Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A miskolciak világ-játékai - vastrágya aranycsapata
  2017-08-16 15:49:13, szerda
 
  A miskolci Bertalan utcai jelenlegi Pszichografológiai okkultista egykori népek jelecskéi alapján Tóth Kecskés Katalin egyetlen maradványnak, akit eltüntetett a II-es elmeosztálya a Rákóczi térnek, mert megszeretett engem, meg a neve miatt is, hogy az összes Tóthot és Kecskést jelentik aranykori híresztelései szerint arany Babilonként, mint vasfüggönyös vasnépe az egykori Bibliának, innen volt a kezdeti felállítása nevek szerint az Aranycsapatnak. Eltűnt a lakásból az Aranycsapat könyvem, Sebes Gusztávét olvastam, hogy mentek a focisták külföldre, ott nyitottak sportboltokat maguknak,mint Vörös Oroszlános korokat végrehajtók. Puskás Öcsi csalt valamiért a születési dátumában, felfoghatatlanul, hiszen a miskolci-kiliáni névberendezettként lett kitermelve Fifi kutyanév mellett már ismétlésben is. Ugyanúgy csalt mint Bródy János megváltoztatva valamiért a születési dátumát, pedig hatalmas nyomorult bábok és testenyészetek teremtőjeként vált emberiség ellenes bűntettek végrehajtójává, állandó Benkő égi angyalok áldozójaként.

A Frady Ferenc nevűek kiválasztását jelentette politika részeként Miskolc által, a vasas szintén kommunista kezdet lehetett névtár alapján. Apa a Spartacus rabszolga felkelés idejében lett focista Csabaiékkal.

Nyertem 2007-ben ötvenezer forintos könyvutalványt az egyik hetilap játékában. Meglepődtem a drága könyveken, nagyon sajnálom őket, mert mindenem régen a könyv volt, mint drága kincs, nem tudván arról, hogy valamennyit végrehajtották rajtam, mindegyik be van rendezve szereplőkkel, ezért eladtam őket az antikváriumban. A könyvek összeválogatója valahonnan ismert engem, de nem tudott nekem segíteni. Köztük volt az angol és német jogi lexikon, vagyis tudta, hogy az angol és a német jogokkal valamikor tisztában voltam. Köztük volt az összes Petőfis március idusa ünnepség, vagyis tudta, hogy a csillagrenddel valamiképpen összefüggök. Köztük volt a gasztronómiai könyv, mely az ételekhez párosította a nemes borokat, elszomorodtam, hiszen fényevésen voltam egész életemben szinte, hogy ez járt volna nekem, ennivaló mások szerint.

Köztük volt az utánpótlása a labdarugóknak, vagyis tudta, hogy apa a Spartacus edzője volt, akik szorgalom és tehetség szerint voltak egykor kiválasztva, ismernie kellett apát. Az összes sportoló azóta a világ gazdagai közé emelkedett, saját sportdivat cégekkel rendelkezik, földönkívüliek és börtön Hunnia igavonásra szánt népe jelenti a focistákat jelenleg is. Egy leplezett Nani néven, segített nekem, hogy összefüggök a focisták játékával, az áldozásommal emelkednek, a karcsai Kiss Ferenccel, amelyiknek a falujában volt a kezdeti két tévés focicsapat kommunista idejében a vörös hajú kommunistáknak, ami Kiss Ferenc kinézete, amelyik elméje a két tévés focit rajtunk hajtotta végre. Volt kezdetben fekete-fehér tévéje Karcsán, majd ugyanott lesz színes, amin a focit irányították.

A dominot ismerik, Szűcs Judit néven, kávés elmeosztály és Vietnám háborújaként lett besorolva, de a film végén, a jöjj el napfény dal alatt bemutatta a tömeg Amerikában a Pszichografológiai jelecskés, fekete három ágú jelet. Tehát az amerikai hippik és gazdagok is idetartoznak a Bertalan utcai Pszichografológiához.

A Go általam ismeretlen japán táblajáték, a sakk szaturnuszi kommunista kor végrehajtásának melléklete ismétlésében Koncz Zsuzsa korának, a sakk-kártya zöldasszony Sophia Loren Hunnia börtön képviselőjénél ismétlésben már, Merlin Monroe kék asszonnyal, a vörös asszonyával a médiának, amelyik az Abigélben játszotta Tormát, s rajtam hajtotta végre a szerepét 1992-ben, régi sakk-kártya maradványok Szt.Martinnal együtt, az újak Árvay néven voltak berendezve nyíregyházi központtal, ezek valamennyi szerepét rajtam és a világon hajtották végre.

Orbán Viktora a miskolci Bertalan utcának, mint Főnixes lírai karám narancs színben engem megáldozók képviseletének, zenészeknek, költőknek, festőknek, illusztrátoroknak az ózdi feketemágusi központból femákat épít futball stadionként, olyan femát, amibe engem zártak születésemkor, álomvilágba téve engem, rám adva az összes szereplő jelmezét, rám uszítva a távol-keleti összes szörnyet, az egész világot, valami ilyesmi távlatára gondolok én a miskolciaknak. Feltételezés szerint, mivel engem támadtak azzal vádolva, hogy ők szexelnek a vadállatokkal, pusztítókkal, börtön gyilkosokkal, így váltak, kerültek jólétbe a felmentő férfiakkal a börtönből szintén, ezeket akarták az elmeosztállyal együtt megáldozni a femákban. A cigányoktól szintén válnak a kurvák, minket támadva a megölt emberekkel 81 éve már.

Gyalázatommal és áldozásommal rendezték meg a riói olimpiát, mivel a brazilok ide vannak téve, engem kancsal Isaoraként Kolcza Mária végtelen szappantisztító sorozata alapján egy forintos idő óta áldoztak meg, amiért a média gyűjtést rendezett Isaorának. Többen tiltakoztak a Főnixes miskolci Rákóczi tér áldozása ellen Braziliában, de mindhiába.

A Rákóczi tér kirakta szerte a világon a legot is pasik és női formák létrehozásával, így rendeztek be egész városokat. Szerintem minden gyerekjátékot létbe léptettek, mint az Illés együttes dalai alapján Magyarországon nyomorultak néven bábokat születtettek meg jövő népként magyarnak vallva magukat még az indigós és kristálygyerekek után, melyek létrejötte az írógéppel történő végtelen apokalipszis hosszabbítás miatt történt. Ezek a gyerekek is zsenik lettek, mint fejként létrehozottak, gyorsan pörög a gondolatuk, mivel olyan a fejük, mintha kopirozták volna a kopoltyúkat, fénymásolva lettek másképpen.

Végtelenül áldoz engem több pártra szakadva a politikai kitermelt betegségek hada az embermészárlásból létrehozva őket a Hunnia börtön által, ezért tervezgetik a jövőjüket újabb olimpiákkal, építik drága pénzen, ahelyett, hogy engem segítettek volna a femákat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felfoghatatlanul, kristálygyerekek, szappantisztító, végrehajtásának, összeválogatója, magyarországon, földönkívüliek, végrehajtották, csillagrenddel, létrehozásával, aranycsapatnak, könyvutalványt, képviselőjénél, elmeosztállyal, kommunistáknak, testenyészetek, képviseletének, végrehajtójává, antikváriumban, megváltoztatva, elszomorodtam, híresztelései, gyerekjátékot, miskolciaknak, születésemkor, gyalázatommal, teremtőjeként, labdarugóknak, kiválasztását, vadállatokkal, gasztronómiai, sportboltokat, létrehozottak, idetartoznak, ismétlésében, megszeretett, miskolci Bertalan, neve miatt, összes Tóthot, egykori Bibliának, kezdeti felállítása, focisták külföldre, születési dátumában, születési dátumát, vasas szintén, egyik hetilap, drága könyveken, könyv volt, könyvek összeválogatója, német jogokkal, összes Petőfis, csillagrenddel valamiképpen, Tóth Kecskés Katalin, Sebes Gusztávét, Vörös Oroszlános, Puskás Öcsi, Bródy János, Frady Ferenc, Kiss Ferenccel, Kiss Ferenc, Szűcs Judit, Koncz Zsuzsa, Sophia Loren Hunnia, Merlin Monroe, Orbán Viktora, Isaoraként Kolcza Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Png kutya  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Radikális szeretet  Paul David Tripp Április 21  Adakozás  Akarat  Varga János Veniam - Fontos sz...  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Adakozás  Nem tudhatod  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Albert Einsteinről  A Megváltó szolgálatában  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Idő  Akarat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Tanuld meg ezt a versemet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png ház  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Paul David Tripp Április 20  A kételkedés kezelése  Png fotel  Németh László tollából  Png virág  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Még csak most kezdődik a nap  Szép napot kívánok  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nem számIt  Nem méltó hozzád  Még csak most kezdődik a nap  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png fotel  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reménység és erő Krisztustól e...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png csokor  Idő  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Egy bizonyos határt  Paul David Tripp Április 19  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Ne kapaszkodj magasabbra,  Garai Gábor - Takarítás  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 19  Bertolt Brecht -től idézet  Png virág  s immár én is felragyogva, ért...  Fekete-erdő desszert  Szép álmokat!  Erdőn  Mindig jusson idő nevetni  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Rátalálsz  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
miskolci Bertalan, neve miatt, összes Tóthot, egykori Bibliának, kezdeti felállítása, focisták külföldre, születési dátumában, születési dátumát, vasas szintén, egyik hetilap, drága könyveken, könyv volt, könyvek összeválogatója, német jogokkal, összes Petőfis, csillagrenddel valamiképpen, gasztronómiai könyv, ételekhez párosította, nemes borokat, összes sportoló, világ gazdagai, focistákat jelenleg, leplezett Nani, focisták játékával, áldozásommal emelkednek, karcsai Kiss, falujában volt, vörös hajú, focit irányították, dominot ismerik, film végén, tömeg Amerikában, amerikai hippik, sakk szaturnuszi, sakk-kártya zöldasszony, vörös asszonyával, szerepét 1992-ben, újak Árvay, világon hajtották, ózdi feketemágusi, összes szereplő, távol-keleti összes, egész világot, felmentő férfiakkal, börtönből szintén, elmeosztállyal együtt, cigányoktól szintén, megölt emberekkel, riói olimpiát, média gyűjtést, írógéppel történő, politikai kitermelt, embermészárlásból létrehozva, jövőjüket újabb, felfoghatatlanul, kristálygyerekek, szappantisztító, végrehajtásának, összeválogatója, magyarországon, földönkívüliek, végrehajtották, csillagrenddel, létrehozásával, aranycsapatnak, könyvutalványt, képviselőjénél, elmeosztállyal, kommunistáknak, testenyészetek, képviseletének, végrehajtójává, antikváriumban, megváltoztatva, elszomorodtam, híresztelései, gyerekjátékot, miskolciaknak, születésemkor, gyalázatommal, teremtőjeként, labdarugóknak, kiválasztását, vadállatokkal, gasztronómiai, sportboltokat, létrehozottak, idetartoznak, ismétlésében, megszeretett, valamiképpen, áldozásommal, szereplőkkel, pusztítókkal, feltételezés, gyilkosokkal, feketemágusi, maradványnak, áldozójaként, háborújaként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1115
  • e Hét: 2264
  • e Hónap: 8505
  • e Év: 60771
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.