismételve a régi történelmeket, Övé a halál számtalan változata, a tömeg, a kínpadok, a fekete mágikus égetések, mint ahogyan égették a testemet tűzben, felgyújtották éjjel a paplant rajtam, eltettem bizonyítéknak a rendőrségnek 2004-ig a lyukas paplant mindennel, a cserepeimmel együtt, hogy egész Kelet ismételte a cserepeim idejét és korát, ebből vették fel a történelmüket, a médiával együtt mentek végig mindenen, mint a százból egy műsoruk idején a Kacsa ünnepi tortás halálon, amit megfestettem úgy, hogy van felesége.

Én nem tudtam elmenni utána, mert én nem vagyok könyvszereplő, engem nem várnak a másik világban. Én fogságban voltam többezer éve Jeruzsálemnél, mint állandó Krisztus feszületes, még eddig nőként senki sem nézett, gondolt rám.

A média tettei, mint a nemi szerves gyalázata a gyújtogatásával, a kiliáni amerikai médiája felvonulásával, deformációja a színészei tökéletlensége miatt felfoghatatlan. Egyetlen robotgép nem ártott a Csillagok háborújából, akit fogságba ejtettek, aki jött éleszteni engem, szótagolva mondta a nevemet, hogy Ka-ti. Nem tudtam, hogy került oda a filmből a robotgép.

A média rendezte be Bochkor neve alapján csillagmedve lányomhoz a medvéket, három játékkal, a macival, a párnával és a cumival, meg Csurkás Vicussal, az egyik vélhető támadójával, vagy segítőjével,mivel csillagmedve teremtményemet levonszották a medvék felől az égből.
Bochkor miatt engem legyilkoltak, mert elmeosztályról van és fordítja vette fel a nadrágját, de ez a sztárságban nem zavarja őt.

Mohamed játékait, a motorral születése után utolsó megmaradt túlélő nélkül, Bettivel, a menyasszonyi babával, akinek kitörte nem agresszívként fakanállal az egyik szemét, Tündivel, Zsanettel, melyet ismételtek is a rendőrséggel, Ica babával, melyből Sütz Ila volt, korabeli babakocsival, automata mosógéppel, melyet földhöz vágtak, Lázár kapta meg, ide is hozták nekem, de undorodtam tőle, mert halált jelentett az egyetlen fekete ruhájával együtt, amit rám adtak a cigányok. Marika, orosz beszélő, járóbaba volt az első babája, ebből lett később a cseremisz pusztító. Jutka fürösztős baba volt. Ezek mind Mohamed népei voltak.

Mohamed félt a motorosoktól, a repülőktől, a békákból, az ugatós kutyáktól, gagunak nevezve őket,
a pókoktól, meg a légytől, mindig ezzel zárta az esti közös mesénket, hogy mitől fél Bettike, széttárta a kezeit, hogy pedig a légy nem bánt. Ennyien ejthették túsznak, mert ezeket a meséket egy éves korában játszottuk. Egyszer azt mondta benn a lakásban télen, hogy füstöl a kemény. Nem értettem, nem ismerte a betűket egy évesen, hogy történt, hogy ékezet nélkül mondta a kéményt.
Bezúzták a Vörös Oroszlán vasfüggönyösök általi kommunista korok írásait, melynek része volt, hogy hozták megszületni hozzám nagyobbik lányomat, hogy segítsen, vezessen engem. Nem tudták biztosan, hogy saját teremtményeimet születték meg kurvák sorsaként. Akik hozták a gyerekeket, tudták, honnan erednek, mert még felvonulásokat is rendeztek ünnepléseként annak, hogy legyőzték az ég seregét.

Csillagmedve és a nagyobbik lányom, Mohamed Istene még szintén nem látott elmebetegséget, sem betegséget, mégsem hitték el, mikor sorolni kezdtem, milyen állapotban vagyok, miket tettek velem Szabó tompalátóm Hunnia börtön II-es elmeosztályával saját sorsa ismétlésével hisztijével együtt születésem óta, kávésokkal, szelepkigésekkel naponta, coca-colásokkal folytatva a népének az emelkedését 1998. óta tisztulásukkal, nemesedésükkel együtt.

A média Marsi Anikója és Jáksója miatt a nagyobbik lányomat eldeformálták, meg ismételten Kupaiék, Ildikók érszűkülete miatt, szájszaga miatt az állandóan futtatott Bodor Ágnes póknak, amivel kezdtek másfél éves koromban még, bebarnult a bőröm, anyám foga kiment.

1986-ban történő támadásomkor Bettinek szív-idege lett, ekkor a mandula szeme kitágult. A betegségek, szemtámadások Vass Tiborék Rákóczi teréé Szemetekbe bújok antológiájuk szerint, mint hosszabbítók lírai karámjáé.

Mikor sejtettem, mi történt, 2001-ben feltettem az internetre a babák neveit, a ruhákat, mint jelmezeket, amiket rám adtak születésem óta, feltettem, hogy hol járnak éppen a könyvek végrehajtásában ismétléskor már, de senki sem segített. A börtön és Müller sátánistái elmebetegeztek a Rákóczi téri latrokkal és kurvákkal, tisztultak, hiába írtam le a hivatalos szerveknek, hogy Pesten az ablakon dobják ki az ágyakat, mennek végig az ottani utcákon is, kínzásommal, gyalázásommal éjjel-nappal, senki sem tett semmit.

Nem is merek arra gondolni, hogy kb. 15 éve, mikor a Rákóczi tér bemutatta az egyik színház vörös függönyével szembe, a páholy felé akasztott akkori média vezetőjét, hogy ugyanaz a média császár, amelyik engem állandóan szerelmessé tett Illés kék szemébe, Bródy János hasonmásába, Melion József aranysas jeles Mária vallásos jungista tiszta hangjába. Ilyen halál senkinek sem járt volna. Engem 1996-ban akart a Tatárdombon egy Bertalan utcai áldozóm helyett felakasztani a Hunnia börtön, így adták a jeleket addig egyesek, ezt rajtam torolták meg. Egy esetben pengével akarták felvágni az ereimet a II-es elme csapása helyett. Ezt tudták a bulgárföldi háztartási boltban, ahol mentek végig Vass Tibor Idegenhangú Éva könyvén éppen, amit a Heti hetes is ismételt, ránk oltották a villanyt, mint ahogyan a Heti hetes tette. Nem akartak nekem pengét eladni vastag ceruza faragásához. A Faragó név nagyon fontos, Beat mozgalmat kezdtek újra Pápai nevével, faragták a dührerista ceruzákat, folyamatosan létbe léptetve az újabb áldozókat végtelen apokalipszis végett.

Mivel a Familia KFT beállította visszaszámlásképpen anyám kezdeti áldozóit, köztük Növényit, Esztergályost, Szép Pál növénytartót, megtámadtak engem ismét, hogy jönnek majd segíteni nekem, mivel anyám sorsát 1983-tól Benkő Lajos apjáéval, anyjáéval együtt rajtam hajtották végre ismétlésben.

Ebből gondolom, hogy a média vezérét is meg kellett támadniuk, mivel mindenkit megöltek, aki valaha szépnek látott, vagy hallotta a hangomat, vagy angyalként gondolt rám, vagy tudta, hogy Vénusz vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szelepkigésekkel, végrehajtásában, teremtményeimet, odatapasztották, elmeosztályával, skizoprenjeinek, háziasszonyként, gyújtogatásával, felfoghatatlan, elmebetegeztek, szereplőjükkel, gyerekkoromban, jóllakhatnának, felvonulásokat, teremtményemet, tökéletlensége, elmebetegséget, elmeosztályról, vasfüggönyösök, tisztulásukkal, felvonulásával, nemesedésükkel, apokaliptikus, leszállítását, felgyújtották, bizonyítéknak, történelmüket, bizonyítványt, könyvszereplő, gyalázásommal, képviseletben, történelmeket, elmenetelével, szemtámadások, ünnepléseként, születésemkor, kiliáni Meglepetés, sakk-kártya sorozatából, sünfrizurás rendőrt, esetben arra, horror média, lakásban levésüket, megszállottsággal együtt, családi házat, amerikai sátánisták, balsors mágnese, füstölgő szekrényből, könnyet beszív, zöld köntöst, osztrák magyar, média vezetője, turulmadár megjött, Bárdos András, Nagy Anna, Cserháti Zsuzsa, Zöld Medeia, Margittay Ági, Friderikusz Sándor, Sylvia Plath, Tandori Dezső, Zsarnai Katalin, Mary Zsuzsival, Margittai Ági, Csurkás Vicussal, Sütz Ila, Vörös Oroszlán, Mohamed Istene, Marsi Anikója, Bodor Ágnes, Vass Tiborék Rákóczi, Bródy János, Melion József, Vass Tibor Idegenhangú Éva, Familia KFT, Szép Pál, Benkő Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Magyar költészet napja  Egyszerű  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Egy barátság története  Jó éjszakát  különleges  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Pitypang szökőkút  Robert Merle tollából  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ott van  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 12  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Márai Sándor tollából  Tanmese  Emlékezz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Pitypang szökőkút  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Paul David Tripp Április 14  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Különleges  James Allen  A pitypang legendája  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Somlyó Zoltán - Orgonával  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Nevelőszülőkhöz adták,  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Magyar költészet napja  Jan Twardowski - Siessünk  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Magamnak  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Magamnak  Paul David Tripp Április 13  Paul David Tripp Április 14  Hogyan válunk hűségesekké?  Nevelőszülőkhöz adták,  Egy párkányon  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Emlékezz  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Pitypang szökőkút  Andrássy Réka - A bolond Böske  Jó éjszakát  Ady Endre - Mindegy átka  IGEN így  Hamvas Béla  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Előfordul, hogy  Robert Merle tollából 
Bejegyzés Címkék
kiliáni Meglepetés, sakk-kártya sorozatából, sünfrizurás rendőrt, esetben arra, horror média, lakásban levésüket, megszállottsággal együtt, családi házat, amerikai sátánisták, balsors mágnese, füstölgő szekrényből, könnyet beszív, zöld köntöst, osztrák magyar, média vezetője, turulmadár megjött, homlokom közepén, nagy férfi, szívemnél fogva, nemi szervemben, farkas észlelt, fekete négyzet-formában, tatárdombi iker, szenes kályha, fehér ruhákban, kulcs jele, szlovák könyvet, városnak azzal, mocskosak szerte, szenes holmit, média jóllakhat, régi történelmeket, halál számtalan, fekete mágikus, testemet tűzben, paplant rajtam, rendőrségnek 2004-ig, lyukas paplant, cserepeimmel együtt, cserepeim idejét, médiával együtt, műsoruk idején, másik világban, média tettei, nemi szerves, kiliáni amerikai, színészei tökéletlensége, média rendezte, egyik vélhető, medvék felől, motorral születése, menyasszonyi babával, egyik szemét, egyetlen fekete, első babája, cseremisz pusztító, ugatós kutyáktól, esti közös, éves korában, lakásban télen, nagyobbik lányom, emelkedését 1998, média Marsi, nagyobbik lányomat, állandóan futtatott, mandula szeme, babák neveit, könyvek végrehajtásában, hivatalos szerveknek, ablakon dobják, ottani utcákon, egyik színház, páholy felé, média császár, jeleket addig, esetben pengével, bulgárföldi háztartási, dührerista ceruzákat, újabb áldozókat, média vezérét, szelepkigésekkel, végrehajtásában, teremtményeimet, odatapasztották, elmeosztályával, skizoprenjeinek, háziasszonyként, gyújtogatásával, felfoghatatlan, elmebetegeztek, szereplőjükkel, gyerekkoromban, jóllakhatnának, felvonulásokat, teremtményemet, tökéletlensége, elmebetegséget, elmeosztályról, vasfüggönyösök, tisztulásukkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 520
  • e Hét: 3452
  • e Hónap: 5811
  • e Év: 58077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.