Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán narancs lírai karámjának titkosításai a jövőnek
  2017-09-06 01:20:58, szerda
 
   
  Orbán és Lévai 81 éve tartó végtelen hosszabbításban minket mészároló Főnix fedőneves Rákóczi terének narancs színben likvidálásom, gyalázatom közben feállt kakastaréjos utolsó emberként minket áldozó miskolci kormányzat titkosított mindent, nem törődve a folyamatosan történő gyalázatukkal, csonkításukkal 1989. óta folyamatosan, megállás nélkül a többi idetartozó politikai pártjával a Patkó ördögjelű kormányuknak, mely kezdődött Ritoók Zsigmond könyvének idején, 1973-ben Patkó Irma és a miskolci egyetem dékánjának nevével, együtt a kínai maffiákkal, saját Rákóczi tér emelésével lábaim lótuszlábbá deformálásával.

A titkosítása a narancsban felállt Fidesznek, mint lírai karám 130 éves képviseletének nagy közös áldozást írva születésem előtt, együtt a Hunnia börtön határokat vasfüggönyökkel lezáró saját tettüket, könyveiket, szerepüket rajtam végrehajtó sátán bibliai gyilkosaival, ezer éves embergyilkosokkal biztos jövőre készültek, ezt mutatja G. Maczó Ágnes és a többi apokaliptikus főszereplő gyalázatom közbeni kormány politikája, visszamentek időben előbb 130 évet ismét a világ kezdetével induló történelmi korszakok, elpörölésem után minden istentől, királytól, majd századfordítást hajtottak végre ismételve a művészeti irányzatokat, melyeket illusztrátorok alkottak meg faragó nevekkel végtelen apokalipszisként, Beat kezdetével a Sükösdi könyvnek, hippikkel, punkokkal, blúzról gombok lepattogtatásával, soha véget nem értő kínzásra ítélve engem felfoghatatlan módon utolsó emberként. Olyan emberként, aki egyetlen rossz szótól megszakadt szívvel él tovább.

Átment Kiss Ferenc megmentett vörös kommunistájától Karcsának a futball a Rákóczi tér kezébe, felfoghatatlan módon mostanra, így indiai cigányságot is kitermelve végtelen a narancs lírai karám tisztulása véráldozásból, gyalázásból, ahogyan megtisztult bibliás földet hozva létre a Cseh Károly is, Nemi szervükkel arattak, kidobták az ágyat az ablakból 2007-ben, amiti megírtam, senki sem reagált, hogy a pesti Rákóczi tér gyalázatommal válik szentté. Mára már finom lelkek lettek az 1967-es Nyomorultak együttes kezdetével engem megtámadó Rákóczi téri felfoghatatlan fertelmek saját nemességet, történelmet írva maguknak ezer éves királysággal. Nem véletlen a titkosítása a tetteiknek, kíváncsi lesz majd a jövő, kiket áldoztak meg, míg királysággá vált a Rákóczi téri Magyarország Oláh Ibolya hüvelyélvező Katival az élen. Fontos a hüvelyélvezése a kormánynak, mert lyukként kerültem megáldozásra nemi szervemben csapásaival Bodorné Ágnes Rákóczi terének, akinek csodájára jártak a környék már három gyerekes kurvái, amik azelőtt magukat árulták. Lyuk a Rákóczi tér agg megtisztultjaival már ezek szerint, az egész kormányzatával és lírai karámjával, mint nemi gyalázóival a világnak.

Mind idetartozik, 1983. óta a Bertalan utcai névtárból vannak az elmebeteg politikusok, végtelen játékot űzve, valamennyien lezárt határokon belül minket áldoztak meg.

A lírai karám tagjai többszörösen kitüntetettek lettek, sőt a feszületesek életműdíjasok, filmeket rendeznek, igaz, hogy nem lehet megnézni, mert fertelmesek, mint maguk is azok többezer és többszáz éves mészárosokként, mára már nyugdíjasként, sőt mártírok is lettek, akiket temetnek és gyászolnak.

Kicsit hosszú mondatokban írtam, kacifántosan fogalmaztam, én nem tudom megfogalmazni a rengeteg mocskot, amit rám pakoltak 1967. óta, előtte meg Zorán a perverzeivel a penitenciásoknak, meg Benkő Dániel Mónika Show cigánytelepével.
Nem lehet megérteni, sem felfogni mindazt, amit tettek, nincsen rá magyarázat.

A kezdeti adventi német központ könyveihez készült film történelmek közül pár készült el, mint a Csillagok háborúja a Tarot kis kártyához, amit az ózdi központ amerikai médiája kisajátított magának, mint ellensége Japánnak, fekete mágusaival. Ózd, mint írtam Románia által került berendezésre Oz a csodák csodájához tett D ötszáz forintos jelentésével Miskolcnak, azzal a szándékkal, hogy az utolsó embereket így mészárolják le magyar nyelvi ellenségként.
Mülleréket felruházták fenevad energiájával a cigányságukkal együtt, 81 éve járnak szerte a világban értelmiség legyőzőikkel, csonkításaikkal, bénításaikkal, ők vártak minket születésünkkor.

MInt írtam a magyar fillmrendezők Íriszig jutottak az igazi, hiteles történelemben, itt támadott a romániai elmeosztály feltételezés szerint. Az én arcom lett volna beállítva, mivel engem fogadtak atlantiszi Vénuszként, nem tudván, mit jelent Atlantisz, amit megépített apám számomra, akkor ejtettek fogságba Jeruzsálem halál népei.

A Kardok ereje, mint kis Tarot része többekkel együtt történelemként megrendezésre került, nem ismerem őket, mert soha nem volt időm filmeket nézni, a másik az, hogy én csak a tiszta dallamú, zenés filmeket szeretem. Magyarokra rá sem tudtam nézni. Nem is értem, hogy a Tenkes kapitánya és a többi saját Hunnia történelemként elkészült filmje Miskolcnak a Kuruc utcai lista és Labancz Anna nevéből - amelyik sorsát rajtam folytatták tovább érthetetlen módon, vagyis Anna idetartozott a két utcai apokalipszishez, mint minden Annából Katalin lett, helyette engem kicsi koromban áldozhattak meg. Minden Annája a világnak idetartozik, amiről valamennyien tudták, hogy Caterine lett belőle Erich Fried zsidóinál.

A két utcai álomban megírt apokalipszis része a nagy fehér háza Amerikának, ami jogos a Rákóczi tértől valamilyen szinten, hiszen innen volt Abrahám Lincolna, Martin Luther king cigány-néger felszabadító, Ziták, mint első vámpírtagok, végtelen Hunnia börtön szappantisztító sorozatával sátán népei, melyeket be is mutattak filmekben. Tehát a Nagy Fehér ház, ahogyan Monika Luise is bemutatta, a Rákóczi terét jelenti Borsodnak. Nem akarok beleszólni hatalmi politikába annak ellenére, hogy én vagyok a főszereplője az összes könyvnek, filmnek, mert leplező filmbe tették a két utcai hivatkozásokat, majd a kapott betegségeket, de kiadták a leplező könyveket is, mely szerint a Názában volt Braun a II. Világháború után, az a Braun, amelyik oroszokat mészárolt, mint egykori Jehova és Magas-hegyi Isten népét, vagyis minden hazugságuk, amit eddig műveltek, titkosításával együtt a földönkívülieknek, tudták, hogy vannak földönkívüliek, hiszen a két bibliai szövetség részeit jelentik a római egyházas Bibliának.
Mindig nagy fehér házat kerestem álmomban, amit nem érthettem.

Amerikában van néhány igazi ember, megrendezték a leplező filmeket, melyekben bemutatták, hogy az akkori kormány bűnözőkből állt, kapcsolatban voltak a Habsburgjaival a Bertalan utcának Miskolcról. Így is állították be őket a médiájukkal, hogy Habsburg nemesi csemetével együtt tárgyalt Kovács Kati sportoló és Szilágyi János a Rákóczi térről, de a Smidt nevek folyamatosan ismétlődnek egy szlovák könyv végrehajtása óta egy avasi patológiával, mint kárpitossal, amelyik kimosott engem az Iker ház mocskából megalázó mondata szerint, amelynek a falára is rányomták a feketemágiát. Szlovák skizopren könyvét rajtam ismételte felfoghatatlan módon, mint a Mátéék barátnője, mocskosnak nevezve engem, mert nem volt jó semmi a kiliáni börtön lakásukban. Megkönnyeztem ma az egyik film végét, melyet véletlenül félig meg tudtam nézni, hogy a rendező rendet akart Amerikában, békességben élni bűnözők nélküli világban. Régi vágya ez a tiszta és jó lényeknek, akiket eddig folyamatosan megáldozva átküldtek a halálba, késő, én voltam az utolsó áldozat. Minden békevágy elkésett, szinte az egész világ gyilkos vérűvé vált.

Kiadták vicces könyvben, hogy kellett volna jönnie már az ötvenes években a nagy fehér lónak a Bibliai végéről, rajta az akkori amerikai elnöknek, mint állítólag igaz zsidónak, megdicsérni a zsidó kommunistákat, hogy hűek elveikhez. Megvolt a király szereplőjük, de nem jött el valamiért.

Kiadták vicces könyvben, hogy régen nem volt Vas név, a vaskorhoz lettek létrehozva patológiákból, nem volt Farkas, Szajkó, Róka, Veréb, Varjú - varjú egy valós romániai egykori világ-könyvtár tulajdonos fekete madár volt -, Medve, meg hasonló állatnév, melyek a kommunista medve kort hajtották végre folyamatosan a medvével, csak a senki sem tudta, hogy a miskolci Rákóczi tér tagjai az őz szereplővel együtt, amelyik könyvét nekem tették ki, születésem óta rajtam hajtották végre tetteit, főszerepét, mint ahogyan a Varjú névnél kezdik folyamatosan a Hunnia világ-könyvtárat többezer éve már.

Most járok a vicces egyetlen megmaradt hiteles könyvben az ötvenes éveknél, amikor születésem előtt még hallgatni kellett mindenről, bevitték őket gyakran a pesti pincebörtönbe, s most következik a születésem, amikor kinyíltak előttük a vasfüggönyös határok, melyeken egyedül mi mehettünk volna ki a káosz trágya országból, mert mint üzenték lassan tíz éve, az amerikai elmeosztály nem áldozott maga helyett embert, de ez az ország Várkonyi könyv szerint az egész világon folyamatosan megáldozta az összes embert, emberség és emberiség ellenes rémtettek végrehajtóiként számol velük a maradék, embereket ugyanis mint írták, nem lehet teremteni, sem visszaadni egyetlen gyalázatot, csonkítást, feketemágikus támadást.

A sok baktérium fegyverrel és más bombával rendelkező országa a Hunnia börtönnek mutatja, hogy mikkel harcoltak többszáz éven keresztül együtt a miskolci Rákóczi terükkel. Kolera, lepra csak a kezdetük volt. Születésem előtt egyetlen orvosról sem hallottam, amelyik elmesélte volna a világnak, legalább felszólalt volna ellene, hogy az énekes, tiszta hangú és szívű embereket TBC-vel támadta meg a Hunnia börtön, hogy az egész ország tüdőkórházakat üzemeltetett. Ezeket az országokat olyan patológiákkal rendezték be, amik nem adják fel soha, amit elterveztek, csapások.


Patológiának neveztem őket, mert bennem voltak, a legyek, pókok, kígyók, másképpen nem lehet hívni őket, megtámadtak engem miatta belinkelve a wikipédiát, hogy a patológiáknak nincsen kezük, nem tudnak támadni, mikor ember formában léptették őket létbe.

Nem értem a visszaszámlálását a lírai karámnak, miért kezdték el? 81 éve készültek a fogadásomra. Tudták, hogy Vénusz áldozás történik a Rákóczi téri Ágnesek sorsával kezdve születésem óta, mégsem tettek semmit.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: penitenciásoknak, apokalipszisként, végrehajtóiként, szappantisztító, apokalipszishez, cigánytelepével, csonkításaikkal, vasfüggönyökkel, hosszabbításban, századfordítást, kommunistájától, hivatkozásokat, csonkításukkal, mészárosokként, felfoghatatlan, illusztrátorok, deformálásával, képviseletének, cigányságukkal, hüvelyélvezése, földönkívüliek, születésünkkor, habsburgjaival, tüdőkórházakat, történelemként, kormányzatával, titkosításával, fillmrendezők, bénításaikkal, pincebörtönbe, megfogalmazni, véráldozásból, történelemben, gyalázatukkal, kommunistákat, megrendezésre, folyamatosan történő, többi idetartozó, miskolci egyetem, kínai maffiákkal, narancsban felállt, többi apokaliptikus, világ kezdetével, művészeti irányzatokat, narancs lírai, ablakból 2007-ben, pesti Rákóczi, 1967-es Nyomorultak, egész kormányzatával, elmebeteg politikusok, lírai karám, feszületesek életműdíjasok, Ritoók Zsigmond, Patkó Irma, Maczó Ágnes, Átment Kiss Ferenc, Cseh Károly, Magyarország Oláh Ibolya, Bodorné Ágnes Rákóczi, Benkő Dániel Mónika Show, Labancz Anna, Annából Katalin, Minden Annája, Erich Fried, Abrahám Lincolna, Martin Luther, Nagy Fehér, Monika Luise, Magas-hegyi Isten, Kovács Kati, Szilágyi János,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az út  Mire jók ?  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  2004-es kivégzés után  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  A szeretetről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Odaadja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Esti kép  Esti képek  Szép estét  Az út  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Az idegen országok éghajlata  Nem jár  Vérnyomáscsökkentés  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  Apu  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Egy hét kihagyás  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti Ima !  Alvó baby  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Egy hét kihagyás  Ne hagyd  Sárkány  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó kisfiú  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Alvó cica  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Nem jár  Esti képek  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  Haja van  Esti kép  2004-es kivégzés után  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó baby  Esti kép  képre írva  J. Donald Walters  Alvó baby  üdvözöllek!  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Alvó cica  Facebookon kaptam  Alvó baby  üdvözöllek!  Szép estét kedves látogatóimna...  Graffiti bölcsesség  Vérnyomáscsökkentés  Levél lány  Aki belekortyol  Az idegen országok éghajlata  A máj egészségének javítása te... 
Bejegyzés Címkék
folyamatosan történő, többi idetartozó, miskolci egyetem, kínai maffiákkal, narancsban felállt, többi apokaliptikus, világ kezdetével, művészeti irányzatokat, narancs lírai, ablakból 2007-ben, pesti Rákóczi, 1967-es Nyomorultak, egész kormányzatával, elmebeteg politikusok, lírai karám, feszületesek életműdíjasok, rengeteg mocskot, kezdeti adventi, ózdi központ, csodák csodájához, utolsó embereket, cigányságukkal együtt, világban értelmiség, magyar fillmrendezők, romániai elmeosztály, tiszta dallamú, többi saját, világnak idetartozik, nagy fehér, összes könyvnek, kapott betegségeket, leplező könyveket, római egyházas, leplező filmeket, akkori kormány, szlovák könyv, avasi patológiával, kiliáni börtön, egyik film, rendező rendet, utolsó áldozat, egész világ, ötvenes években, akkori amerikai, zsidó kommunistákat, király szereplőjük, vaskorhoz lettek, valós romániai, kommunista medve, miskolci Rákóczi, vicces egyetlen, ötvenes éveknél, pesti pincebörtönbe, vasfüggönyös határok, káosz trágya, amerikai elmeosztály, ország Várkonyi, egész világon, összes embert, kezdetük volt, egész ország, országokat olyan, patológiáknak nincsen, lírai karámnak, penitenciásoknak, apokalipszisként, végrehajtóiként, szappantisztító, apokalipszishez, cigánytelepével, csonkításaikkal, vasfüggönyökkel, hosszabbításban, századfordítást, kommunistájától, hivatkozásokat, csonkításukkal, mészárosokként, felfoghatatlan, illusztrátorok, deformálásával, képviseletének, cigányságukkal, hüvelyélvezése, földönkívüliek, születésünkkor, habsburgjaival, tüdőkórházakat, történelemként, kormányzatával, titkosításával, fillmrendezők, bénításaikkal, pincebörtönbe, megfogalmazni, véráldozásból, történelemben, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 339
  • e Hét: 1101
  • e Hónap: 12806
  • e Év: 51807
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.