Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Állatok irányítása és létrehozása
  2017-08-10 21:48:26, csütörtök
 
  A Hunnia börtön állatokat teremtett folyamatosan mintájára az embereknek, hogy milyen hangya szorgalmúak, szépek, vagy tehetségesek voltak, felsorolhatatlan tulajdonsággal, ahogyan felszámolták az egész világon őket Várkonyi állandó mondatával, utolsó motoros beszámolójával Atlantiszról, mely mindig elsüllyedt, hogy embereket nem lehet teremteni.

A vad állatokat ellenük hozták létre ragadozók néven, hogy megöljék és szenvedtessék a jó állatokat. Jogos volt az állatvédők elvárása, hogy ne egyék meg egymást az erdőkben, mint a kigyók, melyeket a sátánisták honosítottak meg, lévén ilyenekkel gyilkolták a semmiről sem tudó ellenségeiket.

Jehova népe kutyává vált, de a lelkük, mely le van írva a holt tengeri tekercsekből szerkesztett Bibliában, megmarad, ezért hozták létre ellenük a vad, támadó kutyákat, melyek veszélyeztetnek mindenkit. Nem tudtak arról, hogy Jehova népei voltak az oroszok is, feltételezés szerint jó embereknek kell lenniük, így maradtak fenn mai napig.

A meséim szerint, melyeket Gálvölgyi János haldoklásom idején a magyar nép szórakoztatására ismételt, voltak elvarázsolt énekes kutyák Afrikában, ez volt Johanna, a farkaskutya főszerepem nekem érthetetlen módon, hozzám is juttatták a miskolci öreg házaspárt, hogy ejtsék rám három csepp könnyüket, mert a félelem könnye sós, a panaszkodásé keserű, egyedül a szeretet könnyétől egy emberi szemből változtam volna vissza énekes Johanna emberré. Ki a főszereplője a mesének?

Már kiderítettük, hogy az összes farkassal a Piroska Oszwald Marikának kellett volna találkoznia a médiájával együtt, s hogy most a farkasok szexuálisan zaklatták volna a Piroskákat, köztük a mini Halak piroskáit az asztrológiai médiájuknak, melyeknek még a mini horoszkópos könyv bizonyítékait is eltüntették.

Hófehérke szereplőjük még nincsen meg, úgy rendezték be, hogy a Barátok közt-höz hasonló Bestia paralényei mennek végig rajta törpeként, amit a médiája a főszereplőjének be is mutatott. Minden mese így volt berendezve, a meséket születésem óta a média saját szereplői helyett rajtunk hajtotta végre a börtön orvosokkal.

Csipkerózsikájuk Rózsa néven volt berendezve, a herceg megjött volna, ott találja fogatlanul, hogy ne tudja megcsókolni és kurván, vagyis a médiánál, mint akinek mindig férfira van szüksége kell keresni ennek a mesének is a főszereplőjét.

1980-ban mentem a bátyámékhoz, már akkor megkapták az elsüllyedt világ Pázsitján az aládúcolt árvízterületen a lakásukat. Mivel mindent megszüntettek, amit szerettem, az addig használt Lady Camea parfüm sprayt betiltották azonnal, gyöngyvirágot vettem magamnak a kozmetikai boltban. Mentem az utcán és megtámadtak a méhek érthetetlenül, azt hittem, békésebbek, a negyven fokos melegben végig zavartak az utcákon, én szaladtam, ahogyan tudtam, hogy ne csípjenek agyon.
Fontos volt a Duna tévének a gyöngyvirág valamiért. Ekkor már tudtam, hogy valami történt az állatokkal, hogy valamilyen erő, vagy hatalom befolyásolja őket, vagy hipnózisban vezeti, mint a madarakat pár éve a nyéki tóra meghalni, megfullasztva őket előtte.

Egyik mesém szerint egykor régen, még a teremtett világ kezdetén János ment haza sötétben, mivel világosság akkor nem volt az országutakon, s megtámadták a cserebogarak hatalmas állattá állítva össze magukat, de mivel elvakították a szemét, János összetaposta mindet. Sajnos ez a mesém sincsen már meg. Ezek szerint az állatoknak régen volt emlékezetük, ismerték az ellenségeiket, amik legyőzték őket, csak nekik ártottak, mint a sötétkapus dögöknek a jehova kutyák, míg be nem törték őket. A cserebogár sem ment véletlenül a villanypóznák alá világosságot keresni, , amiket a fiúk gyufásskatulyába zártak.
Valamennyi egykori népből és harcosból állatok vannak, ilyen csapások voltak egykor az egerek, patkányok, mint Shuszter Lóránt, 81 éve a mi gyilkosunkként média által bemutatott, azzal a kérdéssel, hányan tudnak lenni egyszerre. Egerszegi az egyik egér, így lett úszásoktatóm érthetetlenül Darnyi Tamással együtt egy tóban, amit nem érthettem.

A börtöné a panel gyufásskatulya, amit épített többezer éve állandóan ismételve a világ-könyvtárát Varjú néven a legyeknek, mint élősködőknek, melyek kezdetben légy formában voltak, utána már emberi formában jelentek meg, azóta állandó a fejre támadásuk, mivel nem tudnak rendesen gondolkozni. Ide zártak engem a legyek helyére, meg az árnyékokéra haldokolni, túsznak, hogy tisztuljon Miskolc kertvárosokkal együtt, miután születésem óta végrehajtotta mindenki szerepét, könyvét, sorsával együtt.
A lótetű, rengeteg élősködővel, mint csótánnyal, vérszívókkal mind a börtön Vatikán csapásait jelenti, mint ahogyan az összes betegsége az orvosok könyveinek a Rákóczi téré.

Másik mesém arról szólt, hogy az egyes szám hatalmas erejének van tulajdonosa, a Zöld sárkány Japánban, az Ostoba Olivér és a földönkívüliek volt a címe. A mese szerint a Zöld sárkány valamilyen mágiával függött össze. Mikor ismételték ezt a mesét, be is rendezték a zöld sárkányt, kínai történelem részeként.




Örülök, hogy rájöttek erre páran, hogy megpróbálják rendbe tenni az állatok világát, még vannak jobb állatok, már az emberek utolsója, a nagynéném meghalt utolsó emberként. Embereket nem lehet teremteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szórakoztatására, csipkerózsikájuk, gyufásskatulyába, felsorolhatatlan, veszélyeztetnek, főszereplőjének, tulajdonsággal, beszámolójával, gyilkosunkként, árvízterületen, földönkívüliek, gyufásskatulya, kertvárosokkal, szenvedtessék, ellenségeiket, gyöngyvirágot, megszüntettek, bizonyítékait, főszereplőjét, megfullasztva, érthetetlenül, végrehajtotta, villanypóznák, asztrológiai, folyamatosan, világosságot, kiderítettük, főszereplője, szerkesztett, tekercsekből, feltételezés, megpróbálják, panaszkodásé, élősködőknek, tehetségesek, úszásoktatóm, egész világon, állatvédők elvárása, sátánisták honosítottak, holt tengeri, meséim szerint, farkaskutya főszerepem, miskolci öreg, félelem könnye, panaszkodásé keserű, szeretet könnyétől, emberi szemből, összes farkassal, médiájával együtt, farkasok szexuálisan, mini Halak, asztrológiai médiájuknak, Gálvölgyi János, Piroska Oszwald Marikának, Csipkerózsikájuk Rózsa, Lady Camea, Shuszter Lóránt, Darnyi Tamással, Ostoba Olivér,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Otthon  Martin Buber, A haszidim meséi  Anyámról való emlékek  Hogyan válunk hűségesekké?  IGEN így  Szép estét  Hamvas Béla  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Vidámság  Annyira tisztelem a szabadságo...  Vidámság  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  A sorsod  39 ígéret  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Különleges  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  képre írva  A hagyma antibakteriális hatás...  Az ember  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Márai Sándor tollából  Különleges  Müller Péter tollából  Jánosházy György: Fogd a kezem  képre írva  Magamnak  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Mit ünnepelnek a görögök márci...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Bársony székben  képre írva  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Szívek  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Isten hűségének mértéke  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Jó éjszakát  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ott van  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Paul David Tripp Április 13  Walter Chrysler mondta  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  képre írva  Különleges  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Emlékezz  Paul David Tripp Április 12  Erdei gyöngyvirág  Jean de La Fontaine 1621 júliu... 
Bejegyzés Címkék
egész világon, állatvédők elvárása, sátánisták honosítottak, holt tengeri, meséim szerint, farkaskutya főszerepem, miskolci öreg, félelem könnye, panaszkodásé keserű, szeretet könnyétől, emberi szemből, összes farkassal, médiájával együtt, farkasok szexuálisan, mini Halak, asztrológiai médiájuknak, mini horoszkópos, meséket születésem, média saját, börtön orvosokkal, herceg megjött, elsüllyedt világ, aládúcolt árvízterületen, addig használt, kozmetikai boltban, méhek érthetetlenül, negyven fokos, gyöngyvirág valamiért, nyéki tóra, teremtett világ, cserebogarak hatalmas, mesém sincsen, állatoknak régen, sötétkapus dögöknek, jehova kutyák, fiúk gyufásskatulyába, egyik egér, panel gyufásskatulya, világ-könyvtárát Varjú, fejre támadásuk, legyek helyére, árnyékokéra haldokolni, börtön Vatikán, összes betegsége, orvosok könyveinek, egyes szám, földönkívüliek volt, mese szerint, zöld sárkányt, állatok világát, emberek utolsója, nagynéném meghalt, szórakoztatására, csipkerózsikájuk, gyufásskatulyába, felsorolhatatlan, veszélyeztetnek, főszereplőjének, tulajdonsággal, beszámolójával, gyilkosunkként, árvízterületen, földönkívüliek, gyufásskatulya, kertvárosokkal, szenvedtessék, ellenségeiket, gyöngyvirágot, megszüntettek, bizonyítékait, főszereplőjét, megfullasztva, érthetetlenül, végrehajtotta, villanypóznák, asztrológiai, folyamatosan, világosságot, kiderítettük, főszereplője, szerkesztett, tekercsekből, feltételezés, megpróbálják, panaszkodásé, élősködőknek, tehetségesek, úszásoktatóm, vérszívókkal, országutakon, atlantiszról, cserebogarak, honosítottak, elvakították, befolyásolja, felszámolták, összetaposta, érthetetlen, farkaskutya, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 443
  • e Hét: 1572
  • e Hónap: 3931
  • e Év: 56197
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.