Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kommunista szupertitok Hunnia - hidegháború velem
  2017-08-31 15:51:53, csütörtök
 
   
  A pártbizottságon kezdtem dolgozni 1980-ban, az ötéves gyermekgondozási szabadság lejárta után. Réti Mária lett akkor a párttitkárja az éppen akkor legyőzött Lantos zsidó szövetkezetnek, mely Lantos zöld leveles kártyáját jelentve, hozzá tartozott az egész bodrogközi és hegyközi, újhelyi zsidó népe a szövetkezetnek. Ilyen hatalmas nagy egyetlen kártyája a sakk-kártyájuknak, melyet állandóan ismételnek többszáz éve Ász nevekkel kezdődően. A patológiái Miskolcnak 1998-as gyilkosságuk végének kezdetével a Kisokosok kidobott tanúságai szerint vállalkozókkal ismételték a ruházati szövetkezet minden tagjának főszerepét rajtam, áldozásommal. Én felhívtam párat telefonon, kimentették magukat, hogy több ilyen nevű is lehet, akár mint a két Tálas, amelyik Újhelybe ment lakni, egyik a zeneiskolába. Találkoztam a Deák utcai Tálassal, aki közölte kérdésemre, hogy honnan vette a nevét, egy tálas volt, Tálas Julianna énektanárnő, egykori apácája a Bestiának, azt felelte, nem egyedül vette fel ezt a nevet, egyetlen őszinteként. Ekkor tették ki a Rákóczi téri cigányok a volt Petőfi iskolára a Zeneiskola feliratot, coca cola gépeket szereltek fel bent, ugráltak a patológiák az osztálytermekben, a cigány igazgató közölte velem, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben. Schneider Hédi, aki helyettem lett ének tanárnő, volt osztálytársam, nyomorultak létrehozó Bródyékkal, hivatalsegédként kezdett zsidóival apokalipszist születésemkor, mai napig ott tanít, mazsoretteket is, tiszteletre méltó értelmisége a városnak.

Napóleon kártya régebben a francia emberek elvitele és megölése miatt háborúzással volt létrehozva, most születésem óta a Bertalan utcán megépített bástyás ház jelentésével kislány ijesztő Napóleont jelent, aki megszületette a nagyobbik lányomat, így maradt fenn az álmosfüzetében a két utcai apokalipszisnek. Gumidominó, vagy egy parti sakk kezdete volt Koós János dalával a folytatásuknak. Gumidomino régebben coca-colás,kávés elmeosztálya a miskolci II-es elmeosztálynak, ismétlésükkel 1998. óta áldozásommal tisztulva, emelkedve kávéfőző szelepek naponkénti kiégésével. Szombathely a seherezádé kávéfőzőt szelep nélkül adta el Csillagmedvének, mégsem tettek semmit az érdekemben. Tehát a domino, mely felemelkedett a levegőben,mikor kicsik voltunk, vietnámi-kávés háborúja lett a Szűcsöknek

A miskolci Benedek utca 17. szám alatt lakott az Orosz család, az anya furcsa volt, mintha nem lenne normális, többször megszólított, hogy asztrológiai elemzést készít nekem. Hajottam rá, mert nem értettem a legcsodálatosabb csillagképek mellett legtöbb tehetséggel ellátva miért ilyen iszonyatos az életem. Fia, Orosz Napóleon nevére akkor figyeltem fel, amikor Koós János dalainak ismétlésekor ide költözött a Bertalan utcára, itt fedeztem a fel a nevét, ismételték az orosz Vlagyimir Putyin Napóleonos kislány támadóinak gyalázatát rajtam, Putyint ekkor nevezték ki Ororszország felé. Vége lett előtte Szovjetúniónak, mint amit állandóan berendeztek kommunista színekhez játékosokkal, főszereplőkkel, melyeket könyvekben is kiadtak egyszemélyben én voltam helyettük is tudtukon kívül. Putyin a lányával együtt főszereplője volt a Rákóczi terének Miskolcnak.

A kék asszony, Marlen Ditrich nevéhez egész Lengyelország háborúja fűződött orosz cár és minden korában a mohazöld könyv Katalin ismétlőinek.

A Zöld asszony Sophia Loren, amelyik saját sakk-kártya főszerepét rajtam előre kitervelten már ismétlésben is végrehajtotta - születésem előtt is így tett másokkal, amit a média mutatott is egy pillanatra, hogy megtorpant azon, ami történik -, az összes kurváját jelenti a Rákóczi térnek valamennyi tettükkel, csonkításukkal, gyalázatukkal együtt, zödleveles Lantos csapatával. Lantos csak egy zöldleveles kártyát jelentett többezer éves zsidóknál.

A vörös szemüvegben engem ábrázoló sakk-kártyájuk emlékkönyvvel Tormáját jelenti az Abigélnek, szíves sorozatait jelenti a nemi szervekkel gyalázó Rákóczi térnek szintén, szív küldi szívnek szívesen, születésem előtt Szomorú vasárnappal kezdődő szívből énekelők csonkítása, gyalázása, megölése, amit folytattak a Ki Mit Tud-dal, Táncfalfesztivállal, mint vasfüggönyösök egyikének végtelen világ kezdetével induló apokalipszisével, majd a slágerekkel, popposokkal, szerelemre született gésával, Zoltán Erikával. A többi, mint a főnixes Csepregi Rákóczi tér felfoghatatlan földanyás áldozás saját margarétájuk és kék csillagjuk helyetti gyalázással, csonkítással, szerepek ruhájába történő beöltöztetéssel, börtön gyilkosok támadásával lakásokban, mikor kurválkodnak a kurvák Kovács Erzsi kezdetével.

Minden figurát így kell szétszedni, ilyen Szt.Martin is jelenleg utolsó ember áldozóként, ahogyan Bárdos bemutatta, de ezek hidegvérű gyilkosok soha nem tanúsítanak megbánást, nincs bennük érzelem, mint a színészeikbe, köztük Harrison Fordba a Várkonyi könyvből, mely szerint embereket nem lehet teremteni, szerintem minden híresség idetartozik Magyarországhoz, mivel értelmiség legyőzés történik 81 éve folyamatosan, minden szívvel érző lemészárlásával, meggyalázásával, megcsonkításával együtt.

Réti Mária nem bírta elviselni a tiszta, zöld szemeimet, dührohamot kapott, mely addig fokozódott nála, míg végül már elnök idejében végleges győzelme után a miskolci Rákóczi térnek nem írt alá semmit, amit én vittem fel, még akkor sem, amikor Tiszakarádon felrobbant a gázkazán és azonnal kellett személyautó a gázszerelőket elszállítani. Egyik titkárnője szopta az ujját, ahogyan Mohamed lányom szopta születése után, mert szorongott Müller Péter állandó hasa nyomorgatása miatt. Az ő sorsát hajtották végre. Hantos Ági Ady Cerberus féregállat főnöke volt előttem a titkárnő, nem dolgozott ki egyetlen jegyzőkönyvet sem, neki mindent elnézett a főnökség. Rajtam a pártbizottságon nevettek a gépírók, mert a lukai eredetű Vavrek István első titkárnak be akartam mutatkozni kézen fogva, ahogyan illett. Én komolyan vettem a leninista elméleteket, megpróbáltam megfelelni az emberségi törvényeknek száz százalékig. Vavrek egy paraszt volt, aki megadta nekem a tiszteletet, de azon nevetgéltek, hogy Kátyi kezdetével a Rózsa Tolnay Klári helyetti feszületemnek áldozásommal vitték be párttitkárnak.

Ekkor történt 1980. szilveszter előtti napján, hogy a nagyobbik lányomat a Jubileumi óvodában törökök helyett, mint kiderült, Egri csillagok könyv végrehajtásakor leforrázták több, mint száz fokos gulyáslevessel, mai napig ott maradt a helye, bár leszedettem Pesten a Rákóczi tér által eljárt Szövetség utcai plasztikai sebészetén Kardik Ilonának, ami baj volt, hogy nem gyilkolt engem, mint a többiek. Csillagmedve vállán nagy területen barna sötét folt éktelenkedik, mely kiszőrösödött, összesusinkálódott, mert a születése után a Rákóczi téri Isten volt a szülészeten, négy ujjlenyomat maradt akkor utána kék színben, amit nem jelentettem, mert Pethőék miatt nem lehetett. Én voltam Pethőnek a lekvár és a kérdőjel. Itt vonultak a szőrős farkas bőrű cigánylányok Rózsa neveken, ezek helyett tette tönkre véglegesen a kisebbik lányomat a menhely.

Réti Mária átcserélt engem Hrabovszkyné Hogya Máriára, egyik kommunista főszereplőjére a Hunnia magyar nyelven beszélőknek Porcelánszív címen megírt, megmaradt egyetlen novellája szerint egykori Vörös oroszlánnak, mert táppénzre mertem menni Mohameddel, kötözésre kellett hordani. Felhivatott engem az irodájába, ahol egész nap lakkozta a körmeit, magán tárgyalásokat folytatott Szabó Pistike későbbi pártitkárral, mint lecsúszott műszerésznek csúfoltjával a kommunista pártnak, ami engem megáldozott tökéletes magyar nyelven íróként és beszélőként később vigyorogva, mint elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak. Réti Mária kiabált rám, hogy vegyem tudomásul, a munkahely az első, utána jön a család - a gyerek miatt. Bartus rendész közölte, hogy ideje Hogya Máriának emelkednie, akár a többieknek Vénusz áldozó egykori sátán népeiként. Sátoraljaújhely teljes lakossága egykor érintett volt az állandó hét hegyi névlista mellett az oroszlánok létrejötte ideje előtti emberek lakta jelenlegi Ázsia megcsonkításában, elvitelében, melyből nem maradt csak Kupaiék libája örök emlékül, mégpedig a bátyám és közém helyezve egy festményen, amit tönkre tettek később az Árpád utcai albérletben, ahová hozták Mohamedet fogságban, majd Csillagmedvét. Itt annyira megcsonkítottak kommunista korként, nyanyának hívva engem a genyó előtt egy évvel, hogy elveszítettem az eszméletemet végleg. Azóta félhalottként dolgoztatnak, kínoznak, folytatva a világ-könyvtárát az 1956-os szabadságharcosoknak. Kupai dadogós, libalábú család sorsát születésem óta hajtották rajtunk végre Müller Péterék, Müller a saját városáért jött, ismételték azt, ami Oroszország előtti időben történt rajtunk, mint saját tetteiken. Mi idegenek voltunk a városban, a náci vitte oda a családot lakni, nem tudni, hogy miért.

Ezt követően az üzemfenntartási osztályra helyeztek Kaposvári Sándor, magát főmérnöknek kiadó apokaliptikus budapesti légy osztályára, akinek a felesége és szeretője helyett is megáldoztak a megmaradt álmosfüzet szerint, két utcába sorolva mindhárman idetartoznak, nevét Müllerék ismételték ezelőtt 15 évvel kb ismét az án csonkításommal és gyalázatommal.

Itt elmentem párttaggyűlésre, a párttitkárom Oláh Miska volt, aki mondta, hogy vállaljam helyette a párttitkárságot, de nem akartam az lenni. Senki sem szólt hozzá a párt beszámolóihoz, mindenki lehajtotta a fejét,mert félt. Nem tudtam, miért félnek, hogy szupertitkos pártok ezek, mint Izrael, amelyik belőlem épült már fényevésemmel kezdődve, hogy én vagyok a hidegháborús ellensége minden kommunista kornak, engem tettek mindegyik főszereplőjévé. Hallgattak lehajtott fejjel. Ekkor írtam meg, hogy ne szólj szám, nem fáj fejem, így lesz meg az én helyem. Ekkor éppen együtt ismételték az angol kommunizmust a szaturnuszi sakkal, meg a műanyag kommunizmussal, mert azt írtam a Szaturnusz a földön novella töredékei szerint, hogy elmentem a pártgyűlésre, hozzá szóltam és akkor Vartnal Bandi félrehívott, hogy én nem azért vagyok ott, hogy hozzászóljak Catenek nevezve engem. Ekkor hasonlítottam a kommunizmust sakk-hoz, tehát folytatták ezzel a Napóleonos kártyafigura gyalázatát.


Volt férjemnek én írtam rendszeresen a beszámolóit politikai gazdaságtan száraz anyagából is. Jött haza, mondta nagy hangon, milyen sikere volt, megtapsolták, majd rám nézett és közölte velem, hogy naponta megalázzon: - De te olyan hülye vagy, hogy fel sem tudtad volna olvasni!

Ilyen volt röviden elmesélve három kommunista kort a Bertalan utcai Kata genyó Istennel berendezett kocsmai kommunizmusa a hidegháborús világnak, a tökéletes Gulyás, Bartha, Bencsik-Törőcsik, Árvai ötágú békegalambos csillagos folytatása a medve kommunizmusnak nyíregyházi gonosz zsidókkal, s még az általam ismeretlen nevek a végtelen utcai Pszichografológiai ötágú csillaghoz együtt a rózsafalvy Rózsa névtáraival a feszületesnek, mint pulyaszeplősítő bányászoknak, Varga vasfüggönyösöknek, melyek helyett az arcom nem lett ismerős és semmi sem lehettem.

Pár éves koromban Presser Gábor állandó zsidó apokalipszis végrehajtója miskolci kiliániakkal, saját sorsát is overállban rajtam végrehajtva ide költöztetésem után, 1989-ben a Benedek utcai egri csillagok egykori támadóinak, s az én áldozóimnak bérházába születésemkor egyből, Bodrogba fojtva majdnem Porácsné Dóra drótgyári darus ión kor állandó végrehajtója helyett, Tóth Klára sárga rózsa rokonságként, mindkettő saját szerepét rajtam hajtotta végre csúfolva engem és tort ülve. Tóth Klára 18 éve ismételte a Rákóczi térrel Dante Isteni színjátékát, amivel kezdett wc-ba dobott bugyijával Bugyi Katalinnak, Máriaként lettem ekkor megáldozva T. Mária, mint Ember Mária születési kezdetük után fogaim állandó roncsolása mellett a Hunnia börtönének, állandó betegségként, akár Gyurcsány Ferenc idegbetegségük.

Presser egyik áldozó éneke volt a Napraforgó, napraforgó szép virág, az álomból már nyisd ki két szemed kezdetű dala az egyetlen magyarként mindig Vörös Oroszlánnal hozott Zalatnay Saroltával, a Ki az úr házban? kommunista kor főszereplőjével. Ébredek már, ébredek már szép napon, csak még egy kicsit fázom nélküled, ez egy Nap Isten korában volt egykori virágok, mint virágvándorok egyik dala volt, amelyből Dojcsák Ibolyaként lett most főszereplőjük, akinek a dalát a Szédült napraforgóban megénekelték később, hogy ez sem én lettem volna álomvilágnak nevezett hipnózisban. Öcsike testvére mesélte el, mi történt Ibolyával Nyíregyházán, csak nem tudtam eddigi összerakni a részleteket, mondataikat. Öcsike mind apa támadójaként lett berendezve, a Gyulák a túlélői.
Dojcsákék Kazincbarcikáról jöttek Újhelybe, Olga, a háztulajdonos ekkor megbolondult, verte rájuk baltával az ajtót. Lehet, hogy ez Győzike, apa és nagyapa egykori támadója cigányként másik világból támadó Hunnia börtönével összefügg. Szabó Szilvit itt is ismételték, később, 1986-ban ttámadtak rám ismét Begala sánta Irén és Szabó László Hunnia börtönének leszármazottja miatt, aki már akkor Canadában élt.

A Ki az úr házban és pár novellát, mint a Porcelánszívet filmben megrendeztek átírva, vagy belőle végtelen irodalmi Hunnia börtön apokalipszis lett.

Látható, hogy Swarzenegger egykori kiskunhaladi könyv alapján, s mert az apja nácija volt Miskolcnak ugyanúgy kiválasztott, mint Putyin, valamilyen ismeretlen dögként a nemi gyalázó orosz felszabadító hadsereg ötágú csillagosainak éléről a miskolci Bertalan utcáról.

Én voltam a titok, amiért nem lehetett szólni, a másik az, hogy egymás után villámgyorsan következtek a világban eddig végrehajtott kommunista korok, vezetőkkel. Hozzájuk tartoztak a termékenységi törzsek is. Egyidőben zajlottak a kommunista korok a többi könyvvel, slágerrel, főnix dalaival, az összes vallási ébredésével a világnak az áldozásommal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megcsonkításában, hivatalsegédként, legcsodálatosabb, megcsonkításával, osztálytermekben, kazincbarcikáról, apokalipszisével, gyermekgondozási, beöltöztetéssel, megcsonkítottak, csillagmedvének, apokalipszisnek, pulyaszeplősítő, párttitkárságot, párttaggyűlésre, főszereplőjével, üzemfenntartási, sátoraljaújhely, lemészárlásával, végrehajtásakor, pártbizottságon, magyarországhoz, meggyalázásával, porcelánszívet, csonkításukkal, folytatásuknak, kommunizmussal, gulyáslevessel, idegbetegségük, főszereplőjévé, álmosfüzetében, szovjetúniónak, főszereplőkkel, vállalkozókkal, csonkításommal, szövetkezetnek, pártbizottságon kezdtem, ötéves gyermekgondozási, éppen akkor, egész bodrogközi, patológiái Miskolcnak, ruházati szövetkezet, tálas volt, volt Petőfi, cigány igazgató, francia emberek, nagyobbik lányomat, parti sakk, miskolci II-es, seherezádé kávéfőzőt, miskolci Benedek, anya furcsa, Réti Mária, Tálas Julianna, Schneider Hédi, Koós János, Orosz Napóleon, Vlagyimir Putyin Napóleonos, Marlen Ditrich, Sophia Loren, Zoltán Erikával, Csepregi Rákóczi, Kovács Erzsi, Harrison Fordba, Müller Péter, Hantos Ági Ady Cerberus, Vavrek István, Rózsa Tolnay Klári, Hrabovszkyné Hogya Máriára, Szabó Pistike, Hogya Máriának, Müller Péterék, Kaposvári Sándor, Oláh Miska, Vartnal Bandi, Presser Gábor, Porácsné Dóra, Tóth Klára, Dante Isteni, Bugyi Katalinnak, Ember Mária, Gyurcsány Ferenc, Vörös Oroszlánnal, Zalatnay Saroltával, Dojcsák Ibolyaként, Ibolyával Nyíregyházán, Dojcsákék Kazincbarcikáról, Szabó Szilvit, Szabó László Hunnia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Paul David Tripp Április 12  Különleges  Gebhardt Nóra versei II.  Jó éjszakát  Alvó cica  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  A sorsod  39 ígéret  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Jó éjszakát  Borzasztó  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Az ember  Paul David Tripp Április 15  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Szép estét kedves látogatóimn...  Spenót fasírttal  Szép estét  Gebhardt Nóra versei II.  Alvó kislány  Anyák napjára  Jó éjszakát  Tanácsok egy pszichológustól  39 ígéret  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  39 ígéret  Egy barátság története  Hamvas Béla  "Ez egy csoda"  Egy tavasz  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  képre írva  különleges  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Szép estét kedves látogatóimn...  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  jó reggelt  ajándék, mellyel meglepem  Szívek  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Isten hűségének mértéke  Kedvenc felismerésem az imádsá...  József Attila – Keresek ...  Otthon  Borzasztó  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Csend  Nevelőszülőkhöz adták,  A sorsod  Megígért békesség  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  képre írva  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A felvilágosodás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  jó reggelt  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
pártbizottságon kezdtem, ötéves gyermekgondozási, éppen akkor, egész bodrogközi, patológiái Miskolcnak, ruházati szövetkezet, tálas volt, volt Petőfi, cigány igazgató, francia emberek, nagyobbik lányomat, parti sakk, miskolci II-es, seherezádé kávéfőzőt, miskolci Benedek, anya furcsa, legcsodálatosabb csillagképek, orosz Vlagyimir, lányával együtt, mohazöld könyv, média mutatott, összes kurváját, zöldleveles kártyát, vörös szemüvegben, nemi szervekkel, főnixes Csepregi, kurvák Kovács, miskolci Rákóczi, gázszerelőket elszállítani, pártbizottságon nevettek, lukai eredetű, leninista elméleteket, emberségi törvényeknek, paraszt volt, születése után, szőrős farkas, kisebbik lányomat, kommunista pártnak, gyerek miatt, többieknek Vénusz, oroszlánok létrejötte, genyó előtt, eszméletemet végleg, saját városáért, náci vitte, családot lakni, üzemfenntartási osztályra, megmaradt álmosfüzet, párttitkárom Oláh, párt beszámolóihoz, hidegháborús ellensége, angol kommunizmust, szaturnuszi sakkal, műanyag kommunizmussal, földön novella, kommunizmust sakk-hoz, beszámolóit politikai, hidegháborús világnak, tökéletes Gulyás, medve kommunizmusnak, általam ismeretlen, végtelen utcai, rózsafalvy Rózsa, egyetlen magyarként, kicsit fázom, háztulajdonos ekkor, apja nácija, nemi gyalázó, miskolci Bertalan, világban eddig, termékenységi törzsek, kommunista korok, többi könyvvel, összes vallási, megcsonkításában, hivatalsegédként, legcsodálatosabb, megcsonkításával, osztálytermekben, kazincbarcikáról, apokalipszisével, gyermekgondozási, beöltöztetéssel, megcsonkítottak, csillagmedvének, apokalipszisnek, pulyaszeplősítő, párttitkárságot, párttaggyűlésre, főszereplőjével, üzemfenntartási, sátoraljaújhely, lemészárlásával, végrehajtásakor, pártbizottságon, magyarországhoz, meggyalázásával, porcelánszívet, csonkításukkal, folytatásuknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 956
  • e Hét: 2843
  • e Hónap: 5202
  • e Év: 57468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.