Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2017. 06.20-i járóbeteg vizsgálati összefoglalóhoz
  2017-09-12 19:36:29, kedd
 
  "Azt mondtam a helyettesítő főorvosnőnek, hogy én soha nem voltam elmebeteg. Ehhez elő szeretném adni az alábbiakat:

1958. március 7-én születtem Sátoraljaújhelyen. Születésemkor vasfüggönnyel lezárták az ország határait, elkezdték rajtam végrehajtani a Hunnia börtön elme világ-könyvtárát, mint apokalipszist, melyben benne volt a lírai karám minden zenéje, írása, műalkoitása is. Korokon, régi történelmeken mentek végig, mindegyik főszereplője én lettem, elpöröltek mindenkitől. Álomvilágként énekelték meg azt az állapotot, melybe kerültem, többek általi hatalmas hipnózisos erő volt. Ennek köszönhetően alig láttam a születési városomat, mert alid tudtam tájékozódni egyedül az utcákon. Iszonyatos szenvedés-sorozat, fényevés, embertelen körülmények jellemezték szüleim válása után az életemet, fényevésen voltam 1967-1975 között, addig,míg férjhez nem üldöztek anyámék. Iskolába nem engedtek. A születésemkor kezdett hatalmas közös nagy áldozása az országnak a cigányság és keleti népek emberré nemesítése érdekében történt, ennek köszönhetően még fürdeni is alig engedtek, meg bárkinek baja történt, vagy karmikus sorsa volt, engem bántottak miatta. Ez egészen mostanáig történt. Senki nem szerethetett és tisztelhetett, aki szeretett, vagy segíteni akart, meghalt.

Iszonyatos házasságom volt, volt férjem nyanyának, majd genyónak hívott több, mint tíz éven keresztül, összetörve bal fülemet, orromat, arccsontomat, fejemet azzal a váddal, hogy én túl emberséges vagyok, meg kedves és szeret engem mindenki, kicsinál engem, azt kiabálta naponta. A töréseimet pár éve a sátoraljaújhelyi kisebbség ismételte, pénzt osztogatva a törötteknek, elfoglalva a régi iskolám épületét, kiírva rá nagybetűkkel, hogy Zeneiskola, közölve velem, hogy keressem a régi tanárokat az elfekvőben. Én tartottam el minden nap hajnalig mulatozó volt férjemet, meg a gyerekeimet. Nyomor nyomor hátán, ez jellemezte egész életemet, bár minden munkahelyen a legtöbbet dolgoztam, minden iskolában a legjobb tanuló voltam. Nyelvi, zenei tehetségnek születtem, ezért lettünk utolsó Kohut család tagjaiként apokaliptikus áldozatok.

1986-ban Csernobilkor teljesen megsemmisültem, nyakam hatalmasra dagadt, többé nem tudtam logikusan gondolkozni. A városban mindenki jött figyelmeztetni, hogy költözzek el Borsodból jó messzire, de már késő volt, nem tudtam magamról. A pártbizottságon közölték az egyik egyik szomszédomnak, hogy maradjanak mellettem, mert most fogok összeroppanni. Onnantól nem tudtam kimenni az utcára, a falakba támaszkodva jártam, bolt és közlekedési fóbiának lehet nevezni, de sokkal hatalmasabb erők voltak, amik ekkor megsebesítettek. A nagyobbik lányom segített a közlekedésben és a boltba járásban. Ekkor közölték velem, hogy mire vágok fel és hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok, s keződött folytatásban az elmeosztály szőkéi miatti értelmiség legyőzésem gyalázatukkal együtt, amit addig anyámon gyakoroltak, amit a média be is mutatott filmekben, mint a Familia KFT beállításában.
A megsemmisítésemet követően költöztem Miskolcra, nem ismerve ezt a várost. Itt aljanéppel találkoztam csak, hatalmas félelemben tartottak minket.
1989-ben Harbula Zsuzsanna főorvost megkerestem, aki mondta, hogy én nem tartozom az elmebetegek közé. Utána kerestem fel a nekem akkor ajánlott dr. Balogh Gizellát a II-es Idegosztályon azzal, hogy valamilyen oknál fogva határozatlan vagyok. Közölte velem, hogyha nem tanulok meg rugdosni, mint az itteniek, depressziós leszek én és a gyerekeim is. 1990-ben egy este egyedül voltam otthon,a gyerekek anyósomnál voltak Karcsán. Előzőleg a piacon bevásároltam a gyerekeknek főzni és süteménynek valót. Letettem a földre a táskákat, de nem volt erőm kipakolni, csak néztem magam elé órákon keresztül teljesen megbénulva. Időnként odamentem a tükörhöz megnézni a szemeimet, hogy szomorúak-e. Estig nem voltam képes elpakolni a húst és a többi romlandó élelmiszert sem, nem volt hatalmam magam fölött, olyen voltam, mint egy báb. Kettesével szedni kezdtem az anyám által Újhelyben adott recept alapján kiváltott Kemadrint, nem ismerve egyáltalán a gyógyszereket. A negyedik emeleti szomszéd talált rám beesve az étkező asztal alá, akinek egyből megőszült a haja egy pillanat alatt. Beszállítottak a II-es Idegosztály Toxicológiájára, sokáig voltam az intenzív osztályon. Utána egyáltalán nem láttam a szemeimre. Esténként az intenzív osztályra fektettek be a haldoklók közé érthetetlen módon azzal a váddal, hogy a reggel esedékes általuk naponta végrehajtott insulin-kóma előtt én csokoládét fogok fogyasztani, amiért megmotozták befekvés előtt a zsebeimet. Nem szeretem a csokoládét, nem értettem, mi törénik. Depresszió diagnózissal engedtek haza szempilláim tövében végig serkékkel. Ezt követően a TIGÁZ-ban felmondtak nekem, utcára kerültem, de teljesenle voltam merülve, semmi erőmnem volt, állandóan ömlött rólam a víz.

1991 nyarán kértem beutalót dr. Padúr Ildikó főorvos belgyógyásztól a Mátrába, de nagyon furcsa és felfoghatatlan körülmények közzött a csanyiki szanatóriumba juttattak, ahol a betegek annyira rosszul viselkedtek, hogy ki kellett hívnom az újságírókat. Megfenyegettek emiatt, utána ismét horrorisztikus történések voltak a kiliáni gázos lakásomban.
1991 őszén az egyik festőművész ismerősöm bevitt a II-es idegosztályra, illetve rábeszélt, hogy ismeri a főorvosnőt, mert mondtam neki, hogy ismeretlen eredetű idegességet érzek ok nélkül, amin alig tudok uralkodni. Este befeküdtem, másnap reggel nem tudtam leszállni az ágyról, vinnyogó hang jött ki a torkomon. A főorvosnő viziten közölte, hogy gyorsabban pörög a gondolatom, mint ahogy tudnám követni, valamint, hogy kérjem a leszázalékolásomat, s az öccsének azt mondta, hogy belőlem már ember soha nem lesz. Felvételi beszélgetéskor azt mondta, hogy én már mindent ki fogok bírni. Ezt követően éveken keresztül írtam mindazt, ami velem születésem óta tötént, meg az álmos füzetek álmai alapján novellákat, verseket, meséket. Megírtam az apokalipszist, amit addig rajtunk végrehajtottak. 1991 óta a nagyobbik lányom megtagadta a kísérésemet, a lakást többé elhagyni nem tudtam, sem beengedni valakit. Nyomor volt, nem százalékoltak le, csak annyiból állt a vizsgálat egyszer, hogy megkérdezték tőlem, számíthatok-e valakire és megállás nélkül sírtam.
Tombolt a lakásban az ózdi fekete mágia, nem tudtam a vilanyt leoltani többé. 1992. októberében megírtam születésem óta az én főszereplésemmel végrehajtott Vörös Oroszlán könyvhöz kapcsolódó, egymás után végrehajtott kommunista korokat jelentő Szomorúszemű Johanna regényt Annás és Cates novellákkal, karmikus börtönbe lökésem kezdetével, ezt követően ismét nem tudtam többé magamról, fertelmes dolgok történtek velem.

1995-ben becsaltak ambíció terápirára a megyei kórház I-es Pszichiátriájára, ezt követően értelmetlen dolgok történtek velem az Iker toronyhoz berendezett komfort nélküli családi házban, láthatatlan világbeli felvonulás biblia olvasással együtt, melyet senki sem vizsgált ki, mai napig nem beszéltem róla, bár faggadott az egyik gondnokság alá helyezőm, az egészségügyben jobban tudták, mint én, mi történik velem folyamatosan. Be kellett fektetni az osztályra 13 napi iszonyat után. Itt ismételten összeroppantam, hatalmas ismeretlen hatalommal körbevéve mentem haza, a főorvos még a zárójelentésemet sem tudta átadni nekem, le kellett guggolnia.

Ezt követően beveneztem egy kiállításra 130 db cserép kaspóval, ahol gyerekműsort is szerettem volna tartani. Két nap után végig hallgatva a hangszóró bömbölését a fejem fölött hazamentem, ismeretlen erő által gyógyszereket vettem be. Én mindig reménykedtem életem jobbá válásában. A II-es Ideg Toxicológiájára szállítottak, ahol már az I-es Pszichiátria főorvosa közel sem tudott jönni hozzám. Belém döfték a katétert, a húgyhólyagom majdnem szétpukkadt. A gyerekeim hasmenést kaptak, a nővérek kiabáltak rájuk, hogy én naponta ott vagyok mérgezéssel.

1997-ben befulladtam, a mentőt a lányomék kihívták, akik a gégészetre akartak szállítani. Közöltem, hogy én megbízok egy orvosban, vigyenek hozzá az I-es Pszichiátriára. Erre beszállítottak a II-esre, Kiss Kálmán osztályára, ahol Somlyai doktor fogadott. Kiborította a fekete bőrtáskámat, rácsapott a köhögéscsillapító Radiponra, majd beadott egy injekciót nekem. Azt hiszem, hónapokig nem tudtam magamról, a lányom járt be fürdetni. Mikor kitettek a külső részre, Kiss Kálmán azt mondta, hogy én határozatlan vagyok. Parkinson kóros lettem, a lábremegésem mai napit tart, kezeim is használhatatlanná váltak. Itt azt írták a zárójelentésemre, hogy gondolkodásom alakilag meglassult, bár itt sem kérdeztek semmit, mint ahogyan másutt sem, mert jobban tudták, mint én, mi történik velem. Előzőleg dr. Melion József megerősítette dr. Dszlivka László körzeti orvost abban, hogy nem strumám van, azzal van a baj. Somlyai doktor átvitetett semmit sem beszélve velem továbbra sem mintát venni a közben strumára kapott gócok egyikéből, ők erről is tudtak. Az éven majdnem leállt hormonálisan a szervezetem működése a struma gócok miatt.

2001-ben a Nyírő Gyula kórház Pszichiátriájára szállított a lányom férje, ott nevettek rajtam amiatt, hogy ki vitt oda. Eutanáziát kértem hatalmas fájdalmaim miatt, melyek különösen a két mellem alatt jelentkeztek, meg a nemi szervemben. Éjjelente valakik mozgatták alattam a vaságyat, nagyon féltem, az elmebetegek kiközösítettek, a babos kendős Hunnia börtön rugdosta előttem a székeket. Hasam az 1995-ös II-es Ideg-beli öngyilkosság óta hatalmasra dagadt, mindenki nézte, amerre jártam. A kórházból haza kértem magam, a papíromra azt írták, hogy agyi defectem van.
Ezt követően kérte Xanax feliratásom után engem folyamatosan zaklató Pszichiátriai gondozó orvosnője, dr. Marofka Eszter a gondnokság alá helyezésemet a gyámügytől állandóa jelentgetésével, a másik ok az volt, hogy kértem a kivizsgálását annak, ami velem történt az egészségügyben.
Mivel tízezer forintot kaptam szociális járadékként ilyen állapotban, koldus lettem. A rezsimet a lányom fizette, vajra, kenyérre és tejre adott pénzt, de iszonyatos állapotban voltam állandóan éhezve, emberségemben véglegesen megalázva. Előzőleg a rendőrségen feljelentést tettem, de visszavonattam, ennek ellenére gyűjtöttem a kisszobában a bizonyítékokat, melyeket a lányomék kidobtak a kórházba szállításom után koldulás váddal a szemétbe.

Végül 2004-ben kommunikációsan a megyei kórház pszichiátriáján teljesen sikerült összezúzni engem. Akkor már a skizopren könyvtulajdonosok - melyek nem válallták szerepeiket -, elmebetegségein mentek végig ismétlésben beleértve a cigit, kávét, hajtépést, falást, diszlexiát. Leszbik, buzik, fajtalankodók, füvesek, veszélyes elmebetegek helyett tettek tönkre, haladva végig a pszichiáterek betegeinek kartonjain, ismét ismételve a világ-könyvtárát Miskolcnak, végig az utcák és nevek listáján villámgyorsan. Az egyik orvos utalt álalpotomat látva, összegörnyedt testemet, ahogyan védem magam a szenvedésem miatt a melleim alatt, kinek a sorsa lett volna ez. A nővérek viháncoltak, nem akarták beadni nekem a fájdalomcsillapítónak szedett altatót éjszakára. A Xanacot irattam fel 2001-ben a pszichiátriai gondozóban fájdalomcsillapítóként, mert a körzeti orvos az Inmovant megtagadta, s ott az akkori orvos skizopreniát írt az általa kiállított kiskönyvbe, közölte, hogy majd ő kivizsgáltat és be vannak tokozódva a fogaim, amit ismét nem értettem. Kaptam az osztályon egy injekciót, melytől bedagadt az arcom bal oldalon, majd átvittek a szájsebészetre és kivésették a jó fogaimat. A szájsebész kérdezte,miért teszik ezt. Olyan gyógyszereket kaptam, melyektől elveszítettem eszméletemet, így vittek a bíróságra a gondnokság alá általuk javasolt tárgyalásra, ahol egyáltalán nem tudtam magamról és meg sem tudtam mukkanni. A bíró annyit mondott, hogy le vagyok gyógyszerezve. A főorvosnő közölte a behívott lányommal, hogy én nagyon veszélyes, skizopren elmebeteg vagyok., be akart zárni a borsodivánkai elmeotthonba.
A betegel a takarító személyzettel rendetlennek csúfoltak engem, összepakolták az éjjeli szekrényemre a kórterem összes szemétjét, hogy azt mind én szemeteltem. A főorvosnő engem rótt meg, mert a tiszta festett fal felettem mindig sáros lett, pedig be voltam zárva, nem mehettem ki hónapokig, s nem is engedtek, mert azt mondták, hogy ne mutogassam megcsonkítva, fog nélkül magamat senkinek. Egyes betegek kakukkoltak, mikor engem megláttak, s ekkor eszembe jutott az egyik könyv, melybe beírva valaki ceruzával a Varga Imre tulajdona szöveget, így találtam meg a könyvet, tehát az elmebetegek még mindig a világ-könyvtáron mentek végig. Jöttek látogatni a vörös hajú kakas-frizurások, melyek a cigányteleppel szabályszerű tort ültek, ugyanis a mi nevünk kakast jelent. Szabályszerű tor-ünnep kezdődött, hogy sikerült végleg megsemmisíteni minket. Én voltam a születési városomban a legtehetségesebb, így jelentettek be mindenütt, meg a legszebb, az egyik orosz professzor szerint ez volt az egyik oka az összezúzásomnak.
Dr. Dávid Mónika, az I-es Pszichiátria főorvosának a felesége kétszer helyezett gondnokság alá, faggatva arról, mik történtek a tatárdombi házban, de rettegve és félve nem tudtam róla beszélni egyáltalán, meg egész életemben nem panaszkodtam senkinek sem. 2004-es gondnokság alá helyezésemkor egymás után hívtak be a pszichiáterek egymás melletti terembe. Dr Dávid Mónika és Vaszily Mária. Dávid Mónika közölte, hogy neki hasmenése van és majdnem kilökött a teremből. Semmit semkérdeztek, nem értettem semmit. 11 évig voltam talán kizáró gondnokság alatt, teljesen összezúzott állapotban, haldokolva, képtelen voltam magamat ellátni, nem tudtam járni, beszélni, gondolkozni egyáltalán, egyre több betegséggel vonszoltam magam felülvizsgálatokra.
A bíróság behivatta a lányomat pár éve, majd felmentettek a kizáró gondnokság alól teljesen. 2007. óta folyamatosan írtam, gyakoroltam az írást, próbáltam gondolkozni, de akadályba ütközött minden kísérlet. Folyamatosan voltam kitéve a fekete mágikus eleven rontásoknak védekezére képtelenül, meg a skizopren Hunnia elme világ-könyvtár szereplőinek kíséretének. Átmentem a másik világba, józan ésszel nem bírtam ki sem a felvonulását a láthatatlan világnak folyamatosan, sem a kínzásomat 1998. óta. Ilyen állapotban jártam át vigyázni az unokáimra születésük óta, rejtegetve a fájdalmamat, hiába próbáltam meg többször mondani a lányaimnak, elzárkóztak tőle, azt mondták, hogy ilyen nincs. A melleimnél fogva tartó kínzásom miatt a gerincem teljesen elferdült, nem tudtam közlekedni egyáltalán tömegközlekedéssel, hatalmas egyensúlyzavar jelentkezett,meg a füleim és fejem egyfolytában recsegett, ropogott, nem tudtam feküdni rajtuk. 2004. után behívtak epilepszia rendelésre a vasgyári rendelőbe számomra érthetetlenül, majd áthívott Alberla Lajos pszichiáter, aki nekem támadott azzal a kérdéssel, hogy mi van itt berendezve és veszélyes elmebetegnek tüntetett fel a nagyobbik lányom előtt, aki kísért engem kizáró gondnokságom alatt mindenhová. Lábaim teljesen szét lettek tapodva, mint ahogyan az oldalam, több testrészem, melyre utalt az egyetlen segítőkész polgármester, hogy a hangomat ki vette el,k ik tették tönkre a lábamat és kik hozták létre a lyukat a szám helyén belső testrészt lebomlasztó baktériumos csapásával a Hunnia börtönnek. Gyerekeim nem szerettek és tiszteltek többé, tehet lettem magamnak is, hiszen minden részem meg volt bénítva.

1995-ös I-es Pszichiátriára a szomszéd címére kiállított k artonom mellett történő szállításomkor az addig születésem óta vándorló gitárját a világ zenei fesztiválnak átadták végleg a cigányságnak, melyek azóta ismételték az írásaimat és tort ülnek.

Felfoghatatlan és iszonyatos horrorisztikus dolgokat tapasztamtam meg, érthetetlen, ami velünk történt, amikor kérte segítséget és Balla pina, Csisztu pina, cigány pinák, állatokkal fajtalankodók közé tették a segítségkérő nevemet. Majd feladtam teljesen, csak azt az egyet akartam, hogy ismerje meg az egész világ, mi történt velem és a családommal a Hunnia börtön elme lezárt határain belül. A vasfüggönyösök sorsát folyamatosan ismételték a csípőcsont bénításával együtt, azzal, hogy nekem az arcom nem lesz ismerős és semmi sem lehet belőlem az Öregség könyvükkel együtt.

Mivel ezek valamennyien elmeosztályt jelentenek, amit a Hunnia börtön rendezett be, minden titkos cselekedetükkel együtt, ezért mondtam, hogy ez nem az én elmebetegségem volt.
Nagyon gyenge vagyok, az idegrendszerem többször felmondta a szolgálatot, már egy kis szellő megvisel, ágynak dönt.

2017. július 1.

Kohut Katalin"

Benyújtottam ezt a négyoldalas papírt magyarázatnak egy szőke pszichiáternő felmentő szavaira, amelyiknek azt mondtam, hogy soha nem voltam beteg és ezt alátámasztotta. Két éve nyíltak ki a szemeim, amit le is fotóztam akkor, akkor már reménykedtem abban, hogy megtudja mindenki, mi történt velem.
Mivel a Hunnia Magyarország határait miattunk zárták le, saját elmebeteg pszichiátereket téve ki börtön orvosaikkal minden rendelőjébe az országnak, a borsodiak lemészároltak minket saját szerepeik, betegségük, sorsuk, könyveik végrehajtásában, érthetetlen, hogy még mindig tőlem kérdezik, hogy érzem magam azok után, amit végrehajtottak rajtam külön- külön. Nekem kell bizonyítani a saját tetteiket, tőlem kérdezik meg, miért nem érzem magam elmebetegnek, érzek-e valamit, amit skizopreniájukra utal magamon, nekem kell magyarázkodnom a Hunnia börtönnek, ami mindezt rajtam 59 éve végrehajtotta, majd az elméjére szállított.

Most megkérdezték, miért járok oda. Ott kaptam a haldoklásom, könyveik végrehajtása miatt rajtam tetteikkel, csonkításaikkal, bénításaikkal együtt gyalázásukkal, amikből tisztultak, nemesedtek, emeledtek az új orvosokkal együtt ellátást. Azt senki sem írta le, ami az igazság volt, hogy áldozata Magyarországnak, egyetlen nagy közös áldozata vagyok én a Hunnia börtön skizopren könyvszereplőinek, azért, mert őket elmebetegnek teremtette meg a börtön felettese. Ezzel kezdtek születésemkor, de már 1956-ban készen volt a terv, mentek külföldre nyaralni a szabadságharcosok.
Úgy kellett volna kivívni a szabadságot, elválni a börtöntől, gondolom, ezt jelentett volna, hogy nyilvánosan felvállalják a világ-könyvtárat hirdetve minden idetartozó országban, hogy ők nem akarnak háborút, ami nem is volt többé, nem akarnak senkinek sem ártani, fogjanak össze a börtön ellen, vagy prédikáljanak igazságról, akkor váltak volna talán szabaddá.

A szőke pszichiáter, mint kiválasztott gyalázatommal emelkedve karrierjében utolsó magyar emberként mészároltatott le együtt Túri Ferenc pszichiáterükkel, azt hitték, egy ember mindent ki fog bírni. Kapom a skizoprenek fejet befolyásoló injekcióját már három hetente, vagy beadatom magamnak, vagy átminősítenek valamiképpen leírva a történteket örök járulékossá. A jelenlegi diósgyőri pszichiáter közölte velem a szőke pszichiáternővel való megbeszélés alapján, hogy én azt mondtam, velem a pszichiáterek közül még senki sem beszélgetett. Miért mondtam ilyet, mikor ő is beszélget. Válaszoltam, hogy mert így igaz, a doktor is átvett engem Vaszily Máriától úgy, hogy diagnózist, akár a többiek maga szakállára állapított meg. Mivel a többiek mentek végig saját tettükön, sorsukon, könyveiken, világ-könyvtáron áldozásommal, mindig tudták, hogy éppen kik vannak nálam, hol járnak a bibliában, többi könyvben, kik mészárolnak elmondott szavaik alapján is. Erről szólt az egész életem, hogy a magyar orvosok, amikor a börtön kitett elmebetegként, börtön gyilkosokként, hogyan mészárolnak Müller Péterekkel, meg a cigánytelepükkel, ózdi feketemágusokkal, mert Kovács Gabriella ideg főorvos szavai szerint, akihez kivizsgálásra küldtek már 18 éve is van talán, neki már akkor neve is volt az ózdiaknál.

A jelenlegi Vaszily Mária szőke genyó Isten, mint gondnokság alá helyező világ-könyvtár végrehajtója családomon nyugdíjba vonulása után, bár még mindig a börtön és a város igazságügyi elmeszakértőjeként tevékenykedik, az utcai listáról tett orvos közölte velem, mikor átadtam ezt a négy oldalt elolvasása után visszaadva nekem, hogy nem teszi el, nehogy más kezébe kerüljön, hogy itt kiabálják Miskolc utcáin, mi történt az utolsó kakasként megáldozott nyelvi ellenségével a jelen Magyarországnak. Nem Gálvölgyit, Orbánt, Pelczné Gaál Ildikót,meg mindegyik tor-ünnepes Vénusz áldozót kellett volna kilpakátolni, hanem azt, hogy nem veszünk részt csonkításban, gyalázásban, Isten törvény gyalázásban.

Látható, mit műveltek, azzal is, hogy a kommunista országai helyett Miskolcnak megáldoztak, az összes nemi perverz vallási népe helyett, teljes Bibliájával a már megölt sátánjuknak, amelyiknek felajánlottak engem zöld-sárga színében egyik Rákóczi téri taguknak, Friderikusz Sándor, Madonna mellett G. Maczó Ágnesnek hosszabbításban ébredő vallásaival a vallások folytatásának együtt a kommunista korokkal, hiszen egy utcában vannak. Most hozzák ide az idetartozó országokat, teljes Oroszország medve népe, pár szocialista báb Hunnia börtön által téve, Jehova és Magas-hegyi Isten mellett teljes egésze Ázsiának miskolci berendezésű, akár a tatárok, örmények, grúzok, cseremiszek, üzbégek, türkök, törökök teljes egésze, arabok, csuvasok, mint fehér mágusai Ózdnak...., felfoghatatlan népcsoport volt egykor Unióban ott is, most hogy áthelyezték az Uniót, ott végeztek, lett ismét Oroszország és a közben létrehozott patológiák országai a Hunnia börtönnek. Mivel ezek a szereplők skizopren könyvtulajdonosok kíséretei, veszélyesek.

A kéz és lábnélkülieket, mint csonkákat, bonkákat bibliájuk szerint művésznek képezték át akkor, amikor Maria Duval általuk megölt nagy látnoknő a deformált fotóm alapján tudta, ki vagyok, írta, hogy művész vagyok, nyelvi, matematikai tehetség, a szerelem nálam nagybetűvel íródik, meg érzéki vagyok, amivel ellenkeztem az addig történtek miatt. Három kívánságom volt akkor felé, amit Dévényi Tibije a Rákóczi térnek csonkáknak, bonkáknak berendezett, meg az elmebetegeknek 1992. óta. Itt a 18 év kínzásból született deformációk és betegségek miatt ismét engem áldoztak meg, ekkor adott jeleket Egyiptom, bár idetartozik, áztatva Felsőzsolcát és a gyakorlati munkát végző ideköltözött autistát, hogy támadókat jelentenek.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiátriájára, zárójelentésemre, cigánytelepükkel, pszichiáternővel, legtehetségesebb, feketemágusokkal, pszichiáterükkel, főszereplésemmel, skizopreniájukra, zárójelentésemet, sátoraljaújhelyi, kommunikációsan, összezúzásomnak, pszichiátereket, jelentgetésével, elmebetegségein, toxicológiájára, megsebesítettek, pszichiátriáján, hosszabbításban, csonkításaikkal, magyarországnak, pártbizottságon, végrehajtásában, cselekedetükkel, pszichiátriára, kiközösítettek, alátámasztotta, visszavonattam, figyelmeztetni, bizonyítékokat, beszélgetéskor, végrehajtottak, egészségügyben, egyensúlyzavar, magyarázkodnom, helyettesítő főorvosnőnek, ország határait, lírai karám, születési városomat, születésemkor kezdett, sátoraljaújhelyi kisebbség, régi iskolám, régi tanárokat, legtöbbet dolgoztam, legjobb tanuló, városban mindenki, pártbizottságon közölték, egyik egyik, falakba támaszkodva, nagyobbik lányom, boltba járásban, Familia KFT, Harbula Zsuzsanna, Balogh Gizellát, II-es Idegosztályon, II-es Idegosztály Toxicológiájára, Padúr Ildikó, Vörös Oroszlán, Szomorúszemű Johanna, I-es Pszichiátriájára, II-es Ideg Toxicológiájára, I-es Pszichiátria, I-es Pszichiátriára, Kiss Kálmán, Melion József, Dszlivka László, Nyírő Gyula, II-es Ideg-beli, Marofka Eszter, Varga Imre, Dávid Mónika, Vaszily Mária, Alberla Lajos, Kohut Katalin, Hunnia Magyarország, Túri Ferenc, Vaszily Máriától, Müller Péterekkel, Kovács Gabriella, Pelczné Gaál Ildikót, Friderikusz Sándor, Maczó Ágnesnek, Magas-hegyi Isten, Maria Duval, Dévényi Tibije,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Odaadja  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  képre írva  Rács mögé  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Most - segíts meg Mária ,  A nagy természet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Apu  Nem jár  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  Benedek Elek - Virágvasárnap  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Heltai Jenő: Március  Egy hét kihagyás  Az erdőterápia egészségre gyak...  Ne hagyd  Levél lány  Szép estét  Agárdi Gábor gondolata  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Levél lány  Egy hét kihagyás  Kékfestőről pár szóban  Boldogság  A jó kedv a világon  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Benedek Elek - Virágvasárnap  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nem látom őket  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Esti kép  Színház az egész világ,  Márciuzs 24.  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó kedv a világon  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Aki belekortyol  A tavasz nem csak önmagában sz...  Devecsery László - Húsvét  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti képek  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
helyettesítő főorvosnőnek, ország határait, lírai karám, születési városomat, születésemkor kezdett, sátoraljaújhelyi kisebbség, régi iskolám, régi tanárokat, legtöbbet dolgoztam, legjobb tanuló, városban mindenki, pártbizottságon közölték, egyik egyik, falakba támaszkodva, nagyobbik lányom, boltba járásban, elmeosztály szőkéi, megsemmisítésemet követően, elmebetegek közé, nekem akkor, este egyedül, gyerekek anyósomnál, piacon bevásároltam, gyerekeknek főzni, tükörhöz megnézni, többi romlandó, anyám által, negyedik emeleti, étkező asztal, pillanat alatt, intenzív osztályon, intenzív osztályra, haldoklók közé, reggel esedékes, csanyiki szanatóriumba, betegek annyira, kiliáni gázos, egyik festőművész, főorvosnő viziten, álmos füzetek, lakást többé, vizsgálat egyszer, ózdi fekete, vilanyt leoltani, megyei kórház, egyik gondnokság, egészségügyben jobban, hangszóró bömbölését, fejem fölött, húgyhólyagom majdnem, gyerekeim hasmenést, nővérek kiabáltak, lányomék kihívták, gégészetre akartak, fekete bőrtáskámat, köhögéscsillapító Radiponra, injekciót nekem, lányom járt, külső részre, közben strumára, éven majdnem, szervezetem működése, struma gócok, lányom férje, nemi szervemben, elmebetegek kiközösítettek, babos kendős, 1995-ös II-es, kórházból haza, gyámügytől állandóa, kivizsgálását annak, lányom fizette, rendőrségen feljelentést, lányomék kidobtak, kórházba szállításom, skizopren könyvtulajdonosok, pszichiáterek betegeinek, világ-könyvtárát Miskolcnak, egyik orvos, szenvedésem miatt, melleim alatt, sorsa lett, nővérek viháncoltak, pszichiátriai gondozóban, körzeti orvos, akkori orvos, általa kiállított, szájsebész kérdezte, bíró annyit, főorvosnő közölte, behívott lányommal, borsodivánkai elmeotthonba, takarító személyzettel, éjjeli szekrényemre, kórterem összes, főorvosnő engem, tiszta festett, egyik könyv, világ-könyvtáron mentek, vörös hajú, cigányteleppel szabályszerű, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 354
  • e Hét: 762
  • e Hónap: 12467
  • e Év: 51468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.